Banner for Jyske Bank

Jyske Bank Avis

4 247
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Forberedte rådgivere, der gav os en grundig gennemgang af vores agenda på PowerPoint. Der var god tid til spørgsmål og forklaringer på ting, vi var i tvivl om. Rigtig god vejledning ift, hvilke mul... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Min bankrådgiver mødte som altid meget velforberedt op, Der var flere gode ideer som blev grundigt fremlagt, Og det endte med en rigtig god samtale, og gode tilretninger. alt i alt et godt møde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vore kontakter i Jyske Bank, lever virkelig op til alle vore forventninger. God service, kompetent rådgivning og plads til et grin og en snak også.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi synes at det er en bank, hvor vi bliver set og hørt. Der er medarbejdere, der lytter og vejleder og rådgiver ud fra vores situation. Tak for det . Kun gode anbefalinger til små som store bankkunder... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Banque

Écrit par l'entreprise

Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 247)

1 433 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Det er meget svært og tog flere dage at…

Det er meget svært og tog flere dage at få kontakt til en rådgiver hos Jyske Bank. Men da det endelig lykkedes var der god rådgivning. Synes dog ikke at det holder i længden.

5 septembre 2026

Kære Allan

Tusind tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre, at du oplevede, at det tog lang tid at komme i kontakt med en rådgiver. Men din anmeldelse vigtig, for at vi kan blive bedre, så tak for at du har brugt tid på at hjælpe os! Og tak for at dele med os, at den rådgivning, du fik, var givende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode råd og vejledning om vores økonomi

Gode råd og vejledning om vores økonomiske situation.
Er nemme at få fat i hvis vi har spørgsmål til vores økonomiske situation
Får altid ordnet de ting vi søger

24 septembre 2026

Kære Niels

Hvor dejligt at læse din anmeldelse - tusind tak for den!

Det er godt at høre, at vi bidrager med god vejledning omkring din økonomi. Derudover er det meget vigtigt for os, at vores kunder oplever, at vi er nemme at komme i kontakt med og får klaret det, de henvender sig omkring, så virkelig dejligt at du også kvitterer for det.

Du er altid velkommen - må du få en dejlig aften 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Velforberedt og imødekommende Marianne…

Velforberedt og imødekommende Marianne Baun Aslak.
Fik overblik over min økonomi.
Meget tilfredsstillende.

Kære Tove

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ros til din rådgiver. Jeg giver det selvfølgelig videre til hende 😉

Det er godt at vide, at mødet har levet op til dine forventninger og givet dig et godt overblik over din økonomi. Det er netop det, vi er her for.

Du er altid velkommen en anden gang.
Med ønsket om en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og rådgivning i en…

Super service og rådgivning i en behagelig tone

Kære Kent

Tusind tak for din anmeldelse!

Og tak for at du deler med os, at du oplever god service, og at dialogen foregik i en behagelig tone. Det er vigtigt for at skabe tryghed omkring økonomien - synes vi i hvert fald.

Dejlig dag til dig 😊

god personale

konstruktiv møde

17 septembre 2026

Kære Ingrid

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse - det betyder meget for os!

Det er dejligt at høre, at du møder gode medarbejdere hos os, og at I havde et møde, som gav dig noget med herfra.

Må du få en fantastisk dag 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi bliver aldrig enig

Det er fint nok, du prøver på glatte det ud, men man har ikke nået og skulle have sagt, hos store banker, som jeres, man er blot et nummer.
I kender mig udmærket godt, for vi har ikke ligefrem holdt den gode tone overfor hinanden.
I kontakter mig heller ikke mere, det vil der heller ikke komme noget godt ud af, for i får tilbage med samme mønt.

27 septembre 2026
Avis spontané

Hej Mads
Tak for din opfølgende kommentar. Jeg er ked af, at dit forløb med os har ført til den opfattelse. Selvom vi tydeligvis ikke har fundet en god vej sammen, tager vi din feedback til efterretning.
Bedste hilsner Anne Stine

Kære Lars

Mange tak for din anmeldelse og for din tillid til os!

Vi gør vores bedste for at leve op til dine forventninger til os som bank, og derfor sætter jeg stor pris på, at du deler det med os.

Må du få en dejlig aften 😊

Sød fyr

Sød fyr, nem at snakke med

Kære Per

Mange tak for din femstjernede anmeldelse af os!

Det er dejligt, at du lader os vide, at du har fået god behandling af en af vores søde medarbejdere, for vi vil netop gerne være søde og nemme at snakke med 😉
Du er altid velkommen.

Ha' en rigtig god aften.

Kære Peter

Mange tak for en flot anmeldelse her på Trustpilot!

Det er dejligt at høre, at du får god rådgivning hele vejen rundt. Jeg håber, det giver dig oplevelsen af, at vi kommer hele vejen rundt om din økonomi.

Du må altid tage fat på os, hvis vi kan hjælpe dig med noget.

Rigtig god aften til dig 😊

Professionelt møde med Jyske Bank

Et virkeligt professionelt møde med gode input til vores formuepleje mm.

25 septembre 2026

Kære Rita

Tak for din fine anmeldelse og for at dele, at du har haft et givende møde med os. Det betyder meget at høre, at din rådgiver er kommet med brugbare input, så der kan komme styr på økonomien.

Sig endelig til, hvis der er andet, vi kan gøre for dig.
Ha' en dejlig dag 😊

God rådgivning

Vi havde en god dialog med vores bankrådgiver, som har kendt os igennem mange år, hvilket betyder meget.

10 septembre 2026

Kære Lisbeth

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot!

Det betyder meget med god kommunikation og kendskab til sin bankrådgiver. Jeg håber, det skaber tryghed omkring økonomien for jer.

Mange tak for tillid og loyalitet gennem årene. Sig endelig til hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Kære Vestbo

Tusind tak for en fin anmeldelse og fem flotte stjerner!
Det er godt at høre, at samtalen var konstruktiv, så der forhåbentlig er noget godt at bygge videre ud fra.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen - ha' en skøn dag 😊

Topkvalitet af bank rådgivning

Topkvalitet af rådgivning vedrørende flere forskellige opgaver

Kære Peder

Sikke nogle flotte ord, du giver os med i din anmeldelse - det er vi stolte af!
Det er vigtigt for os at komme hele vejen rundt om kunden, så det varmer at høre, når det lykkes.

Tusind tak for at dele det med os. Du er altid velkommen en anden gang.

Må du få en dejlig dag 😊

Perfekt rådgivning

Kære Jan

Mange tak for de fem stjerner, du har givet os!
Det lyder til, at rådgivningen har ramt plet - og det er dejligt at vide.

Godt taget i mod

Godt taget i mod. God og konstruktiv gennemgang af vores pensioner og økonomi.

24 septembre 2026

Kære Niels

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner!
Vi ønsker at være en imødekommende bank, som yder god rådgivning. Derfor gør det mig glad at høre, at mødet var givende for jer, og at I blev taget godt imod. Tak for at dele det med os.

Må du få en fantastisk dag 😊

Gav os et godt overblik

Gav os et godt overblik , og gode råd til fremtiden

10 septembre 2026

Kære Svend

Mange tak for din femstjernede anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at I har fået et godt overblik over økonomien føler jer godt rustede til fremtiden.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen - ha' en fantastisk dag 😊

Kære Torben

Tusind tak for de flotte ord og fem stjerner.

Det gør mig glad at høre, at du altid møder professionelle rådgivere, som er godt forberedte. Det er netop vores mål og ønske for at give dig det bedste med, når der snakkes økonomi.

Vi glæder os til at hjælpe og rådgive dig igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Tænk at have en bank som ikke vil…

Tænk at have en bank som ikke vil hjælpe dig, når du virkelig har brug for det. 😩 Find en anden bank.

25 septembre 2026
Avis spontané

Kære Christian
Jeg er ked af at læse, at du ikke har oplevet den hjælp og støtte, du havde brug for fra os. Det tager vi naturligvis alvorligt.
Hvis du fortsat sidder tilbage med spørgsmål eller ikke føler, at du har fået en tilstrækkelig forklaring på situationen, er du velkommen til at kontakte os.
Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Bedste hilsner Anne Stine

God extra uddannelse

Jyske Bank har nogle rigtige gode principper og de lever op til dem i stor stil. Fornemmer at nogle afdeliger måske ikke er så meget på dupperne som dem der sælger banken og deres services

17 septembre 2026

Kære Troels

Mange tak for de fem stjerner og din feedback til os. Det betyder meget for os at høre din mening, og jeg er glad for at høre, at du synes, vi overordnet gør det godt.

Vi glæder os til at hjælpe og rådgive dig fremadrettet.
Jeg ønsker dig en dejlig dag 😊

Super behandling

Super behandling, meget kompetente rådgiver, gode til at forklare i forståelig sprog.

Kære Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er dejligt at vide, at rådgivernes ord og forklaringer har ramt plet hos dig, så du er gået herfra med en god oplevelse.

Du er altid velkommen igen 😊
Ha' en dejlig dag.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus