Kirkedal Komposit Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min oplevelse af Kirkedal - høj materialekvalitet hele vejen igennem, med solide løsninger og flot finish. Det vægter positivt for mig at træet er FSC-mærket, det giver lidt ekstra tryghed ift. et mer... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I 2020 lagde vi ca. 80 kvm. Terasse med Kirkedal Wideplank solid grey komposit i den tro at vi havde en flot terrasse de næste mange år. Allerede efter 3 år begyndte brædderne at revne, flække og bu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale Kirkedal kompositbrædder fra Treetops A/S. Har lavet nogle terrasser af den type hvor der er huller i. (Firkantede huller) 25 x 150 mm. Begge terrasser nærmer sig nu 10 år, og... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi fik leveret terrassebrædder fra Kirkedal, købt via Bauhaus. Der var ridser på stort set alle brædderne ved levering, nogle så beskadiget at de kun kunne bruges, efter vi skar den beskadiget del væk... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Kirkedals komposit hegn. "dårlig kvalitet"

fik sat komposit hegn op sidste år. alle materialer er kirkedals produkt,
har brugt 150000,- på hegnet inkl montering af proffesionelt firma.

størst delen af brædderne er flækket og nærmest udvidet og eksploderet. dårlig materiale. dårligt produkt. kan ikke råde folk til at købe kirkedals hegn.

alle materialer er købt igennem Davidsen.dk

hegnet blev sat op i april sidste år. og står totalt ødelagt nu med et hegn der sku have holdt 30-50 år... og være vedligeholdelses frit

nej tak herfra. folk er velkommen til at se billeder

24 avril 2023

Ikke solide og revner

Ikke solide, revner og skader efter nogle få år. Jeg har imprægneret med div. midler til komposit, trods det revner brædder og der kommer meget nemt mærker i terrassen. ved ikke om det er generelt for komposit, men den er meget "blød" når det er varmt. Tydeligt at se hvor strøerne er, tydelige bølge effekt (har fulgt anvisninger). Næste gang bliver det noget andet.

22 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt kirkedal komposit gulv i de…

Har købt kirkedal komposit gulv i de store planker.Ved levering var der 7 brædder der var ridset,de blev returneret og vi fik nogle nye som også
Var ridset.Så alt ialt lignede alle brædderne noget som var brugt i cirkustelt.Det er nu lagt og hunde og stole skal holde sig langt væk.
Kort sagt komposit fra kirkedal kan ikke
Andbefales selv om det hedder hard Wood er det blødt som smør.
Ps.0 stjerner herfra

14 août 2022

Super tilfreds

Super produkt, kom til tiden. Kan varmt anbefales. Købte hegn med alu stolper. Så er det bare lige noget jeg undre mig over da jeg vil bestille top og bundskinde fra davidsen. De skriver at produktet er varm behandlet med alu udsende. Er det alu eller ej?

14 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Det er det værste svindeler firma vi…

Det er det værste svindeler firma vi har oplevet, har købt hegn for ca 50,000kr og en del defekte da vi pakker det efter vi endelig har fået det rigtige, så er det ingen reklamation for det skulle være samme dag som leveringen. og for hver fejl så er der 1000kr i fragt.
4 stk bræder 25x150x1800 K1 pris ink fragt og emballage 1800kr. købt 4 nye i Bauhaus 348kr
Så Kirkdal skal man hold sig fra de svindler folk.

29 juin 2022

Réponse de Kirkedal Komposit

Hej Per, tænker denne er skrevet i frustration og for 9 timer senere, så ikke særligt sagligt. Hvis det var et svindler firma, så ville du slet ikke have fået dine varer. Fragt er der når man får nye varer ud, og igen hvis det var et svindler firma var varerne heller ikke kommet frem. Men du er velkommen til at ringe eller skrive til svindlerfirmaet på rk@treetops.dk eller 20266166. Mvh TreeTops Ricki Kjeldsen, Ejer og Direktør.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har fået sat 30 m hegn op med komposit…

Har fået sat 30 m hegn op med komposit stolper, rigtigt flot de første 12 måneder så begyndte stolperne at bue, brædderne og toppen flækker på langs, og beslag smuldrer. Har kontaktet davidsen odense som har kontaktet kirkedal, som så skulle kontakte mig med henblik på at se mit hegn, men har stadigvæk ik hørt noget her 14 dage senere::Endelig svar::De har valgt at skifte alt mit hegn, men så sender de 2 mand der plejer at arbejde på lageret og ik er vant til ar sætte hegn op ( det ligner det ikke de er) næsten 1 måned tog det og skifte og det ligner noget en blind høne har sat op. Mallingen på stolper er skrabet af og stolperne står ikke i samme højde

6 juin 2022

Lover for meget

Øv. Før påske afgav vi ordre på jeres hegn. Vi fik lovning på at det ville være der FØR påske. Nu har det været påske for flere uger siden, og der er stadig ikke dukket noget hegn op. Det er dårlig service! En ting er, at vare kan være i restordre, især med den verden vi har i dag, men at love at vi har hegnet inden påske og det ikke kommer er pænt frustrerende. Brug dine penge et andet sted.

2 mai 2022

Hej Søs
Tak for din henvendelse. Hvor er varen købt, idet vi ikke handler med private, kan jeg desværre ikke slå din sag op under "Søs Pedersen", men send gerne en mail på rk@treetops.dk, så vil jeg se ind i sagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super produkt og super service

Har lagt ca. 100m2 terrasse med 300mm Solid planker - det er super nemt at arbejde med og ikke mindst ser der utrolig flot ud.
Havde et par små-mangler som blev klaret lynhurtigt - så service-niveauet er helt i top :o)

26 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nu nydt vores første sommer

Vi har nu nydt vores første sommer, med vores nye kirkedal terrasse. Og den spiller bare til det ypperste!
Terrassen har fået meget ros ved gæsterne igennem sommeren. Og er sikker på at jeg kommer til at se flere kirkedal terrasser, i min tætteste omgangskreds indenfor kort tid.

Derudover vil jeg gerne rose deres kundeservice.
Jeg havde en kort telefonsamtale med en Ricki fra Kirkedal. En rigtig flink fyr, der nemt hjalp mig videre med et par gode fif.

Bestemt ikke sidste gang vi køber deres produkter. Næste sommer bliver det kirkedal hegn og dette glæder vi os allerede meget til.😊

17 septembre 2021

Rigtig flot kundeservice

Efter at have lagt ca. 70 m2 Kirkedal Solid terrassebrædder manglede jeg få brædder i at få færdiggjort projektet. Desværre var brædderne udsolgt i den ønskede længde hos min oprindelige leverandør Bauhaus. Jeg kontaktede derfor Kirkedal som hurtigt og kundevenligt hjalp med at få leveret de sidste brædder.
Er meget tilfreds med kvalitet og udseende på vores store nye terrasse.

9 août 2021

Bekymrende dårlig service

Kan desværre ikke give færre stjerner. Har købt 50 kvm terrassebrædder ved jer. Får at vide, aftalen er at i ringer dagen før levering, det er til sommerhuset, og tydeligvis nødvendigt, da man kun har 5 dage til reklamation.
Så ville jeg have muligheden for at pille alle 64 brædder af en fuldstændig ubrugelig palle, der er klampet sammen af 9 mm krydsfiner rester ( den tager i så 350 kr for), for at tjekke de nederste der selvfølgelig er smadret grundet “specialpallens” ubrugelighed.
Opretter en reklamation gennem Stark Kolding og får at vide at der ikke er noget at gøre, da jeg har skåret i nogle af brædderne.
Nu starter det tragikomiske så - jeg er så nød til at købe 6 nye brædder ( jeg skal kun bruge 4, men ved allerede nu, hvor ringe pallen er, så de nederste er formodentlig også smadrede). Afsted til Stark i Kolding, køber 6 nye brædder og får at vide at de bliver leveret den 19/7 og at de jo har mit telefonnummer så de kan kontakte mig hvis der opstår noget!
Den 19/7 ringer sælgeren fra Stark med et hav af dårlige undskyldninger, - de havde kigget forkert og kan så åbentbart ikke kende forskel på 200 og 300 mm bredde. Så jeg har ventet forgæves og aflyst til anden side for at være her under levering.
Sælgeren havde snakket med direktøren, der havde sagt at jeg bare kunne lade være med at købe de sidste brædder.
Sikke dog et lor te-firma - Aldrig mere noget fra Kirkedal eller noget som helst fra Tre tops

19 juillet 2021

Hej Claus
beklager din oplevelse, men der er altså ikke nogen som har snakket med mig om denne sag.
Mvh Ricki Kjeldsen (Direktør)

kirkedal terrassebrædder

Fir ca 3 - 4år siden lagde vi jeres sorte terrasdebrædder på vor indfældede tagterrasse, nem opgave vha de små rustfri afstandsbeslag, smukt resultat og anbefalelsesværdigt
Den dag i dag står de flot i overfladen uden slidspor
Vh Erik Foged

27 mai 2021

Réponse de Kirkedal Komposit

Takker for den fine anmeldelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

Kirkedal - vær lige ekstra opmærksom.!

Vi har købt minimum antallet på 20 planker á solide wide plank oak 20x200x4000mm til vores udestue.
Vi havde glædet os til at modtage de 20 planker og da vi er klar til at få lagt gulvet og som vi får arbejdet os frem er flere og flere planker ridset, med mørke pletter samt de har slået sig så meget at 2 planker der ligger ved siden af hinanden, kun rør hinanden i top og bund... de står mildt sagt i en bue. Bygmax hvor vi har købt plankerne går til kirkedal og en ombytning med kirkedal´s egen chauffør bliver planlagt. 13 planker ombyttes og ud af de 13 er det igen galt med nu 6 planker, med endnu flere mørke pletter og ridser, jeg ringer til kirkedal og får fat i "smart i en fart sælgeren Anders" der står ret fast på at mørke pletter er med til at give flot udtryk osv.... en chauffør bliver igen sendt afsted med ombytning.
Ved første levering var jeg ærligt talt i tvivl om jeg havde modtaget en omgang 2 sortering.
Farven er fin ellers, de bredde planker er lækre.... men de skal stramme op mht. gennemsyn/tjek inden levering.
Deres Chauffør og Logistikchef har givet en god service.
Bygmax.dk har været helt på dupperne med kundeservice.
Mon ikke Jesper Buch der har fået lagt 350 m2 terrasse har haft samme kvalitets problemer :-)
Derfor de 3 stjerner til kirkedal.
Skriv evt. for billeder.

7 mai 2021

Fin service

Lidt mails frem og tilbage, og vi fik dele til supplement til vores hegn. Fin pris og hurtig levering.

28 avril 2021

Réponse de Kirkedal Komposit

Tak for anmeldelsen Stig.

Noté 5 sur 5 étoiles

hej jeg har i foråret 2021 købt…

hej jeg har i foråret 2021 købt kirkedal komposit og har lagt det som et indgangsparti til huset.
jeg er fuld uf tilfreds med dette produkt og mange som har gang i huset spørger hvor det er købt og kan kun varmt anbefale produktet til andre ! nemt at montere og det ligner bare en million !

26 avril 2021

Hej Anders
Tak for de 5 stjerner. Det er vi super glade for at høre.
Igen, takker.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kirkedal terrasse holdt i 3 somre.

Vi lægger 65 m2 Kirkedal komposit sommeren 2017 - her i foråret 2021 går jeg i gang med at køre dem på genbrugspladsen. En stor del er flækket, og når det bliver varmt bukker og vrider de sig. Der sker også der hvor de er lagt efter forskrifterne.
PS: Jeg har mailet til Kirkedal inden jeg mailer her, men de opfattede min invitation til respons som en trussel.
VH Jan

Respons på svar:
I har ikke set terrassen, I har ingen anelse om hvorledes den er lagt. De 60 m2 er lagt fuldstændig efter forskrifterne. Jeg tilbød jer en respons før jeg skrev her - det er ingen trussel, men fair information.

Og hold så barnlige kommentarer om mine fødselsdagsinvitationer væk fra sagen, og fjern mit fulde navn.

23 avril 2021

Réponse de Kirkedal Komposit

Hej Jan Kloster Staunstrup.
Tak for din ene stjerne. Når en terrasse er lagt forkert kan dette desværre ske. Når man truer os med at give dårlig anmeldelse på Trustpilot, på noget som endda er lagt forkert, må vi erkende at dette ikke kan opfattes som en invitation, vil da nødig se de invitationer du sender ud til fødselsdage så....
Beklager dog din oplevelse med produktet.
Mvh TreeTops

Hej Jan Kloster Staustrup
Hvis man offentligt gerne vil komme med en uberettiget anmeldelse, er det vil også i orden at vise sit navn, ellers virker det som om man ikke står ved det?
Det var ikke et tilbud du kom med, det var en trussel. I stedet for at gemme sig bag en mail eller andet, så er du velkommen til at ringe i stedet.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus