One of my favorite online shops. They have extremely helpful customer service and very fast delivery. Sometimes the package is ready for shipping within 30 minutes of ordering.
Lisez les avis des autres
Super service. Købte en spinnestang fredag eftermiddag og lørdag middag lå den klar til afhentning på GLS udleveringssted i Odense. Søndag fisketur, hvor stangspidsen knækkede. Sendte ma... Voir plus
Når man er så ringe til at drive forretning, så man både skal handle med grej og oveni skal tjene penge på data-brokeri (indsamling og handel med kundernes private data), så burde man skifte branc... Voir plus
De opretholder fremragende service. Specifikt en medarbejder ved navn morten. Jeg havde brug for reservedele til et af mine hjul, som jeg ikke kunne finde på egen hånd. Morten var først og fremmest... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Lystfisk.dk er en net- og fysisk butik, drevet af ivrige lystfiskere. Vi ved hvad der rører på sig, og kan derfor sikre dig at du får de bedst mulige råd, for at netop din fisketur bliver en succes. Vi strækker os for at give dig den bedste mulige oplevelse med dit netkøb, helt fra første besøg på vores hjemmeside, til modtagelse og brug af varen. Derfor har vi også et af landets største udvalg, til super skarpe priser. Hvis du ikke kan finde det på vores hjemmeside, så ring ind og forhør dig. Vi kan skaffe næsten alt!
Coordonnées de contact
Messingvej 20G, 8940, Randers SV
- +45 22 66 68 12
- info@lystfisk.dk
- www.lystfisk.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig ekspedition og levering. bestilte 13.30 og modtog det dagen efter kl. 8. Valgte gls ervherv! :)
Fantastisk handel :-)
Købte forskelligt fiskegrej til min søn i fødselsdagsgave. Et par Neoprenhandsker viste sig desværre at være udsolgt, men en flink opringning fra en meget venlig medarbejder, som fortalte at de havde et par noget dyrere handsker, men at jeg ville få dem til de bestilte handskers pris, dvs 50 procent billigere :-) Det kalder jeg virkelig en flot og fin service. Oveni fik jeg et ekstra blink tilsendt med min bestilling, som i øvrigt kom hurtigt :-) Min søn blev superglad for sin gave:-) En sjældent god købsoplevelse, og jeg handler meget gerne hos jer igen. Fortsat endelig jeres fine service:-) Mvh. en meget tilfreds kunde
Super ok service
Kørte forgæves efter waders...
Var i dag kørt fra Hadsund til Randers, for at købe waders hos Lystfiskeren, da jeg havde opgivet alle mine mål, var de sikre på, at de havde Sierra waders med fast støvle som passede mig, det var så bare ikke lige tilfældet og de begyndte straks og beklage flere gange og prøvede flere gange at sælge mig alt muligt andet, selvom jeg flere gange fortalte dem, at det kun var de Sierra waders jeg kom for, men så har jeg da haft den brændstof udgift, sidste gang jeg kom der.

Réponse de lystfisk.dk
Fantastisk hurtig
Fantastisk hurtig, varer til god pris. Præcis som beskrevet.
En fornøjelse at handle med Lystfisk.dk
Fremragende!
Fremragende!
Enkelte varer der var udsolgt, men der blev hurtigt sendt mail med alternativ, der til også en lækker hue i gratis gave!
God service som altid!
Fornøjelse at handle med jer! :-)
Rigtig god service.
Jeg har handlet her en del gange efterhånden, og det bliver jeg helt sikkert ved med.
De har en nem og overskuelig webside, levering går meget hurtigt, og varerne korrekte og af god kvalitet. Der har været et par svipsere med deres lager, men den er altid løst til UG, og har ikke forsinket ordrene.
Bliv ved på den måde.
Super oplevelse.
Var i butikken for at hente lidt grej.
Fik rigtig god hjælp, og der blev hørt på hvad jeg skulle bruge det til og vurderet ud fra det.
Flot og overskuelig butik!
Første ordre, super god service.
Min første bestilling blev hurtigt pakket og leveret.
Alle produkterne ankom godt indpakket og i perfekt stand.
Dog var der to produkter der ikke matchede min bestilling. Sendte en mail og indenfor en time var min mail besvaret og en forsendelse på vej med de korrekte produkter.
Fantastisk service. Vil helt klart anbefale andre at handle hos lystfisk.dk.
Super service!
Bestilte mine varer i går omkring middagstid, og modtog dem med GLS her til morgen! Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos lystfisk.dk :-)
Helt igennem et fantastisk personale
Helt igennem et fantastisk personale, super betjening, support og vare håndtering, her handler jeg virkelig gerne igen, igen, og igen.....
Altid god service
Altid god service
Jeg kommer fra København, men slå vejen forbi når jeg er I jylland for at shoppe grej. Super priser og meget vidende medarbejdere.
God service og gode priser
Jeg har købt fiskegrej og et par Simms handsker,lystfisk.dk har et bredt sortiment,hjemmesiden er overskuelig,har gode priser og pakken kom næste dag.
Super service!
Jeg havde bestilt noget gummi fra Westin, men da lystfisk.dk finder ud af at de mangler en given farve, ringer de til mig for at oplyse mig herom. Jeg tog ikke telefonen men ringede tilbage senere.
Her fik jeg overstående at vide, samt at Lystfisk.dk som kompensation har lagt 2 andre pakker af det gummi jeg havde bestilt, i nogle af de andre farver. Jeg får altså 1 ekstra pakke gummi med som kompensation.
Det synes jeg er super god service.
helt fantastisk servise
super fed servise, og hvis der er et problem med varen, så får man da bare byttet den, eller de finder noget tilsvarende! kæmpe + herfra. og så hvis man har brug for hjælp, så er de super høflige og hjælpsomme.
Sublim service
Jeg fandt "mit" hjul på deres site og det var billigere end andre steder, så valget var let. Da jeg dagen efter så at de havde 15% rabat, valgte jeg at kontakte dem, for at høre om jeg kunne nå og benytte mig af rabatten. Promte fik jeg svar, at den ville blive grukket og dagen efter havde jeg varen. Det kunne ikke være nemmere, hurtigere og billigere.
Shimano fiskestænger med fejl.
Jeg har købt 2 shimano fiskestænger hos lystfisk.dk i Randers. Begge var med fejl. Den første havde fejl i larkeringen, så beviklingen stak ud. Jeg besluttede at bytte stangen til en ny og dyrere stang (1699,-). Den knækkede under et kast med en spinner der rørte stangen. Lystfisk.dk mente det var helt normalt, at en stang til 1699,- knækker midt over under fiskeri. Stangen blev 1 1/2 måned gammel. Nu afventer jeg den endelige dom.
Mvh. John

Réponse de lystfisk.dk
kanon gode priser, dygtig og erfaren personale
Jeg skulle bruge en ny wadejakke og derfor skulle jeg have en lille snak omkring mærker, modeller og for/imod . Jeg prøvede noget forskelligt vi fandt frem til at igen skulle have GA og valget stod mellem ws4 i grå og tsuba. Valget fald på tsuba da den er kanon fed og på bud til 3100 kroner kun 600 kroner mere end ws4.
Tak for en super handel og hjælp fra det dygtige personale i butikken. Kan ikke vente med at skulle ud og teste jakken imorgen :-)
Køb foretaget 2 maj 2016, "testes 5 og 6 maj" ☺
Kan kun anbefale at handle her ☺☺
Hurtig levering og god service!
Fik mine varer dagen efter bestilling :-)
Et nyt hjul ankom med på-spolet line, som jeg synes er super fin service, når man ikke havde bedt dem om at gøre det.
De 8-9 fluer jeg havde købt ankom i en lille æske, her kunne jeg godt havde tænk mig en mere lækker indpakning, så man også kunne se de forskellige fluers navne.
En lille detalje, men ville gøre et bedre indtryk for oplevelsen :-)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.