Empik Avis

1 064
TrustScore 3.5 sur 5

Noté 2 sur 5 étoiles

Pierwszy raz od wielu lat korzystania z empik.com spotkałem sie z tak skandalicznym zapakowaniem produktów. Dwa pudełka z drogimu perfumami zostały zapakowane w zwykłą kopertę babelkową! Oczywiście w... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

W sobotę złożyłam w sumie pięć zamówień, które od razu opłaciłam. Zamówiłam też wiele innych rzeczy np. słodycze z Wawelu, przesyłka już dzisiaj dotarła do mnie, a w Empiku moje zamówienia widnieją n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo pomocna obsługa , reagująca na każde pytanie . Duży wybór pomocy szkolnych . Duża przestrzeń do spokojnego poznania prezentowanego asortymentu , można spokojnie oglądać każdy artykuł położony... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Uwielbiam w empiku to, że mamy wybory cen tego samego produktu. Dzięki temu mogę zaoszcędzić na książkach wciąż czytając te same powieści które w sklepie stacjonarnie są znacznie droższe. Prawda czase... Voir plus

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Największy w Polsce sklep internetowy i portal kulturalny. Ponad 2 miliony tytułów: książki polskie i obcojęzyczne, muzyka, filmy, multimedia oraz elektronika.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 38 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(1 064)

442 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wszystko ok, ale

Wszystko ok. Tylko szkoda, że promocni trzeba szukać samemu, a nie podpowienam sam kasjer klikając naszą aplikację i zachęcając by dobrać jeszcze jeden produkt lub dwa dla lepszych xen, bo przecież Nasze Ulubione jest pełne!

9 septembre 2026

Réponse de Empik

Dziękujemy za konkretną sugestię! 😊 Schowek ulubionych produktów rzeczywiście potrafi skrywać niejedną okazję, dlatego zapisujemy ten pomysł. Bo czasem jeden dodatkowy produkt to początek większego „a skoro już tu jestem…” 😉

Noté 1 sur 5 étoiles

Infolinia empik to jakiś nieśmieszny żart

Miałam problem z ebookiem. Na infolinii zamiast rozwiązać problem rozłączyli się. Pełen profesjonalizm..

17 septembre 2026

Réponse de Empik

Dziękujemy za przekazanie informacji. Rozłączenie rozmowy nie jest standardem, który praktykujemy, natomiast istnieje możliwość, że w trakcie połączenia wystąpił chwilowy problem techniczny.

Chcieliśmy sprawdzić, czego dokładnie dotyczył problem z ebookiem i pomóc w jego rozwiązaniu, dlatego poprosiliśmy o dodatkowe szczegóły pozwalające zlokalizować sprawę. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi, przez co nie mamy możliwości zweryfikowania sytuacji.

Jeśli zdecyduje się Pani przekazać nam więcej informacji, chętnie wrócimy do sprawy.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dostępność artykułów i atrakcyjne ceny

Dostępność artykułów, atrakcyjne ceny, płynna obsługa w trakcie i po zakupie, informacje o zakupach wysyłane na bieżąco, sprawna realizacja zamówienia, szybka wysyłka. 5*

6 septembre 2026

Réponse de Empik

Dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐ Wszystko, co najważniejsze przy udanych zakupach, znalazło się w tej opinii. 😊 Dziękujemy za docenienie całego procesu!

wszystko sprawnie

8 septembre 2026

Réponse de Empik

Sprawne zakupy to dokładnie taki scenariusz, jaki lubimy najbardziej. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Dla mnie wszystko jest bez zarzutów.

Dla mnie wszystko jest bez zarzutów.

11 septembre 2026

Réponse de Empik

Dziękujemy za opinię! Dziękujemy za opinię! Takie „bez zarzutów” przyjmujemy z ogromną przyjemnością. 😊

Rzadko tu kupuje

27 août 2026

Réponse de Empik

Dziękujemy za opinię! 😊 Rzadko też jest w porządku - najważniejsze, żeby każda wizyta była udana.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z płyty

Jestem bardzo zadowolona z płyty, którą zamówiłam. Odbiór w Empiku odbył się sprawenie. Pani za ladą miła i serdeczna.
Dziękuję.

15 septembre 2026

Réponse de Empik

Cieszymy się, że płyta trafiła w gust, a odbiór zamówienia przebiegł sprawnie. Pozdrowienia również od naszej serdecznej koleżanki zza lady! 😊🎶

zamówiłam książkę

zamówiłam książkę, dostawa do punktu była w ciągu 2dni , a obsługa miła i sprawna. polecam

3 septembre 2026

Réponse de Empik

Dziękujemy za polecenie! 😊 Dostawa szybsza niż czas potrzebny na przeczytanie pierwszego rozdziału. 📚

Szybka i sprawna obsługa

Szybka i sprawna obsługa. Pomocni pracownicy.

11 septembre 2026

Réponse de Empik

Dziękujemy za dobre słowo! 😊 Szybka pomoc, sprawna obsługa i można wracać do najważniejszej części wizyty czyli buszowania po półkach. 😉📚

Noté 5 sur 5 étoiles

Duży asortyment i szybka wysyłka

Duży asortyment i szybka wysyłka. Polecam sklep online, są duże promocje w porównaniu do sklepów stacjonarnych.

Réponse de Empik

Dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że zakupy online w Empiku okazały się dobrym sposobem na znalezienie ciekawych produktów i korzystnych okazji. 😊

„Profesjonalne podejście do klienta

„Profesjonalne podejście do klienta. Miałem kilka pytań przed zakupem i (Pan Kamil - Szczecin)sprzedawca bardzo cierpliwie oraz wyczerpująco na nie odpowiedział. Cenię taką rzetelność i terminowość. Polecam każdemu!”

Réponse de Empik

Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że Pan Kamil ze Szczecina mógł dokładnie odpowiedzieć na wszystkie pytania i pomóc w podjęciu decyzji zakupowej. Rzetelna i uważna obsługa ma dla nas ogromne znaczenie, dlatego z przyjemnością przekażemy tę opinię.

Świetna obsługa

Świetna obsługa
Pomocna cierpliwa i usmiechnieta

30 août 2026

Réponse de Empik

Cieszymy się, że wizyta w Empiku była tak pozytywnym doświadczeniem. 😊 Takie opinie są dla naszego zespołu naprawdę budujące!

Noté 5 sur 5 étoiles

Towary,które zamawiałam przyszły bardzo…

Towary,które zamawiałam przyszły bardzo szybko,dobrze zapakowane nieuszkodzone.polecam

Réponse de Empik

Dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i w idealnym stanie.😊

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus