Der Rolex Händler , Merlin Zauberhafte Uhren ist der Hammer....ich würde 7 Sterne vergeben....Hammer Uhr, Hammer Service, ich bin überwältigt.... den Uhren-Händler kann ich nur Empfehlen....

Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... Voir plus

Meget skuffende kundeserviceoplevelse! Annullerede ordren kort efter bestilling, men de vil ikke annullere min odre. Da dette ikke blev respekteret, bad jeg dem om at slet mig som kunde. På trods... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dejligt at opleve at prisen er i bund, men at troværdigheden er i top! Nem og overskuelig købs side Nem- og sms sikret købs procedure Kvittering kom øjeblikkeligt til min mail Pakken... Voir plus

1. Événements & divertissement

Écrit par l'entreprise

Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,2

Tous les avis

(2 472)

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Modtog en ledningsfri støvsuger inkl

Modtog en ledningsfri støvsuger inkl. moppefunktion. Efter at have pakket alle dele ud, monteret osv. opdagede jeg, at strømforsyningen var en britisk model og ikke passede i dansk stikkontakt. Kontaktede dagen efter Merlins kundeservice, som bad mig returnere det hele, hvis de skulle kunne hjælpe mig. Jeg fortalte, at jeg allerede havde flået og smidt al emballagen ud, men den korte melding lød, at de SKULLE have hele pakken retur, ellers kunne de ikke hjælpe mig. Da jeg spurgte, om de ikke bare kunne sende en omfordeler, blev jeg bedt om at tage et billede af stikket og sende det til dem, så ville de kigge på det - måske de kunne gøre noget. Jeg var ivrig efter at komme i gang med min støvsuger og orkede ikke at skulle vente på en løsning, der måske ville tage 1 uge. Så valgte i stedet at gå hen til Elgigantgen, som på 2 min. fandt en omfordeler til 120 kr. Så nu kører min støvsuger. Synes godt at Merlin kunne være kommet op med denne løsning, i stedet for at bede mig have besvær med at returnere varen. De kunne som det mindste have tilbudt at sende en omfordeler, så jeg ville have den med posten næste dag. Det var trods alt dem, der havde sendt mig en "forkert" vare. Så ville den sag være ude af verden. Rigtig dårlig service. Jeg køber fremover mine elapparater hos Elgiganten!

20 mars 2024

Hej Stella
Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager at vi ikke var løsningsorienterede da du henvendte dig, det må ikke ske.
Vi skulle have tilbudt dig at fremsende en stikadapter, så du kunne tage produktet i brug.
Merlin.dk

Bedste pris og hurtig levering

Jeg bestilte en brødrister torsdag kl. 20 og kunne hente den i pakkeboks kl. 9 fredag morgen. Prisen var desuden den laveste på pricerunner.dk. 👍

1 mars 2024

Brud på aftale - returnering af varer

Efter en fejlbestilling fik jeg besked fra T***a i kundeservice om, at da hun ikke kunne annullere ordren, kunne jeg i stedet blot lade ordren ligge uden at blive afhentet, så ville den blive sendt retur.

Pakken var bestilt til pakkeboks, men Post Danmark valgte i stedet at levere den til min hjemadresse, uden at jeg dog hverken har kvitteret for, eller sagt ja til at modtage pakken. De har blot stillet den udenfor døren, også uden min tilladelse.

På trods af, at det er i lodret strid med vores aftale, betragter Merlin A/S pakken som leveret, og tilbyder mig at transportere varerne tilbage på posthuset (30kg pakketransport til fods), uden kompensation.

Pakkens værdi er ikke stor (~1000 kr.) og kunne let have været krediteret.

Medarbejderne hos Merlin har i øvrigt været flinke og imødekommende, men det er simpelthen ikke tilfredsstillende at en kunde skal til at agere privat transportfirma fordi en leverandør har fejlet, og/eller en medarbejder ikke kender leveringsprocedurerne godt nok.

Det er en sag, hvor Merlin helt tydeligt er kommet til at love mere, end de kan holde, og alligevel tager Merlin ikke ansvaret på sig, men falder tilbage på at 'pakken er leveret' - hvad den jo netop ikke skulle have været, jf. skriftlig aftale med Merlins medarbejdere (dokument haves).

Merlin sparer 1000,- kr. i pakkekreditering, men til gengæld vælger jeg fremadrettet at handle andetsteds, og indberetter i øvrigt Merlin for dårlig erhvervspraksis. Det ærgrer mig, for jeg har ellers jævnligt bestilt varer hos Merlin, og har et ellers generelt godt indtryk af virksomheden. Men et aftalebrud er et aftalebrud, og Merlin har i denne sammenhæng valgt at fralægge sig alt ansvar, hvilket stemmer dårligt overens med hvad jeg personligt betragter som god erhvervsskik.

[Opdatering: Jeg har nu modtaget returlabels på mail, og da jeg ikke, som mange mennesker nutildags, er i besiddelse af en printer, skal jeg også lige en tur på biblioteket for at printe labels, for derefter at ompakke forsendingen, sætte labels på, transportere pakkerne til posthuset, og så kan det være, der er en lille chance for at jeg får refunderet beløbet.]

7 février 2024

Hej Emil
Tak for din anmeldelse
Vi har været i dialog om denne sag, og som jeg har oplyst dig, mener vi ikke at der er tale om et aftalebrud som du skriver her. Det er korrekt at vi har oplyst at du kan undlade at modtage pakken, og så vil den blive returneret til os automatisk. Som jeg har oplyst kan jeg ikke svare på hvorfor PostNord har leveret pakken direkte til din adresse, i stedet for til posthuset.
Varen kan returneres gennem den almindelige fortrydelsesret, og vi har stillet returlabels til rådighed til dette. Vi kan ikke efterkomme dit ønske om at beholde varerne og få refunderet 1000 kr. blot fordi de er blevet leveret direkte til dig, selvom de skulle have været lagt til udlevering på et posthus. Aftalen om levering af de købte varer, er overholdt.
Med venlig hilsen
Nicolai

En super oplevelse

Jeg købte en PlayStation 5 kontroller. Og de var super hurtige til at sende den og fik den til en god pris.
Så alt i alt en super god oplevelse og jeg vil helt klart bruge dem i fremtiden!

15 janvier 2024

Elendig kundeservice.

Virkelig arrogant og dårlig kundeservice.

Updater: jeg har ikke behov for at oplyse dig om noget. Du kan selv finde frem til det!

13 novembre 2023

Hej Jalil
Tak for din anmeldelse.
Jeg vil gerne undersøge dette nærmere og finde frem til hvad der er sket.
Opdater venligst din anmeldelse og oplys dit ordrenummer, så vil jeg vende retur til dig.

I får kun en stjerne

I får kun en stjerne
Jeg bestiller en stor Nerf gun til mit barnebarn. Den bliver modtaget hurtigt. Vi glæder os til at give ham den juleaften. Han bliver superglad og er stolt over at skulle være “ sej”
Men ak! Lang næse.
Ved udpakning mangler Nerfgun lader samt skud. Dvs han kan ikke bruge den. Skuffelsen er stor, men han tager det egentlig pænt.
Nu kommer balladen. Vi skal vente, der skal nemlig laves reklamation og varen skal sendes retur trods beskrivelse og billed dokumentation.
Der går 5-8 hverdage ( ifølge deres hjemmeside) før Merlin vil modtage varen og herefter skal der sags behandles.
Jeg kan ikke på nogen måde se hvad der skal checkes. Der er ingen elektronik,så billeder taler for sig selv.
I min verden burde kundeservice have beklaget og afsendt ny vare med det samme, da der på må være sket en “hovsa”. Skud og lader må være fjernet fysisk.
Om det så er en vare i har fået retur og den ved en fejl er sendt ud til ny kunde det vides ikke, men det burde ikke kunne ske. Defekt vare modtaget retur burde aldrig kunne sendes ud igen.
I stedet skal mit barnebarn afvente forretningsgangen, ikke rimeligt for denne type vare.
Det er ikke i orden.
Så alt i alt en skidt oplevelse der bestemt ikke opfordrer til ny handel.

5/1 Efter aftale opdateres hermed ordre nummer. 55901337
Opdatering:
6/1. Trods opdatering af anmeldelse ( 5/1) får jeg 6/1 mail om at I mangler oplysninger. Så går endnu en dag.
Jeg kan på Postnord se at I har modtaget varen retur, så sagsbehandling burde kunne effektueres nu.

Opdatering:
8/1 Får beskeden at varen er udgået og penge refunderes, hvis nu I havde sendt en ny vare med det samme ( på tidspunktet for min reklamation var varen på lager) så havde vi stået med en glad dreng i stedet for nu en meget skuffet dreng. Måske I skulle overveje den lange behandlingstid specielt for denne type vare.
Det opfordrer ikke just til yderligere handel. ØV !

Opdatering
12/1 Hvis jeg kunne give nul stjerner så ville jeg gøre det.
Penge modtaget retur for reklamation. Det er hvad det er er, rigtigt ærgerligt at varen er udgået. Det gør mig gal i skralden at jeg på kreditnota læser at min vare er en DEMO vare. Det var IKKE oplyst da jeg købte varen. Vil sige man IKKE kan regne med at få en ny vare?
Burde det ikke have stået skrevet da jeg skulle handle, så jeg selv kunne have valgt om jeg ville købe en “ brugt “ vare.
Dette er under al kritik.
Det er også under al kritik at I ikke svarer henvendelser til jeres support.

Opdatering:
12/1 support har nu svaret. Varen var ikke DEMO ved købet, men er lagt på som DEMO efterfølgende,forklaring godtaget.
I får stadig kun 1 stjerne, da jeg er meget utilfreds med at I ikke blot sendte ny vare med det samme.
I kunne også godt have give en undskyldning og evt en form for plaster på såret.

24 décembre 2023

Hej Tina
Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager den situation i har stået i med julegaven.
I den forbindelse vil jeg gerne undersøge hvad der er sket og finde frem til en løsning.
Opdater venligst din anmeldelse og oplys dit ordrenummer, så vender jeg retur til dig.

Opdatering:
Jeg kan bekræfte at pakken er ankommet til os.
Min forventning er at vi når til din pakke i løbet af dagen i morgen, tirsdag den 9 januar.
Pengene vil blive refunderet til dig, da vi ikke længere har produktet på lager og det er udgået af sortiment.

Super service hos Merlin

Super service hos Merlin. Både ved bestilling 15/12-23 og i forløbet indtil PostNord efter juleaften fandt pakken hos PostNord selv. Deres handlinger eller mangel på samme må de selv stå til mål for. Merlin gav supergod behandling.

15 décembre 2023

Hurtig levering

Varen blev leveret hurtigt og var som forventet. Intet at klage over. Handler gerne hos Merlin igen.

3 décembre 2023