Min oplevelse af Kirkedal - høj materialekvalitet hele vejen igennem, med solide løsninger og flot finish. Det vægter positivt for mig at træet er FSC-mærket, det giver lidt ekstra tryghed ift. et mer... Voir plus
Lisez les avis des autres
I 2020 lagde vi ca. 80 kvm. Terasse med Kirkedal Wideplank solid grey komposit i den tro at vi havde en flot terrasse de næste mange år. Allerede efter 3 år begyndte brædderne at revne, flække og bu... Voir plus
Kan kun anbefale Kirkedal kompositbrædder fra Treetops A/S. Har lavet nogle terrasser af den type hvor der er huller i. (Firkantede huller) 25 x 150 mm. Begge terrasser nærmer sig nu 10 år, og... Voir plus
Vi fik leveret terrassebrædder fra Kirkedal, købt via Bauhaus. Der var ridser på stort set alle brædderne ved levering, nogle så beskadiget at de kun kunne bruges, efter vi skar den beskadiget del væk... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Min terrasse af Kirkedal Komposit har…
Min terrasse af Kirkedal Komposit har nu ligget i 3 år. I disse 3 år har vi ikke haft voldsom kulde men alligevel er flere af brædderne flækket på langs.
Jeg har fået superservice fra forhandleren, altså hurtige svar og nye brædder men ingen hjælp til udskiftningen som ikke er helt let at gøre.
Er enormt skuffet
Er enormt skuffet. For 2 år siden købte jeg Kirkedal komposit terrassebrædder i 15 cm bredde til en komplet stor terrasse. Brædderne var af typen, som delvis var hule indvendigt.
Produktet var sådan set nemt nok at lægge, men her 2 år efter har jeg til stor ærgelse konstateret langsgående revner og nedbrydning flere steder i kompositen, der kraftigt tyder på, produktet slet ikke kan klare det danske klima.
Det er heller ikke længere muligt at købe brædder i samme bredde. De fremstilles tilsyneladende ikke længere. Nu står jeg så til at overveje om det ikke er bedre udelukkende at satse på brædder i træ fremfor noget der ikke holder?

Réponse de Kirkedal Komposit
Utrolig dårlig holdbarhed
Utrolig dårlig holdbarhed, stolper flækker, kan ikke tåle den danske vinter, selv stolper der har ligger ude i original emballage er helt skæve og flækkede.
Edit: købte dem direkte så "i" er forhandleren.

Réponse de Kirkedal Komposit
Smukt og vedligeholdelsesfrit
Vi har købt et hegn i gråt. Vi har fået den bedste service og rådgivning, og kvaliteten er helt i top.
Vores naboer og folk der går forbi er nysgerrige og interesserede, da de synes det er smukt. Samtidig er det vedligeholdelsesfrit, og det nyder vi.
Vi giver Kirkedal komposit vores allerbedste anbefalinger.
Mvh
Henrik og Karina
Amager
Har købt et hegn ved kirkedal og jeg er …
Top, service, nem opsætning kan jeg kun varmt anbefale kirkedal komposit hegn, nem opsætning flot resultat 5 stjerne dækker over service, produkt og montage venligheden
Kirkedal wideplank Terrasse
Har lige lagt en terrasse på 30 kvm i Kirkedal Wideplank Solid Oak
Det er et Super produkt og terrassen ser fremragende ud
Stor tilfredshed herfra og kan kun anbefale Kirkedal Komposit
Gode materialer, fantastisk service!
Jeg købte materialer til et læ-hegn ved en overdækket terrasse. Materialerne skulle ikke bruges på samme måde som man normalt vil gøre med et hegn, hvilket gjorde opgaven lidt mere kompliceret.
Jeg fik rigtig gode tips og fif til hvordan jeg kunne løse opgaven, og endda nogle ekstra materialer da jeg hentede planker og stolper.
Selvom jeg ikke har den store håndværksmæssige erfaring står jeg tilbage med et resultat som jeg både er stolt og rigtig glad for.
//Jakob
Kvalitetsprodukt og super service fra …
Kvalitetsprodukt og super service fra hjælpsom personale. Da vi havde nogle specielle ønsker til hvordan vores komposithegn fra Kirkedal skulle se ud og til det manglede vi nogle klodser. Vi kontaktede Kirkedal Komposit direkte og fik en super service fra en kompetent medarbejder.
Hilsen Susanne og Mads
Sort komposit hegn
Fantastisk service og super flot hegn.
Hilsen Bo Madsen, Hammel.
Stor komposit terrasse
Jeg har nu efter super vejledning fra Kirkedal komposit bestilt 95m2 til en stor træ-terrasse til sommerhuset. Jeg har flere gange mailet med firmaet og får svar med det samme. Super service. Jeg kan kun være rigtig godt tilfreds og glæder mig til at få det lagt til foråret. :-)
Fik god hjælp og rådgivning i forbindelse med opsætning af komposithegn. Og fik hurtigt tilsendt nye kompositklodser, som jeg desværre fik knækket ved en fejl. Super service!
L’expérience Trustpilot