Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Läs vad som står om WOW HD på Wickipedia Élan Media Partners (äger WOWHD) The company owns and operates online consumer retail sites such as ezydvd.com, ezyflix.com, chaos.com, play4me.com and wow... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

1. Urimelig lang leverings tid (over 1 måned - lovet maks 10 dage.) 2. Beløb hævet omgående fra min konto (dagen efter bestilling). 3. Told opkræves med samme beløb som den lovede pris. (Dette... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de service de jeux
  2. Librairie
  3. Magasin de musique

Informations provenant de diverses sources externes

Buy cheap CDs, discount DVDs, Blu-ray, bargain Games for Xbox, PS3, Wii & PC, Books, Beauty products. New Releases and bestsellers at the best prices!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

handel indenfor/udenfor eu

jeg har også flere gange handlet hos cdwow, dvd'er kommer tilsyneladende fra Hong Kong og cd'er fra schweiz... et af mine produkter blev taget af tolden... jeg kontaktede cdwow, som udstedte en kupon på det "tabte" beløb... selvfølgelig med risiko for at flere produkter kunne havne i tolden, hvilket de heldigvis ikke gjorde...

29 juin 2010
Noté 1 sur 5 étoiles

ABSOLUTE JOKE OF A COMPANY!!

ABSOLUTE JOKE OF A COMPANY!!! I ordered Endless Oceans 2, Adventures of the deep on WII on 14th May to cheer my little boy up after he was diagnosed with Type 1 Diabetes as he was upset about having insulin injections. Over 2 weeks later the parcel turned up only to find it was the wrong game inside, they had sent Endless Oceans, Blue World which is the 1st game.

I complained by email, as no telephone number is provided (wonder why!!)
They emailed me a returns slip and said as soon as they receive the returned game that they would send the correct order. I returned the game straight away on 4th June. After waiting for 3 weeks and numerous emails, I received the parcel today 25th June, not only was it not the correct region ie. (PAL) but (NTSC), it was also the exact same game that I returned, they had sent Endless Ocean, Blue World, again. I have emailed them and told them I want a full refund from them and will never order from them again.

They may be a few pounds cheaper than Game, Asda etc..... but what a joke of a company they are, after 6 weeks of waiting and still they send the wrong game. So much for cheering my little boy up...... should have stuck to companys I know! Lesson Learned NEVER BUY FROM THIS JOKE OF A COMPANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 juin 2010
Noté 4 sur 5 étoiles

Alt i alt en god butik, men man skal være opmærksom.

Har efterhånden handlet der en del gange, mest af alt på grund af prisen..
Køber kun cd'er, sacd'er og musik-dvd'er. Dvd'er køber jeg ikke af den grund at jeg ikke er sikker på om der nu også er danske undertekster på.
Købte engang en dvd og den var uden danske undertekster, skrev derefter til cd-wow og forklarede situationen, og jeg fik besked på at returnere og så ville de føre beløbet tilbage på mit kort. Alt forløb godt, ingen problemer.. faktisk tror jeg nok at jeg fik mere tilbage pga at kursen var steget.. :-)
Det er derfor jeg har skrevet at man skal være opmærksom i overskriften; cd-wow's beskrivelse af dvd'er er ikke altid 100% korrekte.. f.eks med undertekster eller lydformat.
Som andre anmeldere også har skrevet skal man have lidt tålmodighed med transport-tiden, men jeg har altid modtaget min bestilling indenfor 2 ugers tid, cd-wow oplyser 7-10 dage.
Er personligt selv tilfreds og vil også fremover benytte denne butik.

Update: Den hedder nu WowHD.

20 juin 2010

Nogenlunde :o/

Har handlet der to gange nu. Første gang gik det glat, og relativt hurtigt (leveringstid ca. 1 uge, som angivet ved varerne på websitet), men anden gang var leveringstiden næsten én måned! Og det selvom varerne alle stod til straks-levering på websitet.
Dog er kundeservice upåklagelig og hurtig. Fik svar derfra i løbet af en times tid - en lørdag eftermiddag. Og varerne kom da også alle frem til sidst.

19 juin 2010

ok I guess

Got a really good deal on a Kenny Rogers CD collection, but delivery was slooooow. Took almost 2 weeks!

7 juin 2010
Noté 2 sur 5 étoiles

Billige produkter, okay hjemmeside og varer der måske/måske ikke findes - velkommen til.

Wow! Det første ord dette firma gerne vil associaceres med er "wow", det første du som kunde ender med at tænke er dog - Wow jeg er da til grin!

Det starter ellers okay, sitet ser tillidsvækkende ud, gode priser, stort udvalg og dertil mange genrer. På sitet findes mulighed for at handle både spil, film og musik, hvilket jo egentlig ikke er særligt dumt.

Firmaet kører ofte diverse kampagner, det være sig eksempelvis mulighed for at spare ved større bestilllinger, restsalg og ikke mindst forudbestillinger, alt i alt fornuftigt og noget de fleste vil kunne lide.

Når firmaet alligevel kommer til at fremstå i et negativt lys er det fordi de ikke overholder deres egne løfter.

Eksempelvis kan jeg nævne en sag hvor jeg forudbestilte et spil på sitet. Der kunne spares næsten 200kr ved at handle på CdWow, spillet skulle bare bestilles og betales nogle uger i forvejen. På den måde var man sikker på at få det på udgivelsesdagen, og til en mere end fair pris - so far so good.

Forventningsfuldt tjekker jeg postkassen på dagen, det var jo sådan set aftalen, men der er intet kommet. Herefter tjekker jeg min mail, der kunne jo være gået noget galt, måske var datoen rykket, Cdwow kunne have fået fragtproblemer eller lign, men der er intet.

Herefter tjekker jeg sitet for at se status på min ordre. Til min store overraskelse kan jeg se at spillet nu er i "backorder", det vil sige i restordre, og at jeg vil kunne forvente at få det leveret indenfor to til tre uger!

Det er simpelthen ubeskrivelig elendig kundeservice. Først lokker man folk til bestille forud, derefter trækker de pengene før varen er sendt og slutteligt stikker de deres strudsehoveder i sandet og lader som ingenting når de ikke kan efterkomme deres egne løfter.

Når man forudbestiller er ideen netop at man kan være sikker på at kunne få varen på udgivelsesdagen, jeg bestilte flere uger i forvejen og burde derfor være 110% sikker på at de overholdt aftalen. At de så ikke engang informerer om at hele handlens grundlag er forsvundet som dug fra solen hjælper ikke deres sag.

Jeg endte med nogle sure mails og løfter om pengene tilbage, de kom efter en uge, og en følelse af at her har jeg nok handlet for sidste gang

Hvem er så værst brugeren eller Shoppen - i dette tilfælde må det siges at være mig. For ikke alene var denne handel til grin, men det er faktisk anden gang at jeg har fået lige nøjagtig samme behandling af CdWow.

7 juin 2010
Noté 1 sur 5 étoiles

De ville ikke give mig pengene retur

Selvom det er et udenlandsk firma, er de stadig bundet af de danske love, da de vælger, at henvende sig til danske kunder, via en hjemmeside skrevet på dansk. Så først da jeg havde gjort dem opmærksomme på dette og hendvendte dem til §17, §18 og §19 i forbrugeraftaleloven, ville de gøre mig, som de så venligt skrev "en undtagelse" i dette tilfælde.

28 mai 2010
Noté 3 sur 5 étoiles

Gode priser og godt udvalg, men....

Jeg har en håndfuld gange handlet ved cdwow med forskelligt resultat. Jeg har købt et par cd´ere til en rigtig fornuftig pris inklusiv fragt. Der er en lidt længere leveringstid end normalt, men det opvejes af den gode pris.

Jeg har dog også et par gange været ude for, at den vare jeg bestilte pludselig var i restordre og blev ved med at være i restordre, og jeg endte med at afbestille. En enkelt gang fik jeg leveret en Blu-Ray film med forkert landekode i forhold til hvad jeg havde bestilt. Jeg sendte den retur og fik pengene overført til min konto med det samme. Dertil skal også siges, at deres kundeservice fungerer rigtig godt og hurtigt.

26 mai 2010
Noté 4 sur 5 étoiles

For det meste et godt sted at handle

Jeg har købt mange gange hos cdwow fordi de tit har de billigste priser. For første gang har jeg nu fået toldopkrævning fra post danmark, som andre herinde klager over. Jeg kan oplyse (til de der skriver at det ikke står nogen steder) at i bare kan læse betingelserne på siden inden i bestiller - for der står klart og tydeligt at man kan risikere at blive opkrævet told. Hvis man alligevel ikke vil have varen pga. tolden, kan man vælge at lade være med at afhente og betale tolden, hvorefter den bliver sendt tilbage og man får pengene refunderet. Det har jeg valgt at gøre denne gang, hvilket jeg også oplyste cdwow om pr. mail, og jeg fik en fin og venlig mail tilbage om at jeg så måtte have lidt tålmodighed, men at jeg ville få pengene retur så snart de modtog pakken retur.
Cdwow er altid hurtige til at svare på mails og er for det meste billige, derfor vil jeg fortsat handle hos cdwow. Eneste minus er at man under normale omstændigheder ikke har mulighed for at returnere sine varer (alm. returret), da det er et udenlandsk firma som ikke er underlagt danske love.

24 mai 2010

Ingen levering - elendig kundeservice

Jeg købte en DVD fra CD-wows danske hjemmeside. De trak pengene på dagen og skrev den var afsendt. Efter 1 mdr. var pakken ikke dukket op. I mellemtiden havde jeg en lang korrespondance med deres kundeservice som var på engelsk.

Først da jeg skrev at jeg ville gå til handelsretten med sagen fik jeg penge retur... og pakken er stadig ikke kommet (selvom den er sendt...???)

19 mai 2010
Noté 2 sur 5 étoiles

Købte et spil, røg i told og ingenting fik jeg.

Jeg købte CoD:MW2, som er et computerspil, til 289kr.- ved CDwow. Efter et par dage fik jeg så brev fra postdanmark, hvor der står varen er til afhentning på posthuset, dog med en opkrævning PÅ 229 KR.! Det skyldes at CDWOW vælger at sende pakken fra Hong Kong, uden at de har oplyst om det på deres hjemmeside. Det lader til at CDwow bare tager chancen, og går det, så går det. Men jeg skrev til CDwow som ville refundere de 229 kr. i form af et gavekort. Men hvad hjælper det, hvis den næste varer også sendes fra Hong kong? Jeg takkede nej, og bad om at få overført pengene, men det kunne ikke lade sig gøre. Jeg er godt og grundigt træt af CDwow, og handler der ALDRIG igen.

OPDATE:

her 5 måneder efter, prøvede jeg for sjov lige at skrive til CDwow igen. Og pengene blev refunderet, på trods af at de har sagt nej til den løsning utallige gange. Derfor lige en stjerne ekstra

16 mai 2010

Fine priser - stabil levering

Jeg har handlet hos CD-WOW gennem flere år og har god erfaring med virksomheden. Priserne er meget fornuftige set i forhold til danske butikker (fx har jeg givet 59 kr. for den nye Kashmir). Leveringen svinger mellem nogle få dage op til omkring 20 dage, men har aldrig svigtet. Jeg har aldrig oplevet opkrævning af told/skat. Eneste negative oplevelse er, at cd-covers ofte er beskadiget. Dette afhjælpes dog hurtigt idet nye covers fremsendes omgående ved reklamation.

5 mai 2010
Noté 4 sur 5 étoiles

Normalt rimelig hurtig levering - ca. 1 uge.

Har købt rigtigt mange Cd'er til meget rimelige priser, f.eks. Bob Dylan til kr.30,00 kvit og frit leveret, havde dog en del vrøvl med levering af Beatles box-set, og et par digitaliserede Stones albums, som de åbenbart havde prissat for lavt, men alt er blevet leveret - til aftalt/betalt pris.
Finder deres rabatkuponer bøvlede - meget lange koder, ofte med tastefejl til følge - for at spare en ti'er.

3 mai 2010
Noté 5 sur 5 étoiles

God Musik Butik

Jeg har handlet hos cdwow mange gange, og har altid fået mine vare. Jeg vil lige nævne jeg køber det meste af min musik her. Leverings tiden kan godt variere lidt, lige fra 3 dage, til 1 måned hvis varen er i restordre. Men, den normale leverings tid er ca. en uge. De cd'er man bestiller, sender cdwow i vær sin pakke, det vil sige at bestiller man 10 cd'er, så får man 10 pakker. Cdwow sender mest fra Hongkong, men jeg har også fået pakker fra New Zealand og Australien. Men der en ting man skal tænke lidt over når man bestiller, nemlig det danske toldvæsen. De kan være lidt grove hvis en cd kommer over de 80 kr. i bagatel grænse for køb af vare uden for EU, så derfor undgå at købe vare der koster over 80 kr, det er nemlig lidt trist at betale 160 kr. i opkrævnings gebyr som post Danmark tager, for at man har købt 1 kr. over bagatel grænsen. Men ellers er det en rigtig god online butik, som oven i købet har gratis levering til hele verden. Lige til sidst vil jeg lige fortælle at jeg har prøvet at en af mine cd'er ikke dukkede op, jeg skrev en pæn mail til deres flinke kundeservice, fem minutter efter var der mail fra cdwow, og min bortkommende Elvis cd, blev sendt igen, og kom 4 dage efter, Super service.

23 avril 2010

Gode priser men...

De har gode priser, men leveringstiden kan til tider være meget lang (har oplevet leveringstid på flere uger).

22 avril 2010
Noté 3 sur 5 étoiles

Billige priser, men ofte fejl på produkterne

Jeg har tit købt cd'er, dvd'er m.m. hos CD-WOW fordi priserne er MEGET fordelagtige i forhold til danske priser. Til gengæld er der ofte ridser i de cd'er jeg modtager eller også er coveret direkte i stykker... Det er jo alt for bøvlet at sende dem tilbage og vil tage rigtig lang tid.
Så de burde beskytte deres produkter bedre under forsendelse (forestiller mig, at det er der de går i stykker), men priserne må de gerne holde nede hvor de er.

20 avril 2010

Varene kom som lovet

Har købt 2 spil til Wii hos cdwow.com/dk men der var problemer med betalingen med visakortet.Det skulle verficeres eller sådan noget og lige pludselig forsvandt varerne i indkøbskurven. Jeg gik ind og bestilte igen og det endte med at jeg fik bestilt 2 gange, med det opdage jeg først da jeg fik ordrebekræftelsen lige efter hinanden. Skyndte mig at skrive til forretningen ca 5 min efter(fredag aften), men den ene ordre var afsendt og den anden anulerede de igen. Jeg fik refunderet for den ordre der blev anuleret og ventede på de andre 3 kuverter, hvorfra den ene var en fejlbestilling, og fik lovning på at kunne sende den tilbage til dem. De to forskellige spil nåede at komme inden jul, og den 3. kuvert kom aldrig. Jeg skrev frem og tilbage til dem om den manglende ordre, og de mente at jeg skulle vente lidt endnu(havde ventet 1 måned) og se om den ikke kom alligevel.
Efter mange mail frem og tilbage til dem og print af ordrebekriftigelserne på hvilken ordre jeg havde modtaget-ikke modtaget satte de beløbet for den manglende ordrelevering i på min konto.
SUPER SERVICE selv om det tog noget tid.

19 avril 2010

Alt for lang leveringstid

Jeg er mere eller mindre holdt op med at købe cd'er gennem cdwow, for leveringstiden er blevet uudholdeligt langsom. Sidst jeg købte en cd, gik der over en måned, og efterhånden er priserne ikke meget bedre end så mange andre steder, medmindre det er særtilbud.

Desuden har jeg tit fået cd'er, hvor coveret var flækket, eller hvor der manglede de dutter, der holder cd'en på plads.

14 avril 2010
Noté 4 sur 5 étoiles

Super gode priser, men lang leveringstid

Har handlet både film, spil og musik flere gange hos cdwow.com og deres priser er helt i bund, det findes ikke billigere andre steder. Dog skal man være indstillet på at væbne sig med tålmodighed, da leveringstiden er ml. 8-10 dage, men til prisen synes jeg det er helt acceptabelt og så er der forresten fri fragt!

13 avril 2010
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus