Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

am comandat un calculator cu optiunea de a adauga un PSU de 850W in schimbul celui default de 700W iar ei nu au facut acest lucru. cand am facut plangere au spus ca modificarea componentelor PC-ului i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

O tampenie de site! Pun poze cu alt produs, când ajunge coletul total alt produs! Vrei să faci retur ( factura pe persoana juridica!!!!), pentru ca nu e ce ai comandat, și ghinion: nu poți face pent... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Am comandat o carcasa DeepCool. Carcasa a venit lovita in partea stanga pe partea cu placa de baza facando nefolosibila, pe langa sub plicul cu AWB era scris cu marker-ul "Carcsa PC Lovita" Se vede cl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

O escrocherie "aparent legală" ce trebuie evitată cu orice preț. Angajații acestei societăți au un comportament mizerabil față de clienți, prin lipsă de respect, ignoranță, replici umilitoare și am... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Trist

Am facut 2 comenzi pana acum la ei, prima a mers acceptabil, desi au intarziat o zi cu transportul.

La a doua comanda a fost de-a dreptul nepasare si nesimtire. Am plasat comanda joi, primesc confirmare si mi se comunica faptul ca ajunge comanda Sambata, le comunic alta adresa de livrare, fiind mirat de faptul ca trimit asa repede si Sambata! :). Sambata, bineinteles ca nu a venit nici dracu desi am fost asigurat de cel.ro ca o sa am comanda. Iar acum, Luni, vine comanda pe adresa initiala, de weekend, desi am specificat catre cel.ro ca adresa este valabila doar pentru weekend. Degeaba te chinui sa le trimiti emailuri, sa le explici, ei iti raspund pe mail in 2 cuvinte, fara pic de respect, nici macar nu te saluta.

O mare bataie de joc, ma intreb, daca aveam nevoie de produse pentru un cadou, ma faceam si de rusine. Extrem de trist ca in 2015 se mai intampla asa ceva, e ultima data cand mai apelez la cel.ro.

12 janvier 2015
Noté 2 sur 5 étoiles

Nu au niciun respect fata de clienti

Am facut o comanda la cel.ro apoi, la 5 minute m-am razgandit si am vrut sa anulez comanda din mai multe motive.
Am incercat sa-i contactez la telefon, le-am scris mesaj prin intermediul site-ului, le-am scris email... nimic... niciun raspuns.
Le-am transmis ca o sa refuz coletul daca aleg sa-mi ignore mesajele.
Nu au niciun respect fata de clienti... NU recomand!

19 décembre 2014

CEL mai tepar .RO

Salutare,

As fi preferat sa scriu intr-un cadru mai placut, dar, situatia impune sa las compatriotilor mei o parere execrabila despre unul din cei mai mari comercianti online din Romania, C E L . R O - SC CORSAR ONLINE SRL

Stimatii de la SC CORSAR ONLINE SRL mai exact, vand produse care nu sunt destinate a fi vandute in spatiul economic european, mai exact telefoane mobile si alte accesorii portabile, a caror garantie acordata de producator, este de fapt o garantie de 2 bani la un service din Cluj, unde tariful pentru legatura telefonica este de 1.5eur+tva/minut.

Pana aici toate frumoase. Mi-am achizitionat pe 16.01.2014 un Sony Xperia L, foarte serviabili cand este vorba de vanzari, ba chiar ai spune ca C E L . R O este un comerciant foarte serios, foarte punctual si orientat catre satisfacerea clientului.

Dupa cum bine stim cu totii, dupa soare.. trebuie sa fie si furtuna, drept pentru care, la data de 17.06.2014 difuzorul telefonului a inceput sa distorsioneze sunetele, ca urmare a unei reduceri semnificative a volumului acestuia in ultimele saptamani.

Ca un cumparator de buna credinta, pun mana pe certificatul de garantie, ma uit bine acolo, deja vedea un lucru care nu era pe gustul meu, dar am zis, hai sa sun la SONY. Formez nr. acolo o domnisoara simpatica imi raspunde si incepem sa discutam.
Ii comunic seria telefonului iar aceasta imi transmite ca produsul meu este intentionat a fi vandut in HONG KONG si nu are garantie in SEE, pentru aceasta sa contactez comerciantul.

Ma duc la reprezentanta C E L . R O, le prezint problemele (fluctuatii de semna, volum redus al castii si distorsionarea sunetului), toate bune si furmoase, imi primesc produsul, imi ofera o fisa, semnez si plec acasa.
Asta se intampla pe data de 23.06.2014. Pe 26.06.2014 primesc de la acestia un SMS si un EMAIL prin care imi transmiteau "produsul dvs. a fost adus in conformitate, pentru a intra in posesia acestuia il puteti ridica de la sediul nostru, sau ne puteti transmite o adresa pentru a va fi livrat prin curier". Eu fiind cel mai fericit pt ca mi`am primit telefonul inapoi intr-un termen atat de scurt, hop pe motocicleta, hop ajung la 12:03... din pacate programul service este 10-12 15-18.... mi-am facut de lucru 3 ore prin zona, ca doar era entuziasmat sa-mi recuperez saracia de telefon facuta pt. chinezi, se face ora 3, ma duc la magazin, intru in camera de service si incep discutiile.

Baiatul de acolo repede scoate la imprimanta fisa de iesire din service, "semnati aici de primire", moment in care ii zic stop, haide intai sa verificam ce au facut, la care el foarte senin "cei de la service au considerat ca o resoftare este suficienta"... am ramas putin asa... ma uitam ca "bou la poarta noua".. adica eu iti aduc un produs care are probleme evidente de ordin hardware si tu ii faci o resoftare.... ok zic... haide sa il probam.
Scot telefonul, montez cartela sim, il pornesc, formez un nr. de tel si instant a inceput sa distorsioneze difuzorul, inca din timpul apelarii, moment in care m-am umplut de nervi si i`am comunicat acestuia ca este o bataie de joc. El consternat, de parca nu ar fi stiut asta deja, incearca sa apeleze si cand isi da seama ca de fapt problema nu fusese remediata afirma "daca nu sunteti de acord cu constatarea serviceului va puteti face o contraexpertiza", moment in care nu m-am mai putut abtine si i`am explicat, ca pe banii si timpul meu, nu stau sa ma plimb prin serviceuri si cu atat mai mult sa fiu luat "la misto" de un angajat al unui service si ca refuz ridicare produsului pentru ca nu este reparat. Am incercat sa discut cu alte persoane din cadrul *******, dar mi s-a comunicat ca ei sunt singurii angajati si ca nu exista nimeni abilitat sa discute cu mine fata in fata, doar pe email.

Am iesit din camera de service, m-am dus la relatii cu clientii, le-am invederat problema mea, iar unul din angajatii de acolo a mers cu mine in camera de service, mi-a inapoiat fisa de intrare in service si mi-a spus, ca in decursul celor 15 zile de service problema va fi solutionata.

Am plecat de acolo val vartej, luandu`mi gandul de la telefon si serviciile de 2 BANI C E L . R O.

La data de 8.7.2014 am trimis email catre C E L . R O prin care solicita sa stiu starea produsului meu, intrucat este ultima zi de service si nu am nici o stire despre el. Evident, nu mi-a raspuns nimeni.

A 2-a zi, dupa ce le-am trimis cererea de rezolutiune a contractului de garantie, emis in bza facturii si bonului fiscal ale telefonului, in fapt astazi, 9.7.2014 primesc un email care suna cam asa
"Buna ziua,
Va informam ca toate produsele achizitionate prin intermediul nostru merg la unitati service autorizate. Acelasi lucru s-a intamplat si cu produsul dumneavoastra.
Pe baza documentatiei produsul a fost adus la conformitate si ati fost informat de acest aspect. Faptul ca dumneavoastra mentionati ca nu a fost reparat si prezinta acelasi defect trebuie verificat de unitate si confirmat.
Cu siguranta orice persoana poate preda produsul si nu-l ridica in cele 15 zile si apoi sa solicite contravaloarea.
Produsul este reparat si se poate retrimite la service pentru verificare sau il puteti ridica de la sediul nostru.
Multumim"
asta dupa ce, unitatea de c***t service C E L . R O mi-a comunicat pe data de 27.06.2014 faptul ca in decursul zilelor ramase pana la scurgerea celor 15, problemele vor fi rezolvate.

Drept urmare, cand s-au vazut in fata faptului implinit, fiind incapabili sa imi rezolve problema, incearca sa tergiverseze situatia, punandu-mi tot mie in carca faptul ca nu am ridicat produsul desi a fost "reparat".

In acest sens am adresat reclamatii ANPC pentru produsele si serviciile oferite de C E L . R O si o plangere penala pentru inselaciune cu privire la punerea in vanzare pe piata din Romania cu inscriptiile normelor de certificare europeana privind ambalajul si produsul in sine.

NU CUMPARATI DE LA C E L . R O.

9 juillet 2014
Noté 2 sur 5 étoiles

Produse de proasta calitate, garantie inexistenta

Am cumparat un monitor Packard Bell de la ei la nici 6 luni s-a stricat, un ebook reader Sony Reader la care s-a fisurat ecranul in fine au anulat garantia. Am mai luat o tableta Android EvoTab Fun s-a dezlipit mufa de alimentare de vreo doua ori in garantie, de bine ce au lipit-o prima oara la nici 3 zile s-a dezlipit din nou. Probleme mari cu produsele lor...aveti grija. iar garantia alta poveste de groaza

24 mai 2014

Magazin de tot rahatul

Daca vreti sa cumparati de pe cel.ro ganditi-va de 2 ori inainte, fiindca s-ar putea sa ramaneti cu produsul chiar daca nu va place sau nu corespunde asteptarilor dumneavoastra din cauza politicilor de retur a magazinului, asta daca cumparati produsul pe persoana fizica. Daca cumparati un produs pe firma, persoana juridica ramaneti 100 % cu el pe cap fiindca la cel.ro nu se accepta retur din partea companiilor. In concluzie cumparati de la emag sau flanco sau de la alte magazine care accept astfel de retururi. Succes va doresc si grija mare la tepe.

17 mai 2014

TEPARI DE PRIMA CLASA

Cel.ro sunt Tepari. Marfa de contrabanda. Garantii sau retur la sfantul asteapta. Gasesc ei un motiv. Au cumparat fata la Depozitul de calculatoare si au crescut si ei. Inainte iti pupau talpile pentru 2 milioane. Mai cititi pe net ca e plin de nemultumiri. Probabil si de multumiti. Daca nu ma credeti faceti un test: sunati la reclamatii, retur sau orice altceva in afara de vanzari...ca fetitele de la vanzari te paseaza repede ca ele nu au treaba decat cu vanzarile. Mai pui un ban in plus si cumperi de la Emag. Acum te lasa sa desfaci pachetul. De aici si diferenta de like-uri, 47 impotriva la 600 mii....

27 décembre 2013

Retur cu abuzuri

In cazul in care platesti cu cardul pe site sau chiar la sediu si faci retur la un produs iti opresc abuziv comision. Citez:
"Pentru produsele achizitionate in rate fara dobanda se percepe un comision de 3.5%
Pentru produsele achizitionate cu plata cu card online se percepe un comision de 2%
Pentru produsele achizitionate plata cu cardul la sediul nostru se percepe un comision de 1%".
Daca sunteti in situatia asta, faceti reclamatii la ANPC. Legea specifica clar : "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

22 juillet 2013

De incredere

Am comandat un telefon HTC Sensation XE...totul a decurs bine... nici o problema ... telefonul nu are nici o problama...merge si arata perfect... am primit coletul in mai putin de 24 ore de la confirmarea comenzii... sunt foarte multumit... multumesc cel.ro
Sunt multumit si voi mai comanda de la ei!...

29 novembre 2012
Noté 1 sur 5 étoiles

De ce sa alegi CEL.ro daca ai alternative?!

Stau si ma intreb de ce ai alege Cel.ro? Preturi mari, servicii de cacat, respect pentru clienti 0 (ZERO!)

Abia am aflat de TrustPilot, cautand review-uri despre o alta companie, minuscula in comparatie cu CEL dar cu rating-uri mult mai bine. Atunci mi-am amintit de experienta mea proasta cu CEL.ro si mi-am spus ca trebuie sa las si eu un review aici.

Am sa revin la intrebarea din titlu: de ce sa-i alegi daca sunt atatea magazine online acum? Eu am cumparat de la ei de 4 ori acum vreo 3 ani: un hdd extern, monitor, gps, laptop. De fiecare data m-am simtit de cacat acolo in sediul lor rapanos, parca mergeam cu cersitul sa-mi iau produsele. Niste pitzipoance plictisite la 2 birouri incasau bani, nu dadeau rest exact, vorbeau de undeva din fundul gatlejului lor spermicidat de parca n-ar fi fost platite sa-si faca treaba.

Bun. Ai stat la rand de te-ai plictisit, ai stat la "casierie" dupa pitzi care se uita la unghii si vorbeste la telefon cu cineva 10 minute, dupa care, cum am spus mai sus, se indura de tine si-ti ia banii.
Cobori jos fericit ca ai scapat de calvarul platii - dai un cap serios de perete (cei care au fost la ei stiu despre ce vorbesc) si vrei sa-ti iei produsul. Astepti. Asta e cuvantul de baza la ei: asteptarea. Vine un geek neutru la tine, iti da produsul, pleci acasa cu grija mare la cap de data asta.

Preturi normale, ca ale celorlalte magazine. Servicii de cacat. Nu stiu de garantie sau service ca n-am avut probleme cu ce am luat de la ei. Dar, din nou: de ce sa nu fii respectat daca tot nu au preturi mai mici decat concurenta?

O alta intamplare marca cel.ro. Asta e dupa ce m-am hotarat sa nu mai am nimic de-a face cu ei. Suna telefonul intr-o noapte, pe la 3am. Un prieten. Ma, vezi ca e super-promotie pe CEL la nu stiu ce laptop. Ce-i drept, super-super promotie. Laptopul la jumatate de pret sau ceva de genul. Ok, dau comanda, iau 3 daca tot e reducere. A doua zi, intru sa verific, toate comenzile anulate. Sun sa intreb de ce. Un bou la capatul firului mai-mai ma injura pe mine ca de ce am dat comanda la laptop ca ei au avut eroare in sistem si de asta era pretul mic. Pai eu de unde dracu sa stiu ce erori au ei. Din punctul meu de vedere EI sunt niste ERORI. Frate, daca nu ai bani/chef sa-ti construiesti un sistem/site sigur, ia si plateste pentru "erori".
Si nu m-a deranjat atat faptul ca n-am primit laptop la super-promotie. Nu. M-a deranjat faptul ca au anulat comanda fara sa ma contacteze. M-a deranjat tonul EXECRABIL!!! cu care am fost intampinat de bou. M-a deranjat faptul ca nu si-au cerut scuze ci mai-mai ca ma luau la injuraturi ca de... cum mi-am permis eu sa dau comanda la ei pe site la un produs cu pret suspect de mic.
O companie serioasa platea eroarea. Fie cu laptopul fie cu un produs de valoare simbolica (ne cerem scuze, aveti de la noi un tricou, un pix, o bricheta). Daca nu, platea prin niste scuze adresate cuviincios. N-ai sa vezi insa asa ceva la CEL.

Pe scurt, niste golani cu SRL. De evitat.

4 novembre 2011

nu am avut reprosuri

Am cumparat de pe cel,ro la recomandarea unui prieten care a facut doua comenzi la ei, un telefon mobil; comanda a venit la timp, telefonul in stare buna sigilat (si de firma nu chinezarie) personalul amabil. nu stiu cu stau la capitolul service dar nici nu vreau sa aflu.deci mi s-au parut ok.recomand
PS e posibil ca mare parte din voturile negative sa fi fost datorate neintelegerilor la efectuarea comenzii.ex. nu sa documentat bine asupra produsului si au avut asteptari nejustificate etc...

4 octobre 2011
Noté 1 sur 5 étoiles

O gasca de neseriosi ca sa nu-i numesc altfel

Scrie pe site ca poti sa desfaci produsele inainte de plata,am solicitat acest lucru si am primit confirmarea pe e-mail ca pot sa fac asta,dar agentul de la curierat nu-ti da voie sa faci asta.pt. ca el nu afost anuntat:si pe buna dreptate.Platesc produsele ,desfac coletul,si constat o defectiune,in urmatoarele 5 minute.Le scriu un e-mail cu sesizarea,in acelasi timp dau si un telefon sa le comunic problema.Raspunde o "amabila"care nu stie cum sa procedeze.Dupa o discutie mai aprinsa imi spune sa returnez produsul la service si voi fi contactat dupa, de catre unul dintre depanatori.Ii exlic ca nu accept o reparatie a produsului deoarece nu l-am utilizat de loc,defectiunea fiind de producator.Returnez produsul.Dupa 4 zile ma suna un depanator,care imi scrie si un e-mail si imi explica ca produsul nu poate fi schimbat si nici reparat pt,ca a fost manevrat gresit.Va jur ca n-am manevrat absolut nimic gresit; mi l-au returnat in aceeasi stare in care l-am livrat.Pt. conformitate va spun si despre ce produse era vorba :un laptop ACER si un mouse Microsoft cu receptor nano,care a ramas blocat in laptop in mufa usb si pe care n-am reusit sa-l scot sub nici-o forma inapoi,iar partea de plastic a receptorului s-a smuls,partea metalica a ramas in usb laptopului.Mentionez ca l-am cumparat pe firma si nu ma pot adresa Protectiei Consumatorului,acestia avand competente doar pt.persoane fizice.Eu ar trebui sa ma judec cu ei pt.a-mi recupera banii;ei cunosc aceste lucruri si profita de ele.Mi-am rezolvat singur problema scotand partea metalica a receptorului din usb laptopului,bineinteles ca mousse-ul nu-l mai pot folosi si nici nu mai am curajul sa-l reintroduc in vreo mufa usb.Pt. mine insa un lucru este clar:de la CEL ever never!!Cumpar destul de mult pe net,dar pana acum cu nimeni nu am avut probleme de acest gen;si nu este prima data...Asa ca sa va fie rusine!!!

7 novembre 2010
Noté 4 sur 5 étoiles

mare parte ok,depinde foarte mult ce cumperi

Am cumparat de la ei decat un rucsac de laptop,deoarece la celelalte magazine online(emag se aude acolo in spate) nu gaseai ceva sa incapa un laptop de 17.3.
Am ridicat marfa de la sediu,stiam gaselnita cu +1% in cazul platii cu cardul.
Singura chestie care pot sa o gasesc dezavantaj este locul de unde am ridicat rucsacul,3 oameni ingramaditi intr-o camaruta plina de placi de baza,laptopuri,monitoare etc.Nu este o rusine,dar fata de cei de la evomag care au literalmente un apartament unde isi desfasoara activitatea...

6 mai 2010
Noté 1 sur 5 étoiles

Produse slabe si ieftine de provenienta indoielnica

Ca si evomag, foarte slabi. Produse ieftine si proaste cine stie de pe unde aduse. Unica comanda si ultima: um laptop cu tastatura in dumnezeu stie ce limba ...... Mi-am recuperat intr-un final banii si nu mai vreau sa aud de ei.

27 mars 2010

Super

Chiar daca citisem recenziile majoritar negative de pe compari.ro mi-am luat inima in dinti acum 10 zile sa comand un netbook la cel.ro pt ca doar la ei gaseam respectivul model Asus 1005h cu bateria aia de 10,5 ore.
Discutia la telefon cu o domnisoara f civilizata ,nici nu m-am mai inscris pe site ,a doua zi la pranz l-am primit(in Oradea) in stare perfecta, am primit si doua sms cu diverse info despre colet.
Deci recomand !

28 août 2009

Foarte Multumit

Mi-am comandat un laptop acer aspire timeline si sunt foarte multumit, atat de colaborarea cel-client cat si de livrare. Nu am nicio obiectie.

27 août 2009

Feriti-va de CEL.RO

Feriti-va de cel.ro. Am comandat un notebook de la ei, cand a ajuns am constatat ca nu era nou si avea un pixel mort. I-am contactat prim e-mail, cerand inlocuirea produsului. Mi l-au inlocuit cu alt notebook, cu performante inferioare. Tin sa precizez ca am mai cumparat si al 2-lea notebook de la ei, o alta problema, carcasa zgariata.

25 août 2009
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus