Fietsenopfietsen Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog niet eens 2 maanden en de trap as is uit fiets gelopen! contact opgenomen en krijg als reactie dat het niet onder de garantie valt!!! En maar aan het lijntje houden!!! Moeilijk telefonisch bere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik een uitverkochte fiets had gekocht, kreeg ik 5% korting op mijn vervolg bestelling, die ik vergat te innen bij mijn 2de bestelling, ik deze alsnog gestort kreeg, geef ik deze service en gelev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste ervaring ooit met de service. Standaard was ineens weg van de fiets verloren onderweg. Na dagen heen en weer appen kreeg ik dan als nog een nieuwe maar dit was onze eigen schuld! Nu wee... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima gegaan

Na het lezen van alle reviews werd ik een beetje zenuwachtig. Zeker nadat ik dinsdagmiddag nog niks had gehoord nadat ik zondag een fietsje had besteld. Echter…. eind van dinsdagmiddag kreeg ik een track and trace code en woensdagochtend werd het fietsje netjes door postnl bezorgd. Na 20 minuten was het fietsje in elkaar gezet en rijd mijn dochter er heerlijk op rond. Het enige is dat ze dus 1 werkdag later verzonden hebben dan gemeld op de website.

5 juillet 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas de bestelde kinderfiets voor…

Helaas de bestelde kinderfiets voor mijn kleindochter was de verkeerde maat dus direct een nieuwe besteld in de juiste maat nog niet ontvangen terwijl deze gisteren 30-06-2023 volgens hun geleverd zou worden. Contact opgenomen met PostNL om te kijken waar het pakket is en zij geven aan dat ondanks de T&T code het pakket niet is ontvangen bij hun, dus geen fiets voor kleindochter haar verjaardag binnen.
Nu na het lezen van alle reviews ben ik bang dat ik kan fluiten naar mijn geld van het retour gestuurde fietsje en kan fluiten naar het nieuw bestelde fietsje.
Ik hou mijn hart vast en ga ondanks al het nog niet ontvangen berichten etc maar van het positieve uit en hoop alsnog het pakket te ontvangen een deze dagen

1 juillet 2023

Stelletjes oplichters!

Stelletjes oplichters!

Mijn zus had een fiets (20 inch) voor haar dochter besteld. Wat krijgt ze binnen? Een fiets van 12 inch.
Vervolgens probeer je dit bedrijf te bereiken, kom je er achter dat dit waardeloze bedrijf geen eens een telefoonnummer heeft. Dat zegt al genoeg.
Stuur je hen een mail, krijg je antwoord met dat je foto's van de ontvangen fiets moet sturen. Gisteren gestuurd en nog steeds geen antwoord gekregen.

Ik wil graat dat de juiste fiets bezorgd wordt en snel! Zo niet, ga ik een advocaat inschakelen.

Mensen, jullie zijn gewaarschuwd bij deze!

28 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Totaal nul klant gevoel slechte service

Totaal nul klant gevoel. Slechte service. Fietsen worden met schade geleverd krijg je een belachelijke compensatie en ander moet je de fietsen in de doos maar even naar post nl punt brengen. Echt een waardeloos bedrijf

29 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dramatische service en slechte kwaliteit. Niet kopen hier

Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt wanneer er vanalles mis is met een online aankoop. Het heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd vanwege kapotte onderdelen en heel erg veel uren werk (inclusief reparaties door mijzelf) om de fiets aan het rijden te krijgen. Reactie van het bedrijf: 5% korting bij een volgende aankoop. Alsof ik hier nog iets ga kopen....

1 juin 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Mooie fiets, waardeloze service

Wij hebben deze fiets voor onze zoon besteld. Binnen een paar dagen was de fiets al binnen en dat was top! Helaas waren de verkeerde trappers meegeleverd, dus dat was jammer. Dat de Klantenservice daarop maar 1 keer reageerde en geen oplossing bood, is ronduit slecht! Ik heb uiteindelijk zelf andere trappers gehaald bij de fietsenmaker en die pasten gelukkig wel.

Dat de verkeerde onderdelen geleverd worden, dat kan gebeuren. Het is hoe je er daarna als bedrijf mee omgaat, dat zorgt in dit geval voor een negatieve klantervaring en dat is jammer.

16 juin 2023

Fiets dochtertje na 2 weken nog niet geleverd

Twee weken geleden een fietsje voor onze dochter van 2,5 besteld. Er zou een onderzoek worden gestart aangezien het pakket 'zoek' is geraakt. Meerdere oplossingen aangedragen echter moeten wij maar afwachten tot er uitsluitsel komt van Post NL. Sinds vrijdag komt er geen enkele reactie meer op de mail, zijn telefonisch niet te bereiken en een klein meisje thuis die in en in verdrietig is omdat haar beloofde fiets al twee weken niet komt.

14 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

wat een respectloos bedrijf!

We hebben een loopfiets besteld. We kregen een doos met het 'fietsje' grotendeels gemonteerd, alleen de wielen, zadel en stuur moesten we nog monteren.
De banden passen niet op de velgen, ik heb hier foto's van en het velglint dekt grotendeels niet de spaak uiteinden af. Sterker.. Het gat in het velglint wat bedoeld is voor de ventiel zat gewoon ergens anders en bij het ventiel zat het lint om het ventiel.
Hiermee heeft mijn dochter weer wat weekenden verloren om te leren fietsen.
Hoe durft een bedrijf dit te leveren en dan nog te vragen naar een beoordeling. Is dit sarcasme?? Even bellen?? Nee hoor, nergens een telefoonnummer te vinden.
Terugsturen gaat ook niet zomaar. Je moet eerst portokosten betalen dan krijg je pas het adres.

12 juin 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima 12” fiets van Sjoerd, + leveringservaring & montage

Na m’n bestelling geplaatst te hebben liet ik me leiden door alle azijnzeikers op trustpilot en begon in paniek te mailen en te bellen!

Idd, naar dat telefonisch fietsenopfietsen lastig te bereiken is, maar dat is dan ook het enigste wat een mindere ervaring is!

Uiteindelijk mailde na 1 dag Floor van fietsenopfietsen mij dat mijn bestelling op 2e pinksterdag gedaan is en daarom wij dus nog een klein beetje geduld moesten hebben!

Fiets kwam de dag erop binnen, wij waren niet thuis!
Werdt gewoon netjes op een PostNL punt achtergelaten met een aantekening dat als het niet binnen een week opgehaald werd, deze teruggestuurd wordt! En terecht!

Fiets is in fantastische staat geleverd, duidelijke instructies en gereedschap dit te realiseren.

Dus al met al, weer een kwestie van : laat je niet leiden door de enkelt reviews!

Dank voor jullie prima , “Online” ervaring!

1 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Klantenservice neemt de telefoon niet…

Klantenservice neemt de telefoon niet op. Je krijgt op elk moment van de dag een bandje afgespeeld met: "Excuus het is momenteel erg druk. Bel later nog eens. De verbinding wordt verbroken."

Fiets die ik bestelde was niet compleet geleverd. Erg irritant.

16 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een slechte service!!

Wat een slechte service.
Contact verloopt zeer stroef, geen antwoord op de vragen. Fiets die geleverd was, was te groot. Retourneren is ook nogal een gedoe en duurde al met al een week. Vervolgens een fiets in de juiste maat besteld, leverbaar op de website maar na 2 dagen (!) bericht dat de fiets helemaal niet meer leverbaar is. Je krijgt dan een kortingscode die niet werkt, als je dit aangeeft krijg je daar totaal geen reactie op. Toen de fiets in een andere kleur besteld, maar daarbij gebeurde exact hetzelfde, volledig niet leverbaar en die melding kregen wij weer 2 dagen later en met dezelfde kortingscode die niet werkt.

26 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Een kindertransport fiets besteld en…

Een kindertransport fiets besteld en betaald . Hij zou de andere dag bezorgd worden want hij was voor 15uur besteld . Andere dag geen mail met hoelaat hij bezorgd zou worden heb dus contact opgenomen . Kreeg later mail dat hij bij de leverancier niet op voorraad was en ook niet komt . Kreeg met 1 tot 3 dagen geld terug gestort op mijn rekening . Dat geld heb ik keurig terug gehad alleen we zijn meer dan een week verder en de betreffende fiets is nog steeds bestelbaar en staat zelfs bij op Voorraad.

22 janvier 2023

FIRST CLASS OPLICHTERS

Wat een bedrijf, fietsen worden verzonden met PostNL, indien adres gegevens bijvoorbeeld niet kloppen of wat voor reden ook. Zodra de PostNL chauffeur niet moeite stopt voor de juiste adres wordt deze meteen retour gestuurd. Dit biedt fietsenopfietsen de kans om te profiteren van de verplichte retourkosten (25 EUR) na de klant. Dit na bijna 1 maand wachten op terugstorting. Wij hadden 2 fietsen besteld, 330 EUR betaald, 286 EUR retour ontvangen. Kregen we een kortingsbon van 5% aangeboden. WAUW, NOOIT MEER IETS BESTELLEN HIER.

18 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Peuterfiets voor mijn 3 jarige dochter…

Peuterfiets voor mijn 3 jarige dochter haar verjaardag gekocht. Hij kwam kapot aan het spatbord was gebroken en zat los, telefoon wordt nooit opgenomen vervolgens ook geen antwoord op mijn email gekregen.

5 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht bedrijf! Zou 0 sterren geven als dat kon.

Ongeveer alles dat mis had kunnen gaan is misgegaan. Mijn fiets werd de eerste keer geleverd met een verbogen voordrager. Toen ik contact opnam voor een nieuwe voordrager stuurden ze mij de KINDERVARIANT. Heb dus nóg een keer contact op moeten nemen en was drie weken verder voordat ik een complete fiets voor mij had.

Het gezeik was alleen helaas niet over. Al met al heb ik hooguit twee maanden gebruik uit mijn fiets gehad (Altec Urban). Het ding begon binnen één maand van normaal gebruik aan alle kanten te rammelen en bleek na inspectie een gigantische slag in het wiel te hebben.

"Jammer voor je." zegt de klantenservice, "Jij zal wel iets verkeerd gedaan hebben aangezien een slag in het wiel bij levering te zien is." Ik reed niet eens stoepjes op omdat ik nog volop in mijn "woohoo ik heb eindelijk een fiets" stemming zat.

Ik ben altijd vriendelijk tegen klantenservice en dit was oprecht de eerste keer dat ik na het lezen van een mail met stomheid geslagen was over hoe grof en onverschillig ze mij afwimpelden.

Ik hoop dat iedereen die ooit van plan is van die site te bestellen eerst de reviews hier leest en niet dezelfde fout als ik maakt.
Dankzij deze hufters had ik namelijk net zo goed drie honderd euro door de plee kunnen spoelen.

17 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke kinderfiets gekocht

Leuke kinderfiets gekocht. Door de slechte reviews even getwijfeld om te bestellen.
Product was goed, compleet en prima prijs. Grotendeels zat hij al in elkaar, handleiding was aanwezig. De fiets was binnen een paar dagen bezorgd zoals aangegeven.

2 janvier 2023

Altec roestbak fietsen

Altec fiets kopen is vragen om ellende.
De fiets van mijn kleindochter is na twee jaar overal aan het roesten. De zadelpen is vastgeroest in de framepijp en met geen mogelijkheid los meer te krijgen. De jongedame is flink doorgeschoten en hoe nu de zadelhoogte aan te passen? Ga hier nog een laatste poging voor wagen om de pen los te zien krijgen.

Het begon al met de standaard waarvan de bevestiging incompleet werd geleverd. Aangepast met wat zelfgemaakt materiaal en het zadel was na amper een halfjaar kapot gescheurd. De stuurblokkering was laatst ook niet meer los te krijgen omdat het blokkeermechaniek gaat roesten.
Al met al vreemd omdat het frame op zich niet slap van kwaliteit is, hoe dan ook, koop maar een gewone Hollandse fiets want dit is echte roestellende.

2 juillet 2022
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus