Hurtig tilbagemelding og kom dagen efter. Havde fejl på opvaskemaskine og fået tilbud via fælles udbud hjemmeside. Men her blev det klaret hurtigt og effektivt og mere end 30% under andet tilbud
Lisez les avis des autres
ja giver virkelig en god service, overholder aftalerne. han har ligeledes en stor viden om stort set alle maskintyper og deler også gerne ud af sin viden, således ens maskine holder længere og... Voir plus
…også her på trust pilot skal Jan have min anderkendelse. 25 års erfaringer med vaskemaskiner, gør Jan til en tillidsfuld og meget professionel fagmand. Tak for godt udført stykke arbejde så min Mi... Voir plus
Hold jer væk! Betalte over 900kr for ingenting hvor han kom i maks 4 minutter og konstaterede at det ikke kunne betale sig at reparere opvaskemaskinen og gav os et nummer til Punkt1 på Amager for at k... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Vildt god service og hjælp
Vildt god service og hjælp!
Tusind tak! Min opvaskemaskine kører igen….Hurra :D
Ubehagelig oplevelse og svindel
Jeg har desværre haft præcis samme oplevelse med Jan, som kan læses i alle de andre triste anmeldelser under JF hvidevarerservice. Ubehagelig og grov tone, holder aldrig hvad de lover og generelt bare dårlig service. Mit indtryk er, at virksomheden bare ikke fungerer.
Jan opleves som værende ligeglad med andre mennesker, og har ganske enkelt ikke styr på sit fag, hverken som erhvervsdrivende eller som hvidevarespecielist.
Gør jer selv en enorm tjeneste, og handel et andet sted.
Jan var super professionel og effektiv
Jan var super professionel og effektiv. Kan klart anbefale
Totalt ubrugelig service
Totalt ubrugelig service. Vores vaskemaskine var gået i stykker og havde ingen strøm. Det havde jeg fortalt til teknikeren, inden han kom. På dagen skulle han være her mellem 9-10, men kom først efter kl 10. Ingen undskyldning eller varsel om, at han kom senere end aftalt. Han var her i ti minutter og konstaterede blot, at der ikke var nogen strøm til vaskemaskinen (det vidste vi godt) - og at "han ikke rører sådan noget normalt". Jeg forsøgte flere gange at sige til ham, at maskinen inden den manglende strøm havde opført sig mærkeligt med dørlåsen, men han hørte overhovedet ikke efter eller var interesseret i at finde ud af, hvorfor der ikke var nogen strøm. Har senere kunnet Google mig til, at defekt dørlås ofte kan få HFI-relæ til at slå fra. Det burde en erfaren tekniker derfor også vide eller interessere sig lidt for. 893 kroner lige ud af vinduet...
NEJ NEJ NEJ
Virkelig dårlig service, Jan var der i 10 min hvor hans konklusion var alt var galt, så jeg måtte bare købe en ny, han ville heller ikke svare på spørgsmål, det var 893kr spildt..!!
Ringede til et andet sted, de så der var et hul på en slange, så den er skiftet for 400kr(plus start gebyr self) Og nu kører min opvasker igen.
Dårligste service jeg længe har…
Dårligste service jeg længe har oplevet! Svarer super arrogant og virkelig temperamentsfuldt.
Han bad mig sende billede af serie nr., jeg sender det i sekundet efter samtalen. Først dagen efter, kl 16, ringer han. Jeg ser det ikke, ringer straks tilbage, han tager den ikke. Han ringer tilbage lidt efter. Her bliver jeg mødt med en påstand om, at han ikke her ringet til mig, at han kun ringer fordi jeg havde ringet. Derefter skælder han mig ud over, at han ikke kan bruge det billede jeg har sendt “til en skid!” Jeg prøver at forklare de numre jeg havde set, og at jeg har et billede mere, men han afbryder og siger “jeg kan ikke hjælpe dig!!!” Og ligger så på! Har aldrig oplevet noget lignende! Kontaktede ham i fredags første gang. Skulle ringe igen mandag, fik jeg af vide. Mandag ringede jeg, sendte billede. Først i dag, tirsdag efter 16, kontakter han mig, for at sige han ikke kan bruge det fremsendte!
Sikke en Fusker….
Sikke en Fusker….
Jan kom og kiggede på min vaskemaskine imens jeg selv var på job. Den kunne ‘selvfølgelig’ ik’ repareres, men jeg ku’ få et rigtig godt tilbud hos hans ven Anders i Punkt 1.
Hmmm det lugtede allerede der af fusk…..
Da jeg kom hjem havde han selvfølgelig også sørget for, at min maskine nu slet ikke længere kunne tændes.
5 min efter han havde været hos mig bad han om, at jeg overførte 800,- med det samme. Jeg bad ham om at sende mig en faktura først og så blev han ellers ubehagelig. “Det brugte han ikke og man skulle faktisk betale ham inden han gik ud af døren”!!!!
Han prøvede samtidig, at bilde mig ind at det stod på hans hjemmeside, hvilket det selvfølgelig ikke gjorde.
Jeg holdt fast i, at jeg ville ha’ en faktura til mit regnskab. Ligesom han selvfølgelig også skulle bruge en til sit ‘regnskab’.
Efter en uge sendte han en faktura med en straksbetaling, hvilket han heller ikke kunne uden en forudgående aftale.
Han fik sine penge efter yderligere en uge og fremadrettet ikke gode anbefalinger i byen herfra.
Tror at han ku’ være et MEGET interessant bekendtskab for Skat.
HOLD DIG VÆK FRA J. F.
I indledende samtale behøver han ikke en gang vide hvad model opvaskmaskinen er. Han kommer efter 2 dage og taler om min hustrus efternavn som han påstår er fransk. Går i gang med "arbejdet." Bonk, plonk, boink i 5 minutter og 800 kroner cash eller MobilePay. "Det er noget med sidevæggen og varmeelementet, reparation 5000, men hvis du nævner mit navn hos Anders i Punkt1 får du en ny billig maskine." Ingen faktura. Hvad i al verden er dette?!
Han rådgiver om at "med ny kran og en behandling med sitronsyre og vand, så kan maskinen have en chance alligevel." Jeg gør som han siger. Han har efterladt et meget besynderligt indtryk, men jeg gør som han siger.
Morgenen efter skal jeg så sætte filteret på plads i bunden af maskinen. Da opdager jeg, at der mangler et element i bunden, samt at bunden er flækket på sådan en måde at filteret slet ikke kan sættes på plads! Han har altså ødelagt bunden under bundfilteret!
Det er da bare aldeles utroligt!
IKKE GØR SOM JEG! Find hellere et professionelt firma først som sidst!
Og som I alle kan se: han gider ikke en gang forholde sig til al kritikken herinde!
Hos JF Hvidevareservice får man utrolig…
Hos JF Hvidevareservice får man utrolig billig service sammenlignet med konkurrenter. Uden at man går på kompromis med kvalitet. Jeg fik udskiftet et varmelegeme på en gammel SMEG opvaskemaskine - og fik rabat, da det tog lidt længere tid at få reservedelen bestilt hjem. Ift. andre kommentarer - ja, man betaler via mobile pay, men til firmaet, ikke til teknikeren personligt, så alt med betaling er i orden. Man bør forvente, at tekniker ikke nødvendigvis ringer tilbage den dag han har lovet - måske går der 1-2 dage mere. Men tålmodigheden er godt givet ud.
Vaskemaskine gav fejlmeddelelse og vi…
Vaskemaskine gav fejlmeddelelse og vi kunne ikke få den i gang igen. Jan tryllede via telefon, så vi kunne komme videre efter få minutter. Top service!
Tak! bh Thomas, Hørsholm
900 kr. for ingenting
Vores opvaskemaskine ville ikke starte, og vi kontaktede derfor JF Hvidevareservice, som kom ud for at tilse opvaskemaskinen. Efter at forsøge at starte maskinen med samme resultat, fik vi at vide, at reparationen krævede nye reservedele. Teknikeren ville finde ud af, hvad reservedelene ville komme til at koste, og lovede at ringe senere med et overslag. Jeg betalte for service, og teknikeren tog afsted.
Men JF Hvidevareservice ringede aldrig igen. Efter et par uger forsøgte vi at ringe til dem, men fik intet svar. Vi forsøgte at lægge en besked på telefonsvarer, hvor vi bad om at blive ringet op, men fik heller ikke svar på det.
Så hvis I gerne vil betale penge ud af lommen for ingenting, skal I endelig benytte dette firma.
Super service ! Hurtig og god reparation af ovn.
Kan klart anbefales!
Fantastisk hjælpsomhed og service!
Jeg havde problemer med min vaskemaskine, og havde flere samtaler med Jan pr telefon, hvor han guidede mig til ting jeg selv kunne tjekke på maskinen, for at identificere problemet. I sidste ende stod det klart, at en reparation ikke kunne betale sig, da maskinen var slidt op. Jeg fik ingen regning for den telefoniske hjælp - og smed ikke penge ud af vinduet på et unødvendigt besøg. Det må vist siges at være fantastisk service og hjælpsomhed!
Effektiv
Effektivt
Håndværker kom i begyndelsen af de foreslåede 2 timer. Var hurtig og havde forberedt sig på mulig fejl ved maskinen og havde derfor reservedel med.
Super positiv oplevelse og endda billig.
Fantastisk kundeservise
Fantastisk kundeservise, hurtig og effektiv ingen skjulte gebyrer der kommer oveni såsom transport og lignende.
Kan klart anbefales
Fantastisk service 👍🏻
Fantastisk service 👍🏻
Fejlen blev hurtigt fundet på min vaskemaskine - og fikset på kort tid.
Jeg kontakter gerne dette firma en anden gang.
Havde problemer med opvaskemaskinen
Havde problemer med opvaskemaskinen. JF Hvidevare service fandt hurtigt problemet og fik lavet den så tak til Jan for hurtig og billig service 😊
Betalte 800 kr
Betalte 800 kr. for ingenting. Fik og vide, at det var waterblocken som var tilkalket. Vaskemaskinen virkede en gang efter reperation og nu i udu igen. Ringede til JF Hvidevareservice, som nægtede at få maskinen op at køre igen. Tak for ingenting. Brug ikke dette firma. Svindlerfirma.
God oplevelse hurtig kom til tiden og…
God oplevelse hurtig kom til tiden og billig service kan anbefales meget tilfreds🤗
Kom som aftalt.
Fin service. Arbejdet udført hurtigt og til den aftalte tid.
L’expérience Trustpilot