Forberedte rådgivere, der gav os en grundig gennemgang af vores agenda på PowerPoint. Der var god tid til spørgsmål og forklaringer på ting, vi var i tvivl om. Rigtig god vejledning ift, hvilke mul... Voir plus

L'entreprise a répondu
Min bankrådgiver mødte som altid meget velforberedt op, Der var flere gode ideer som blev grundigt fremlagt, Og det endte med en rigtig god samtale, og gode tilretninger. alt i alt et godt møde.
L'entreprise a répondu
Vore kontakter i Jyske Bank, lever virkelig op til alle vore forventninger. God service, kompetent rådgivning og plads til et grin og en snak også.
Vi synes at det er en bank, hvor vi bliver set og hørt. Der er medarbejdere, der lytter og vejleder og rådgiver ud fra vores situation. Tak for det . Kun gode anbefalinger til små som store bankkunder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank
Vestergade 8-16, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients
En kunde i vores butik forsøger ved hjælp af hans bank, Jyske Bank, at svindle os ved at tilbageføre købesummen som "indsigelse" efter levering af hans varer - uden at returnere dem.
Vi gør straks Jyske Bank opmærksomme på dette, dog vælger de at tilbageføre købesummen alligevel.
Vi er nu i retten mod kunden for at få vores penge tilbage. Jyske Bank afviser alt ansvar, selvom der sort på hvidt i vores netbank står, at Jyske Bank A/S har taget (stjålet) pengene, over 4000 kr, fra vores konto.
Vi har utallige gange bedt Jyske Bank om at give os det stjålne beløb tilbage, de og deres juridiske afdeling kunne ikke være mere ligeglade. Tænk hvis jeg kunne gå ind på deres bankkonto og bare tage nogle tusinde kroner, så havde sagen nok set anderledes ud!
Kunden griner af os og nyder hans "gratis" varer og er ligeglad med retten, da han er insolvent...

Réponse de Jyske Bank
Kompetente - fagligt dygtige medarbejdere.
Meget imødekommende - og en meget afslappet stemning.
Vi fik afklaret det, som vi kom efter.
Vi er fuldt ud tilfredse.

Réponse de Jyske Bank
Medarbejderen var forberedt og havde styr på sagerne. En rigtig god oplevelse.

Réponse de Jyske Bank
Jeg bliver altid behandlet med respekt
Det er en god oplevelse når jeg kontakter Jyske Bank

Réponse de Jyske Bank
Vi har den bedste bank og en fantastisk rådgiver.

Réponse de Jyske Bank
Vi blev blev guidet meget kompetent gennem pensionsjunglen. Vi fik svar på vore spørgsmål.
Alt foregik i en rolig og ikke påtrængende atmosfære

`Voksne´ rådgivere; kompetente; pædagogiske;
Intet HR-kursus-genereret nonsens-snakken-kunden-efter-munden; jeg bliver som kunde respekteret, talt ligeværdigt til.
Og først af alt: år varende samarbejdskontinuitetkontinuitet med de samme personer.

Réponse de Jyske Bank
Godt pensionsmøde hos Jyske Bank Silkeborg - alle var forberedte og vi havde mulighed for at stille spørgsmål inden mødet, som vi derfor kunne få svar på under mødet.

Réponse de Jyske Bank
Saglig og informativ samtale med engageret medarbejder. Tilfredshed helt i top!

Réponse de Jyske Bank
Rigtig god service fra min rådgiver Anette. Jeg føler mig altid hørt og taget seriøst, og jeg får rådgivning, der er til at forstå.

Réponse de Jyske Bank
Professionelle og erfarne rådgivere nemme at få kontakt til.

Réponse de Jyske Bank
Den Jyske Bank ansatte var særdeles velforberedt og havde flere gode forslag med til mødet!

Réponse de Jyske Bank
Rigtig god vejledning ift, hvilke muligheder vi har, når pensionsalderen nærmer sig.
Grundig referat efterfølgende, så en super god oplevelse.

Réponse de Jyske Bank
Jeg har altid haft Jyske Bank og det er ganske enkelt Fordi personalet og min bankrådgiver altid møder kunderne og jeg i øjenhøjde. Jeg har et par venner der var rigtig træt af deres bank og jeg anbefalede dem at hoppe over til Jyske Bank og det har de absolut ikke fortrudt😊 med venlig hilsen Claus

Réponse de Jyske Bank
Min klage omhandler Jyske Banks' forfærdelige kundesupport på Telefon, ikke selve banken & deres service.
Jeg ringede til jer og snakkede med en meget uprofessionel medarbejder.
Jeg gav info om min situation, hvor så jeg forventede at hun bare ville spørge om CPR eller navn som andre banker har gjort, men i stedet modtog jeg en "lektion" i hvordan at normale mennesker introducerer sig selv, såsom var irrelevant til samtalen og forlængede den unødvendigvist. Da jeg evt indser at opkaldet er spild af tid, siger jeg at hun må opføre sig bedre og ligger røret på.
Jeg er meget overrasket over sådan en opførsel- det er en meget unødvendig attitude, når jeg ikke har gjort noget imod hende.
Jeg har heller ikke lyst til at ringe ind igen, og må derfor skrive.

Réponse de Jyske Bank
Nu har jeg haft Jyske Bank både som erhverv og privat i mange år, det har altid været professionelt personale, der er/har været behjælpelig og risikovillig når det har været nødvendigt, de har nogle gode løsninger på det vi har haft brug for, så kun roser herfra