Lampenwebshop Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Mooie site, bestellen en betalen van stalen was makkelijk. Tot zover het goede nieuws. Je hoort vervolgens niets. Vele malen getracht contact op te nemen maar geen reactie. Gewoon NEP, GELD WEG.

Noté 1 sur 5 étoiles

RUN AWAY – Avoid This Company I'm giving 1 star only because there is no option to give 0. I purchased a light fixture from this company, only to be informed afterward that the item was ac... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer slechte communicatie wat levering betreft. Zou na 3 dagen bezorgd worden, werden 3 weken. Geen info gekregen. Inmiddels andere gekocht dus deze retour. Geen info over dat lampen retour waren ont... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelde lamp komt niet overeen met de getoonde foto op de website en er was verkeerde informatie over de fitting. Tevens ontbreken er beschermingsrubbers voor het glas die volgens de montagehandlei... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden

Lamp besteld, een week later in huis. Kreeg ook netjes een mail met de verzendbevstiging en een paar dagen van tevoren een mail waarin ze aangaven op welke dag de lamp door ze verstuurd wordt. Lamp vandaag in goede orde in ontvangst genomen, gewoon compleet en niet kapot ofzo. Ben er erg blij mee :)

31 janvier 2020

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Aantal keer telefonisch contact gehad. Zou terug gebeld of gemaild worden. Ook aangegeven dat ik niet blij was met hun service. Nee maar nu mailen of bellen we u echt terug. Nooit meer wat van gehoord. Ook geen lampen helaas. Ik zou iedereen afraden om zaken met dit bedrijf te doen.

4 octobre 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Klantenservice ver onder de maat

Een defecte lamp teruggestuurd en mij is beloofd dat ik het aankoopbedrag en gemaakte verzendkosten terug zou krijgen. Een paar weken later nog niets ontvangen en een e-mail gestuurd, waarop ik geen reactie krijg. Daarna gebeld. Mij wordt beloofd dat het bedrag binnenkort wordt teruggestort. Dat gebeurt uiteindelijk, maar enkel het aankoopbedrag en dus niet de verzendkosten. Vervolgens weer twee e-mails gestuurd waarop niet wordt gereageerd. Uiteindelijk heb ik op Trustpilot een bericht geplaatst, waarop Lampenwebshop binnen enkele minuten (!!!!) de onderstaande reactie plaatst. Uiteindelijk moet ik nog een week wachten en na een kleine maand na het terugsturen van de lamp heb ik het beloofde aankoopbedrag met verzendkosten terug.

Mijn oordeel over dit bedrijf was aanvankelijk 1 ster vanwege de volstrekt tekort schietende communicatie en omdat men de afspraken tot terugbetaling niet nakwam. Dankzij mijn bericht op Trustpilot is het uiteindelijk toch nog goed gekomen en daarom worden het twee sterren. Maar voor mij is het eens maar nooit meer.

29 juin 2016
Logo de Lampenwebshop

Réponse de Lampenwebshop

Geachte heer Huisman,

Jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening.

U heeft van ons een vloerlamp ontvangen welke niet functioneerde. Wij hebben u toen kosteloos een nieuw exemplaar toegezonden.

Toen na twee maanden de dimmer opnieuw kapot ging heeft u de lamp begrijpelijk geretourneerd. Wij hebben u uw aankoopbedrag retour gestort. De verzendkosten voor het retourzenden worden zsm teruggestort na verwerking van de retour door onze retour afdeling conform onze afspraak.

Lampenwebshop

Dramatisch!

Onbetrouwbaar. Levering duurt weken en afspraken worden niet nagekomen. Geen zaken doen met deze partij!

3 mars 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Superservice!

Ik bestelde in november 2014 2 sets koppelbare LED kerstverlichting van Konstsmide. Nadat ik deze had opgehangen bleek er kleurverschil tussen de 2 gekoppelde sets. Nadat ik dit had gemeld kreeg ik direct een nieuwe set toegestuurd zodat ik kon beoordelen welke van de nu 3 sets afwijkend was. De afwijkende set werd vervolgens kosteloos opgehaald.
Prima aftersales!

1 février 2015

Hoezo Failiet??

Ik heb vorig jaar daar voor 311,51euro aan buitenverlichting besteld gehad en nooit geleverd gekregen omdat ze failiet waren gegaan. Hoe zit dat nu dat ze nu toch nog bestaan en nu in Amsterdam gevestigd zijn? Zou toch graag mijn centen terug willen zien. Heb toen een vordering ingediend bij hun advocaat aangifte gedaan van oplichting enz. enz. Zijn er meer mensen die het zelfde hebben meegemaakt? heb ook nooit meer wat van dat advocatenburo gehoord.

PS. Wees verstandig en bestel niks bij deze Webshop het zijn oplichters en ze gaan gewoon door, onbegrijpelijk dat dit kan in Nederland.

29 avril 2013
Logo de Lampenwebshop

Réponse de Lampenwebshop

Geachte heer Crooijmans,

Graag nodig ik u hierbij uit om bij ons te komen kijken in Amsterdam, wij hebben niks van doen met de toenmalige bezitter van het domein www.lampenwebshop.nl te weten LSshop te laren.

Per 1 maart 2013 hebben wij van LampenZo te Amsterdam het domein www.lampenwebshop.nl overgenomen uit faillissement.

Wij behandelen alle bestellingen naar behoren en versturen binnen 1 tot 5 dagen de bestelde lampen toe.

Mocht het voorkomen dat wij ons niet kunnen houden aan bovengenoemde levertijd maken wij hier binnen 24 uur melding van.

Nogmaals zoals reeds in onze email aan u aangeven betreurt het ons zeer dat u als gedupeerde van het faillissement van Lsshop nooit bent gecompenseerd voor de geleden schade.

U kunt tot op heden nog steeds contact opnemen met de curator van Beks&Beks advocaten te Hilversum mr. L. Kuiper op het email adres faillissement_LS_Shops@BV@beks.nl

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
________________________________________
Martijn van der Voort | Lamp&Zo
Lamp&Zo | Johan van Hasseltweg 28A 1022WV Amsterdam | 020-7529785

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus