Mail-Online.dk Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft mail-online i mange år, og nu synes jeg så lige at de skal have ros. Deres nye design er flot og fungerer rigtig godt. Lynhurtigt at logge på, og interessante nyheder på vejen. Syne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Loggede lige på min konto her til morgen, og kunne til stor overraskelse se at mail-online har haft travlt i udviklingsafdelingen. Tillykke folks, det ser rigtig godt ud. En fornøjelse:-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint med en alternativ mail, der ikke er fyldt med reklamer mm. Havde log in problemer på et tidspunkt, men blev hjulpet meget fint af deres kundeservice.

Noté 1 sur 5 étoiles

kan kun logge på gennem jer på reviews. ellers kan jeg ikke læse mine mail. været kunde der 5 mnd så dårligt og skulle lede for og læse sine mail

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de service de courriel

Écrit par l'entreprise

Sikker dansk email: Mail-Online er dansk, og har gennem mere end 20 år fungeret som foretrukken mailtjeneste for en lang række danskere. Vores servere er placeret i Danmark, og der ydes dansk mailsupport. Der vises ingen reklamer på Mail-Online. Hverken når du logger på din webmail eller via dine enheder. Dermed bruges dine persondata ikke til, at annoncører kan målrette deres budskaber til dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Stabilt men det koster

Mail-online er meget stabilt og jeg har brugt det i årevis. Netop pga. den lange brugstid, følte jeg mig også lidt taget som gidsel, da det kom til at koste og det er ikke billigt at bruge det. Jeg har min mail ude mange steder, så jeg kan ikke bare lige skifte.

1 octobre 2023

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.

Du har været med hos os i mange år. Helt tilbage fra dengang hvor vi gik fra at være en gratis reklamefinansieret tjeneste til at blive en brugerbetalt reklamefri emailtjeneste. Det er vi glade for og taknemmelige over, og vi håber at du føler at det har værdi, at du kan benytte en reklamefri tjeneste, med servere placeret i Danmark og med dansk support.

Hvis du vil have et lille tip, så har du mulighed for at få din mailkonto til en lavere månedspris. Hvis du opgraderer for 12 måneder, sparer du 25% på den månedlige gennemsnitlige pris. Hvis du har brug for yderligere information, så send gerne en mail til kundecenter@mail-online.dk

Vi er glade for at du trods alt er tilfreds med vores tjeneste.

Noté 4 sur 5 étoiles

Et godt spamfilter

23 septembre 2023

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.

Vi bruger mange ressourcer på vores spam-filtre, så det er dejligt at høre, at det fungerer tilfredsstillende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er bare godt tilfreds

Jeg er bare godt tilfreds. Det fungerer fint.

28 septembre 2023

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.

"Fungerer de allerfleste dage!" - det kunne være en anmeldelse af den ydmyge medarbejder, som sidder foran tastaturet og besvarer anmeldelser lige nu. Det er jo godt, men vi ved alle, at det kan gøres bedre!

Så det vil vi bestræbe os på :-)

Nemt enkelt overskuligt

let forstå det er på dansk

26 septembre 2023

God service godt tilfreds

24 septembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Mail-Online.dk er min livslinje til…

Mail-Online.dk er min livslinje til verden.
Venlig hilsen Dorte Karrebæk

22 septembre 2023

Réponse de Mail-Online.dk

Tusind tak for din anmeldelse, den luner virkelig.

Nemt og overskueligt.

19 septembre 2023

Dejlig og nem brugeroplevelse

Dejlig og nem brugeroplevelse. Oplever aldrig problemer.

18 septembre 2023

Fin mailtjeneste

Fin mailtjeneste. Dejligt at der ikke er nogen reklamer.

6 septembre 2023

Dyrt og stadig dyrere

Jeg tilmeldte mig og blev lovet 400 kroner om året. Efter et år kostede det allerede over 1300 kroner om året.

19 avril 2023

September 2023:

Det er lidt pinligt at indrømme, men vi har ikke været opmærksom på disse anmeldelser på Trustpilot før nu.

Mail-Online.dk siden 2013 har fået 22 anmeldelser, altså ca. 2 om året, hvoraf størsteparten er negative.

Vi svarer derfor tilbagerettet på disse anmeldelser - med et samlet svar på alle:

Vi har aldrig betalt for at få anmeldelser på Trustpilot, heller ikke igennem deres egne systemer, så vi kunne måske have gjort noget mere, for at få flere positive anmeldelser, og dermed skabe bedre balance.

Vi tænker, at noget af forklaringen fsv. angår de ældre anmeldelser tilbage fra 2013-2014, kan skyldes at nogle af brugerne blev stødte over at vi gik fra at være en reklamefinansieret gratis emailtjeneste til at være en reklamefri brugerbetalt emailtjeneste.

Vi har måske ikke været gode nok til at forklare, at man hos os får en reklamefri mailkonto, og at vores tjeneste befinder sig på danske servere under dansk lovgivning, og ikke mindst, at brugernes personlige data ikke sælges videre til diverse annoncenetværk.

Det er vi blevet bedre til, og det er vores indtryk at mange gerne vil betale for at slippe for reklamer i deres Mailboks.

Vi har op gennem 2010-erne forsøgt at holde den primære kundekontakt via e-mail support. Det har der i disse år været utilfredshed med, fremgår det af nogle af anmeldelserne. Vi har i dag support både telefonisk og via e-mail, og i realiteten besvarer vi e-mails i alle ugens dage, også lørdag søndage.

Den sidste anmeldelse, som er fra 2023 handler om at prisen er steget markant allerede efter et år. Dette er ikke korrekt. Tvært imod har vores priser været uændrede i de sidste 5 år, siden februar 2018. Men en bruger kan vælge forskellige perioder og forskellig størrelser på sin mailboks, og deraf kan priserne variere afhængig af hvilken periode og størrelse man ønsker. Priserne fremgår af vores brugerbetingelser.

Endelig skal det også nævnes, at vores tjeneste har udviklet sig gennem disse seneste 10 år, og i dag fremstår den del anderledes både grafisk og teknisk, end det gjorde for 10 år siden, hvor de første anmeldelser er fra.

Vi kan nok ikke undgå at få negative anmeldelser i fremtiden, men vi vil i sagens natur gøre hvad vi kan for at forbedre statistikken.

Fremadrettet skal vi nok være meget bedre, til at svare direkte på de anmeldelser vi modtager her på Trustpilot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for min mailkonto

Jeg er glad for min mailkonto hos mail-online.dk

28 septembre 2020

Noté 1 sur 5 étoiles

Damaging lies made up for consumption…

Damaging lies made up for consumption by morons. Don't lower yourself to their level. Avoid.

18 août 2020

Noté 1 sur 5 étoiles

Næsten umuligt at lukke konto

Næsten umuligt at lukke konto. Trækker automatisk beløb fra min konto efter nedlukningen. Dyr. Dårlig service. Dårligt spam filter. Jeg føler mig snydt igennem mange år.

18 juillet 2020

Utterly abominable

23 janvier 2020

Elendig kundeservice

Jeg kan ikke komme ind på min mail, og det kun muligt at komme i kontakt med dem via mail.
Det er svært at kontakte dem via en mail,man ikke kan komme ind på.
Så det er umuligt at kontakte kundeservice
Har de ingen telefon??
Jeg har kæmpet i timevis for at komme ind på den mail eller bare kontakte kundeservice, men det er helt umuligt.
Måske skulle man skrive til ekstra Bladet om det?

17 décembre 2019

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har haft en email hos dem

Jeg har haft en email hos dem, for år tilbage, og brugte den flittigt, indtil at jeg rykkede min hoved email til en anden udbyder.

Jeg kan i dag ikke komme ind, og spørger kundeservice om hjælp, hvor at jeg får svar om at: "Vi har ikke en sådan emailkonto hos os. Hvis du ikke har opgraderet den efter prøvetidens udløb er den slettet for længst".

Hold nu kæft hvor er det ringe altså! Vigtige emails fra datiden af, er slettet uden advarelser, eller korrekt henvendelse til mig... Typisk dansk bras. Hold jer langt væk

21 novembre 2019

Noté 2 sur 5 étoiles

Okay men dyr.

God mail tjeneste, bare dyr!
Og øv at “normale” mails bliver markeret som spam.

20 décembre 2018

Reklamere med gratis mail

Det er ikke gratis..

17 octobre 2016

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus