Rigtig fin hjemmeside og god service. Jeg giver 4 stjerner i stedet for 5, fordi der ikke fulgte skruer og rawlplugs med til hylden. De skruer, vi selv måtte købe, matcher ikke farven, hvilket trækker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte og betalte 2 madrasser, og blev lovet en leveringstid på et par uger. Det blev fint overholdt, og dagen før leveringen fik jeg advis på sms om omtrentlig tidspunkt. De to tunge pakker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service og hjælp i butikken, vi køber alle vores møbler hos Max Jessen fremover, stort og lækkert udvalg i butikken, man føler sig virkelig velkommen når man kommer der. Kan klart anbefales... Voir plus
L'entreprise a répondu
Besøg vort møbelunivers med faguddannet personale en af landets største Skovby og Stressless afdelinger samt stort design- og søvncenter. Vi har 10.000 m2. udstilling med spisestuer, læder- og stofsofaer, designafdeling, havemøbler, 1200m2 søvncenter, alt i brugskunst, tæpper og lamper. Alt fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen senge, HAY, UMAGE, WOUD, AUDO, Farstrup, Klim, Bruno Mathsson, Søren Lund, MUUBS, Cane-Line, PBJ, Andersen, Skipper, Stouby, Nielaus, Stressless, GAZZDA, Brainchild, Skovby, Tempur, Hjort Knudsen, Handvärk og mange flere samt alt fra ILVA.dk. Vi bringer jeres nye møbler til døren hver uge fra Aarhus til Skagen og resten af Danmark med egne chauffører eller GLS. Fri fragt brugskunst ved køb over kr. 499,-. Besøg også MAX Outlet, Hadsundvej 54, 9575 Terndrup med alt i møbler og boligtilbehør til outletpriser. Egen import af amerikanske La-Z-Boy lænestole og sofaer. Book vores indretningsarkitekt, hvis du har brug for hjælp til indretningen. Egen erhvervsafdeling til både store og små virksomheder. Kontakt Brian Tonnisen på erhverv@maxjessen.dk eller 22193364. Åbent alle dage (undtaget helligdage) Se mere på www.max-Jessen.dk eller følg os på Facebook & Instagram. Flere spørgsmål: Kontakt os på 98335333 eller terndrup@maxjessen.dk.
Industrivej 2, 9575, Terndrup, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg kom for at hente en lænestol sammen med min datter – og blev mødt af det skønneste personale, som tog imod os med det samme. Min datter blev tilbudt både en slikkepind og en klapvogn at sidde i, og de har endda et lille legerum med mulighed for både leg og tegning. Det gav mig ro til at kigge rundt i den store butik. Genialt tænkt!
Ved udleveringen gik det dog op for mig, at det måske ikke var det smarteste valg at tage vores mindste bil 😅 Men to super hjælpsomme medarbejdere trådte straks til og hjalp med at få stolen ind og bagklappen bundet forsvarligt ned, så jeg trygt kunne få stolen med hjem. De var hjælpsomme fra start til slut!
Tusind tak for en virkelig god oplevelse – jeg kan 100% anbefale at handle hos jer!

Réponse de Max Jessen A/S
Super hurtig levering, meget fin pris og kvalitet i top.
Dog sat et forkert sted af fragtmand...

Réponse de Max Jessen A/S
Jeg har bestilt et loungemøbelsæt fra Max Jessen Ilva, og jeg modtager min ordre uden problemer. Desværre modtager jeg to loungestole med forskellige længder ben. Jeg kontakter butikken, som vil kompensere med et gavekort på 800,- kroner til butikken hvis jeg beholder stolene, hvilket jeg takker nej til, da stolene jo er ubrugelige med forskellige længder ben(de står og vipper) Jeg ønsker dem derfor ombyttet. 14 dage efter kommer fragtmændene og ombytter stolene med to nye … som OGSÅ har forskellige længder ben. Jeg ringer ind til kundeservice, og spørger om det virkelig kan være rigtigt, at jeg modtager endnu to stole med fejl. Hun beklager fejlen og tilbyder at jeg enten kan få 500,- kroner i rabat, en ombytning af stolene eller sende alt retur og få mine penge retur. Jeg fortæller hende, at jeg jo meget gerne vil have loungesættet - sofaen havde ingen fejl og var taget i brug, så jeg ønskede blot to stole UDEN fejl. Hun opretter derfor endnu en ombytning. Jeg kontakter hende og fortæller at jeg har byttet rundt på nogle af benene på stolene, så det nu kun er den ene stol der skal ombyttes. Hertil tilføjer jeg, om det virkelig kan passe at jeg skal købe et loungesæt til 9500,- og så bruge så meget tid på fejl, mangler og kundeservice, uden nogen form for kompensation? Hvortil hun svare, at jeg var tilbudt en kompensation på 500,- .. JA, hvis jeg beholdte stolene?! Jeg er i chok over deres kundeservice, og syntes det er under al kritik! Magen til manglende service troede jeg ikke man skulle finde i sådan et stort møbelhus? Selv JYSK tilbyder 10 x bedre service på møbler til den halve pris. Jeg er så skuffet! Nu er jeg spændt på at modtage en ny stol til ombytning, mon 3. gang er lykkens gang?

Réponse de Max Jessen A/S
Jeg har haft en god oplevelse i forbindelse med købet af et Skagen tæppe hos Max Jessen, som jeg er meget tilfreds med. Alt omkring info og levering har ligeledes været en god oplevelse, så derfor er de 5 stjerner helt fortjent.

Réponse de Max Jessen A/S
Smukt café bord, god levering og bordet lever fuldstændigt op til mine forventninger 🙏

Réponse de Max Jessen A/S
Vi har købt alle møbler til vores nybyggede sommerhus ved Max Jessen. Alt har bare spillet 100% fra første møde med Morten og igennem hele processen. Han har været utrolig hjælpsom og god til at guide i forhold til valg af møbler, lamper, havemøbler osv. Derudover har vi fået fantastisk hjælp til selve indretningen af Tracey (indretningsarkitekt), som i den grad har fået vores sommerhus til at fremstå super flot.
Vi fik leveret og monteret alt til aftalt tid, vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal have nye møbler, og vi giver vores allervarmeste anbefaling til Max Jessen.

Réponse de Max Jessen A/S
Vi besøgte Max Jessen, da vi skulle indrette vores nye hus, og får 3 mdr. forinden overtagelsen af huset bestilt møbler med planlagt levering til indflytningsdatoen. Ved indflytningsdatoen fik vi vores seng leveret som aftalt. Resten af møblerne, herunder spisebord, sofabord og sofa var blevet bestilt til forkert dato. Derfor fik vi lånesofa og spisebord leveret. Det rigtige spisebord og sofabord blev herefter leveret to mdr. senere, sammen med en forkert sofa. Der gik dernæst en måned før rigtig sofa blev leveret. Vi har ligeledes købt lammeskind til vores spisebordsstole, som i butikken fremstod i naturfarve. Ved levering ses de alle med lyserødt skær. Sengen er vi ligeledes yderst skuffede over, og sælgers løsning til dette er, at vi bruger 4000,- ekstra på at tilkøbe andre madrasser, så vi ikke længere triller over i samme side af sengen. Vi har ikke ønsket at beklage os, da sælger har været venlig og rar, men for os kan det ikke længere gøre op for hverken manglerne eller kvaliteten. En yderst skuffende oplevelse at handle ved Max Jessen.

Réponse de Max Jessen A/S
Var i max jessen outlet i går den 14 maj.
Købte en lænestol og en fodskammel.
Super betjening og meget veloplagt personale.
Kristian som vi handlede med, var meget hjælpsomme, og leverede stolen indenfor et kvarter.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg, eller mine søstre handler her.

Réponse de Max Jessen A/S
Jeg fandt et produkt, der var udsolgt alle andre steder og hvorpå andre hjemmesider tog virkelig meget i gebyr for forsendelse, så gjorde Max Jessen det billigt, og leveringen var hurtig, så jeg er yderst tilfreds.

Bedste oplevelse. Kundeservice i topklasse. Kan virkelig anbefales

Réponse de Max Jessen A/S
Super fin butik, med rigtig god service! Det er skønt at træde ind i en butik hvor der bliver taget hånd om en. Smilende og imødekommende personale.

Réponse de Max Jessen A/S
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Max Jessen - god pris - god vejledning og især flinke chauffører ved leveringen af varerne

Réponse de Max Jessen A/S
Fantastisk service i butikken, flot butik og godt og hjælpsomt personale. Stort udvalg af møbler.

Réponse de Max Jessen A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.