Delitea packade läskburkar med kaffe och chipspåsar i en stor kartong med mycket tomrum så burkarna flög runt fritt och slog hål på både kaffe och chips. Istället för att ta förlusten och ta till s... Voir plus
Det var lätt att beställa, fanns inte bara mina produkter utom massa och fina andra produkter som ibland är det ganska svårt att hitta dem på de vanliga matbutiker. En riktigt ahaha erfarenhet. Huma... Voir plus
Beställde majsmjöl. Påsen hade gått sönder så de övriga produkterna var nersölade med majsmjöl! Beställde en förpackning med minisyltburkar. Förpackningen var trasig! Det var tänkt som en pr... Voir plus
Köp spännande mat till bra pris, med enkla och snabba leveranser direkt hem till dörren.
Sveavägen 168, 11346, Stockholm, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snabba svar, oerhört trevliga och hjälpsamma. Trots krångel från fraktbolag.

Réponse de delitea.se
När det blev lite fel mellan Delitea och PostNordd, så kontaktade jag kundtjänst, och sedan gicki det fort att få leveransen. Mycket bra. Jag är mycket nöjd med engagemanget för kunden. (mej).

Réponse de delitea.se
Paketet var väl packad och leverades snabbt!!
Behövde även hjälp från kundservice och de svarade otroligt fort! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de delitea.se
Jag beställde varor och är mycket nöjd med servicen. En vara jag behövde fanns till bra pris och leveransen gick snabbt. Min adress hade dock blivit fel vid beställningen, men kundtjänst svarade direkt och löste problemet smidigt. Väldigt proffsigt bemötande!

Réponse de delitea.se
Prisvärt kaffe och utmärkt service. Behövde lösa ett fraktproblem och det gjordes med snabbt och omtänksamt bemötande. Tack!

Réponse de delitea.se
Snabb leverans och bra packat! Hade beställt fel typ av kaffe och kundtjänst hjälpte mig och fixade rätt kaffe, kundservice i världsklass!

Réponse de delitea.se
Extremt bra på alla sätt och vis. Tipptopp med gratis hemkörning och dessutom support i världsklass.
Airmee hade tekniska problem och vart av med mitt paket men Deliteas kundtjänst löste det utan några som helst konstigheter. 11/10 stjärnor!

Réponse de delitea.se
Delitea would rather wastefully issue small refunds for broken items than ensure things are packaged with care and customer safety in mind.
I used to love ordering from here because they had such a great selection but the last few times I've ordered from them my items have arrived damaged. In this last package a glass jar had completely shattered, ripping open a bag of flour. Everything in the bag became soaked in the juice from the jar and then crusted in a flour paste. I requested a full refund for this messy and dangerous situation, and was told I would get one, but they backed out and said they would only refund me for the broken jar and flour, not anything else. Eventually they agreed to refund the entire order as initially promised.
If you order, I advise caution when ordering anything glass, aluminum, or paper covered from them.

Réponse de delitea.se
Min upplevelse med Delitea har kort och gott vart 5 stjärnor, perfekt service vid frågor snabb leverans och trevlig hemsida.
Kan rekommendera till alla!

Réponse de delitea.se
Jag är väldigt nöjd. Bra, ovanligt utbud och ekologiska samt lokala produkter. Hade även gärna sett ännu mer ekologiskt samt ”rena” produkter (utan onödiga tillsatser). Gratis, snabb hemleverans. Bra betalningsalternativ. Enkel hemsida att navigera sig runt på. Enda jag saknar är någon slags rabatt via Mecenat, Benify eller liknande. Hade även varit bra om det gick att sortera på flera alternativ samtidigt på hemsidan exempelvis ekologiskt och glutenfritt.

Réponse de delitea.se
Otroligt bra och snabb leverans med en tydlig webbutik. Ser fram emot att handla igen.

Réponse de delitea.se
Beställde 3 olika produkter med tryffel. En salsa, en skivad och en i kvarn. Den i kvarn var toppen. De andra två under all kritik. Den skivade var förskräcklig, inte i närheten av att likna tryffel. Salsan var osmaklig, smakade konstlad, inte alls bra. Misslyckad middag och pengar i sjön! Kommer inte beställa mer.

Réponse de delitea.se
Fantastiska produkter och galet snabb leverans! Vi har beställt flera gånger från delitea

Réponse de delitea.se
Beställde ett paket 18 februari och det stod att de skulle ta 2 arbetsdagar. Det slutade med att de sköt upp leverans dagen till nästa dag i en hel vecka och nu står det att paketet har returnerats?

Réponse de delitea.se
Fantastisk service fick vi efter att en okänd bytjuv stal vårt Deliteapaket, elegant uppklarat av Delitea själva. Vi har av detta lärt oss att inte anlita transporttjänster som hänger finmat utanpå brevlådan, utan istället kvittera försändelser. Stort tack till Delitea och på återseende!

Réponse de delitea.se
När jag öppnade paketet var en påse mjöl trasig och mycket mjöl utspritt i lådan. Jag fotade och mailade, fick snabbt svar med erbjudande om kompensation.
Mycket trevligt bemötande!

Réponse de delitea.se
Utmärkt service och inget krångel när ett paket råkat ut för klåfinger på vägen hem till oss.

Réponse de delitea.se
I had 2 parcels delivered by Postnord and in both parcels some items were destroyed during shipping. After contacting customer service at Delitea they immidiately send replacement items for the damaged goods. Super service and fast deliveries. I can highly recommend this company and I just love to be able to buy most of my goods online and have it delivered to my home. Thanks Delitea for your excellent service.

Réponse de delitea.se
Mycket roliga artiklar på hemsidan, snabb leverans och även efter leverans var ni snabba på att besvara mina mejl :)