Mijn auto aangeboden voor onderhoudsbeurt en APK. Auto inmiddels 18 jaar oud en altijd dealer onderhouden. Voorheen Biemond en van Wijk thans Gomes. Vooraf begroting plm € 800,—. Puntje bij paaltj... Voir plus
Lisez les avis des autres
Omdat ik wilde weten wat mijn oude Mercedes nog waard was, ging ik naar Gomes Eindhoven. Ik kwam in contact met verkoopadviseur Job Spetgens. We hadden meteen een klik. Nadien hadden we interesse... Voir plus
1 ster is nog teveel. De enige reden dat dit bedrijf nog bestaat is het gebrek aan goede alternatieven / concurrentie. Een absurd hoog uurloon rekenen en dan nog prutswerk afleveren.
Het elektrische schuifdak van mijn mercedes uit 2012 ging niet meer helemaal dicht dus reed ik naar Gomes in Haarlem. Er gingen direct 2 monteurs aan het dak HANGEN waardoor het dak SCHEEF kwam te sta... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire Mercedes-Benz
- Garage automobile
- Service de leasing automobile
Écrit par l'entreprise
Zorgeloos rijden is vrijheid. Als pioniers in de autobranche, met onze roots in Warmenhuizen (Noord-Holland), hebben we sinds 1934 altijd aan de voorhoede gestaan van innovatie en service. En dat doen we nog steeds. Onze passie voor mobiliteit gaat verder dan verkoop en onderhoud van personenwagens, bedrijfswagens en trucks. We zijn allang meer dan dé Mercedes-Benz-dealer van Noord-Holland, omdat we al bijna 100 jaar ambitieus en ondernemend onze blik op de toekomst richten. Wij zijn officieel dealer van Mercedes-Benz, smart, VOYAH, Dongfeng, BYD en MHERO – merken die net als wij voor innovatie en kwaliteit staan. Het begon in 1934, met het transportbedrijf van Arie Gomes. Inmiddels stippelt de derde generatie Gomes de route uit naar de toekomst van ons familiebedrijf. Een bedrijf met 14 vestigingen met een verzorgingsgebied van Texel tot Vianen en van Zandvoort tot Baarn, dat inmiddels voor talloze zakelijke en particuliere relaties een onmisbare partner is in duurzame mobiliteit.
Coordonnées de contact
Robbenkoog 2, 1822 BB, Alkmaar, Pays-Bas
- 072-5670400
- info@gomes.nl
- www.gomes.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Aan Rik Barnhoorn filiaal Alkmaar
Aan Rik Barnhoorn filiaal Alkmaar
Bedankt voor de prettige samenwerking en
de geweldige aflevering van onze eqa 250
was echt een verrassing.
Je uitleg en geduld stelde wij zeer op prijs.
Jij praat met liefde over de Mercedes
Ze mogen trots zijn op z’n verkoper
Je krijg van ons een 10 +
Nieuwe accu’s laten plaatsen bij Gomes…
Nieuwe accu’s laten plaatsen bij Gomes Zaandam. Later gaf de backupaccu een storing aan. Ze zouden dit allemaal onder garantie vervangen. Vervolgens kregen we een rekening, en bleek de accu achteraf niet vervangen en het probleem niet opgelost. Na navraag werd ons verteld dat we alsnog de rekening moesten betalen. Ik voel me opgelicht. Nooit meer naar Gomes.
Was geïnteresseerd in een Mercedes v…
Was geïnteresseerd in een Mercedes v klasse die hier te koop stond.
Contact opgenomen via marktplaats app , geen reactie op meerdere informatie
Contact via autotrack , geen reactie terug.
Had natuurlijk kunnen bellen , maar had 2 meerdere gezien bij een ander bedrijf . Hier wel direct contact en hier ook de deal snel gemaakt.
Echte goede hospitality ervaring!
Afgelopen weekend ben ik in dit desbetreffende filiaal naar alle tevredenheid met mijn hulpvraag geholpen. Ik ontving niet alleen informatie van een vriendelijke medewerker maar het kleine obstakel werd ook nog eens direct verholpen. Een hospitality ervaring zoals het hoort. Dank!
Gomes Haarlem
Gomes Haarlem, ga niet met je Mercedes ouder dan 10 jaar naar dit bedrijf. Jij moet hun dankbaar zijn dat ze jou helpen of terugbellen. Ze schrijven hun rekeningen met een vork. Kleine beurt 750 euro??? Niets wordt daar gerepareerd maar alles wordt meteen besteld c.q. vervangen.
Kosten Gomes 6800 euro bij een apk. Bij een second opinion bij een reperateur c.q. specialist 350 euro.
Tel uit je winst. Dag Gomes!
4 jaar geleden een bijna nieuwe auto…
4 jaar geleden een bijna nieuwe auto GLC met zeer weinig kilometers bij Gomes in Alkmaar gekocht. Recentelijk is de versnellingsbak kapotgegaan. De auto is altijd netjes en rustig gereden en er staat niet veel op de teller. Reparatiekosten 9000 euro! Meteen gebeld met Gomes voor hulp. Hun antwoord was “we kunnen niks voor jullie doen en kijk of je bij een andere dealer het kan fixen”. Ik snap echt niet hoe jullie het autobedrijf van het jaar zijn geworden want jullie service is belabberd! Ondertussen is de GLC is gemaakt en daarna ingeruild voor een nieuwe GLE maar dit keer zeker niet bij jullie!!!!
Benzinelek
Ik heb mijn auto bij Gomes gekocht en ben al geruime tijd een trouwe klant. Op 7 december 2023 heb ik vanwege een urgent benzinelek contact opgenomen met het filiaal in Haarlem. Na toestemming heb ik, ondanks het risico, mijn auto naar Gomes gebracht. Toen ik vroeg wanneer ik mijn auto kon ophalen, kreeg ik te horen dat dit binnen twee à drie dagen zou zijn. Daarop vroeg ik of ik een auto kon huren bij jullie, maar het antwoord was nee.
Na tot maandag te hebben gewacht, informeerde ik opnieuw naar de status van mijn auto. Het antwoord was onzeker: “Ik durf het niet te zeggen, er staan zeven auto’s voor u in de rij.” Toen ik nogmaals naar een vervangende auto vroeg, was het antwoord wederom nee. Vanwege mijn vele ziekenhuisafspraken besloot ik mijn auto, zonder reparatie door Gomes, naar een andere garage te brengen. Dezelfde dag werden de onderdelen vervangen en kon ik mijn auto weer mee naar huis nemen.
Mijn auto werd niet serieus genomen. Ondanks duidelijke symptomen van [benzinelek], leek het personeel mijn zorgen te negeren en werd er geen grondige diagnose gesteld. Ik was niet op de hoogte gehouden van de voortgang en moest herhaaldelijk contact opnemen voor updates. Dit gebrek aan aandacht heeft mij diep teleurgesteld,
Ik ben al vijf jaar klant bij Gomes, waarbij al het onderhoud en de reparaties via het bedrijf zijn uitgevoerd. Mijn teleurstelling is groot en ik betreur het ten zeerste dat ik al die jaren voor de diensten van Gomes heb gekozen.
Met vr. Gr.
Rebwar Rashid
Bedroevende lange wachttijden als je in nood zit
Wij zijn "vaste klant" met onze V-klasse bij Gomes Zaandam. Onze bus is daar ook in onderhoud. Maar als je ze met spoed nodig hebt laten ze je vallen als een baksteen. We kregen een AdBlue storing melding, daar stond in 'u kunt nog 600km rijden'. In het onderhoudsboekje stond, laat deze melding z.s.m. verhelpen, anders staat u straks stil en rijdt de bus niet meer. Wij hebben de bus dagelijks zakelijk nodig en rijden de beoogde 600km binnen no-time weg. Helaas konden we niet eerder dan 5 weken terecht. Dat zou inhouden dat ons werk/bedrijf stil komt te liggen. Noemen ze dit nou service?? Het is niet de eerste vervelende ervaring die wij met Gomes Zaandam meemaken. Wij waren nog van plan om de V-klasse in te ruilen voor een elektrische V-klasse, maar ons zijn ze als klant kwijt.
L’expérience Trustpilot