Beställde gel till nedsatt pris, som enligt hemsidan var "kort" datum. Vid leverans visar det sig att gelen hade gått ut för tre månader sedan. Vid kontakt med företaget hänvisas att det var tydligt a... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg købte en Megamo Pulse 04 Alpha Navy Medium Racercykel 2026 hos Gaiasport, og hele oplevelsen har været virkelig god fra start til slut. Det var nemt at finde den rette cykel på hjemmesiden, og je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jag beställde varor till bra pris, tyvärr visade det sig att en av dem inte fanns i lager, den hade väl haft stor åtgång. Så de frågade om jag kunde ta en annan vara i stället, så det löste sig bra.... Voir plus
Da jeg skulle prøve et par forskellige gels til løb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske.
Coordonnées de contact
Ladegårdsvej 4, 7100, Vejle, Danemark
- support@gaiasport.com
- www.gaiasport.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Super god service
Super god service, fantastiske produkter og hurtig levering

Réponse de Gaiasport.com
Jeg kan give den varmeste anbefaling…
Jeg kan give den varmeste anbefaling til Gaiasport. Lækre produkter og dygtige medarbejdere. Jeg modtog min vare dagen efter. Jeg vil helt sikkert handle hos Gaiasport igen.

Gode produkter
Rigtige gode produkter som er uundværlig på mine lange løbeture i skoven og ved stranden. Hurtig levering fungerer 🩷

Réponse de Gaiasport.com
Nemt, hurtigt og lækkert udvalg
Nemt, hurtigt og lækkert udvalg 👍🏻 intet at sætte en finger på!

Réponse de Gaiasport.com
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. De var meget hjælpsomme og hurtige ift. besvarelse af spørgsmål om varer inden køb. Handler med glæde der igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Gaiasport.com
De er lynhurtige til levering hver…
De er lynhurtige til levering hver gang. Derfor 5 stjerner.

Manglende refundering
Jeg bestilte et par høretelefoner, de var ikke min smag, så jeg sendte dem tilbage og har ikke efter 1,5 måned modtaget min refundering, selvom jeg har haft kontakt med dem. Så 0 stjerner herfra, virkelig dårlig kundeservice.

Réponse de Gaiasport.com
Jeg modtog en ordre uden problemer men…
Jeg modtog en ordre uden problemer men manglede en vare i den ordre. Har sidenhen skrevet 2 mails og forsøgt at ringe uden at høre noget tilbage. Dette er første gang jeg har problemer med Gaiasport men også sidste gang jeg handler der hvis ikke dette hurtigt bliver løst. Super dårlig kundeservice…

Réponse de Gaiasport.com
Reagerer ikke på bestilling og henvendelser
Bestilte 2 strandstole 9.7.23 og har her en mdr. senere intet hørt fra dem.
Modtaget ordrebekræftelse men intet andet. De svarer ikke på 2x mails og har tlf. svarer på når man ringer.
9.8.23: Har nu dagen efter jeg skrev ovenstående, modtaget de 2 stole der blev afsendt efter denne anmeldelse. Ærgerligt der ikke bliver besvaret mails og først reageret når man skriver herinde. (De skriver på deres hjemmeside: Lynhurtig levering, de kan tilføje: Efter du har brokket dig på trustpilot) Fra 1 til 3 stjerner fordi varen nu er modtaget.

God service ifm. fejllevering
Jeg har modtaget den forkerte vare af Gaia Sport, og den jeg søgte var udsolgt i Danmark (megaplugs til Dynaplug). De gjorde sig umage for at skaffe den rigtige vare fra udlandet og beklagede for ulejligheden ved at lade mig beholde den forkerte vare (alm. plugs til Dynaplug). Selvom jeg blev lidt nervøs for ventetiden og da jeg så at de ikke scorede 5/5 på trustpilot, må jeg indse, at det var et rigtigt fint gestus af dem, og de løste problemet i sidste ende, så jeg ville handle hos dem igen. Tak.

Réponse de Gaiasport.com
Ni kunde inte leverera varor ni hade i…
Ni kunde inte leverera varor ni hade i lager till mig

Réponse de Gaiasport.com
GU detta är en bra produkt.
L’expérience Trustpilot