Fisketorvet – Copenhagen Mall Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Var på Fisketorvet i går, og i biografen Vue. Registrerede mig med 6 timers gratis parkering. Ved udgang kontrollerede jeg at jeg intet skulle betale, men der var en regning på kr. 30. Kontaktede Gard... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Uden at oplyse det har man slettet vores "Club Fisketorvet" konto, hvilket medvirker at vi nu har modtaget en ulovlig opkrævning på parkering. Det er på grund af lyssky forretningsmetoder som dis... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Arkitekten bag det nye “Kajen” må have haft en depression, magen til grim indretning skal man lede længe efter! Grimme rustne brune farver dominerer, luften er trykket og tung. De før så imponerende... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min hustru blev ramt af akutte, voldsomme rygsmerter, der medførte at hun ikke kunne gå. Efter at have ligget ned i ca 2 timer hjalp vagtpersonale os med en kørestol og fulgte os ned til bilen via per... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Stay away from this parking scam

Stay away from this parking scam. They charge you extra money claiming that you havent payed even though their computer system onsite stated that you have.

27 août 2019

Kære Stig

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores parkering. Vi vil altid gerne hjælpe, såfremt der skulle opstå et problem. Hvis du sender os en mail på centerinfo.centerinfo@URW.com og oplyser os om problemet, så vil vi meget gerne hjælpe dig videre i processen - det skal selvfølgelig være en god oplevelse at parkere i vores center! :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt shoppingcenter

20 juillet 2019

Kære Kim

Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for! :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig skiltning og info om parkering

Dårlig skiltning og info om parkering. Havde stillet P-skiven og været ned at skifte P-plads inden de 2 "gratis timer."
Fik en P bøde på 170 kr. for at handle hos Fisketorvet, DET er ikke OK!

18 juillet 2019

Kære Jesper

Vi er kede af at du ikke finder vores skiltning tilstrækkelig - jeg kan ellers forsikre dig om at vi har gjort vores bedste for at oplyse om parkeringsreglerne i hele centeret. :-)

Vi har automatisk scanning ved ind- og udkørsel, hvorfor man ikke skal stille P-skive, når man holder i vores center. Man skal blot køre ind og sætte sin bil - så klarer vores maskiner resten. De første 2 timer er gratis, men hvis man tilmelder sig vores (helt gratis) fordelsklub, vil man i stedet få 4 timers gratis parkering.

Da dine 2 timer var udløbet, gjorde det derfor ikke en forskel at rykke bilen og ændre skive.

Når man er færdig med at være i centeret, skal man checke ud på en af vores maskiner, og betale beløbet for tiden man har overskredet. Siden du har modtaget en regning, lyder det som om, at du ikke har checket ud på maskinen.

Fisketorvet

Parkering urimelig dyrt

Parkering urimelig dyrt. Fik et chok da jeg skulle betale for parkering. Forventede helt andre priser end 1 kr. I minuttet.

4 juillet 2019

Kære Malene

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores parkering. Vi tilbyder altid to timers gratis parkering til alle kunder og fire timers gratis parkering til vores fordelskunder. Det er i øvrigt helt gratis at blive medlem af vores fordelsklub. Vi mener selv at det er rigtig gode parkeringsforhold i en by som København. Vh/ Fisketorvet

ADVARSEL! Sindssyge parkeringspriser!!

Jeg tilslutter mig koret af personer i chok over jeres parkeringspriser. 60 kroner i timen og afregnet med 15 kr. pr. påbegyndt kvarter! Og ja, jeg er godt klar over, at man kan parkere gratis i 2 timer og som fordelskunde i 4 timer, så det standardsvar kan I spare mig for. Men hvor fa’en er det, I skilter med, at øvrig tid koster 15 kr. for 15 min.?? Jeg var på Fisketorvet i 6,5 timer. Jeg tænkte, at de sidste 2,5 timer, som ikke var inkluderet i fordelsrabatten max. ville beløbe sig til 90,- kr., som hvis jeg havde parkeret 2,5 timer i den dyreste p-zone i centrum. I stedet blev jeg opkrævet 150,- kr.!!!!!!!! Det er jo uhørt.

30 juin 2019

Kære Dorte

Vi er kede af din oplevelse med Fisketorvets parkering. Vi synes selv vores price struktur på vores parkering er gennemsigtig, netop fordi vi ikke afregner pr. påbegyndte time som mange gør, men pr kvarter som du selv nævner. Som du selv nævner tilbyder vi henholdsvis 2 og 4 timers gratis parkering alt efter om man er fordelskunde eller ej. Derudover tilbyder vi 6 gratis timer hvis man har været i biografen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig behandling i…

Virkelig dårlig behandling i neglebutikken på fisketorvet..
Jeg kan godt uddybe min kritik, ejeren råber konsekvens af kunderne, når de kommer ind og mener hun har lovet en anden pris, sidst de fik lavet negle, og i og med at det er de samme klager, tænker jeg der er noget galt med hendes kommunikation, dette er gennemgående, tilbring 20 min i hendes negleshop, og jeg er sikker på i vil finde 5 fejl!

20 juin 2019

Kære Helle

Vi er kede af at høre om din oplevelse hos en af vores butikker. Hvis du vil uddybe din kritik, vil vi meget gerne bringe dine kommentarer videre til den pågældende butik.

Vh/ Fisketorvet.

Parkering er totalt bondefangeri

Parkering er totalt bondefangeri! Det er under alt kritik. Føler mig totalt snydt. Kommer aldrig på fisketorvet igen.

Vil gerne have mig frabedt jeres standardsvar.

1 juin 2019

Kære Katrine

Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse.
Kan du uddybe hvad dit problem med vores parkering er?

Noté 1 sur 5 étoiles

Har tidligere brugt Fisketorvet til…

Har tidligere brugt Fisketorvet til både shopping og restaurantbesøg, men det er slut nu. Det er dyrere at parkere på fisketorvet end i kastrup lufthavn! Havde downloadet parkerings app, men desværre skrevet et tal forkert i min nummerplade og aftalte derfor med Securitas at jeg skulle maile dokumentation til dem. Da jeg så kontaktede dem igen afviste de at have talt med mig og jeg skulle nu betale et gebyr pga for sen betaling (dagen efter). Jeg har været på Fisketorvet for sidste gang.

29 mai 2019

Kære Lea

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores parkering på Fisketorvet. Vi prøver hele tiden at optimere vores parkeringsforhold, hvorfor vi tilbyder to timers gratis parkering til alle kunder og fire timer til fordelskunder. Vi er kede af, at der er gået noget galt i kommunikationen omkring dette.

Kære Einar

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores parkering på Fisketorvet. Vi prøver hele tiden at optimere vores parkeringsforhold, hvorfor vi tilbyder to timers gratis parkering til alle kunder og fire timer til fordelskunder, det synes vi selv er rigtig konkurrencedygtige forhold.

Noté 1 sur 5 étoiles

Parkeringsløsningen er under al kritik…

Parkeringsløsningen er under al kritik 60 kr i timen

21 mai 2019

Kære Morten

Noté 1 sur 5 étoiles

Parkeringsløsningen er under al kritik

Parkeringsløsningen er under al kritik, dårlig vejledning og betaling for mere tid end ved alle andre løsninger. Løsningen kræver forudseenhed og kreativ tænkning og alligevel bliver man overrasket.

20 mars 2019

Kære Uffe

Don´t go

I bliver ved med at skrive at der er rigtig gode skilte omkring parkering, men det er alligevel det, alle folk klager over, så det fungerer jo tilsyneladende ikke. Jeg har været i biografen og skulle så desværre lige betale 165 kr for parkering i præcis 3 timer til trods for i har 2 timer gratis - hvordan f...... kan det koste 165,- for 1 times parkering og hvorfor informerer i ikke i biografen om at man kan taste sin nummerplade ind så man slipper for afgiften, hvis man er i biografen. Det er helt vildt dårlig service. Jeg advarer alle jeg kender om dette og jeres latterlige forretningsmetoder for at flå folk for penge.

5 mars 2019

Kære Sanne

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores parkering på Fisketorvet. Vi prøver hele tiden at optimere vores kommunikation og vi vil selvfølgelig tage med i vores overvejelser, at kommunikere bedre omkring vores parkering i biografen. Du er velkommen til at sende et billede af din biografbillet til parkering@securitas.dk og så skal vi annullere de ekstra omkostninger.

Vh/ Fisketorvet.

Danmarks største scam !

Efter at have anvendt fisketorvet jævnligt i mange år, uden nogensinde at have betalt noget som helst for at parkere der. Så koster det pludselig penge, som man hos fisketorvet gør ALT for at undgå at kunderne er klar over.

Der er virkelig mangelfuld information om dette, ingen tydelige betalingsstandere, bomme eller andet (som andre steder).
Når det vel at mærke altid har været gratis, så har der siddet en klam udspekuleret person og frådet over et excel ark som viser hvor mange penge man kan stjæle fra folk ved at lave automatisk rykker og regningsproces via billedscan af biler der kører ind ud.

Vær dog nogen ordentlige mennesker, og lav en tydelig skiltning, gennemskuelige priser eller en betalingsbom eller lign. som så alle andre centre formår.

Det er simpelthen DANMARKS STØRSTE SCAM i nyere tid. !

Jeg var vel at mærke i biografen, i 3 timer med mine venner. Men er nu trukket 135 kr.
Glemt det, vi kommer aldrig på fisketorvet igen.

Jeg håber i mister en anseelig del på dette latterlige tiltag, som jeg har mine tvivl om kan være helt lovligt. Det er ikke USA det her !!!

Jeg fatter ikke man kan sidde og arbejde i sådan et foretagende uden at have en ualmindelig grim smag i munden.

21 février 2019

Kære Lars

Vi er først og fremmest rigtig kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse i forbindelse med parkering på Fisketorvet. Dernæst kan vi oplyse, at det altid har kostet penge at parkere på Fisketorvet. Vi forsøger dog, at skabe rigtig attraktive parkeringsforhold for vores kunder ved altid at tilbyde to timers gratis parkering til alle kunder og fire timers gratis parkering til vores fordelskunder - det er helt gratis at melde sig ind i vores fordelsklub i øvrigt :) Derudover tilbyder vi seks timers gratis parkering til vores biografgæster, det eneste de skal, er blot at indtaste nummerpladen i registreringsystemet i cinemaxX. Vi synes selv dette er super attraktive parkeringsforhold inde midt i København.

Mht. vores parkeringssystem og selve skiltningen, er vi for halvandet år siden overgået til et nyt og smart parkeringssystem, som nu gør det meget lettere at være kunde på Fisketorvet. Det eneste man skal huske er sin nummerplade. Vi har rigtig mange skilte op vedr. parkeringen, både ved indgangene, i parkeringskælderen, på parketingstaget samt på vores app og vores hjemmeside.

Vi håber du igen vil overveje at bruge vores parkering.

Mvh/ Fisketorvet

Alt for dyr parkering

Alt for dyr parkering. 15 kr. pr. påbegyndende 15 min. Dertil kommer at EasyPark tager 15%min. 4 kr. i tillæg. Så når jeg er i biografen, shopper og spiser og bruger små 5 ½ time får jeg en ekstra regning på 125 kr. i parkeringen. DØMT UDE FISKETORV

21 février 2019

Kære Tina Rikke

Tak for din henvendelse.

Vi beklager din oplevelse med vores parkering på Fisketorvet. Vi forsøger altid at være det bedste for vores kunder hvorfor vi altid tilbyder to timers gratis parkering. Derudover får man altid fire timers gratis parkering hvis man melder sig ind i vores fordelsklub - som gratis :) Yderligere tilbyder vi seks timers gratis parkering hvis man har været i biografen. Når du henter din biografbillet I CinemaxX indtaster du blot din bils nummerplade og får herved de seks gratis timer. Vi håber du vil dømme os inde igen ;)

Hold jer væk fra

Hold jer væk fra, efter jeg har parkeret 3:15 min oven af den 1 times gratis betalt jeg 214 kr. Som er ikke til at holde når man tænker på andre shopping center som Field. 15kr per 15 min. Det er dyre end at parkere på Københavns lufthavn som 50kr per time.

5 février 2019

Kære Hayder

Tak for din henvendelse. Vi beklager din oplevelse med vores parkering på Fisketorvet. Vi forsøger altid at være det bedste for vores kunder hvorfor vi altid tilbyder to timers gratis parkering. Derudover får man altid fire timers gratis parkering hvis man melder sig ind i vores fordelsklub - som gratis :) Yderligere tilbyder vi seks timers gratis parkering hvis man har været i biografen. Når du henter din biografbillet I CinemaxX indtaster du blot din bils nummerplade og får herved de seks gratis timer. Vi synes selv dette er super attraktive parkeringsforholde inde midt i København.

Noté 3 sur 5 étoiles

Problemer med parkering

Vi har lige modtaget et brev med en opkrævning på 180kr for parkering, grundet manglende udtjekning og betaling for parkering.

Nu brugte vi heldigvis betalingskort og kan derfor se at de har trukket 60kr for parkeringen. Hvis vi havde betalt med kontanter så havde vi være nød til at betale deres uretmæssige regning.

Tilføjelse:

Fisketorvet har efterfølgende annulleret bøden da den var uretmæssig.
Det vil jeg trods alt gerne give dem en bedre bedømmelse for.

Jeg er stadig ikke fan af deres korte gratis parkeringsperiode, eller at man skal være medlem for at få 4 timer.
Prisen efterfølgende er helt sindsyg og der bør være andre metoder, når man nu scanner nummerplader, hvorpå man kan vurderer om der er tale om gentagne daglige parkeringer eller om det er reelle kundeparkeringer.

20 janvier 2019

Kære Nichlas,

Vi er udfordret af mange nye kontorer og beboelsesejendomme i vores nærområde, som alle mangler P-pladser. Det har bevirket, at vi har langtidsparkanter hver dag, som optager pladserne fra vores egentlige gæster. Derfor har vi set os nødsaget til at sætte prisen efter de 2 timer gratis parkering (4 timer for fordelskunder) relativt højt. Vi har foretaget mange undersøgelser gennem de seneste år, som alle peger på at blot 2% af Fisketorvets gæster (ekskl. biogæster, som jo får 6 timers gratis parkering) opholder sig i mere end 4 timer i centret. Derved imødekommer vi med dette nye system 98% af vores gæster, som nu kan holde her helt gratis. Det eneste det kræver, er at man tilmelder sig fordelsklubben og registrerer sin nummerplade. Vi anser dette som værende meget kundeorienteret. Specielt sammenlignet med vores tidligere system, hvor man risikerede en P-bøde på 750,- hvis skiven ikke var stillet korrekt.

Med hensyn til din opkrævning, så vil muligheden for at blive refunderet for sin parkering altid være der, såfremt denne er uretmæssig. Man skal blot kontakte vores servicecenter på enten mail: service@securitas.dk eller telefon: 72 25 17 95. Vi arbejder selvfølgelig mod at forhindre uretmæssige parkeringsopkrævninger, men desværre kan der ske fejl, og disse vil vi gerne hjælpe med.

Vi håber at du vil anerkende ovenstående forklaring, og at du fortsat har lyst til at benytte Fisketorvet - med eller uden bil :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Hvorfor koster det kassen at parkere…

Hvorfor koster det kassen at parkere sin bil hos jer

16 janvier 2019

Kære Stine,

Tak for din anmeldelse af Fisketorvet - Copenhagen Mall. Vores gæsters input er essentielle i vores bestræbelser på at give alle vores gæster en god oplevelse. Vi er selvfølgelig kede af, at dit besøg her på Fisketorvet - Copenhagen Mall ikke har levet op til dine (eller vores) forventninger.

P priser = røveri

Sikke en kedelig oplevelse i Fisketorvet idag! Først tog det rundt regnet ca 45 min at komme op til P-taget og finde en plads. Vi valgte idag at spise i centeret efter endt indkøb, så vores samlede tid i centeret inkl turen op til P-taget og finde en P plads tog ialt ca 3,5 time. Fisketorvet reklamere højt og tydeligt flere steder om at der er 2 timers gratis parkering, men der er til gengæld ikke tydelig skiltning om hvad P prisen er efter de 2 timers gratis parkering. Vi blev røvet for kr 90 for 1,5 times parkering!!!! Det er horribelt! Bliver jeg i det mindste kompenseret for de 45 min som det tog at stå i kø op til P taget og herefter at finde en plads? Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Dette vil automatisk betyde at vi vil ligge færre penge i centeret, da vi ikke ønsker at røves i P-penge. Er faktisk helt chokeret. Er I på lige fod med lufthavnen eller dyrere?
Spar mig for jeres standard svar om at I kan tilbyde 4 timers gratis parkering mod at I må spamme min indbakke :-( Virkelig trist og skuffende oplevelse især når jeg har shoppet mange ting i centeret og skal slutte af med at føle at det er røveri ved højlysdag! Hvis I mener at det er det rigtige I har gang i, så ha’ ordentlig skiltning, så folk kan tage et aktivt til- eller fravalg! Jeg er mildest talt rystet.

28 décembre 2018

Kære Anas

Tak for din anmeldelse af Fisketorvet. Først: Selvfølgelig skal du ikke betale for at holde i kø på vores p-tag. Hvis du mod forventning er blevet opkrævet penge for dette, må du meget gerne sende os en e-mail på: centerinfo.centerinfo@urw.com. Til gengæld vil jeg gerne oplyse dig om, at du godt kan tilmelde dig vores fordelsklub uden at sætte kryds i "jeg ønsker at modtage nyhedsbreve fra Fisketorvet". :-) Hvis man derimod takker ja til dette, sender vi max én mail hver anden måned. Vi oplyser prisen på vores parkering på samtlige skilte rundt omkring i centeret - og ved alle indgange til centret fra parkeringsområderne.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus