Lille Per-seng Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og hjertet på rette sted! Så en mindre fejl, gjorde at jeg fik den forkerte udgave, af det legetøj som jeg havde bestilt. Jeg orienterede mig ikke ordentligt og pakkede hurti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god kundeservice! Vi var så heldige at få foræret en ældre lille per seng uden at kende model eller alder. Jeg skrev og vedhæftede billeder af sengen for at forhøre mig om model, således j... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en madras til Juno-sengen inkl. lagner, der blev leveret efter 1-2 dage. Madrassen passer perfekt. Desuden var der en sød lille hilsen med i pakken og et par babysokker. Eneste minus... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en ordre torsdag morgen, allerede inden middagstid havde de pakket ordren og den havde fået et sporingsnr. Lørdag morgen var pakken klar til afhentning. Det kan ikke gøres hurtigere, så... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Lille Per Seng er vores hjertebarn og vi har et ønske om at være leveringsdygtige i alle nødvendige reservedele til den gode gamle Junoseng fra 1940`erne, således at den kan gå i arv mange år endnu.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og hjertet på rette…

Fantastisk service og hjertet på rette sted!
Så en mindre fejl, gjorde at jeg fik den forkerte udgave, af det legetøj som jeg havde bestilt. Jeg orienterede mig ikke ordentligt og pakkede hurtigt legetøjet ud, så jeg kunne puste det op og pakke det ind. Da jeg åbnede kassen, kunne jeg se at det var en enhjørning i stedet for en dino jeg havde fået.
Jeg ringede til Lille Per Seng og forklarede at jeg ikke var sikker på at jeg havde ret til refusion, da jeg jo havde brudt emballagen.
Vi aftale at jeg kunne sende billeder, så dette gjorde jeg og foreslog: hvis de ikke kunne videresælge, pga mine handlinger, om de ville være villige til at slå halv skade, også kunne vi donerer legetøjet til mødrehjælpen, i anledning af julen.
Jeg fik den sødeste besked retur og den bedste service jeg nogensinde har oplevet! Jeg fik lov til at donerer legetøjet, helt uden at miste penge selv, og de sendte mig en ny Dino som kom så hurtigt til mig!
Mødrehjælpen blev meget glade for donationen! Og mit gudbarn blev så glad for Dinoen! Og alt i alt, virkelig fantastisk service og varme hjerter ❤️
Klart min foretrukne onlinebutik fra nu af ❤️ Tak for jer!

11 décembre 2025

Hurtig og god kundeservice

Hurtig og god kundeservice!
Vi var så heldige at få foræret en ældre lille per seng uden at kende model eller alder. Jeg skrev og vedhæftede billeder af sengen for at forhøre mig om model, således jeg kunne bestille den korrekte madras. Svaret kom få timer efter, og madrassen få dage efter. Virkelig god service.

26 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Misvisende hjemmeside og 0% kundeservice

De skriver at hvis man køber for 799kr så kan man få fri fragt til pakkeshop og da jeg så ville købe en tæppe til 799kr, kunne jeg så alligevel ikke få fri fragt. Jeg skulle købe for 0,01kr mere for opnå min fri fragt. Og der var ikke så meget kundeservice at indhente der, trods at det stod sort på hvidt.

13 février 2024

Fantastisk service

Fantastisk service! Mary er virkelig behjælpelig og pålidelig. Hun sagde at hun gerne ville hjælpe mig med at tjekke om den seng jeg har købt er en original Juno seng, så jeg ikke ender med at bestille en madras der ikke passer. Jeg sendte nogle billeder til Mary og hun vendte hurtigt tilbage med informationen om at det ikke var en original Juno seng og at hun derfor ikke kunne garantere at målene passede. Tak for god service

16 novembre 2023

Pålidelig

wow - har bestilt en ordre for 2 dage siden og har i dag allerede modtaget min pakke,. Fantastisk, det er aldrig sket før. Tusind tak Lille Per Seng.👍😀

7 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et dykkerkamera til…

Jeg bestilte et dykkerkamera til knægten, som desværre havde en fejl. Med stor sympati for de mistede billeder og meget hurtigt svar fik de sendt mig pengene tilbage. Dejligt at der findes webshops hvor man kan mærke der sidder mennersker i den anden ende med følelser som ikke kun tænker på profitter. Jeg handler helt sikkert her igen.

25 juillet 2023

Helt fantastisk

God service, da jeg havde fået bestilt en forkert madras. Hun sørgede for, at den rigtige kom (og også at prisen passede, så jeg ikke skulle give for meget). Rigtig fin madras - og endda et par hæklede/strikkede strømper med i som lille fin gave. Så sødt. Rigtig fin hjemmeside

13 juillet 2023

Personlig og god service

Bestilte en ny madras og lagner til en gammel lille Per seng. Vi modtog pakken meget hurtigt, og de havde vedlagt en håndskrevet note og et par strik strømper til vores kommende barn. Så sødt!! Selvom det var en onlinehandel, så føltes det pludselig enormt personligt. Vil bestemt bruge denne side igen i fremtiden :)

29 mars 2023

Kanon service og gestus

Da vi modtog vores madras og lagen til vores juno var der vedlagt en håndskrevet hilsen med et par strik strømper.

Det har jeg aldrig oplevet! Levering og alt gik ligeledes nemt. Kæmpe anbefaling.

21 décembre 2022

Tak for handlen

En smule dyrer end konkurrenterne, men varerne var på lager her. Nem bestilling og utrolig hurtig levering. Tak for handlen!

27 novembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Min datter har købt en dukkevogn for…

Min datter har købt en dukkevogn for egne fødselsdagspenge.

Kassen kan justeres og sættes i liggende og siddende position.

Da hun begynder at bruge vognen opdager vi at kassen ‘hænger’ i det, og at den ikke holder fast. Så kassen ‘falder’ nemt når den er i siddende position, og når man bruger den.

Da jeg skriver til lille-Per-seng sender jeg en video, og efter kort tid (og forventeligt ventetid pga sommerferie) sender de (uden svingerninger) en ny barnevognskasse.

Tak for gode produkter, og tak fra min datter for god service!

18 août 2022
Logo de Lille Per-seng

Réponse de Lille Per-seng

Kære Maja

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for din datter nu igen er glad for sin dukkevogn, for selvfølgelig skal man have en der virker. Så hils hende tilbage mange gange.

Skøn dag til jer :-)

Mange hilsner
Mary - Lille Per Seng

Fantastisk service!

Fantastisk service!

En super god butik med den mest fantastiske service.

Butikken har rigtig mange gode kvalitetsprodukter og er en lille spiller i et marked med mange store internationale virksomheder.

Støt den gode, lille danske erhvervsdrivende.

De varmeste anbefalinger fra en sikker fremtidig kunde.

24 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give topkarakter de er…

Jeg har lige købt nogle kæpheste spring ved firmaet. Jeg kan kun give topkarakter de er yderst service minded og behjælpelig hele vejen. Hurtig levering, jeg kan kun anbefale andre og handle der og vil selv anbefale dem de steder jeg kommer

13 juin 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligt produkt og kundeservice

Vi bestiller en sengerand på specialmål, hvor der står levering 1-3 dage. Den kommer først efter 9 dage..

Da den ankommer er det første vi ser, at der er en farveforskel på stoffet. Det skyldes, at der er to stykker skum der er sat sammen, hvor det ene skum er mørkere end det andet. Da stoffet er hvidt, ligner det stykke med mørk skum, at det er nikotingult.. Derudover virker sengenranden skrøbelig der, hvor skummet er sat sammen.

Vi er så skuffede over udseendet på vores sengerand og på henvendelse til kundeservice, får vi gentagne gange flabede svar.
Vi prøver endda at komme med konstruktiv kritik, i form af, at de kunne nævne på deres hjemmeside at man kan risikerer at skummet skal sættes sammen og derved risikerer en farveforskel! Havde vi vidst det, havde vi aldrig købt den. Til sidst stopper de bare med at svare.
Vi kunne måske leve med at skummet var sat sammen, hvis stoffet havde været okay. Men det er i så tynd kvalitet, at du kan se lige igennem det, og derved farveforskellen på skummet. Vi står med en følelse af, at vi selv kunne opnå næsten samme resultat, hvis vi havde købt to billige senderande og sat sammen.

15 février 2022
Logo de Lille Per-seng

Réponse de Lille Per-seng

Hej Camilla

Der er ikke så meget andet end at sige, at du selvfølgelig ikke burde have fået tilsendt den vare du har modtaget.

Da vi tilbyder sengerande der er syet i alle længder er det ikke altid vi ligger inde med lige nøjagtigt den længde du efterspørger. Derfor bliver 2 stykker skum limet sammen. Det er åbenbart ikke blevet så vellykket i dit tilfælde.

Årsagen til at det virker som "nikotingult" er, at når skummet får blot det mindste sollys får det denne kedelige farve.

Jeg kan se i vores korrespondance med dig, at vi har tilbudt dig et nyt stykke skum i den rigtig længde, men at der p.t. er lidt leveringstid på dette.

Så summa-sumarum, du bruger bare sengeranden som den er nu, og så sender vi dig et nyt stykke skum når vi modtaget det fra vores leverandør.

Hvis du er mest stemt for at fortryde dit køb, så er du selvfølgelig også velkommen til dette når vi nu har klokket i det :-(

Hilsen
Lars
Indehaver

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, der gik 36 timer fra jeg bestilte til varen var hos mig, rigtig fine varer til en rigtig god pris 👌🏼 Ikke sidste gang jeg handler her💪🏼

30 novembre 2021

Hjertelig service

Pakkerne sendes hurtigt, de svarer på mails hurtigt og yder en personlig og høj service. Jeg er en kritisk forbruger og ikke nem at importere, men det er tydeligt for mig at der er hjerte med i denne forretning og kunderelation ❤️

13 novembre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus