AniCura Dyrehospitalet City Syd Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Har brugt Ani Cura City syd igennem en del år til flere kæledyr. Vi har altid mødt god service i vores kontakt med dem. Senest skulle jeg forny en recept på et middel brugt over flere år, men fik vejl... Voir plus

AniCura Dyrehospitalet City Syd og især Morten og hans team, der operede vores hund for noget tid siden, for noget der ikke var set før (en livmor med cyster på 11.5 kg) fortjener kæmpe ros. Morten va... Voir plus

5 - Meget imødekommende Pludseligt, ud af det blå, kunne min hund ikke rejse aig. Jeg kontaktede en anden dyrlæge, men det havde de slet ikke tid til. Så ringede jeg til Anicura city syd, og fik bes... Voir plus

Ingen tvivl, Danmarks bedste! Når man valfarter fra Fyn, ja helt fra Bornholm, så må der være noget om snakken.. Meget dygtige og kompetente dyrlæger, meget menneskelige, omsorgsfuld i de dårlige... Voir plus

1. Vétérinaire

Écrit par l'entreprise

Dyrehospital for familiedyr.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tak for imødekommenhed, fleksibilitet og faglighed

Endnu en super oplevelse hos Dyrehospitalet City Syd. Altid kompetent, faglig og imødekommende behandling. Var til sidste tjek, vaccine etc med 10 hvalpe. Super håndtering af unge medhjælpere, studerende og dyrlæge Thomas, som dygtigt, roligt og yderst kompetent sørger for god behandling, tydelig kommunikation og god atmosfære for både kollegaer, hunde og os. Tak for jer!

23 juillet 2022

Anicura, City Syd. Kompetance og tryghed.

Jeg har brugt Anicura dyrehospital, City Syd i 5år. Jeg oplever altid høj grad af faglig kompetance. Vigtigst hos dyrlægen, men også hos veterinærsygeplejerskerne.
Min gamle hund var syg. Jeg havde prøvet to andre steder uden held. På anicura City Syd kom der straks styr på behandlingen og den fik et godt hundeliv igen.
Det er et trygt sted at komme for hund og ejer.

21 juin 2022

Havde ringet til det halve af byen for…

Havde ringet til det halve af byen for en akut tid, Anicura fik presset mig ind og fik hasteindlagt min virkelig syge kat. Fik en hurtig diagnose og en daglig opdatering på hans helbred (selv over weekenden) og kyndig vejledning til hans behandling fremover.

13 juin 2022

Det var jer der havde vagten da jeg…

Det var jer der havde vagten da jeg tirsdag aften tog kontakt til vagtdyrlægen. Både i telefonen og da jeg kom ud til jer blev mødt af professionalisme og omsorg. Min hund skulle desværre aflives men I var med til at gøre en svær situation tålelige.

17 mai 2022

Betryggende og meget positivt besøg

Jenny er lige begyndt på denne klinik, men har mange års erfaring. Hun har forstand på mange eksotiske dyr, og mit besøg med min lille dværghamster kunne på ingen måde have taget imod og gået bedre. Jeg fik en glad og aktiv hamster med hjem igen. Jenny er SÅ behagelig og det er tydeligt, hun passer godt på sine patienter. Tak for endnu en fantastisk konsultation. 10/10

12 avril 2022

En stille og rolig behandling

En stille og rolig behandling. Min hund blev ikke stresset, som hun ellers kan blive. Det kan varmt anbefales at kontakte dem. Jeg giver gerne lidt mere for den fine service.

18 mars 2022

En rigtig god oplevelse

I forbindelse med min gamle kats pludselig sygdom fik jeg super god og varm hjælp fra afdelingen i Nørresundby. Nogle dage senere måtte jeg så desværre benytte akutafdelingen i City Syd, hvor de på fineste vis hjalp Simba over regnbuen. Dygtige, omsorgsfulde mennesker - tak for det, i hjalp os gennem nogle hårde dage.

7 mars 2022

Vi har lige fået vores lille hund Luna…

Vi har lige fået vores lille hund Luna aflivet, og jeg må rose dyrlæge Bo Andersen for en yderst professionel, kompetent, forstående og medfølende service. Vi stod overfor en svær beslutning ifht aflivning, men Bo gav os troen på at vi gjorde det rigtige og det gav os ro.
Selve aflivningen foregik yderst professionelt og det er vi glade for at have overværet.
De bedste anbefalinger til Dyrlægerne i City Syd.

5 mars 2022

Behagelig og kompetent

Behagelig og kompetent

Rigtig god oplevelse - dyrlæge Bo virkede meget behagelig, rolig og kompetent. Vi kommer igen selvom vi har lidt vej fra Århus.

2 mars 2022

Anbefaling af Anicura Dyrehospitalet City Syd…

Kom til Anicura Dyrehospitalet City Syd med en syg hund, der skulle “overføres” fra Hjørring til Aalborg. Personalet tog rigtig godt imod både min hund og jeg, og min hund fik professionel behandling og pleje.
Jeg blev informeret om hendes tilstand undervejs, og indtil jeg kunne hente hende igen. Det var rigtig skønt! Jeg er imponeret over de meget dygtige dyrlæger og det serviceminded personale, der tog imod os. Jeg kan på det varmeste anbefale Anicura Dyrehospitalet City Syd.

1 mars 2022

Tilfreds, men prisen …. (Uha)

Altid tilfreds - alle er søde og rare - bruger primært dyrehospitalet Tim øjenlysning af mine hunde. Synes dog det er meget dyrt - 1.045 kr. for 5 minutter, men det er nok generelt at priserne er så høje og det synes jeg ikke er i orden.

14 février 2022