Jeg er meget tilfreds med min opkald medarbejder var meget kompetent og venlig, hjalp mig hurtigt og godt, alt som jeg kunne forventet, tak

L'entreprise a répondu

Man får alt til god behandling og de er rigttig søde til at hjælpe med det man nu spør om , det kan jeg kun anbefale at andre også kan . Rigtig god dag venlig hilsen Zita Hansen 😀

L'entreprise a répondu

1. Argent & assurance

Écrit par l'entreprise

entercard er en af Skandinaviens førende kreditvirksomheder. Vi tilbyder kreditkort gennem virksomhedens eget brand, re:member, og i samarbejde med vores partnere. Vores mål er at gøre vores kunders hverdag lettere ved at tilbyde dem smarte betalings- og finansieringsløsninger på en ansvarlig måde. Vi er repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige, og har over 450 engagerede medarbejdere, som betjener virksomhedens 2 millioner kunder. Vores kultur Vi tror på samarbejde og styrken i mangfoldigheden. Blandt vores medarbejdere har vi mere end 40 forskellige nationaliteter, som bidrager med ny viden og kulturelle erfaringer. Vores kultur er stærkt præget af vores kerneværdier – Passionate, Innovative and Genuine – som gennemsyrer alt, hvad vi gør, måden vi arbejder på og møder vores kunder på. Vi tror på, at mangfoldighed og analytiske og engagerede medarbejdere bidrager til lønsomhed og vækst i virksomheden.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

49 avis

Super fin service

Super fin service i forbindelse med reklamation over transaktion og problemet blev løst med det samme - top service

15 avril 2026

Hej Michael,
Vibeke, Entercard

Hende i kundeservice stoppede det…

Hende i kundeservice stoppede det forkerte kort, og ikke det som aldrig er dukket op med posten:’-/ fik løst det i dag så nu håber jeg bare posten kommer og det var en meget kompetent medarbejder Randi

2 mars 2026

Hej Lina,
Tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse, ved kontakt til vores kundeservice. Vi har desværre ikke mulighed for at behandle kundesager her i Trustpilot. Er der udfordringer med dit kort, er det derfor nødvendigt at du kontakter vores kundeservice på 33 42 37 20 igen. Vi har åbent hverdage mellem 9.00 og 16.00.
Vibeke, Entercard

God betjening 😀 og venlig mensker at snakke med og man får svar på det man spør om venligst hilsen Zita hansen 😀

3 mars 2026

Altid god og imødekommende service

11 février 2026

Hej Jan,

Høj klasse

Høj klasse = Oplysende, lyttende og problemløsende oplevelse & jeg har allerede modtaget nyt MC 😊

10 février 2026

Hej Acbh,
Vibeke, Entercard

Får altid god og venlig service.

Får altid god og venlig service.

9 février 2026

Hej Per,

Good

Very good and faster

6 février 2026

Hi Baker,
Thank you for your review.

Superduper 🤠🌞☃️

Kindley good service

21 janvier 2026

Hi Lis,

Sød og venlig

En god oplevelse sød, venlig og hjælpsom

21 janvier 2026

Hej Leif,

13 janvier 2026

Hej Bente,

Competent service

Competent customer service very gently and helpfull

9 janvier 2026

Hi Lizet,