Man skal huske på, at varen er brugt, og at der kan være både brugsmærker, skrammer og buler på produkterne. Opvaskemaskinen vi købte, havde alle disse ting, og vi fik det ikke oplyst inden... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Jeg har købt en meget flot brugt vaskemaskine, som spinder som en mis. Den blev leveret ved hoveddøren under et døgn efter, jeg bestilte den. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til De grønne hv... Voir plus
Sikke en oplevelse! Godt to timer efter bestilling af en ny vaskemaskine, stod den, fin skinnende og (næsten) ny, klar til brug i bryggerset. Med to års garanti og den meget, meget flinke chauffør, to... Voir plus
Perfekt service Bestilte ny brugt opvaskemaskine torsdag aften, den blev leveret den efterfølgende onsdag morgen. Rart personale - som hjalp med at bære op på 1.sal, selvom information var at de... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Har modtaget en tørretumbler, der var hurtig levering, søde da de ringede, de var på vej, og da ingen var hjemme, var de søde og sætte den i tørvejr
, en god oplevelse.
Ud over at jeg har fået en ovn der er serviceret og garanteret, og i øvrigt umuligt at se at den ikke er ny, har jeg også fået uovertruffen service.
Når man så betænker at en ikke uvæsentlig del af CO2 aftrykket kommer fra produktionen, så er det klart at jeg også næste gang køber hos De Grønne Hvidevarer!
Fedt genbrugskoncept med fuld tryghed!
Hurtigt og nemt og bestille det jeg skulle ha hurtigt levering
Fantastisk koncept, super service, ekstremt hurtig ordrebehandling. Kan kun anbefales! Vaskemaskinen vi fik var så god som ny og fungere som den skal. Og så slipper man for at afskaffe den gamle.
Rigtig god butik, det er virkelig service der. Bestilte lørdag og mandag morgen var min bestilling ankommet.
Helt fantastisk sted at handle, og hurtig levering 👍👍👍👍
Holder aftale og levere til aftalt tid. Endda efter jeg fik leveringen udsat.
Super god service søde og positive folk og rigtig hurtig levering 😊 kan klart anbefales
Er så glad for mit køb 😊 det var opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine.
Alt fungerer perfekt😊 og jeg har fået en super service lige fra 1. henvendelse, til alle 3 maskiner var leveret inde i min lejlighed. Fik en god gennemgang af funktionerne og gode råd om vedligeholdelse mm.
Og jeg er imponeret over, hvor fine og rene alle 3 maskiner er😊
God service og hurtig levering 🙂 jeg er godt tilfreds og vil benytte mig af degrønnehvidevarer i fremtiden 🙂
En fantastisk god kommunikation før afsendelse, service i top og en god personlig levering af varen med oplysninger om betjening.
Bestilte opvaskemaskine tirsdag kl.20,30 og den var leveret onsdag inden kl.11,00💪👍😉
fantastisk god betjening og vejledning, super fin projekt.
benny