delitea.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Delitea packade läskburkar med kaffe och chipspåsar i en stor kartong med mycket tomrum så burkarna flög runt fritt och slog hål på både kaffe och chips. Istället för att ta förlusten och ta till s... Voir plus

Det var lätt att beställa, fanns inte bara mina produkter utom massa och fina andra produkter som ibland är det ganska svårt att hitta dem på de vanliga matbutiker. En riktigt ahaha erfarenhet. Huma... Voir plus

Beställde majsmjöl. Påsen hade gått sönder så de övriga produkterna var nersölade med majsmjöl! Beställde en förpackning med minisyltburkar. Förpackningen var trasig! Det var tänkt som en pr... Voir plus

Jag är väldigt nöjd. Bra, ovanligt utbud och ekologiska samt lokala produkter. Hade även gärna sett ännu mer ekologiskt samt ”rena” produkter (utan onödiga tillsatser). Gratis, snabb hemleverans. Bra... Voir plus

1. Épicerie fine
  2. Magasin général
  3. Service de commande de repas en ligne

Köp spännande mat till bra pris, med enkla och snabba leveranser direkt hem till dörren.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

826 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb leverans med bra produkter.

Snabb leverans med bra produkter och billjare varor som grönte.
Jag älskar den.

3 août 2025

Réponse de delitea.se

Tusen tack för din härliga recension! 💛
Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna, och extra kul att vårt grönt te blivit en favorit. 🍵✨

Vi ser fram emot att få leverera fler fina varor till dig snart igen! 🌟

Mycket bra produkter!!!👍🏻😋

Mycket bra produkter!!!👍🏻😋
Hade även kontakt med kundtjänst,det var supertrevlig personal!!
Rekommenderas varmt!😀

12 août 2025

Réponse de delitea.se

Tack snälla för din fina recension! 🌟
Så roligt att höra att du är nöjd både med våra produkter och vår kundtjänst. Vi blir verkligen glada över att du uppskattar servicen och att vi kunde ge dig en bra upplevelse. 💛

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till Delitea snart igen! 😀✨

Mycket nöjd

Mycket nöjd, Tack!

4 août 2025

Réponse de delitea.se

Hej! 🌟 Stort tack för din fina återkoppling. Vi blir så glada av att höra att du är mycket nöjd. Tack för att du handlar hos oss på Delitea 💛

Tydlig och bra hemsida som gjorde att…

Tydlig och bra hemsida som gjorde att man kunde välja lätt. Bra priser snabb leverans.

8 juillet 2025

Réponse de delitea.se

Tusen tack för din fina recension! Vi är så glada att du upplevde hemsidan som tydlig och enkel att använda och att både pris och leverans levde upp till förväntningarna. Välkommen tillbaka! 🌟

För oss som älskar suketter

För oss som älskar suketter är Delitea det enda alternativet. Härligt!

31 juillet 2025

Réponse de delitea.se

Tack för dina varma ord! Så roligt att höra att vi kan erbjuda det du älskar, suketter i mängder! Vi är glada att vara ditt självklara val. 💙☕

Snabbt att hitta de varor jag var…

Snabbt att hitta de varor jag var intrrsserad av till bra pris

12 juillet 2025

Réponse de delitea.se

Tack för din härliga recension! Vi är glada att du enkelt hittade det du sökte och till ett bra pris dessutom. Hoppas vi ses snart igen! 🛒💫

Snabb leverans, bra produkter, väldigt nöjd med Delitea.

16 juillet 2025

Réponse de delitea.se

Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna. Varmt välkommen åter! 📦😊

10 juillet 2025

Réponse de delitea.se

Tack snälla för din fina kommentar! 🌟 Vad härligt att höra att leveransen gick snabbt, det gläder oss verkligen! Hoppas du är lika nöjd med produkten, och varmt välkommen tillbaka när du vill! 💛

Fantastiskt trevliga produkter.

Fantastiskt trevliga produkter till bra pris och god kvalitet. God kontakt vid frågor och smidig leverans. Kommer att återkomma flera gånger.

22 juin 2025

Réponse de delitea.se

Stort tack för din underbara recension! 💛✨ Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med våra produkter, priser och service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du vill handla igen. 🙏🛒

Snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans. Det är precis vad jag önskar.

20 juin 2025

Réponse de delitea.se

Tack för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och leveransen. Precis så vill vi att det ska kännas. Varmt välkommen tillbaka! 💛

Utmärkt

BRA
Mycket fint urval och utmärkt service. Tack Delitea

9 mai 2025

Réponse de delitea.se

Vi är jätteglada att du är nöjd med både sortimentet och servicen. Tack för att du handlar hos oss!🌟

Det var lätt att beställa

En riktigt ahaha erfarenhet. Humana priser och den bästa är att beställningen kommer direkt till dörren.
Rekommenderar hjärtligt detta nätbutik. Ju, har glömt.!! massa glutenfria vanliga som nya och intressanta produkter..!! Tack för att Ni finns Delitea.

20 juin 2025

Réponse de delitea.se

Stort tack för din härliga feedback! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både utbudet, priserna och leveransen direkt till dörren. Extra roligt att du uppskattar vårt sortiment av glutenfria produkter också.

Tack för att du rekommenderar oss och för att du handlar hos Delitea. Vi ser fram emot att få leverera till dig igen snart!

Fick nu min första beställning av dashi…

Fick nu min första beställning av dashi och Sakura misopasta. Sista förbrukn.datum 5 augusti, det är två 500 gr förpackning. Har inte lust att äta misosoppa alla mål per dag. Det här var nog första och sista gången jag beställer från Dalitea. Mycket besviken

19 juin 2025

Hej Siv,

Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Vi förstår verkligen att det känns tråkigt att få hem produkter med kort hållbarhet, särskilt när det är större förpackningar. Det är absolut inte vår avsikt att skapa besvikelse.

Vi vill även tipsa om att du alltid kan se bäst före-datum för alla våra produkter under produktfakta på hemsidan, så att du kan planera dina köp utifrån det som passar dig bäst.

Om du har några funderingar är du alltid välkommen att mejla oss på info@delitea.se, så hjälper vi dig på bästa sätt.

Bra produkter till ett bra pris

Bra produkter till ett bra pris
Snabb återkoppling
Snabba leveranser
Mycket bra förpackning av varorna

5 juin 2025

Réponse de delitea.se

Hejsan Erik! Tack så mycket för din fina feedback! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både produkter, priser, leverans och packetering. Varmt välkommen tillbaka när du behöver fylla på igen!

Jag jag flera olika saker beställt och…

Jag jag flera olika saker beställt och är mycket nöjda.
Tack så mycket och jag önskar
delitea.se
och alla andra i Sverige och på Världen en underbar

Glad Midsommar

Bästa hälsningar, Daniela Henze

19 juin 2025

Réponse de delitea.se

Hejsan Daniela! Stort tack för din fina hälsning och för att du handlar hos oss! 🌸 Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med dina beställningar. Vi önskar dig en riktigt härlig och glad sommar! 🇸🇪🌼

Delitea är det enda alternativet då du…

Delitea är det enda alternativet då du behöver italienska delikatesser. Fantastiska Oliver, bakverk, alkoholfria drycker och allt du behöver när du vill göra det lilla extra. Supersnabb och effektiv leverans Och du får alltid hjälp om du behöver Kan bara än en gång Fantastiskt

12 juin 2025

Réponse de delitea.se

Hejsan Anna! Stort tack för dina fina ord! 🌟 Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattar vårt sortiment och vår leverans. Vi strävar alltid efter att ge dig det lilla extra, både i smak och service. Varmt välkommen tillbaka när du vill fylla på med nya italienska favoriter!

Alltid varit nöjd…men den här gången…

Alltid varit nöjd…men den här gången skickar de mazariner m 5 dagar kvar innan bäst före datum. Trasiga kex (kan iof användas som ströbröd) trasig påse m te, det enda som var helt var marmeladerna och kaffet - halleluja, tack o lov🙏🙌

13 juin 2025

Réponse de delitea.se

Hej Lena och tack för din feedback! Marinerna var nedsatta p.g.a. kort datum, men vi förstår att det inte känns okej med flera trasiga varor och kort hållbarhet på mazarinerna. Hör gärna av dig till oss på info@delitea.se så hjälper vi dig vidare. Skönt att kaffet och marmeladerna räddade upp det lite! 🙏 Trevlig helg! 🙌

Från billigt till riktigt dyrt..

Vad hände...?
Från riktigt bra priser till dyrast i klassen..
Hejdå Delitea.

7 juin 2025

Réponse de delitea.se

Tack för att du tog dig tid att skriva. Vi förstår att det känns tråkigt när priserna går upp, det tycker vi också. Tyvärr påverkas vi ibland av ökade kostnader från leverantörer och andra faktorer som ligger utanför vår kontroll. Vi hoppas ändå att du vill kika in hos oss igen framöver. Vi jobbar ständigt för att kunna erbjuda bra deals!

Allt gott,
Teamet på Delitea

Super fin servis!!

Super fin servis när man fick problem och de behandlade det fint. Stort tack!

3 juin 2025

Réponse de delitea.se

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du är nöjd med hur vi hanterade situationen. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, särskilt när något inte går som planerat. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 💛