am comandat un calculator cu optiunea de a adauga un PSU de 850W in schimbul celui default de 700W iar ei nu au facut acest lucru. cand am facut plangere au spus ca modificarea componentelor PC-ului i... Voir plus
Lisez les avis des autres
O tampenie de site! Pun poze cu alt produs, când ajunge coletul total alt produs! Vrei să faci retur ( factura pe persoana juridica!!!!), pentru ca nu e ce ai comandat, și ghinion: nu poți face pent... Voir plus
Am comandat o carcasa DeepCool. Carcasa a venit lovita in partea stanga pe partea cu placa de baza facando nefolosibila, pe langa sub plicul cu AWB era scris cu marker-ul "Carcsa PC Lovita" Se vede cl... Voir plus
O escrocherie "aparent legală" ce trebuie evitată cu orice preț. Angajații acestei societăți au un comportament mizerabil față de clienți, prin lipsă de respect, ignoranță, replici umilitoare și am... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de téléphonie mobile
- Magasin d'accessoires informatiques
- Ordinateur et accessoires
- Magasin d'informatique
- Magasin d'électronique
- Magasin d'imprimantes et de scanners
Informations provenant de diverses sources externes
- Laptop Notebook Telefoane Mobile Monitoare LCD Aparate Foto
Coordonnées de contact
De evitat
De evitat cel.ro
Am cumparat un laptop de la ei, au trimis un produs mizerabil, processor distrus, asteptai 15 secunde sa se deschida o pagina de web, daca deschideai 2 stateai 2 minute.
USB, cabluri intrau extrem de greu, trebuia sa fortezi.
Am optat sa trimit innapoi laptopul, dar au refuzat, am zis ca le fac reclamatie la autoritati nu au mai raspuns.
Acum am deschis o reclamatie pe numele lor la ANPC, astept verdictul.
Va sfatuiesc sa evitati cel.ro, am comandat de mai multe ori de la ei, este a 2 oara cand imi trimit un produs defect.
NISTE DERBEDEI CEI DE LA SERVICE
E prima data cand am facut un retur la CEL si a doua oara in viata mea ( prima data am returnat o husa de telefon la EMAG).
Au refuzat , in ciuda insistentelor repetate, sa le aduc personal produsul.
Motivul?? Odata trimis prin curier, ei pot spune orice despre produsul tau, ca era mizerabil, plin de zgarieturi si urme de folosinta, etc etc, cu poze photoshopate sau ale altui produs, depinde de ce aveau la indemana derbedeii. Nu ai cum sa demonstrezi ca nu acela e produsul tau, cu toate ca ai chitanta de la curier ca produsul era impecabil si fara urma de zgarieturi! Astfel incat sa poata scadea 60 de lei la retur!
Incredibil la ce se dedau derbedeii astia!!
Comanzi si iti vine dupa 12 luni.
Am comandat o pereche de casti skullcandy si un mp3 player.
Am asteptat cel putin 3 zile sa-mi vina.
Dupa ma uit pe email.
Imi scrie ,,Trebuie confirmata comanda.Un angajat te va suna in cel mai scurt timp pentru confirmare”
Nu m-a sunat nimeni timp de 4 zile.
Apoi am comandat de pe Flanco si mi-a venit ziua urmatoare.
Nu recomand cel.ro.
Nu sunt seriosi. Imi pare sincer rau, chiar nu sunt...
Am un telefon cumparat la sfarsitul lui septembrie 2016. Din data de 6 noiembrie l-am trimis de 2 ori in service pt. rezolvare si pana azi 28 decembrie nu mi-au rezolvat problema.
Telefonul este a doua oara in service pt. exact aceeasi problema din data de 6 decembrie (ajuns la ei cf. awb fan courier) si ei ma vrajesc cu codul de procedura civila si cu alte tertipuri de gen cum ca reparatia este in termen si ca asa e normal si ei lucreaza ca la carte.
I-am reclamat la ANPC si astept sa vad ce se va rezolva prin institutiile statului. Niste incompetenti, asta este parerea mea despre ei.
Si cu banii luati, si fara telefon, si cu gust amar in gura in urma experientei petrecute. Daca asi putea le-as da -5 stele sau cel putin nu merita nici macar un colt de stea.
Oameni buni, ganditi-va de 5 ori inainte de a cumpara online de unde cumparati! Cautati recenzii, un punct forte ar trebui sa fie si rezolvarea garantiilor. Nu zic sa cumparati de la o anumita firma, doar documentati-va ca sa nu patiti ca mine.
Multumesc si spor la cumparaturi!
Ai grija de unde cumperi!
Cea mai proasta experienta pe un magazin online
Daca as putea da mai putin de o stea as face-o cu toata inima. O bataie de joc. Foarte prompti cand vine vorba de vanzare dar garantia si urmatoarele eventuale probleme nu ii mai intereseaza. Am cumparat 2 telefoane Huawei Mate S (1500 lei/bucata), unul dintre ele s-a stricat dupa 3 saptamani in sensul ca nu mai afiseaza numic pe display. Dupa ce te chinui sa dai de ei deoarece nu au numere de telefon pentru service si reclamatii, la mail-uri se respune in 3 zile in cazul fericit si dupa lungi discutii cu ei, astazi, dupa doua luni si jumatate am primit telefonul tot stricat pe simplul motiv ca "Telefonul a fost scos din garantie conform garantiei producatorului"(CEL.ro)(i-am intrebat in nenumarate randuri care este motivul pentru care este scos din garantie si am promit acelasi raspuns copy/paste. Experienta a fost mult mai lunga, plina de drama, cu peste 20 de mailuri si luni de asteptare ca sa primesc telefonul si stricat si cu transport de 20 de lei. Imi pare rau ca am comandat de pe acest magazin inainte sa citesc aceste review-uri! Se pare ca nu sunt singurul care are sau a avut probleme cu ei si asta inseamna ceva cu siguranta! Daca doriti seriozitate va recomand eMAG unde veti avea parte de cu totul alt tratament.
Voi posta si conversatiile mele cu acestia pe un alt site care se ocupa cu asa ceva (unde perpite asta) sa vedeti de ce impertineta dau dovada angajatii din aceasta "mare companie", sa stie tot romanul ce cumpara si ce primeste. 3000 de lei si primesti o mare bataie de joc!
Profund scarbit; nu credeam ca voi pati asa ceva pe un magazin-online, mai ales de la unul atat de cunoscut.
CEL ce furnizeaza! 5 STELE in fata mincinosilor
Nu luati in consideratie review-urile negative, ca de exemplu "am cumparat un Xerox de la ei si nu fac bani acum cu el" etc. CEL furnizeaza, impacheteaza, rezolva garantiile rapid! Numa mincinosi au ajuns sa posteze pareri negative, sper sa va plateasca concurenta sau sa va rezolvati problemele prin logica.
Orice produs este "o loterie" dar pretul cu 100-200RON de multe ori te face sa cumperi, ce sa zic, laptop-ur de 3 ani fara probleme, o garantie intoarsa si rezolvata in 3 saptamani cu curier cu tot... deci... mincinosi peste mincinosi... daca ajunge e mag pe monopol sa va vad atunci cand emag nu mai face fata la tampiti ca voi.
Recomand, de 6 ani cumpar de la ei!
Avem multe produse cumparate (laptop-uri, tastaturi, conectica etc.) de la CEL.RO.
Mereu au raspuns solicitarilor, produsele sunt impachetate extra atent (de ex. un cablu HDMI bulk ... l-au pus frumos intr-o cutie cu protectie) Deci lucruri marunte pe care alte firme nu dau doi bani la ei inca exista, deasemenea faptul ca de fiecare data cand ceva nu a fost pe stoc, dupa o comanda m-au anuntat, am modificat sau am asteptat CIVILIZAT comanda! FITI CIVILIZATI si veti vedea ca este o firma atenta cu clientii.
Cand comandati ceva nu cumparati si personalul, cumparati un produs, acesta poate avea defecte indiferent de firma de unde il cumperi. CEL.RO personal, un shop online preferat, PRETURI excelente, IMPACHETARE ATENTA, FACTURI, GARANTII ETC. EXTREM DE PROMPTI (anunta daca produsele nu sunt pe stoc)
RECOMAND din toata inima!
Cell. ro alias Corsar online = FURT/FRAUDA online
Sunt foarte eficienti in a lua banii clientilor si a livra produse defecte si surpriza nu au sefi nu au conducere nu poti discuta cu nimeni daca ai o problema. Ar trebui inchisi, clientul din Romania merita respect si consideratie,eu fac apel la autoritatile statului pentru a lua masurile legale care se impun. De asemenea poate ar fi util sa le intentam un proces colectiv.
Firma cu capital 100% romanesc... de smecherie
Am comandat un TV care a ajuns la mine cu ecranul crăpat. Eu mi-am asumat obligațiile de consumator deschizând coletul în fața curierului și am inspectat vizual televizorul împreună cu alți doi martori. Nu exista niciun fel de urmă vizibilă de lovitură sau crăpătură.
Când l-am montat, l-am băgat în priză și l-am aprins, televizorul era crăpat. L-am trimis înapoi și cel.ro m-au informat că mă costă 1722 de lei să-l înlocuiască (în contextul în care am dat 1545 de lei pe el). Mi-au spus că produsul trimis înapoi e devalorizat 100% și că ei nu mai au ce face cu el.
În contextul în care eu nu pot testa produsul dpdv tehnic (să-l bag în priză să văd că ecranul este în regulă), vina nu poate fi atribuită consumatorului. Ei ar fi putut trimite direct un produs defect care, dacă s-ar fi spart pe drum vina ar fi căzut pe curier, iar dacă ar fi ajuns așa cum a ajuns la mine, vina pică pe mine. Cam asta este logica celor de la cel.ro.
Serviciul cu clienții este oribil. Nu există linie telefonică pentru service/retur, doar o adresă de mail la care primești răspunsuri telegrafice după multe zile (cel mai mult am așteptat o săptămână).
Adresa de email de reclamații este absolut degeaba pentru că nu reacționează în niciun fel. Am ajuns să reclam la ANPC cazul meu și aștept soluționarea din partea lor pentru că cel.ro nu este interesat de soluționare pe cale amiabilă.
NU COMANDAȚI DE LA CEL.RO!!
Este un site orientat exclusiv către vânzare, nu au nici cel mai mic interes să-și țină clienții aproape și fideli. Au nenumărate reclamații la ANPC și nu au absolut niciun fel de respect față de consumator.
Este ok
In data de 25 Noiembrie am achiziționat un iPhone SE Space Grey 64GB și nu am avut nicio problema pana acum. Telefonul era sigilat, garanție la Apple pana in 24 Noiembrie 2017; fără urme sau zgârieturi. Imi pare rău sa aud ca alții au avut neplăceri dar fata de comanda mea au fost foarte ok! Personal, ii recomand.
Nu recomand acest online shop
Am comandat in mobil si in xbox si nu au fost capabili sa-mi verifice cartea de credit, au anulat comanda dar mi-au luat banii din cont.
Acum trebuie sa astept pina la 30 de zile sa-mi ramburseze suma pe card.
Nu e acceptabil.
OFERTE DE BLACK FRIDAY ????
AM COMANDAT DE LA DEJA CELEBRUL CEL.RO DE BLACK FRIDAY 2016 MAI MULTE PRODUSE AFLATE LA PROMOTIE..." CA NA E PROMOTIE "SI CE SA VEZI, DUPA 2 ZILE PRIMESC UN MAIL CA PRODUSELE COMANDATE DE MINE NU MAI SUNT DISPONIBILE SI COMANDA MEA ESTE ANULATA. IN LOC SA TRACA PRODUSUL PE SITE CA "LIPSA STOC" LASA-I PE FRAIERI SA COMANDE CA II TRIEM NOI DUPA . RUSINE CEL.RO
(PRODUSELE PE CARE LE VROIAM PUTEAM SA LE COMAND DE PE E-MAG SAU ALT MAGAZIN DAR NA ... HAI SA DAU AICI CA SUNT SRIOSI ) :((
Cel mai de rahat
Am avut o experiență neplăcută cu cei mai cei de la cel.ro, in care mi-au imputat ca am zgâriat un produs (ce l-am returnat) pe care de fapt ei mi l-au livrat asa. Din suma produsului mi s-au scazut, chipurile, daunele ce le-am provocat eu. Nimeni de la nici un departament n-are vreo intenție sa te ajute, toți stiu tacit ca-si bat joc de clienți. Eu am facut plângere la anpc si sfătuiesc pe oricine e nedreptățit sa facă la fel. Cel.ro e execrabil la toate capitolele.
CEL.RO mi-au furat 300 de lei!
In 14 septembrie am cumparat un Hard Disk Toshiba 2TB 7200rpm 64MB SATA 3, din pacate nu am putut sa il montez pana in 14 octombrie cand am constatat ca mi-au trimis un produs defect!
Produsul a venit netestat de CEL.RO(amabalat in tipla originala a producatorului) si cu un defect de fabricatie, mai exact hard-disk-ul vibreaza de 5 ori in calculator, fara a fi recunoscut de acesta(inclusiv din BIOS).
Am trimis produsul la service, iar dupa o saptamana primesc mesaj de la ei ca mi-au anulat garantia pentru ca mufa este rupta!!!!
Mai clar cei de la cel.ro au constatat defectul din fabricatie al produslui si sau decis in cele 7 zile in care au facut "constatatrea" ca mai bine ii rup mufa si declara ca eu nu l-am manipulat corect.
Astfel am ramas fara 300 de RON!
Produse aduse pe filiera gri.
Am cumparat în luna august un telefon Nokia lumia 520-sunt fan declarat Nokia,că de 10 ani am un telefon care merge brici,bateria mă ţine şi acum o săptămână.După nici o săptămână a început să aibă probleme:semnal doar lângă router,nu afişa istoricul apelurilor,menu-ul te ducea unde vroia el etc.Am descoperit că fusese codat pe Olanda şi ulterior decodat,caz în care de multe ori softul cade,dacă nu e decodat corect.L-am dus în service şi am cerut returnarea banilor pe motiv de neconformitate la data vânzării-refuz total -că ei l-au adus la conformitate,schimbând softul şi bateria.Am de gând să fac plângere la ANPC,în primul rând pentru publicitate falsă-side-ul este Cel.ro,factura este emisă de Cel.ro,bonul fiscal este emis de Corsar online srl,service-ul este Cel.ro-eu sincer nu ştiam că sunt aceeaşi firmă,că nu cumpăram nici gratis de la ei.Să vedem ce spun cei de la ANPC.Si încă ceva:mă ameninţă că dacă nu ridic telefonul până în 6 luni,telefonul devine proprietatea lor-că poate mai găsesc un fraier ,aşa ca mine
Nu comanda de aici
Lipsa de respect fata de client
Reduceri mincinoase
Produse lipsa din stoc afișate ca prezente
Lipsa de respect fata de afiliați
Ar trebui dati la ANAF !
Este o firma hoata ! Nu am m-ai vazut o firma ca asta niciodata !
Procedeu :
Dau profusele cu un defect , apoi oamenii le
Intorc la ei! Dupa ei le spun ca sunt zgriate sau lovite si este perceputa o taxa !apoi dau alte produse sau {VECHI} !
Nu comandati nici o data de pa cel.ro!!!!
Asa am luat si eu teapa cu un leptop !!!
Aveti grija!
Extrem de dezamagit!
Am primit un telefon stricat de la ei si dupa ce l-am trimis inapoi nici astazi, dupa mai bine de doua saptamani de la trimiterea coletului, nu am nici banii nici telefonul, ci doar promisiuni ca in cel mai scurt timp voi fi contactat. Nu exista numar de telefon ci doar email-uri de contacti! Mare grija cu acest site!
Cel.ro - o firma care ar trebui sa intre in vizor ANAF SI ANPC
Inainte sa incep sa va relatez experienta avuta cu cel.ro, trebuie sa stiti ( lucru pe care nu l-am stiut ) ca nu exista! niciun nr de telefon, nicio posibilitate de contact, in afara de e-mail de a lua legatura cu ei !
Raspunsurile primite ulterior pe e-mail sunt copy&paste universale, citate predefinite si esti expediat rapid.
Suntem o clinica medicala, am comandat si achitat ( cu cardul online) un tv LED LG prin cel.ro. Ce am patit noi, am vazut ca s-a mai intamplat in relatarile anterioare:
- a sosit televizorul la noi , dupa 7 zile de la comanda, intr-o perfecta stare exterioara, cutia intacta, totul ok , asa ca l-am primit si am semnat de primire la firma de curierat. Comandam de peste 8 ani online si nu am avut niciodata, nicio problema pana in ziua in care am dorit sa instalm tv-ul primit. Scos din cutie, tot ecranul era spart. Ce sa facem? Cautam un nr de tel pt reclamatii, ceva, dar nimic! Nu exista. Gasim o adresa de mail, ni se raspunde a doua zi sec, cum ca, daca televizorul are ceva , trebuie trimis la service si ni se da contactul service-ului imoprtatorului.
Mentionam din nou ca, tv-ul nu a functionat, ci a fost primit defect si ni se raspunde ca, la primire, trebuia sa facem un proces verbal de constatare. Explicam intr-un nou e-mail ca , cutia, ambalajul este intact, perfect, numai ca panelul tv-ului este spart in totalitate. Ni se raspunde ca defectele DOA ( dead on arrivale) trebuie consemnate intr-un proces verbal la primire , de catre curier.
Insistam si ne raspunde altcineva, sa-l aducem pt a fi trimis in service.
In service se constata ca este panelul distrus,soc mecanic si cel.ro ne raspunde sfidator ca , costul reparatiei este 2.200 lei ( televizorul nou, a costat si costa 1.400 lei ). Le-am cerut sa ne spuna daca tv-ul ,cand vine de la importator, este verificat de catre cel.ro inainte sa fie trimis catre beneficiar. Evident cineva a dorit sa ne insele , ori importatorul care a pus un tv in cutie spart, ori daca-l verifica cel.ro au avut un tv terminat si ni-l au pus in cutie ( daca era si platit). Au incercat-o daca merge si le-a mers.... O sa facem notificari ANPC, vad ca mai sunt si altii exact la fel .
Pentru firme infractoare ca acesta, ar trebui ca, OBLIGATORIU, daca face cineva greseala sa comande de la ei, OBLIGATORIU, sa trebuiasca verificata comanda la sosire, iar cine nu doreste , sa semneze ca nu s-a dorit acest lucru. Altfel, escrocii incerca sa te fenteze, zic ca ai avut posibilitatea sa verifici si daca merge, merge, te mai pacalesc o data.
Evitati batia de cap si nu comandati niciodata de la firme fantoma, care nici un nr de telefon nu au .
Cel.ro iși bate joc de tine la service-ul produselor
Nu cumpărați de la cel.ro! Din păcate Service-ul celor de la Cel.ro lasă de dorit. Ce am pățit eu este o practică frecventă la ei, după cum mi-au relatat chiar angajații lor că ”asta e procedura”. Am luat un Samsung Note de la ei care a murit subit după 3 luni. Am dus produsul în serviceul lor autorizat (menționat pe site și pe factura) de pe Nicolae Caramfil. . Ca să îl predau am stat la coada 45 de minute, apoi mi-au zis că este posibil să mi-l dea inapot dacă mai aștept. După încă 30 de minute mi-au zis că nu pot să il repare și că trebuie să mai aștept 2-3 zile. După două zile m-au chemat să ridic produsul. Am mai stat iar la coadă să il ridic vreo 40 de minute. Produsul era incă stricat și am primit o Autorizație de înlocuire. M-au pus sa merg cu produsul și autorizația la sediul de la Apaca(fix in celălalt colț al orașului). Am sunat inainte să plec spre Apaca (la singurul numar afișat pe site) să întreb dacă pot să aduc doar telefonul cu factura și autorizația de înlocuire sau dacă trebuie să trec pe acasă sa iau și accesoriile și cutia originală...Reprezentantul lor a spus că nu este nevoie și ca pot veni să imi iau alt telefon. Cand am ajuns acolo, mi s-a spus ca trebuie sa stau din nou la coada la service-ul de la Apaca, care trimite produsele la reparat zilnic tot la serviceul din strada Nicolae Caramfil, de unde tocmai ridicasem produsul. Am cerut să fie sunați cei de la Serviceul din Nicolae Caramfil sa se confirme pe loc ca ei au avut custodia produsului și că au emis autorizația de inlocuire. Nu s-a putut pt ca ”Asta-i procedura!” și prin urmare clientul trebuie sa superte consicințele și sa plimbe produsul stricat de la un service la altul. După ce in sfarsit s-a confirmat că produsul meu trebuie intradevar inlocuit, am ales optiunea de a cumpara un produs echivalent, achitând diferența. Nu s-a putut emite factura de avand pe loc desi eu eram acolo in magazin la Apaca. Am rezervat niste produse și mi s-a promis că voi primi factura de avans pe mail in 2 zile lucratoare....nici dupa 7 zile nu am primit-o. La reclamații nu exista telefon și aștept de 30 zile un raspuns de la specialistul lor în reclamații Geanina Dudau (geanina. dudau @ cel. ro ), care nici măcar nu și-a cerut scuze pentru discomfortul de a sta mai bine de 4 ore pe la cozi si de a face o grămadă de drumuri.
Nu cumpărați de la Cel.ro pentru că e bătaie de joc ce se întâmplă după ce ți-au luat banii! Nu se menționează nicăieri pe site cî trebuie să plimbi produsul stricat de la un service la altul, in caz că ei nu il repară! Nu le mai pasă de clienți după ce ai apucat să folosești produsul!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.