Ik wilde een bikini bestellen bij Heine. Ik kon niet betalen via IDEAL dus ik belde de klantenservice. Ze begrepen niet waarom ik IDEAL niet kon selecteren en adviseerden me met creditcard te betalen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik was huiverig door alle negatieve reviews en bij mn eerste bestelling was het niet goed gegaan met de levering maar ik ben hierbij keurig netjes en snel geholpen door de klantenservice. Mn 2e bestel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ich stelle fest, dass es schon seit einiger Zeit üblich ist, nur noch dunkelhaarige Models zu engagieren. Liebe Modedesigner, ist Euch bewusst, dass es auch noch blonde Menschen gibt? Wie wäre es,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik raad iedereen af om iets bij dit bedrijf te bestellen. Je moet vooraf betalen en als je iets retour stuurt, dan duurt het weken voordat het in hun systeem wordt verwerkt. Als je belt met de klan... Voir plus
L'entreprise a répondu
De heine online shop biedt de hotste looks - van trendy tops tot comfortabele schoenen en stijlvolle accessoires. heine biedt niet alleen mode voor alledag, maar ook avondjurken, styles en complete looks voor andere gelegenheden zoals bruiloften, cocktailparty's of voor de dag op kantoor. Om ook uw eigen vier muren niet te kort te doen, biedt Heine ook prachtige woontrends voor alle ruimtes.
Allemagne
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
ik bestel regelmatig bij Heine, maar er gaat nog al eens iets mis, inderdaad dat je bestelling zomaar geannuleerd is, meer regelmatig dat je een artikel krijgt toegestuurd waarvan de maat niet klopt, dat weet ik zeker omdat ik al hetzelfde artikel in huis heb, maar een andere kleur heb bijbesteld. Maar nu vandaag 19 oktober 2025 ik ben aan het wandelen en ik hoor dat ik bericht binnen krijg. Thuisgekomen blijkt het een mail te zijn van Heine dat ik om 12.54 een broek heb besteld in een maat die ik niet draag!
Heb zover ik kon kijken gekeken of ik kon zien wie of waar met mijn emailadres dit gedaan heeft, heel knap. Ik heb meteen gereageerd en moet nu afwachten, vind het behoorlijk scary!

Réponse de Heine Shop
Ik ben heel blij met mijn nieuwe bustiers/bh,top
Katoen,lekker materiaal !! Geen beugel,heerlijk!!!

Réponse de Heine Shop
Ik had een rok besteld en 't shirt met lange mouwen. Vanwege een ecologische verzending kwam de rok eigenlijk eind september ,maar omdat het samen met het T-shirt kwam
Was de levertijd begin oktober
Krijg ik nu alleen het t shirt. Levertijd rok nu eind oktober. Mijn ervaring met een broek is dat ik zes weken heb gewacht en dat het toen uitverkocht was. Ik ben bang dat dat nu weer gaat gebeuren. Ik bestel niets meer bij Heine.

Bei Bestellung werden trotz Codeeingabe Prozente nicht abgezogen
Bei Anruf keine freundlichen Mitarbeiter. Bin von Heine zur Zeit enttäuscht

Réponse de Heine Shop
Snelle levering en prachtige kwaliteit

Réponse de Heine Shop
Bestelling geannuleerd zonder duidelijke reden en geen inhoudelijke uitleg gekregen – zeer slechte communicatie.

Réponse de Heine Shop
Bestel regelmatig. Maar helaas is het retour beleid erg teleurstellend. Weken geleden iets terug gestuurd maar krijg geen enkele reactie, noch van ontvangst artikel noch een retour- betaling. Heine werkt normaal keurig maar niet als er iets opgelost moet worden. Jammer.

Réponse de Heine Shop
Kleed gisteren uitgepakt maar was een hele andere stof zou een wolle kleed moeten zijn, maar alleen de bedrukte delen waren wol de rest rommel normaal heb ik geen klachten bij Heine naar dit is niet wat ik had verwacht en zo n groot kleed terug sturen is ook weer een ramp

Réponse de Heine Shop
Snelle levering kleding past ook prima.. mooie kwaliteit

Réponse de Heine Shop
De geleverde spullen waren van goede kwaliteit. Helaas paste niet alles, maar retouneren gaat ook makkelijk. Geld terug krijgen duurt een beetje lang vind ik.

Réponse de Heine Shop
Ik kende het bedrijf Heine tot voor kort niet, maar ze springen er wat mij betreft uit qua klantenservice, die is subliem.
Ik had een bestelling geplaatst en per ongeluk bij betaalwijze op de knop rekening geklikt in plaats van op iDeal. Hierna gelijk de klantenservice gebeld, die tot 22 uur open is, wat ook een compliment waard is.
Ik werd zeer vriendelijk geholpen. Mijn order werd geannuleerd en mijn bestelling werd als een telefonische bestelling genoteerd, daarnaast kreeg ik extra korting. Waar vind je tegenwoordig nog de mogelijkheid om telefonisch te bestellen. Het verschuldigde bedrag heb ik gelijk overgemaakt en de volgende dag had ik keurig de bestelling in huis. Product was van goede kwaliteit en paste perfect.
In een tijdperk waarin veel bedrijven hun klantenservice overschakelen naar een chatbot, is dit de manier om je te onderscheiden. Hier kunnen heel veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Een groot compliment voor Heine.

Al Jaren klant
Ik vind Heine echt ,mijn favoriete web winkel.
Ook vaak leuke opruiming .
De maten komen ook overeen,
De bezorging altijd netjes, zo ook retourneren.
Koop haast nooit meer in een kleding winkel
Omdat Heine mooie mode trend heeft .

Réponse de Heine Shop
Snelle levering en maat/ kwaliteit prima.

Réponse de Heine Shop
Artikelen zijn van goede kwaliteit. Vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Artikelen zijn op juiste tijd bezorgd en goed verpakt.

Réponse de Heine Shop
De kleding is goede kwaliteit en de pasvorm meestal ook. Deze keer voir het eerst iets teruggestuurd en ook grotere maat helaas moeten retourneren. Dan betaal je eerst 2x het bedrag vooruit en duurt het heel lang voordat je het geld weer terug hebt. Ook de leveringen duren erg lang. Als je iets retourneert en grotere maat besteld, ben je zo ern maand verder voordat alles geregeld is.