Först felsorteras paketet till Norge. Efter mkt mailkontakt får jag en rabattkod värd 200 kr som kompensation. Men när jag inkasserar den i onlinebutik så tas ordern emot-sen händer inget. När jag hör... Voir plus
Köpte en ”mörkläggningsgardin” Freja som verkligen inte gjorde rummet mörkt. Tänkte att jag äntligen skulle få det mörkt så jag kan sova. Om jag vill ha en rullgardin med visst mått skall måttet på ga... Voir plus
Jag beställde Jul presenter till mina väninnor gick senare att hämta pga. jobbet och på beställning var 29:e December att hämta sista dag och jag varit där 27:e och mina produkter som jag reserver... Voir plus
Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på... Voir plus
För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.
Prognosgatan 22, 50464, Borås, Suède
- 033-20 84 00
- kundservice@hemtex.se
- www.hemtex.com
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 89 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Kontantvägrare
Accepterar inte kontant betalning i fysisk butik, vägrar handla i butiker som inte accepterar svenska sedlar och mynt som betalmedel.

Réponse de Hemtex
Två stjärnor då det finns ett påslakan…
Två stjärnor då det finns ett påslakan som är bra. Men... Priserna är fantasipriser. Att företag inte lärt sig hur mkt mindre de får sålt vid så höga prissättningar,
Simpla saker som en korg, kostar massor på Hemtex och då kan du köpa liknande i både kvalite och utförande för mindre pengar på annat ställe.
Förut var de inte så väldigt dyra men med samma "kvalite".
Antar att många handlar på rea. T o m med 40 % är det lite dyrt. Ett värmeljus 10 cm högt (!) 149 kr Rea. Det borde varit minst 15 cm högt för det priset inte ett miniljus som ser stort ut i bild på hemsidan?
Fina saker men på tok för dyrt. Lätt handla också, hämta i butik.

Réponse de Hemtex
Fantastiskt bemötande och service.
Fantastiskt bemötande och service.
Både på kundtjänst och i butik
Dessutom fina varor till ett bra pris

Tråkigt bemötade
Reklamerade påslakan fattades tryckknappar längst ner, fotade och skrev till dem, de erbjuder 150 kronor eller 200 i present kort, jag ville ha 200 kronor insatt på mitt bankkonto jag bor inte i Sverige har ingen nytta av presentkort. (jag som konsument ska inte drabbas av felet) detta var i början av september har fortfarande inte fått ersättning....har talat med konsument ombuds mannen..att man ens ska behöva ta kontakt med vederbörande för ett sånt litet fall...kundvård kanske vore kanske på sin plats...
Hemtex är min favorit butik
Hemtex är min favorit butik, alltid bra kvalitet på varorna och personalen är alltid så trevlig.
Brukar passa på och köpa presenter när det är rea☺️

Réponse de Hemtex
En anställd ger mig 40% rabatt på allt…
En anställd ger mig 40% rabatt på allt i butik då jag var förstakund.
Jag går omkring och plockar på mig 1500kr+ värt av varor. Butikschefen informerar mig om att den anställde gått hem, och nu får jag inte rabatten.
2 dagar senare får jag 40% rabatt på allt i butik på e-posten, vilket jag INTE kommer använda, för att jag blev så idiotiskt behandlad.

Réponse de Hemtex
Vi var inne och kollade rean på Hemtex…
Vi var inne och kollade rean på Hemtex och hittade ett bord till ett bra pris. I kassan erbjöd de samma sorts bord fast i kartong. Vi tackade ja och packade upp bordet när vi kom hem. Bordet hade två stora sprickor rätt över ovansidan. Jag mailade och ville skicka tillbaka bordet för att få ett helt bord, och lade till att de borde stå för retukostnaden då de hade sålt ett trasigt bord. Inte nog med att de inte erbjöd sig att stå för returen, de vägrade även att "hantera" detta om vi inte kom in till butiken med bordet igen. Jag mailade att det inte borde vara vi som ska åka 6mil för att returnera detta. Fick bara samma svar hela tiden, de "hanterar" bara dessa saker i butik. Har alltid gillat Hemtex, men nu kommer jag inte handla där igen. Skäms.

Réponse de Hemtex
Gjorde en beställning på eftermiddagen…
Gjorde en beställning på eftermiddagen 1/8. Ringer på morgonen efter och vill avbryta ordern. Får höra att det är omöjligt. Bu för Hemtex som inte kan tillmötesgå en sådan enkel begäran.
Uppdaterad: Hemtex skriver som svar att jag får returnera varorna gratis i närmaste Hemtexbutik. Men Sverige är ett avlångt land och alla bor inte nära en butik … Vad de inte skrev var att det kostar 70kr att skicka tillbaka varorna med posten. 70kr!! Orimligt!

Service i absoluta toppklassen
Köpte fina trädgårdsstolar idag till kanonpris. Men det som gladde mest var den fantastiska servicen vi fick av Emma i Borlängebutiken. Så trevlig, hjälpsam och kunnig. En guldstjärna till henne. Tänk om all service var så bra i andra affärer.

Kanonservice av butikspersonalen
Fick tips om er rea på bäddset i bäckebölja, som jag verkligen gillar.
Varan jag ville beställa var slut online men gick att ”klicka&hämta” i butik, så det gjorde jag.
Jag är mycket nöjd med servicen i eran butik i Ystad, trevligt bemötande från personalen, trots att butiken var knök-full av kunder och turister.
Mina varor var fint packade för den långa transporten hem.
Mina nya fina bäddset är verkligen prisvärda och det enda jag beklagar är att jag inte köpte fler.
Jag tog foto på mina inköpta varor för att bifoga till min recension men det verkar som att det inte går, så synd.

Réponse de Hemtex
Beställde två vita påslakanset och två…
Beställde två vita påslakanset och två extra örngott i bäckebölja, kvaliteten på tyget var väldigt varierande jag fick åka och byta ena örngottet för det var nästan hel slätt. När det kommer till produktförpackning så tycker jag att dom ska skydda produkten under transport och i lager och butik från smuts och skav etc. Ni har valt ett tunt vitt tyg och båda förpackningarna till påslakanseten var smutsiga och hade fläckar, ena enbart på insidan. jag tyckte inte att det syntes något på påslakanen vilket var tur men det är ändå trist när nya textilier kommer i grisiga förpackningar. Försökte att recensera på hemtex.se med det gick inte fast jag beställt produkten.

Köpte ett fårskinn på Hemtex
Köpte ett fårskinn på Hemtex. Den var fin och glansig när den kom. Efter några månader på en soffa har den helt tappat glans och tuvat sig. Det ser ut som fuskpäls men framförallt att den tuvar sig bara av att stå på en soffa finner jag jätte konstigt. Så tråkigt.

Réponse de Hemtex
Köpte satinpåslakan på Hemtex och vid…
Köpte satinpåslakan på Hemtex och vid första tvätten gick de sönder..
De är så skrynkliga och trista. Ser att de är sydda i Pakistan.

Réponse de Hemtex
Vad har hänt med er kvalitet?!
Håller med tidigare inlägg om att kvaliteten har sjunkit rejält. Köpte två påslakan i satin (svindyrt för övrigt) och packade upp dem nu ikväll, båda är helt trasiga med stora hål i och trådar som hänger överallt, hade kunnat förstå att det hade kunnat varit ett måndagsexemplar om det hade varit på ett av påslakanen men nu när båda två var likadana så nää. Blir att åka och lämna tillbaka dem imorgon. Köpte även satinpåslakan för ca ett år sen och de har tappat all sin glans, ser nu ut som billiga bomullspåslakan som jag lika gärna hade kunnat köpa på ÖoB. Väldigt tråkigt då jag har varit så himla nöjd med era påslakan tidigare, blir inget mer köp härifrån nu.

Luleå Smedjan
Har läst många dåliga omdömen så jag vill dela med mig av mina goda erfarenheter. Hemtex Luleå i Smedjan är fantastiska. En ung tjej som jobbar där är helt fantastisk. Fick mycket tips och hjälp med olika färgkombinationer, beställde extra gardiner, skickade meddelande då de kommit mm mm. Kvaliteten kan jag hålla med om att den blivit sämre i vissa fall. Man får välja lite där.

Réponse de Hemtex
Handla inte på deras hemsida
Handla inte på deras hemsida, deras onlinebutik är helt makalöst usel och deras kundsupport är värdelös.

Olika upplevelse
Bemötande och personal i butikerna Borås får 5/5 men online får 1/5. Kommer undvika handla online eller ha med kundtjänst online att göra. Min senaste upplevelse kommer nog dessvärre bidra till att jag väljer att handla någon annanstans överlag.

Réponse de Hemtex
Från seriöst till misskött företag
2-5 dagars leverans säger webbsidan, 2-5 dagars leverans säger kundservice.
11-14 dagar säger verkligheten. Vill man ha sin order enligt utsatt tid så beställer man från annan leverantör.
Ingen rea vid tidpunkten för min beställning, så 11-14 dagar gäller bara i normalfallet. Vid reor är leveranstiden ännu längre enligt kundservice. Välj annan leverantör om du vill ha din beställning i tid, för Hemtex ljuger systematiskt, medvetet och ogenerat om sina leveranstider.

Så mycket sämre satinkvalitet
Har under flera år köpt sängkläder i satin från Hemtex. Dessvärre har kvalitén blivit mycket sämre. Precis som många andra skriver är lystern borta och jag upplever ingen satin-känsla alls. Sämre kvalitet och högre priser :-(

Réponse de Hemtex
Kvalitén har sjunkit till botten.
Jag har varit trogen kund på hemtex i över 20 år.
När jag i början handlade handdukar så hette Hemtex handdukar Sir Henry. De var tjocka, täta och mjuka handdukar i fantastisk kvalité. Sedan dess har det bara gått utför. Mina Sir Henry handdukarna är fortfarande fina och hela 20 år senare.
De sk Living handdukarna Hemtex har numera är mycket tunnare och i mycket sämre kvalité. De trådar och verkar inte hålla ihop utan ”lösa upp sig” efter ett tag.
Kvalitén har alltså sjunkit till botten medan priset har gått upp.
De sk. satinpåslakanen håller varken formen eller färgen.
Jag köpte ett mörkblått påslakan, mycket vackert med påfåglar på. Jag älskade mönstret. Efter bara två tvättar så tappade lakanet färgen och formen. Den mörkblå färgen såg fult dassig ut, som om man skulle ha tvättat lakanet i 20 år.
Jag köper inte längre handdukar på Hemtex.
Jag köper sällan påslakan och gör jag det då köper jag bara ljusa lakan och bara till minst 50% rabatt. Detta eftersom man får räkna med att de inte är fina mer än 2 tvättar.
Jag fattar inte hur Hemtex ägare tänker.
Bara på vinst till vilket pris som helst antar jag.