Forberedte rådgivere, der gav os en grundig gennemgang af vores agenda på PowerPoint. Der var god tid til spørgsmål og forklaringer på ting, vi var i tvivl om. Rigtig god vejledning ift, hvilke mul... Voir plus

L'entreprise a répondu
Vore kontakter i Jyske Bank, lever virkelig op til alle vore forventninger. God service, kompetent rådgivning og plads til et grin og en snak også.
Min bankrådgiver mødte som altid meget velforberedt op, Der var flere gode ideer som blev grundigt fremlagt, Og det endte med en rigtig god samtale, og gode tilretninger. alt i alt et godt møde.
L'entreprise a répondu
Et rigtig godt og velforberedt møde i en god og hyggelig atmosfære. Jeg fik svar på diverse spørgsmål omkring pensionen og banken kom med deres forslag og input - God information:-) Mvh. Kim
L'entreprise a répondu
Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank
Vestergade 8-16, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de Jyske Bank
Det var en god og konstruktiv oplevelse i forbindelse med gennemgang af økonomiske forhold

Réponse de Jyske Bank
Vi har verdens bedste Lotte. som vores bankrådgiver. Det var det.

Réponse de Jyske Bank
Dejlig behagelig samtale med min rådgiver når jeg har brug for dette

Det var svært at skifte indenfor banken 29/09-26

Réponse de Jyske Bank
Totalt useriøst bank, jeg ville skift bank da min kone er her i jyske bank, men før jeg blive kunde ville jeg gerne have et bankmøde med dem og for vær gang jeg ringet der ind fik jeg et svart i øst og vest, så var derd papir men skal udfylde med forde at jeg ikke kunne få lov at gøre det og ringet ind for at få hjælp fik jeg også bage sådan et svar i øst og vest, jeg kommer aldrig til at være kunde her totalt useriøst bank 🤮🤮

Réponse de Jyske Bank
Altid god rådgivning og service. Vi har den bedste bankrådgiver vi kan få :-)

Réponse de Jyske Bank
Jeg fik svar på mine spørgsmål, og fik uddybet mine muligheder

Réponse de Jyske Bank
Hvis det her er måden, Jyske Bank tager imod nye kunder på, så bliver jeg ikke kunde!!!
Jeg tog for over 40 dage siden kontakt til Jyske Bank Slagelse, fordi min kæreste allerede er kunde, og vi ønskede at samle vores bank engagement ét sted.
Jeg henvendte mig personligt i banken og fortalte, at jeg gerne ville være kunde. Jeg fik at vide, at min kærestes rådgiver ville kontakte mig.
Der gik 10 dage, før jeg overhovedet hørte noget. Og da jeg endelig fik en mail, var det ikke fra rådgiveren, men fra en anden medarbejder, som skrev, at de var på sagen.
Nu er der snart gået 40 dage yderligere, uden at jeg har hørt noget som helst.
Jeg har endda været fysisk nede i banken igen og rykket for en tilbagemelding. Beskeden var blot, at jeg måtte vente på, at de tog kontakt til mig.
Helt ærligt – hvis man som potentiel ny kunde selv skal bruge tid og kræfter på at få banken til overhovedet at interessere sig for en, så er det svært at se, hvorfor man skulle vælge dem.
Jeg havde faktisk et ønske om at blive kunde hos Jyske Bank. Det har jeg ikke længere. Når de engang får tid til at ringe, kommer jeg til at takke nej.
40+ dage for at få kontakt til en potentiel ny kunde er efter min mening helt uacceptabel kundeservice!!!

Réponse de Jyske Bank
Vi var til statusmøde i lokal afdeling Næstved, med vores kendte rådgivere. Vi har været kunder i over 6 år, og oplevede endnu engang, et velforberedt "panel", der gennemgik vores nuværende situation, og kom med forslag til nye tiltage, som vi ikke selv havde været opmærksomme på.

Réponse de Jyske Bank
Meget svær at anbefalde fordi de aldrig siger hvor man er i køen når man ringer ind.
Klaphat som har besluttet det.

Réponse de Jyske Bank
Jeg er så træt af at vente i kø på telefonen hos dem.
De tager dem aldrig.

Réponse de Jyske Bank
Møder en rådgiver, der er velforberedt og på baggrund heraf yder den bedste rådgivning.

Réponse de Jyske Bank
Rådgiver indbød mig til en snak om mine konti. Rådgivning tog fint udgangspunkt i min situation og har resulteret i en mere fornuftig anbringelse af mine penge.