Paketlådan Karl, läcker! Inte roligt att vittja den när brev och tidningar är blöta! När det är minusgrader fryser luckan fast på grund av otäthet! Ringde till företaget om min låda. Fick svar typ j... Voir plus
Ladugårdsvägen 1, 23435, Lomma, Suède
- 040 - 60 80 410
- info@flexbox.se
- www.flexbox.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
No custom service
No custom service. No one is anwering the emails I've sent. No information how to return the mail box I ordered.
Paketlådan Karl
Ringde till företaget om min låda. Fick svar typ jag var dum i huvudet!
Denna låda passar bättre i Sahara.
The flex box is okay
The flex box is okay. Not great. Not terrible. Not my favorite streaming box. The downfall is you can’t add apps and that really sucks. The box has preloaded apps of Xfinity’s desires not the customers but let’s be honest - Comcast has never cared about their customers.
Otroligt bra support
Var osäker på layouten så jag kontaktade deras support. Otroligt snabba svar från dem via mail. Leveransen kom inom en dag. Kanon!
/Kjell
Snabb men felaktig leverans
Snabb leverans! Dock helt fel. Besällt en Karolina i faluröd, med vit text på front. Leveransen blev en grön låda. Frontskylt med text är som beställt röd med vit text. Kundservice med 2 timmar telefontid per dag är inte direkt kundtillvänt...
Misstag kan hända. Jag kommer att uppdatera när jag fått instruktioner på hur saken ska rättas till
UNDVIK DETTA FÖRETAG!!
UNDVIK DETTA FÖRETAG!!!
Har i snart två månader försökt få till kontakt med flexbox gällande defekta brevlådor, blivit lovad återkoppling men detta har ännu inte skett!! Det känns egentligen helt självklart att det borde finnas någon service när vi som kund beställt flera hundra postlådor till en kostnad på över 140 000sek, men nej!
Dags att ta det vidare till ARN.
socks are fine, but 0 on customer service
socks are fine, but customer service is horrible. They said shipped with a tracking number in 4 days, but then it took almost two weeks for the socks to actually be delivered to the post office, and that was only after PayPal contacted them for me.
UNDVIK!!! Oseriös företag
Uppenbarligen behöver man klaga här för att få någon respons från företaget.
Vår samfällighet beställde brevlådor till alla boende och många har problem med dem. Låset fungerar dåligt, leksaksnyckel som böjs vid användning, regnet kommer in i brevlådan. Total besvikelse. Företaget svarar inte på e-mail. Välj annat företag
Bra brevlåda
Köpte en Karolina i faluröd. Inga problem med att väta kommer in trots väderutsatt läge, som jag blev lite fundersam på när jag läste här innan. Kanske skiljer sig på olika modeller eller så handlar det kanske om bristfällig installation? Hur som så är vi väldigt nöjda, med i princip allt så här ett halvår senare.
Edit: ytterligare ett år har gått och vi har inte vid något tillfälle fått in väta. Vi är väldigt nöjda med vår brevlåda, möjligen kunde skyddspluppen till låset sitta fast lite bättre då min fru konstant verkar dra den så den lossnar. Men petitess.
Mycket nöjd!
Haft en brevlåda från Flexbox i 15 år och den har fungerat perfekt. Tyvärr blev den påkörd och vi beställde en ny. Tre dagar senare är den nya på plats. Otroligt snabb och bra service, hög kvalitet på brevlådan.
Bra och snabb service!
Köpte en brevlåda för lite över 3 år sedan. Snabb och bra leverans redan då.
Förra veckan började färgen flagna, och dagen efter kontakt med kundservice var en ny låda på väg!
Blixtsnabbleverans
Blixtsnabbleverans
Rimligt pris
Varan på bilden överensstämde med verkligheten
Rekommenderas verkligen
Vi köpte en brevlåda för ca 2 år sedan…
Vi köpte en brevlåda för ca 2 år sedan där färgen började falla av. Vi kontaktade Flexbox och vi fick den ersatt med en ny inom en vecka pga produktionsfel. Vi är mycket nöjda med kundservicen.
Beställt brevlåda på onsdag
Beställt brevlåda på onsdag . Den kom på torsdag dagen efter . Stor , rejäl , bra pris, snygg, extra pluss att det ingick en skylt som jag fick designa själv. Den var av plåt . Bra bemötande av flexbox . Hade en fråga den besvarades direkt. 👍
Vatten droppar in när lådan töms
Jag beställde paketpostlåda Lovisa för ca 8 månader sen. Fin och rejäl i "dalablå" färg. Matchar min entrédörr.
Enda invändningen är mot utformningen av stora luckan. När det regnar lägger sig vatten på luckans överkant och när jag öppnar den faller vattnet ned i lådan och hamnar på posten. Tråkigt, då lådan är välbyggd för övrigt. Droppet kan undvikas genom att öppna luckan väldigt långsamt (även då kan lite vatten falla ned), men oftast tänker jag inte på att göra så. En lösning är att ta med en bit hushållspapper, eller en tvättsvamp, och suga upp vattnet innan luckan öppnas, men det borde inte behövas. Det kan inte vara allt för svårt av tillverkaren att motverka problemet genom en liten ändring av luckan.
Här handlar man!..
Väldigt snygg brevlåda, snabb levereras, bra återkoppling vid frågor om betalning!..🙌🏼👌🏼
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans. Fick postlådan dagen efter beställning trots egendesignat tryck. Har inte haft några problem med vår första postlåda vi köpte för ett par år sedan. Det fick bli en likadan till sommarstället för vi är jätte nöjda med både produkterna och leveranstiden.
Communication is key!
Returning customer since their Mailboxes are very good. But this company has a lot to learn on communication and customer service.
First order I never received a proof of buy (invoice/receipt)
Numerous e-mails asking for it, in the end they just stopped answering.
Everyone deserves a second chance, and I really like the mailbox so when we built a new house I tried flexbox again. This time with delay on delay on the delivery time for our mailbox. First delay was communicated but when the adviced new delivery time was a week over due I had to ask myself to get informed of added delay. My last e-mail with question of any offered compensation left, again, unanswered.
Communication is key for customer service!
Second chance did not make me change my impression, sadly.
If you want their mailbox I would suggest buying from a reseller, hopefully they put in the effort to provide service for their client.
Mooi maar verbeterpuntjes
Mooie brievenbus gekocht die snel geleverd is. En het frontje met eigen ontwerp is echt mooi geworden!
Puntje voor verbetering: de Ludvig xl heeft twee vakken met twee sloten. Deze zijn verschillend. Dat vind ik onhandig en ik had liever de optie om twee dezelfde sloten te gebruiken.
Verder heb ik wat twijfel over de levensduur van de kapjes die je over het slot klikt. Dat kon wel robuuster, denk ik.
Inget att klaga på
Snabb leverans och posten är torr, köpte Karolina och taket är välvat vilket är betydligt bättre än vår förra från annat märke!
En savoir plus sur les différents types d'avis.