Heine Shop Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik wilde een bikini bestellen bij Heine. Ik kon niet betalen via IDEAL dus ik belde de klantenservice. Ze begrepen niet waarom ik IDEAL niet kon selecteren en adviseerden me met creditcard te betalen.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik was huiverig door alle negatieve reviews en bij mn eerste bestelling was het niet goed gegaan met de levering maar ik ben hierbij keurig netjes en snel geholpen door de klantenservice. Mn 2e bestel... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ich stelle fest, dass es schon seit einiger Zeit üblich ist, nur noch dunkelhaarige Models zu engagieren. Liebe Modedesigner, ist Euch bewusst, dass es auch noch blonde Menschen gibt? Wie wäre es,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik raad iedereen af om iets bij dit bedrijf te bestellen. Je moet vooraf betalen en als je iets retour stuurt, dan duurt het weken voordat het in hun systeem wordt verwerkt. Als je belt met de klan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

De heine online shop biedt de hotste looks - van trendy tops tot comfortabele schoenen en stijlvolle accessoires. heine biedt niet alleen mode voor alledag, maar ook avondjurken, styles en complete looks voor andere gelegenheden zoals bruiloften, cocktailparty's of voor de dag op kantoor. Om ook uw eigen vier muren niet te kort te doen, biedt Heine ook prachtige woontrends voor alle ruimtes.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

128 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima service

22 octobre 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw tijd.

Enge praktijken bij Heine-webshop

ik bestel regelmatig bij Heine, maar er gaat nog al eens iets mis, inderdaad dat je bestelling zomaar geannuleerd is, meer regelmatig dat je een artikel krijgt toegestuurd waarvan de maat niet klopt, dat weet ik zeker omdat ik al hetzelfde artikel in huis heb, maar een andere kleur heb bijbesteld. Maar nu vandaag 19 oktober 2025 ik ben aan het wandelen en ik hoor dat ik bericht binnen krijg. Thuisgekomen blijkt het een mail te zijn van Heine dat ik om 12.54 een broek heb besteld in een maat die ik niet draag!
Heb zover ik kon kijken gekeken of ik kon zien wie of waar met mijn emailadres dit gedaan heeft, heel knap. Ik heb meteen gereageerd en moet nu afwachten, vind het behoorlijk scary!

19 octobre 2025

Geachte heer/mevrouw,

Spijt me om te moeten vernemen dat er iets is mis gegaan tijdens uw bestelling. Neemt u even contact op met onze klantenservice dan kijken wij dit graag voor u na.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel blij met mijn nieuwe…bh/ bustier

Ik ben heel blij met mijn nieuwe bustiers/bh,top
Katoen,lekker materiaal !! Geen beugel,heerlijk!!!

16 octobre 2025

Beste klant,

Ik ben blij om te vernemen dat uw bestelling naar wens is en bevalt. Dank uw wel voor de positieve beoordeling en uw reactie!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had een rok besteld en 't shirt met…

Ik had een rok besteld en 't shirt met lange mouwen. Vanwege een ecologische verzending kwam de rok eigenlijk eind september ,maar omdat het samen met het T-shirt kwam
Was de levertijd begin oktober
Krijg ik nu alleen het t shirt. Levertijd rok nu eind oktober. Mijn ervaring met een broek is dat ik zes weken heb gewacht en dat het toen uitverkocht was. Ik ben bang dat dat nu weer gaat gebeuren. Ik bestel niets meer bij Heine.

7 octobre 2025

Geachte heer Van den Ham,

Spijt me om te moeten vernemen dat de levering van de rok is vertraagd. Helaas hebben wij hier ook geen invloed op, daar wij wat betreft artikelen die niet op voorraad zijn, ook afhankelijk zijn van derden. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bei Bestellung werden trotz Codeeingabe…

Bei Bestellung werden trotz Codeeingabe Prozente nicht abgezogen
Bei Anruf keine freundlichen Mitarbeiter. Bin von Heine zur Zeit enttäuscht

4 octobre 2025

Sehr geehrte Frau Madsen,

Da Ihre Nachricht auf Deutsch verfasst ist, weiß ich nicht, ob die Bewertung für uns (www.heine-shop.nl) oder für www.heine.de bestimmt ist.

Um unsere Angebote nutzen zu können, geben Sie bitte am Ende Ihrer Bestellung den Gutscheincode (bzw. Rabattcode) in das entsprechende Feld ein und klicken Sie anschließend auf „Hinzufügen“.

Wenn Sie die Aktionsbedingungen erfüllen, wird der Rabatt automatisch von Ihrer Rechnung abgezogen.

Sollte dies nicht der Fall sein oder sollten Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice. Sie erreichen uns auch per E-Mail unter service@heine-shop.nl (bzw. service@heine.de, wenn Sie bei www.heine.de einkaufen).

Mit freundlichen Grüßen

Kundenservice

Snelle levering en prachtige kwaliteit

Snelle levering en prachtige kwaliteit

14 septembre 2025

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en uw tijd.

Bestelling geannuleerd zonder…

Bestelling geannuleerd zonder duidelijke reden en geen inhoudelijke uitleg gekregen – zeer slechte communicatie.

10 septembre 2025

Geachte heer/mevrouw Mar,

Spijt me om dit te moeten vernemen. Helaas is het voor mij, zonder verdere gegevens, ook niet voor u na te gaan waarom en wat er is gebeurd.

Bestel regelmatig

Bestel regelmatig. Maar helaas is het retour beleid erg teleurstellend. Weken geleden iets terug gestuurd maar krijg geen enkele reactie, noch van ontvangst artikel noch een retour- betaling. Heine werkt normaal keurig maar niet als er iets opgelost moet worden. Jammer.

7 septembre 2025

Geachte heer/mevrouw Password,

Het kan tot 3 weken duren voor een retourzending is verwerkt. Retouren worden vanuit ons retouradres gezamenlijk terug gestuurd naar die firma in Duitsland en moeten vervolgens handmatig worden uitgepakt en gecontroleerd. U ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail zodra de retourzending is verwerkt.

Mocht het echter langer dan 3 weken geleden zijn en u nog niets hebben vernomen, neemt u dan alstublieft even contact op met onze klantenservice.

Noté 3 sur 5 étoiles

Retour gestuurd maat was niet goed

Retour gestuurd maat was niet goed

30 août 2025

Geachte mevrouw Van Megen,

Wij zien uw retourzending tegenmoet. Bedankt voor uw beoordeling en uw tijd.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kleed gisteren uitgepakt maar was een…

Kleed gisteren uitgepakt maar was een hele andere stof zou een wolle kleed moeten zijn, maar alleen de bedrukte delen waren wol de rest rommel normaal heb ik geen klachten bij Heine naar dit is niet wat ik had verwacht en zo n groot kleed terug sturen is ook weer een ramp

3 septembre 2025

Geachte heer/mevrouw Gielo,

Spijt me om te moeten vernemen dat uw bestelling niet naar wens is. Neemt u alstublieft even contact op met onze klantenservice om na te kijken wat ze voor u kunnen betekenen (een groot tapijt wordt meestal opgehaald).

Past fantastisch

Past fantastisch
Geweldige stof

31 août 2025

Geachte mevrouw Paulissen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en veel plezier van uw aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering kleding past ook prima.. mooie kwaliteit

16 juillet 2025

Geachte mevrouw Dijksma,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en reactie.

Noté 4 sur 5 étoiles

kwaliteit

De geleverde spullen waren van goede kwaliteit. Helaas paste niet alles, maar retouneren gaat ook makkelijk. Geld terug krijgen duurt een beetje lang vind ik.

15 juillet 2025

Réponse de Heine Shop

fijn om te horen dat u tevreden bent. Wat betreft het terug storte van uw geld dat klopt een retourzending duurt bij ons wat langer ( 2 a 3 weken ) omdat het terug gaaat naar ons magazijn in Duitsland.

Met vriendelijk groet,

klantenservide

Positief verrast door klantvriendelijkheid

Ik kende het bedrijf Heine tot voor kort niet, maar ze springen er wat mij betreft uit qua klantenservice, die is subliem.

Ik had een bestelling geplaatst en per ongeluk bij betaalwijze op de knop rekening geklikt in plaats van op iDeal. Hierna gelijk de klantenservice gebeld, die tot 22 uur open is, wat ook een compliment waard is.

Ik werd zeer vriendelijk geholpen. Mijn order werd geannuleerd en mijn bestelling werd als een telefonische bestelling genoteerd, daarnaast kreeg ik extra korting. Waar vind je tegenwoordig nog de mogelijkheid om telefonisch te bestellen. Het verschuldigde bedrag heb ik gelijk overgemaakt en de volgende dag had ik keurig de bestelling in huis. Product was van goede kwaliteit en paste perfect.

In een tijdperk waarin veel bedrijven hun klantenservice overschakelen naar een chatbot, is dit de manier om je te onderscheiden. Hier kunnen heel veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Een groot compliment voor Heine.

24 juillet 2025

Geachte heer/mevrouw Von Leeuw,

Ik ben blij om te vernemen (en ik vind het ook heel leuk om te lezen) dat u uw bestelling en de service bij ons zo positief heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw uiterst positieve beoordeling en reactie!

zeer tevreden dank u

zeer tevreden dank u

5 juillet 2025

Al Jaren klant

Al Jaren klant
Ik vind Heine echt ,mijn favoriete web winkel.
Ook vaak leuke opruiming .
De maten komen ook overeen,
De bezorging altijd netjes, zo ook retourneren.
Koop haast nooit meer in een kleding winkel
Omdat Heine mooie mode trend heeft .

10 juillet 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Heine-Shop een fijne ontdekking.

Artikelen zijn van goede kwaliteit. Vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Artikelen zijn op juiste tijd bezorgd en goed verpakt.

27 mai 2025

Noté 3 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit lang proces

De kleding is goede kwaliteit en de pasvorm meestal ook. Deze keer voir het eerst iets teruggestuurd en ook grotere maat helaas moeten retourneren. Dan betaal je eerst 2x het bedrag vooruit en duurt het heel lang voordat je het geld weer terug hebt. Ook de leveringen duren erg lang. Als je iets retourneert en grotere maat besteld, ben je zo ern maand verder voordat alles geregeld is.

20 juin 2025

Geachte mevr/ meneer,

Het retourneren duurt bij ons inderdaad 2 a 3 weken voor het is verwerkt, zodra het is verwerkt wordt het bedrag pas terug gestort op uw rekening.

Indien u het niet fijn vind om vooruit te betalen kunt u er ook voor kiezen om achteraf te betalen.

Met vriendelijk groet,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus