am comandat un calculator cu optiunea de a adauga un PSU de 850W in schimbul celui default de 700W iar ei nu au facut acest lucru. cand am facut plangere au spus ca modificarea componentelor PC-ului i... Voir plus
Lisez les avis des autres
O tampenie de site! Pun poze cu alt produs, când ajunge coletul total alt produs! Vrei să faci retur ( factura pe persoana juridica!!!!), pentru ca nu e ce ai comandat, și ghinion: nu poți face pent... Voir plus
Am comandat o carcasa DeepCool. Carcasa a venit lovita in partea stanga pe partea cu placa de baza facando nefolosibila, pe langa sub plicul cu AWB era scris cu marker-ul "Carcsa PC Lovita" Se vede cl... Voir plus
O escrocherie "aparent legală" ce trebuie evitată cu orice preț. Angajații acestei societăți au un comportament mizerabil față de clienți, prin lipsă de respect, ignoranță, replici umilitoare și am... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de téléphonie mobile
- Magasin d'accessoires informatiques
- Ordinateur et accessoires
- Magasin d'informatique
- Magasin d'électronique
- Magasin d'imprimantes et de scanners
Informations provenant de diverses sources externes
- Laptop Notebook Telefoane Mobile Monitoare LCD Aparate Foto
Coordonnées de contact
Daca vrei batai de cap sau esti prea …
Daca vrei batai de cap sau esti prea relaxat, incurca-te cu cel.ro !!!!
Am facut o comanda bineinteles ca erau cei mai ieftini la majoritatea produselor (3x hdd 3TB + placa retea + 2 stick-uri USB + SSD + router CISCO) .... deci sunt ceva banuti la mijloc, ideea e ca toate produsele apareau ca fiind in stoc !!!! ATENTIE !!! (ei nu isi actualizeaza stocurile pe site !!!!). Comanda a fost facuta VINERI 12/01/2018. Pentru ca LUNI nu am primit niciun email cu statusul comenzii, am trimis MARTI dimineata un mesaj sa verific statusul, normal ca dupamasa primesc raspuns ca nu au usb-urile pe stoc si ca dureaza 2-3 zile pana ajung la ei, fapt pentru care am schimbat USB-urile cu altele care erau pe stoc, confirmat telefonic (mai ieftine); pentru ca am facut plata online cu card bancar le-am spus ca le pot scumpi sa fie la aceeasi valoare sa nu mai avem batai de cap. Toata povestea a durat 1 zi, MIERCURI am primit mail cu comanda procesata integral si ca de indata ce produsele parasesc depozitul voi primi un email cu AWB-ul. Bun, JOI nu am primit nimic iar VINERI am retransmis un mesaj sa vad daca au plecat (m-am gandit ca probabil nu a functionat sistemul de generare AWB automat sau s-a intamplat ceva la ei in sistem de eu nu am primit nici un AWB) bineinteles ca VINERI 19/01/2018 sun la ei si imi raspunde o doamna pe un ton agresiv (ca si cum eu de ce imi permit sa sun la ei , gen "cel, ce doriti ??", nici buna ziua nici nimic ..... ) i-am explicat ca vreau doar sa stiu daca produsele au plecat de la ei si dansa imi zice ca nu are cum sa plece din moment ce placa de retea doar azi ajunge la ei, deci o alta problema de care eu nici nu am stiut .... daca stiam o schimbam si pe acea MIERCURI..... ideea e ca nu e prima data cand am probleme cu ei....am mai avut in trecut 1 comanda la ei si acum cand am patit IAR treaba asta mi-am adus deaminte si de problema din trecut, IDEM. Deci nu stiu pana cand suntem noi, clientii, obligati sa suportam nesimtirea unora ..... si nici nu inteleg cum Doamne le functioneaza magazinul cu astfel de oameni si in astfel de conditii ....vad ca sunt probleme si pe partea de garantie si si pe partea de livrare a produselor .... de ce lumea inca mai comanda de la ei ???? Deja mi-am facut un sticker cu "NU MAI COMANDA DE LA CEL.RO" si l-am lipit pe marginea monitorului.Nu recomand la absolut nimeni cel.ro si am sa imi descriu experienta peste tot in web !!!! poate se duc naibii sau poate incep si ei sa faca ceva schimbari pe acolo !!!!
Promisiuni neonorate / Politica de retur mizerabila
Zero stele. As fi dat 4 daca primeam pe loc banii inapoi si daca mi-ati fi publicat review-ul.
Am cumparat un laptop "refurbished/renewed" (vezi Wikipedia Refurbishment - Electronics) pe care l-am returnat imediat ce l-am primit: era spart pe la colturi, avea nenumarate urme de utilizare, incarcatorul nu era cel original, ambalat intr-o cutie mult prea mare pentru dimenisunile sale, fara spuma care sa-l tina in loc. Numai "refurbished" nu era. Am platit cash. In loc sa primesc scuze si banii inapoi imediat, "o sa-i primti in cont, in 14 zile, sau puteti cumpara altceva" - ca si cum as mai putea avea incredere in ei sau alte firme detinute de Corsar Online (Domo, Azerty, Depozitul de Calculatore...). Acum astept; cu frica, dupa ce am citi povestile de groaza de mai jos.
Review-ul negativ postat pe saitul firmei (la adresa produsului, nu a firmei) nu a fost publicat.
Media review-urilor de pe Google Guide, de 3.2, este ridicata de catre ghizi platiti.
CEL, n-ar fi mai bine ca in loc sa dai banii pe reclame, sa te comporti onest? Da, stiu: retorica.
ACTUALIZARE: Mi-am recuperat banii. Dupa mai bine de 2 saptamani. Probabil ca ar fi durat mai mult daca nu insistam. Spre comparatie, la un alt magazin online a durat 2 zile; si asta in conditiile in care eu am fost de "vina".
BAD at retun
BAD at retun, bought a TV with 3Xhdmi according to the site but in reality has only 1. i have to pay for the return transport, its been 4 days since i sent them an email regarding the costs and nothing...
21.11.2017 Talked with someone Mara Burca refusing to look at the pictures. talked to someone Geanina Dudau...the same thing. They have no interest to fix problems even if that problem is their fault!!!
Salut
Salut! Sa va povestesc si eu experienta mea cu cei de la cel.ro.
Am achizitionat de la ei un laptop marca Asus in valoare de 4499 lei. Toate bune si frumoase, am primit produsul ok, sigiliat prin Fan Curier. Dupa aproximativ 3-4 zile laptopul s-a stricat. L-am dat retur si in termenul de 14 zile, am primit suma de 4274 lei. Diferenta ar fi pentru zgarieturile produsului. Ideea este ca pe fisa de retur nu scrie nimic de zgarieturi. Am lasat feedback cu privire la comanda efectuata. Nu a fost un feedback pozitiv, motiv pentru care nu a aparut pe site. Le-am lasat comentariu la produsul respectiv, nu a aparut pe site. Am lasat doua reclamatii cu privire la aceste aspecte, niciun raspuns. Acum produsul se vinde resigiliat cu aceeasi suma cu care l-am cumparat eu.
Multumesc!
NU RECOMAND! CALL CENTER INFECT
Don`t buy from them
Don`t buy from them! They don`t deliver in time, don`t respond to mails. If you pay you will see your product in months. Horrible!
The worst of the worst company
The worst of the worst company. I bought a msi x370 gaming pro carbon motherboard faulty and i send it to service. Answer from service: test ok. But it is not working even now. after this experience with them i do not give them not 1 star.
One of the worst
You order one thing, they send you another product. They also send you BROKEN products. Almost no customer service - only by email, where they respond after a lot of time.
And good luck returning the bad products back. If you are lucky, they will send you another product or your money after 14 days (in some cases 28 days).
STAY AWAY from cel.ro!
Utterly disappointed by such a well known online store
Ordered a fitness bracelet for my sister on her birthday. In order to be sure it arrived in time, I ordered it more than 1 week beforehand. The team from cel.ro sent me an email after 4-5 day of delay apologising. When asking if I can change my delivery address because the rightful receiver is not in Bucharest anymore, they invoked the reason that it cannot be changed, even though the product was not yet in the courier's ownership, and it was definitely their fault for being this late, or they didn't even offer me the possibility of paying for the address change myself so I could present my sister a gift on her birthday. In this day and age, is mind boggling how online stores still do not understand the concept of competitiveness and customer service. Another weird thing - they "muted" their comments and reviews on their Facebook page. That should have rang a bell from the start...
Mizerabil...Platesc online 2 produse …
Mizerabil...Platesc online 2 produse care erau in stoc,dupa care sa aflu ca unul nu este disponibil si trebuie sa astept 4 zile sa.mi reapară banii...jalnic
motive inventate pt a nu repara pe garantie
Am cumparat de la ei un telefon, pe firma.
Deoarece telefonul nu mai pornea l-am trimis in service la reprezentatnta lor, prin curier rapid, costurile au fost suportate de ei. Accesul la service a fost chiar ok, formular, confirmari, inceput promitator. Au inceput bine dar pacat de banii risipiti pt a mima normalitatea. Au facut poza la preluare, au facut o reparatie care descria inlocuire camera desi nu avea nicio problema cu camera , telefonul s-a intors functional, dar cu cu cateva mici probleme: un colt crapat la capacul bateriei si cateva surubele lipsa. Dupa cateva luni de la reparatie telefonul a manifestat aceleasi probleme si nu s-a mai deschis, asa ca a fost iar retrimis in service. Nu am mai primit poze la receptie de data aceasta. Vazand in service capacul bateriei crapat (tot de ei) au tras concluzia ca aparatul a suferit un soc si au refuzat sa mai acorde garantia, cerand bani pentru inlocuirea capacului, dar neprezentand nicio justificare a cerintelor reparatiei.
Deci, pot confirma ca acesta firma, are o politica gresita fata de clienti, inventeaza motive pentru a nu face reparatii pe garantiei. In concluzie chiar daca au produse cu cateva zeci de lei mai ieftine pentru a atrage clientii, la garantie nu veti avea parte de servicii normale pentru anul 2017. Nu stiu cine le-a autorizat si certificat service-ul si daca si-au facut serios treaba, dar asemenea comportament autist in relatia cu clientii nu l-am mai intalnit decat inainte de anii 2000. Nu au telefon pt reclamatii , pe email raspund identic, autist, se fac ca nu inteleg sau asta e politica lor pentru a minimaliza pierderile. Pacat de aceasta abordare in relatia cu clientii a acestei firme care arata inca odata ca nu avem manageri , atunci cand vorbim de firmele romanesti.
inacceptabil!!!
inacceptabil!!!
produsul cumparat - un hard disc, la asamblare sa zgaraiat superficial vopseaua, de pe carcasa de metal lateral, care nu a fost indoita sau afectata in vriun fel. Produsul defect, nu-l vede calculatorul. incerc sa returnez nu se poate(cumparat pe firma, si in legatura cu asta, la coditii retur - pt produsele achizitionate pe firma o propozitie foarte ambigua ' isi rezeva ei drepturile de a acepta sau nu returul'' ), mi sa comunicat sa fie trimis in service. din service vine cu mesajul zgaraiat lateral si ceva de un silicon (care nici nu exista). si nu se poate repara pt ca este zgaraiat (evident ca vopseaua de pe carcasa de metal nu are nici o legatura cu defectul hardului), le am scris mesaj pe mail, ca nu m-au elucidat cu problema produsului, la care evident ca nu au raspuns, telefon evident nu aveau, scriu mail la reclamatii pe site(si aici telefon lipsa), cei de acolo imi comunica aceiasi propozitie zgaraiat lateral si mama lui de silicon, (inexistent ) zgaraiat si el. am sunat pe telefonul pt comezi(unicul departament cu numar de telefon) de pe site la care o tipa raspunde si evident aceiasi propozitie, cu zgaraitura si siliconul. am incercat in zadar sa-i explic ca nu are nici o legatura o zgaraietura superficiala a vopselei cu defectul produsului, ai senzatia ca vorbesti cu retardati care repeta aceiasi propozitie - 'astea sunt conditiile', la orice intrebare nu le-ai pune.
Si fiind produs achizitionat pe firma nici macar macar la OPC nu poti apela (probabil ca asta este si motivul bataii astea de joc, fiind constienti ca nu o sa-i afecteze in vriun fel), i-am promis o antireclama pe toate site-urile posibile, si sa aiba o zi minunata!
worst online shop ever
Am comandat online un telefon cadou si l-am ridicat din depozitul ala pe care ei il numesc sediu ca sa ma misc mai repede. Pe langa faptul ca avea niste sigilii dubioase (o firma de care nu am auzit pe care scria Made in Kina ) am vrut sa-l returnez dupa 3 ore (am facut cererea la ei pe site) si sa-l schimb cu altceva, atentie, nu sa imi dea banii inapoi! Mi-au zis ca l-am luat din sediu si ca nu se returneaza ca asa scrie ei pe site si nici nu se inlocuieste.
Niste nemernici, Incalca legea cu buna stiinta, adevarati pirati legali in online (dupa cum spune si numele de Corsar) eu NU am vazut produsul nici inainte nici dupa ce l-am platit la ei. Au un model de business ilegal si pervers : Clientul face comanda online si plata la sediu fara sa se vada produsul, dupa plata poti vedea produsul dar daca clientul se razgandeste nu mai poate lua banii inapoi (returna) ca a vazut produsul in magazin. Nu ai cu cine sa vorbesti angajatii au aceeasi replica va rugam sa va adresati la reclamatii si acolo raspunde una care habar nu are ce vorbeste.
One star is too much
One star is too much. Buy something and receive something else. They did not change my product.
Shitttyyy experience
I ordered a keyboard which came with a defect and after a couple of days I realized it. They refused to exchange the product stating that it was a matter of warranty.... That was akward!. The feedback and contact procedure was a mess and took forever. They do not reply to any phone number
DO NOT BUY FROM CELL.RO, AZERTY.RO, MARKETONLINE.RO (THEY OWN THEM ALL)
Jalnic
TImp de livrare de cel putin 4 zile,ambalaje deteriorate,daca ai platit cu cardul o suma mai mare nici dracu nu mai raspunde la telefon,iti trimit produsul cand isi amintesc.Dar in cash,apar in aceiasi zi la prag.Penibil,jalnic,de evitat
Niste hoti
Am cumparat de la ei un laptop, care la un moment dat a inceput sa se blocheze. L-am trimis inapoi fiind in garantie si ei mi l-au trimis la fel, motivand ca i-am facut eu modificari pe placa de baza.
Am incercat sa obtin orice fel de justificare de la ei insa se ascund in spatele celor de la Depanero si refuza sa repare laptopul sau macar sa dovedeasca acuzatiile pe care mi le fac.
Le doresc un faliment cat mai reusit!
Fake products, No respect for clients !
On 13th of Feb 2017 (badluck) I have received my order from 10th, "SSHD Laptop Seagate FireCuda 1TB 5400 RPM SATA3 128MB 2.5 inch. Fake HDD made in China, which worked only 40 minutes. Even on Seagate web site I couldn't find its serial number for 5 years guarantee registration. I have tried to return the faulty product next day in their shop, less than 24hours from the time I received the product, but no success ! They didn't want to receive it and send me to an online application on their site where to open a return ticket (mine was 117043) and send back by courier on my expense. Even today, 20th of February, I didn't receive my money back, or a good working HDD !
Don't buy from Cell.ro ! NEVER ! AVOID this shop !
cel.ro CEI MAI NESIMTITI !!!
Produsele ridicate de la sediul cel.ro nu beneficiaza de retur, chiar daca nu le testeaza nimeni inainte sa primesti produsul.
Am comandat o perna electrica beurer hk115 si nu se incalzeste foarte tare, desi are 6 trepte de temperatura, sunt complet inutile... abia la temperatura maxima este calda. Am vrut sa o returnez si cei de la cel.ro mi-au spus ca nu se pot returna produsele care au fost ridicate de la sediu, pentru ca se considera ca au fost testate inainte, chiar daca nu mi-a testat nimeni produsul!! asta este chiar nesimtire.. voi face o plangere la ANPC. si nu voi mai cumpara nimic in veci de pe cel.ro oricat de mari ar fi reducerile.. nu se merita, daca intampini probleme nu te mai ia nimeni in seama si ramai cu produsul defect si cu banii dati...
Iti distrug ziua
Imi pare rau ca nu am citit reviews inaine. Ma alegeam cu o zi salvata. Am comandat ceva in valoare de peste 200 euro si am platit cu cardul de credit. Mi-au trimis la 7 dimineata mesaj cum ca plata nu a fost efectuata, am sunat la banca, ei mi-au spus a fost . Dupa doua ore primesc email de confirmare a platii si la scurt timp inca unul cum ca totusi ei nu au primit nici un ban. Sper ca nu ma lasa cu o gaura in buzunar si fara produsul comandat..Apropo, numerele de telefon de pe site sunt doar de ochii lumii . Nimeni nu raspunde vreodata la ele. Fugiti de cel.ro. Cel mai rau!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.