Ik wilde een bikini bestellen bij Heine. Ik kon niet betalen via IDEAL dus ik belde de klantenservice. Ze begrepen niet waarom ik IDEAL niet kon selecteren en adviseerden me met creditcard te betalen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik raad iedereen af om iets bij dit bedrijf te bestellen. Je moet vooraf betalen en als je iets retour stuurt, dan duurt het weken voordat het in hun systeem wordt verwerkt. Als je belt met de klan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik was huiverig door alle negatieve reviews en bij mn eerste bestelling was het niet goed gegaan met de levering maar ik ben hierbij keurig netjes en snel geholpen door de klantenservice. Mn 2e bestel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ich stelle fest, dass es schon seit einiger Zeit üblich ist, nur noch dunkelhaarige Models zu engagieren. Liebe Modedesigner, ist Euch bewusst, dass es auch noch blonde Menschen gibt? Wie wäre es,... Voir plus
L'entreprise a répondu
De heine online shop biedt de hotste looks - van trendy tops tot comfortabele schoenen en stijlvolle accessoires. heine biedt niet alleen mode voor alledag, maar ook avondjurken, styles en complete looks voor andere gelegenheden zoals bruiloften, cocktailparty's of voor de dag op kantoor. Om ook uw eigen vier muren niet te kort te doen, biedt Heine ook prachtige woontrends voor alle ruimtes.
Allemagne
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mooie kleding voor een mooie prijs! Vlotte levering. Voor de 1e keer besteld en niet voor de laatste keer.

Réponse de Heine Shop
Na eerlijk gemeld te hebben na wassen dat 2 kledingstukken niet in orde waren in plaats van keurig ingepakt terug te sturen, is de retourprocedure in gezet door de medewerker van de klantenservice. Het omruilen verliep wat rommelig omdat de volgende kledingstukken ook niet in orde waren maar de dame van de klantenservice bleef behulpzaam. De klantenservice medewerker heeft echter tijdens het mailverkeer nooit gemeld dat de leveringen betaald dienden te worden waarna credits zouden volgen. In december werd ik per post geconfronteerd met aanmaningen waar ik niets van begreep. Ik heb contact opgenomen per mail met de klantenservice van Heine om het uit te zoeken en vooral op te lossen omdat er niets openstond. Debets en credits vielen tegen elkaar weg. In plaats van met mij mee te denken, werd ik weggezet als wanbetaler. Na het indienen van een klacht, kwam dit niet terecht bij een supervisor of op de debiteurensdministratie. De medewerker hield vol dat er betaald diende te worden en had geen boodschap aan wat ik probeerde te bewerkstelligen.
Er was zelfs al een factuur overgedragen aan het incassobureau, daar moest ik maar op wachten.
Uit pure wanhoop heb ik beiden betaald en over degene die overgedragen zou zijn aan het incassobureau heb contact opgenomen met het incassobureau. Deze laatste is niet bij het incassobureau terechtgekomen. Daarnaast kreeg ik doodleuk een bericht per post dat ik inmiddels shoptegoed heb omdat er een credit is van een betaling.
Dus na het hele gedoe in december, heeft men het lef om niet keurig terug te betalen maar mijn creditering om te zetten naar shoptegoed. Ooit was ik een zeer tevreden klant, die nu na eerlijk te zijn en te maken hebben gehad met een klantenservice die niet in staat is serieus voor een klant aan de slag te gaan die aangeeft zich van geen kwaad bewust te zijn, afgehaakt ben. Er is vast een andere leuke webshop waar ook zulke leuke kleding te koop is.

Réponse de Heine Shop
Die Grössen stimmen nicht annähernd, mindestens 2 Nummen zu groß. Gehe wieder offline-shoppen, da finde ich immer was und kann reinschlüpfen.

Réponse de Heine Shop
Update : nu meer dan een maand verder en nog steeds niks ontvangen . Bestelling is toch niet door post.nl verzonden volgens Heine home , met welke vervoerder het wel is verzonden en wanneer het wordt geleverd weten ze niet .... inmiddels ACM consuwijzer bericht .
Handig om even de reviews te lezen bij Heine Tilburg...die liegen er niet om namelijk
De levertijd zou volgens de site 3 tot 5 werkdagen zijn , . Zijn nu ruim 2 weken verder en nog niks ontvangen.
Gebeld , wordt er gezegd dat dit door het weer komt .... Post nl gebeld ,, blijkt dat het pakket nog niet is ontvangen.
2e keer gebeld naar Heine , blijkt dat het inderdaad nog niet is opgestuurd , en dat de levertijd langer bedraagt dan vermeld op de site ....
Nou lees ik andere reviews waarin hetzelfde probleem wordt vermeld , dan denk ik , waarom doe je hier niks aan ? .
Mail ontvangen van Heine
Hierbij deel ik u mede dat uw bestelling op 02-01-2026 is verstuurd. Het track en tracenummer is: 3SH36100053. Op postnl.nl kunt u met dit nummer uw bestelling online volgen.
Het kan een goede twee weken duren voordat het tapijt geleverd wordt.
Krijg ik een tt nummer wat niet geregistreerd staat bij post.nl , pakket is dus niet aangemeld ...
Over en weer gemaild , dan krijg je verhalen te lezen vanuit Heine die voor geen meter kloppen ...
Bestelling geplaatst 25 dec. 2025:
Nog steeds staat op de site een levertijd van 3 tot 5 dagen , nog steeds is mijn bestelling niet aangemeld bij post.nl ..
Ik vind het niet echt een probleem om 2 weken te wachten op mijn bestelling , maar de reacties vanuit de klantenservice is niet echt klantvriendelijk. Alsof het de normaalste zaak is allemaal, geen excuus o.i.d . Ze leggen het probleem min of meer bij post.nl en denken dat ik zo dom ben dat ik dat geloof.
Heine adverteerd gewoon misleidend ! Ik bestel daar i.i.g nooit meer !
En dan ook nog de reactie hieronder van Heine..nu is het ineens 3 weken!!
Serieus ...

Réponse de Heine Shop
Geweldig shop , goede kwaliteit van producten,
Soms wel wat aan de prijzige kant .

Réponse de Heine Shop
Snelle levering. Helaas paste de eerste jurk niet. De tweede jurk die ik geleverd kreeg was gedragen en aangepast door een vorige klant. Er zat geen origineel label aan de jurk. Dit is natuurlijk ongepast. Helaas was deze jurk niet meer verkrijgbaar.
Ik weet niet of ik nog weer zal bestellen bij deze webshop.
De klantenservice was erg vriendelijk maar kon helaas niets voor mij doen.

Réponse de Heine Shop
Hier kan ik volop mijn damesmaatje 32/34 verkrijgen in een klassiek-vrouwelijke stijl die bij mij past. De prijs/kwaliteitverhouding is goed, service prima; al vele jaren klant die er regelmatig koopt.

Réponse de Heine Shop
ze hebben netjes mijn klacht opgelost door terug storten van het verschil van prijs voor de artikelen die ik besteld had, na twee telefoontjes

Réponse de Heine Shop
Ontzettend onbeschoft te woord gestaan. Mevrouw deed net of ik debiel ben. laatste keer dat ik hier bestel

Réponse de Heine Shop
Mijn besteling kwam in twee delen, een deel was niet goed geadresseerd en ging dus retour, telefonisch goed geholpen en alsnog het andere deel " opnieuw" wel ontvangen

Réponse de Heine Shop
Mooie kleur jas (paars), maar helaas te korte mouwen en te smalle scouders. Dit ondanks dat ik maat 44 had besteld. Ik heb de jas terug gestuurd.