Fietsenopfietsen Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog niet eens 2 maanden en de trap as is uit fiets gelopen! contact opgenomen en krijg als reactie dat het niet onder de garantie valt!!! En maar aan het lijntje houden!!! Moeilijk telefonisch bere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik een uitverkochte fiets had gekocht, kreeg ik 5% korting op mijn vervolg bestelling, die ik vergat te innen bij mijn 2de bestelling, ik deze alsnog gestort kreeg, geef ik deze service en gelev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste ervaring ooit met de service. Standaard was ineens weg van de fiets verloren onderweg. Na dagen heen en weer appen kreeg ik dan als nog een nieuwe maar dit was onze eigen schuld! Nu wee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een bedrijf, fietsen worden verzonden met PostNL, indien adres gegevens bijvoorbeeld niet kloppen of wat voor reden ook. Zodra de PostNL chauffeur niet moeite stopt voor de juiste adres wordt deze... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

heb kinderfiets gekocht voor mijn…

heb kinderfiets gekocht voor mijn kleindochter van 3 jaar heel blij met fietsje als volgt breek de trap af ik contact opgenomen met fietsenopfietsen ze zeiden moet even naar fietsenmaker gaan en dan kunnen we 35 euro vergoeden uit uiteindelijk kwam er iets meer uit dan alleen trapper de lagers in de wiel achter zat geen vet in dat heel naar geluid met fietsen moest ik me kleinkind weer teleur stellen om dat weer moest gemaakt worden wat een week duurde kom ik terug van vakantie hebben ze gemaakt voor iets hoger bedrag van een bedrag van 84,90 euro heb ik nog gesprek gehad en ze zeggen dan nog dat ik maar 35 euro terug krijg dus de rest van 50 euro is voor je eigen rekening dat is niet normaal val niet onder de garantie wat ze wettelijk wel verplicht zijn van een jaar en je kan niet bellen ook zo iets als dit had geweten had ik het niet daar gekocht voor 200 euro had fiets bij fietsenmaker gehad met wel garantie dus raad denk goed na als je daar fits koop ik raad het af net als meerdere mensen die er problemen mee hebben.

2 août 2024

Slechte communicatie!!

Fiets geleverd bij het openen van de doos merkte ik al dat hij al eens open is geweest! Hij zat netjes ingepakt en merkte nog niks. Wel zaten allebei de wielen op de fiets wat meestal niet zo is. Nou eenmaal al het karton eraf gehaald een dikke diepe kras in het frame zichtbaar geworden. Contact gezocht maar gaat erg moeizaam! Hij staat ontiegelijk in de weg en wil hem retouren foto’s gestuurd van hoe wij hem hebben ingepakt maar nog geen akkoord en ook geen retour label helaas.. ik wil die fiets terug brengen en m’n geld terug!

16 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

wat een ontzettende teleurstelling!!!!

wat een ontzettende teleurstelling!!!!! Ik heb 7 augustus een fiets van €289,- besteld voor de verjaardag van mijn dochter. De fiets zou de volgende dag geleverd worden, maar deze is er tot op de dag van vandaag nog steeds niet. Er is geen telefoonnummer bekend en op mijn mails reageren ze niet. Volgens mij zijn er een hoop mensen met hetzelfde probleem. Ook ik ga hier werk van maken want dit is echt absurd!!!!

13 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb zojuist aangifte gedaan van oplichting!

Ik heb zojuist aangifte gedaan van oplichting!
Vorige week fiets besteld, maar nog geen fiets gezien. Op mails reageren ze niet. Ook niet via Facebook of LinkedIn.

Heb je geen fiets ontvangen en wel betaald; doe aangifte! Alleen op deze manier stopt het en worden anderen niet ook de dupe van deze organisatie!

13 août 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Op tijd en compleet geleverd

Ik las heel veel slechte recensies waardoor ik erg bang was. Had geen bevestiging ontvangen maar wel betaald daarom recensies gaan lezen. Maar gelukkig kwam mijn bestelde kinderfiets inderdaad op de volgende dag al binnen. Compleet. Dus buiten dat ik geen bevestiging had gehad is hij wel gewoon compleet bezorgd!

7 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede fiets en snelle levering

Goede fiets en snelle levering. Ik had iets na 15u besteld en fiets werd de volgende dag al geleverd. Naar aanleiding van eerdere reviews heb ik wel gezorgd dat ik thuis was op het moment van levering. Niets op aan te merken. De fiets is ook degelijk en ons nichtje is er super blij mee.

23 juillet 2024

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, er vanuitgaande dat het de volgende dag geleverd zou worden. Vervolgens netjes een bevestiging ontvangen met verzendbevestiging en Track & Trace code. Echter, het pakket met de fiets is niet te traceren en geeft foutmelding via DPD. Vervolgens bericht ik de klantenservice (hebben geen telefoonnummer dus alles moet via mail), niet binnen 24 uur antwoord gekregen en tot nu toe nog niets vernomen van hen. Wij gaan ook op vakantie en had gehoopt de fiets te ontvangen, zodat het ook op tijd is voor de verjaardag van mijn zoontje. Ik heb een klacht ingediend, wederom via de mail. Mocht hierop geen antwoord worden gegeven na het weekend, dan zet ik rechtsbijstand erop en ga ik het bedrag terugvorderen. Tevens zal ik aangifte doen van oplichting als ik niets meer verneem en de fiets niet ontvang. Hier ga ik het in elk geval niet bij laten.

Kortom, zoek een ander betrouwbaar bedrijf dat wel afspraken na komt! Het scheelt een hoop gedoe en ellende.

9 juillet 2024

Slechte communicatie

Fiets door dhl niet geleverd maar terug gestuurd. Gezegd dat als hij terug was, ik weer een nieuwe wilde. In plaats daarvan krijg ik een creditfactuur en geen fiets. Prima dan bestel ik m toch bij een ander!

24 juin 2024

KLANTENSERVICE

Lang verhaal Kort. 2 kinderfietsen besteld
1 was er goed de andere had een fabricagefout.

- Klantenservice heeft geen telefoonnummer
- Op de website hebben ze een online chat die 24 uur offline is. (Dus nooit bereikbaar)
- klantenservice proberen te bereiken maar reageren gewoon niet op je mails een week lang. Je moet er zelf steeds achteraan gaan
- je word geholpen door 10 verschillende mensen op je mails.

Beweren allerlei praktijken dat het fout bij jou zit met montage terwijl het overduidelijk een fabrieksfout is.

Na een volle maand uit eindelijk zover gekregen om het product retour te krijgen en mijn geld ook.

Ik heb nooit een revieuw geplaatst van een slechte ervaring maar dit was de dieptepunt.

30 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Klantenservice is waardeloos (nahja die hebben ze gewoon niet).

Een fiets voor onze dochter gekocht.
Deze werd allereerst 3 dagen te laat geleverd.

Bij de levering kwamen wij tot de ontdekking dat de voorband van de fiets plat was. Deze 3x opgepompt en alles dubbel gecheckt of het ventiel goed aangedtaaid zat. Echter blijkt de voorband lek te zijn. Uiteraard wilde wij het hebben over een oplossing… Mijn vrouw heeft al 3 emails verstuurd zonder enige reactie.
Schandalig.

1x maar nooit meer! Klantenservice is waardeloos (nahja die is er gewoon niet).

20 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Komen de afspraken niet na

Ik kan mij heel goed vinden in de voorgaande reviews. Een week geleden heb ik een fiets besteld voor mijn dochter die jarig is op zaterdag 11 mei. Op de site wordt geadverteerd, voor 15 uur bestellen morgen thuis. Ik heb tot op heden mijn bestelling niet ontvangen, ze zijn telefonisch niet bereikbaar, via chat niet bereikbaar en op de mail reageren ze na 24 uur.

10 mai 2024

Zeer nette klantenservice

Ik herken de slechte recensies eigenlijk totaal niet. Ik haat reviews schrijven maar na tweemaal uitstekende service verdienen ze deze wel! Kinderfietsje besteld, levering ging prima. Na enkele maanden ging de trapas stuk, fabrieksfout. Na een kort chatberichtje mocht ik de fiets naar de fietsenmaker brengen en werden kosten vergoed. Onlangs brak het mandje af, wederom een kort berichtje en er wordt binnen enkele dagen een nieuw mandje gestuurd. Ik vind het erg nette klantenservice en aftercare!

26 mars 2024

Loopfiets

Wij kregen een fietsje, welke achteraf door iemand was geretourneerd. Deze was incompleet. Meteen een reactie gekregen vanuit de klantenservice en een nieuwe fiets mogen ontvangen. Dus helemaal top!

6 janvier 2024

Verkeerde fiets binnen gekregen

Verkeerde fiets binnen gekregen. Inch maat en soort fiets verkeerd geleverd!
Ondertussen een week verder, doordat er hele tijd heen en weer gemaild moet worden eer dat klantenservice begrijpt wat er niet klopt aan de bestelling. Nu hopen dat het allemaal goed gaat met de retour!

14 octobre 2023

NIKS BESTELLEN MENSEN

Wat is dit nou weer voor een waardeloos bedrijf.. €25,- om een bestelling te annuleren is toch niet normaal. Voor een kinderfietsje nota bene. OPLICHTERS

10 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service en garantie afhandeling

Na een jaar gebruik zijn de tandwielen van onze zoon zijn fiets dermate afgesleten dat de fietsenmaker heeft gezegd dat het nu de fiets al niet meer waard is om te laten maken.
Na contact met fietsenopfietsen geven zij aan niks voor ons te kunnen betekenen ivm geen garantie.
Dus een nieuwe fiets is na iets meer an een jaar afgeschreven en geen mogelijkheid op compensatie/ garantie.
Buitengewoon slechte kwaliteit zowel de geleverde goederen en de eventuele service.

18 septembre 2023

ONBETROUWBAAR

Absoluut niet kopen hier! Helaas heb ik de reviews hier te laat gelezen (gezien ze op de website iets anders laten zien met een 8.1)

Ik heb een fiets besteld met framemaat 53cm (50cm was uitverkocht. Geen andere opties). Krijg ik een 57cm opgestuurd (wat dus niet eens een optie was). Kan gebeuren. Maar ik ben nu al een week bezig met proberen contact te krijgen om de juiste fiets te krijgen. Waardeloze service die uiteindelijk na veel mailen en chatten een mail stuurt met alle stappen die ik moet ondernemen om de fiets retour te doen en mijn geld terug te krijgen. Ik heb duidelijk gezegd dat ik de juiste bestelling wil ontvangen ipv mijn geld terug te krijgen (wat ook niet erg weinig is voor een student waarvan de fiets plots gejat werd en dat haar enige vervoermiddel is). Ik krijg nu geen reactie meer in de mail. Ik heb de chat geprobeerd en ze zijn offline (terwijl de website aangeeft dat ze vandaag bereikbaar zijn).
Niet kopen bij deze oplichters!
Ik hoop dat ik mijn geld niet kwijt ben. Ze zijn nog niet van me af.

15 septembre 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus