Kanon rådgivning og service fra Mike Dahler ved Bygma Esbjerg. En fornøjelse at handle med! Det kan varmt anbefales at tage fat i ham eller en anden medarbejder fra Esbjerg afdelingen. Ha... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har handlet mange gange med Mikkel Bang i Hjørring. Helt og aldeles fantastisk service, hver gang! Skarpe priser og altid lynhurtig levering. Kan helt klart anbefale at handle med ham, hvis man bare v... Voir plus
Gå en LANG bue udenom bygmas trykimprægneret træ. Jeg fik en sending fyldt med alger, sand, jord og skidt. Jeg konfronterede dem med det, og fik af vide, at jeg bare kunne returnere dem hvis jeg ikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg skulle hente en click and collect ordre og købe et par småting ud over det. Ordren var klar og godt embaleret, og jeg fik god hjælp af en truckfører til at læsse på trailer. Desuden fik jeg god rå... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer til det professionelle og private marked. Bygma Gruppen A/S beskæftiger ca. 2.100 ansatte fordelt på ca. 100 forretningsenheder i hele Norden. "Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning"
Coordonnées de contact
Transformervej 12, 2860, Søborg
- support@bygmaonline.dk
- www.bygma.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Gå i jem og fix i stedet for
Opdatering efter bygmas svar:
Vi er virkelig overraskede over jeres svar, flere ting er direkte løgn. Vi kom ikke en weekend før, det ville være fuldstændigt urealistisk at bygge en terrasse på 70m2 inden en weekend?? Vi kom 4 uger før og det tog os tre uger at bygge terrassen før vores bryllup. Vi havde de helt præcise mål der skulle bruges fra starten og det første vi gjorde var at fastlægge os på hvilke brædder vi ville have. Der var desuden ikke bare et par reglar tilovers. Der var et betydeligt antal terrassebrædder, reglar, flere kasser søm, en hel rulle ukrudtsdug og meget meget andet. Som jeg også skrev i min anmeldelse af jer var det ikke en tømrer der byggede den, men os selv. Butikkens udlægning er simpelthen ikke sandfærdig og bekræfter bare vores dårlige oplevelse hos jer. At man efter så dårlig en oplevelse også modtager en totalt ansvarsfralæggelse er vel ikke overraskende.
Vi fik en virkelig dårlig service i bygma Tønder. Vi gjorde fra starten klar at vi nok burde handle et andet sted, da vi er amatører. Bad om et tilbud til en terasse hvor alt var inkluderet og den unge mand kom tilbage med en pris på 16000kr som vi takkede ja til. Da vi kom hjem mente en god ven der er tømrer bestemt at der manglede mange ting. Vi vente tilbage til bygma og en anden medarbejder lagde de andre ting til og pludselig lød prisen på 22000 som vi sagde ok til og bad om at få lov at betale - det kunne vi ikke men skulle oprette en konto. Okay. Da vi så får bygget terrassen går det hurtigt op for os at de har leveret for meget træ selvom de har udregnet med mål hos os. Det vil de ikke afhente igen og det kan ikke køres tilbage på en alm trailer. Da vi forsøger at tale med dem er der ingen hjælp at hente og for øvrigt siger de at de normalt ikke handler med privatpersoner. De kunne jo bare have sagt fra starten at de ikke ville handle med os. Det havde været betydeligt billigere at gå i et lavpris byggemarked. Søm alene var halv pris fandt vi ud af (for PRÆCIS samme mærke)
Vi betalte gerne mere for at få noget ordentlig vejledning og føler os virkelig ikke behandlet ordentligt. Vi kommer ikke til at handle det igen.

Réponse de Bygma
God tilbud og godt tømrer
Reklamerer med tilbud på vare på…
Reklamerer med tilbud på vare på hjemmesiden, men varen bliver ved med at stå til normalpris når man når til betalingssiden. Totalt fusk. Jeg bestiller et andet sted. Fragten er også dyr.
Er helt tilfreds med Bygma
Er helt tilfreds med Bygma.
Nem og lige til på hjemmesiden med god rabatter
Der var transport-skader på…
Der var transport-skader på terrassebrædderne, men jeg fik let nogle nye ved at vise fotos af skaderne. Hurtig levering.
Suveræn og opmærksom service
Suveræn og opmærksom service. Det var virkelig tydeligt at de satte pris på at hjælpe kunderne der kommer ind.
Let tilgængelig og god rådgivning og…
Let tilgængelig og god rådgivning og service
Ingen grund til ikke at handle her!
Priserne er gode og kvaliteten er i orden. Men bedste af alt er de mange kompetente medarbejdere. Om det er en teknisk løsning eller noget med regningen er de altid klar til at hjælpe og få klaret udfordringen.
5 stjerner for god service og hurtig…
5 stjerner for god service og hurtig levering 👍
At i har nogle rigtig gode priser
At i har nogle rigtig gode priser, som er billigere end andre byggemarkeder. I har en fantastisk kundeservice og er gode til at overholde leveringstiden.
Jeg fik hurtigt svar på ordren og…
Jeg fik hurtigt svar på ordren og bekræftelser mht. levering, del-levering, del-del-levering og del-del-del levering. Ordren blev delt i 4, men alt var bekræftet og iorden. Alle varer ankom inden for en uge så jeg er vildt tilfreds og kunne komme i gang med mit projekt hurtigt efter bestilling.
Nem bestilling og levering son aftalt.
Nem bestilling og levering son aftalt.
Meget serviceminded chauffør
Gør det hurtigt klar
Gør det hurtigt klar, meget venlig personale hjælper med at læsse på traileren.
Prisen er meget fair
Varen var bestilt og betalt digitalt…
Varen var bestilt og betalt digitalt til en bestemt Bygma forretning. Varen var der ikke og jeg blev anvist en Bygma i den anden ende af byen (Odense). Der måtte jeg vente en halv time på at varen blev hentet frem.

Ingen levering eller besked
Varerne blev bestilt mandag i uge 29 til levering torsdag den 16/7 uge 29
Skulle bruges til gave lørdag den 18/7
Men var ikke kommet til 16/7
Mandag den 20/7 modtager jeg mail om at vi sender din vare i dag, en uge efter bestilling og betaling, og jeg har selvfølgelig ikke modtaget noget i dag 21/7
Så helt ærlig hvad skal jeg anbefale. 🥲🥲

fin og godt køb
SEnder mærkelig mail og leverer ikke
SEnder mærkelig mail om at ordren er modtaget men ikke kan behandles - kontakt evt. din "sælger", som ikke fremgår udover bygma.dk - Jeg har stadig ikke modtaget det bestilte!
L’expérience Trustpilot