Lille Per-seng Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Fantastisk service og hjertet på rette sted! Så en mindre fejl, gjorde at jeg fik den forkerte udgave, af det legetøj som jeg havde bestilt. Jeg orienterede mig ikke ordentligt og pakkede hurti... Voir plus

Hurtig og god kundeservice! Vi var så heldige at få foræret en ældre lille per seng uden at kende model eller alder. Jeg skrev og vedhæftede billeder af sengen for at forhøre mig om model, således j... Voir plus

Jeg bestilte en madras til Juno-sengen inkl. lagner, der blev leveret efter 1-2 dage. Madrassen passer perfekt. Desuden var der en sød lille hilsen med i pakken og et par babysokker. Eneste minus... Voir plus

Jeg bestilte en ordre torsdag morgen, allerede inden middagstid havde de pakket ordren og den havde fået et sporingsnr. Lørdag morgen var pakken klar til afhentning. Det kan ikke gøres hurtigere, så... Voir plus

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Lille Per Seng er vores hjertebarn og vi har et ønske om at være leveringsdygtige i alle nødvendige reservedele til den gode gamle Junoseng fra 1940`erne, således at den kan gå i arv mange år endnu.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ualmindeligt god service

Købte en madras i rigtig lækker kvalitet, som passer perfekt til sengen. Desuden fin rullemadras. Varerne blev leveret hurtigt og der var oven i købet en gave med. Ualmindeligt tilfreds!

25 janvier 2017

Nem hurtigt og super god service

Bestilte en seng på blackfriday. Nemt at bestille. De gav rabat på backfriay men jeg kunne ikke få koden til at virke, men de var selv om aftenen online på deres chat, så fik hjælp til det.

Sengen blev leveret nemt og hurtigt med en god fragtmand.

Fik opfølgende mail på min bestilling fra kundeservice som ønskede mig held og lykke med købet og fortalte lidt godt om mit køb, som jeg kunne gå at drømme om i leveringstiden.

Glæder mig meget til at tage varen i brug når vores baby snart kommer til verden. Men ser meget lovende ud.

10 décembre 2016

Fantastisk!

Bestilte en Leonora dukke fra Asi lidt over midnat, natten til black friday.
Allerede Lørdag formiddag kunne den afhentes hos den lokale GLS. Fantastisk hurtig og god service!

6 décembre 2016

100 % tilfredshed

Jeg er meget tilfreds med min handel på Lille Per-seng. Varen kom meget hurtigt, og var af super god kvalitet. Vil helt sikkert handle der igen samt anbefale det til mine venner.

6 décembre 2016

Framragende!

Super service! Jeg ringede da jeg havde et spørgsmål til et vedrørende et af deres produkter, og jeg fik den sødeste dame i telefonen der besvarede alle mine spørgsmål!
Jeg modtog ordren hurtigt, og der var vedlagt en sød lille bamse som ekstra gave.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der :-)

5 décembre 2016

Fik god service

Jeg bestilte en meget lille ordre, og spurgte derfor om jeg kunne få sendt den med brev som b post i stedet, for at spare lidt på portoen. Det kunne jeg fint og det blev sendt som aftalt.

28 novembre 2016

Fremragende service og hyggelig personlig betjening

Jeg havde bestilt en dukke til julegave men fandt ud af at det var en anden dukke barnebarnet ønskede sig. Jeg ringede til Mary og blev guided fint igennem returnering af varen og Mary bestilte den rigtige dukke hjem så jeg havde den få dage efter. Differencen i betalingen kunne jeg betale med mobilepay. En rigtig god oplevelse, der handler jeg gerne igen.

18 novembre 2016

Fantastisk service! Kan kraftigt anbefales.

Først havde jeg brug for vejledning - den fik jeg hurtigt og med dygtig ekspertise!
Efterfølgende bestilte jeg varer og dem modtog jeg dagen efter - fuldstændig perfekt! Og endda med en lille overraskelse fra firmaet!
Kan kun anbefale at bruge Lille Per seng.dk - tak!

11 novembre 2016