De Grønne Hvidevarer ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt en meget flot brugt vaskemaskine, som spinder som en mis. Den blev leveret ved hoveddøren under et døgn efter, jeg bestilte den. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til De grønne hv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en oplevelse! Godt to timer efter bestilling af en ny vaskemaskine, stod den, fin skinnende og (næsten) ny, klar til brug i bryggerset. Med to års garanti og den meget, meget flinke chauffør, to... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt service Bestilte ny brugt opvaskemaskine torsdag aften, den blev leveret den efterfølgende onsdag morgen. Rart personale - som hjalp med at bære op på 1.sal, selvom information var at de... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

426 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var fremragende at kunne sidde…

Det var fremragende at kunne sidde søndag aften, med en ødelagt tørretumbler, og få service og vejledning over messenger.
Det resulterede i en ordre sent søndag, som blev leveret til døren tirsdag👍
Hjemmesiden yder ikke den tiltro til De Grønne Hvidevarer som jeg nu fornemmer de fortjener.
Det var derfor jeg valgte at betale med mobilepay efter levering, hvilket er en fantastisk mulighed DGH har tilrådighed.
Tørretumbleren vi fik leveret var nøjagtig som ny, blot uden nødvendigheden for at fjerne flamingo, pap, og transportskruer👍 nemt!
Vi er meget tilfredse! 5 stjerner herfra.

28 août 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Brugt, men godt

Man skal huske på, at varen er brugt, og at der kan være både brugsmærker, skrammer og buler på produkterne. Opvaskemaskinen vi købte, havde alle disse ting, og vi fik det ikke oplyst inden vores køb. Men i og med at vi skal bruge den til indbygning, så er det ligemeget. Men bare blot til oplysning.

Plusser
• pris
• hurtig levering
• super initiativ og koncept, som jeg er glad for at kunne støtte.

Minusser
• produktet havde overraskende mange skrammer og buler. Jeg forventede ikke et nyt produkt, men det ville være et stort plus, om de kunne informere os om det, inden vi sat ordren. Bare sådan at man er forberedt på hvad der kommer.

• tilbyder ikke montering hos kunde

24 août 2021
Logo de De Grønne Hvidevarer ApS

Réponse de De Grønne Hvidevarer ApS

Hej Lene,

Mange tak for jeres ordre og anmeldelse 🙃

Først vil vi gerne sige, at vi naturligvis er ked af hvis du er skuffet over vores produkt, som du selv er inde på, er det genbrugte/renoverede produkter vi arbejder med her hos dgh og det betyder jo i sagens natur, at vores produkter som udgangspunkt har div. brugsspor, buler og ridser i større eller mindre omfang, og nogen produkter står som nye.

Vi forsøger at tage billeder hvis vi mener at ridser osv. har nogen betydning for hvordan produktet fremstår når det er monteret og som også selv giver udtryk for, tillægger vi det ikke nogen særlig betydning, hvis en opvaskemaskine der skal monteres inde et skab, har ridser/buler på en side, da det jo ikke er synligt på nogen måde, til gengæld er vi meget opmærksomme på at en opvaskemaskine med rustfri front, som f.eks. den du købte, står flot og uden nævneværdige ridser, og det håber jeg at du mener vi lever op til 🙃

Vi er klar over at ikke alle altid læser salgs og leveringsbetingelser men her er et par linjer fra betingelserne, som man jo skal bekræfte at have læst inden man kan gennemføre et køb hos os:

"Alle vores brugte maskiner kan have ridser, buler eller lignende brugsskader, vores produkter er unikke i den forstand, at vi som udgangspunkt kun har 1 stk af det specifikke produkt der er afbilledet i webshoppen ...

Mht. montering er det desværre ikke en mulighed for os i øjeblikket at montere enkelte maskiner, vi har dog et Pakketilbud for 3 uspecificerede maskiner for 6000,- inl. montering, det kan lade sig gøre da det er en "større" ordre og vi prøver at samle flere ad gangen.

Vi er som sagt ked af hvis du er skuffet over vores produkt og tager det gerne tilbage hvis du ønsker det, iflg. købeloven har du jo ret til at fortryde et køb du har foretaget på nettet i op til 14 dage efter modtagelsen, vi ønsker at vores kunder er glade og tilfredse med deres produkt og vi har ingen interesse i, at vores kunder måske føler sig en smule snydt eller på anden måde føler at de har gjort en dårlig handel, vi lever af glade og tilfredse kunder og det er jo også sådan det skal være☺

mvh Tommy/ DGH

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik endda opbæring, selvom det egentlig ikke var med :)

Perfekt service
Rart personale - som hjalp med at bære op på 1.sal, selvom information var at dette ikke var muligt.
Havde dog ønsket at de havde batteri på trappekravleren, men det er en mindre detalje :)

5/5 - vil klart benytte igen

18 août 2021

Super fedt koncept :)

Super fedt koncept :)
Opvaskemaskinen vi købte var rigtig fin og kører uden problemer.
Levering og kundekontakt var rigtig god

10 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en vaskemaskine søndag…

Bestilte en vaskemaskine søndag eftermiddag, og fik ordrebekræftelse kort efter. Blev leveret mandag eftermiddag, og ser ud som ny. Venlig og hjælpsom, med gode råd til at få den til at holde længst muligt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

28 juillet 2021

Super services

Super services, bestilte vaskemaskine onsdag aften, fredag middag blev der leveret 1 ny. Og den gamle maskine tog de også med uden beregning ☺️👍🏼

20 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

På alle måder en god oplevelse

På alle måder en god oplevelse at handle her. Har købt en vaskemaskine som stort set ser ud som ny, og blev leveret dagen efter bestilling på det aftalte tidspunkt. Selve forretningskonceptet virker super meningsfuldt, og når det kombineres med god og venlig kundeservice, samt lynhurtig og præcis levering kan det ikke blive bedre.

13 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Min mor har i dag fået leveret en…

Min mor har i dag fået leveret en nyrenoveret vaskemaskine.
Alle aftaler overholdt og monteret af kompetent og imødekommende mand, der er indehaver af firmaet. Vi har tidligere købt tørretumbler, også her meget tilfredse og ved nødvendig service, blev alt også ordnet fint. Mange anbefalinger fra Markedsgade i Randers.

9 juillet 2021

Super fin service

Super fin service. Bestilte en opvaskemaskine kl. 14. Den blev leveret kl. 18. Flot produkt, fint serviceret og rengjort. Kan klart anbefales

3 juillet 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus