Hurtig tilbagemelding og kom dagen efter. Havde fejl på opvaskemaskine og fået tilbud via fælles udbud hjemmeside. Men her blev det klaret hurtigt og effektivt og mere end 30% under andet tilbud

ja giver virkelig en god service, overholder aftalerne. han har ligeledes en stor viden om stort set alle maskintyper og deler også gerne ud af sin viden, således ens maskine holder længere og... Voir plus

…også her på trust pilot skal Jan have min anderkendelse. 25 års erfaringer med vaskemaskiner, gør Jan til en tillidsfuld og meget professionel fagmand. Tak for godt udført stykke arbejde så min Mi... Voir plus

Hold jer væk! Betalte over 900kr for ingenting hvor han kom i maks 4 minutter og konstaterede at det ikke kunne betale sig at reparere opvaskemaskinen og gav os et nummer til Punkt1 på Amager for at k... Voir plus

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

144 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,9

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Frygteligt firma

Frygteligt, frygteligt firma. Jeg aflyste en reperation for sent i går og fik beskeden, at jeg skulle overføre 795 kr. på mobilepay, som der står på hjemmesiden ved for sen aflysning. På hjemmesiden står der, at man skal betale 300 kroner... Da jeg ikke har betalt med det samme, eftersom jeg ventede på en faktura, fik jeg en sms fra ham om at hvis jeg ikke betalte omgående, ville han sende regningen videre i systemet og påføre mig ekstra omkostninger (efter én dag) Jeg spurgte ind til en faktura, men han siger, at mobilepay er den faktura de bruger (?)
Nu har jeg overført 300 kroner, som er det beløb der står på hjemmesiden. Mere kommer jeg simpelthen ikke til at overføre..

30 septembre 2021

Perfekt og ærlig service

Perfekt og ærlig service. Nemt at bestille servicebesøg, fantastisk med telefon åben weekend og aftener. Fokus på ikke bare at skifte ud med nyt, men rent faktisk fejlsøge og rense eller reparere. Meget befriende og miljørigtigt. Endte med at betale det halve af hvad vi skulle have betalt hvis vi bare havde trykket på knappen på Bosh’ hjemmeside og bestilt en reparatør herigennem. Forstår ærligt talt ikke de dårlige anmeldelser herinde.

28 août 2021

Rædsom service

Rædsom service. Mødte idag op hos min søster var ubehagelig og grov. Vidste ikke hvad han foretog sig og endte med, at lave syre opløsning i et Lyngby glas som han uden at spørge bare selv tog. Glasset måtte smides ud. Det ødelagde så maskinen helt. Hold op han skal da standses i dette. Han forlangte mobilpay eller kontant ville ikke udlevere faktura. Så til alle hold jer væk.

24 août 2021

Plattenslager og hustler!!

Magen til plattenslager skal der ledes længe efter! Den ene stjerne opnåes for at være så god en hustler, og så fordi man ikke kan give 0 stjerner.
Arrogant attitude ved besøg, ville ikke høre historikken op til at min opvaskemaskine ikke fungerede mere, modsagde mig ift fejlkoder.
Besøget varede under 15 minutter.
Min 3 årige Siemens opvaskemaskine var lige til at smide ud, mærket var i øvrigt noget bras - han ville gerne reparere, men det kunne ikke betale sig. I øvrigt kunne jeg få nummer til hans ven, der kunne skaffe hvidvare til under 20% hvad det ellers kostede.
Kvittering er ikke noget han bruger, eller dvs. at v/ overførelse på mobilepay, som i øvrigt skal falde prompte er det min kvittering. Magen til fusk, håber at SKAT tager et kontrolbesøg af firmaet!

Efterfølgende kontaktede jeg Siemens, som besøgte mig, udførte en afkalkning- og rensningsproces og fik maskinen op og køre igen.

Konklusion, hold jer LANGT væk fra denne hustler af format, ÆV!!

18 mai 2021

Prøver kun på at få penge fra dig. Ikke hjælpe med normal hjælp.

Prøver fra første sek. Med email og ved personligt møde hele tiden at gøre dig klar på at du skal betale, alt handler om hvad de kan få ud af dig. Føler mig voldsom snydt.
Har købt en ny Blomberg maskine, og fordi der var to lille ting i børnenes lommer som var kommet imellem tromlen og plastiken. (hvilken ikke burde ske i en helt ny maskine) så vil han have 6000kr for en rep, hvor maskinen koster 6999kr. Fra ny.

22 mars 2021

Vender aldrig tilbage

Miele vaskemaskine 'gået ud' mandag. JF-hvidevareservice kommer ud samme dag. Mener at det er en printplade der er gået, og skal indhente en pris. Bliver halvmumlende informeret om at jeg bliver ringet op senere på dagen. Dette sker ikke, så jeg ringer selv onsdag, og får en lidt usammenhængende forklaring om at der ikke er svaret med en pris, men at han vender tilbage.
Tirsdag morgen, ugen efter, ringer jeg igen - denne gang får jeg telefonsvareren. Jeg lægger besked, og beder ham ringe tilbage, da jeg vil vide om jeg skal ringe efter en anden reparatør. I dag torsdag, 1,5 uge efter han så på maskinen, er dette ikke sket.
Træls med træls på, da en familie på 4 genererer en del vasketøj på den tid!!!
Fik ikke nogen regning, og hvis jeg får, får han ikke en rød reje.

25 février 2021

Fik besøg af JF Hvidevareservice fredag…

Fik besøg af JF Hvidevareservice fredag kl.10.00 da jeg har en kombi vaskemaskine/tørretumbler hvor tørretumbleren ikke virker.
Besøget tog 8 minutter og jeg betalte 795,- hvorefter jeg fik at vide, at han ville ringe senere på en pris hvad det ville koste, han mente at det var printpladen + at vandet ikke kom hurtig nok ind i vaskemaskinen.
Nu er det onsdag og jeg har stadig ikke hørt fra ham.
Min største fejl var, at jeg ikke havde undersøgt firmaet på Trust pilot.
Jeg kan ikke anbefale dette firma.

13 janvier 2021

Virker lidt som en pengemaskine

Virker lidt som en pengemaskine. Vores opvasker var i stykker og tilkaldte derfor deres tekniker til besøg et par dage senere. Efter 5 min. konkluderede han at opvaskeren ikke kunne laves og spurgte straks om jeg ville betale de 795 kr. for hans besøg kontant eller mobilepay. Herefter fik jeg et telefonnr til punkt 1 hvor jeg kunne købe en ny maskine til en fordelagtig pris. Jeg modtog endvidere ikke kvittering for indbetaling af 795 kr.

7 janvier 2021

Nytårs aftens dag

Nytårs aftens dag! Opvaskemaskinen drillede. Jeg ringede som sædvanligvis til JF Hvidevareservice i håb om hjælp via telefonen. Men da problemet ikke kunne løses via telefonen kom Jan forbi og løste mit problem på et splitsekund. Hvilken service!

31 décembre 2020

Super service

Vi var yderst tilfredse med den leverede ydelse, som bestod i reparation af vaskemaskine efter defekt varmelegme. Vi fik endvidere ekstra service i form af råd omkring fejlfinding i forbindelse med defekt ovnlampe i komfur. Her fik vi efterfølgende tilsendt billede af hvor en ledning skulle monteres.

25 novembre 2020

God hjælp

Guidede mig til at fikse min opvaskemaskine, som ikke ville dræne vand, over telefonen en aften. Han havde helt styr på det og det virkede bare.

19 novembre 2020

Meget fin og venlig modtagelse i…

Meget fin og venlig modtagelse i telefonen.
Blev bedt om at kontakte en af jeres reparatører dagen efter. Her blev jeg også mødt med stor venlighed og professionel kompetance.
Kan kun anbefale firmaet med de venlige og imødekommende medarbejdere.
Lisbeth Lund

18 novembre 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit