Dette er nr 2 af samme situation, og begge gange er jeg blevet meget tilfreds og glad. Jeg lavede ikke en anmeldelse af første køb men var rigtig glad for både varen og levering. Til en grad hvor je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Der Rolex Händler , Merlin Zauberhafte Uhren ist der Hammer....ich würde 7 Sterne vergeben....Hammer Uhr, Hammer Service, ich bin überwältigt.... den Uhren-Händler kann ich nur Empfehlen....
Svindlede mig for DKK 786,00. Merlin har en forretningsmodel, hvor de sender produkter, hvor halvdelen mangler. Får man ikke sendt produktet retur til deres arbitrære frist, beholder de pengen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris
Coordonnées de contact
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Danemark
- support@merlin.dk
- www.merlin.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Kundeservice (Steffen) giver en rigtig…
Kundeservice (Steffen) giver en rigtig fin hjælp og selve værkstedet fik kigget på min iPad og ombyttet til en som virker … alt i alt må jeg sige det var en rigtig god oplevelse med reklamationen og betjeningen selvom ventetiden var en smule længere end gennemsnittet :-).. her vil jeg gerne handle igen☺️
Ordrebekræftelse
Synes det er lidt underligt, at jeg ikke modtager en ordrebekræftelse på at jeg har købt noget hos jer.....

Réponse de Merlin
God service efter dårlig oplevelse.
Køb af Espresso maskine.
Af uransagelige årsager, fik jeg kun leveret noget tom emballage fra min maskine til 3000.-, Jeg må sige at behandlingen af reklamationen var uden de mindste problemer.
Jeg modtog en ny pakke MED indhold 2 dage efter. 👍
Merlin har gjort alt i processen til…
Merlin har gjort alt i processen til UG. Både afsendelse af varer samt acceptere fortrydelse af nogle køb. Hidtil bedste oplevelse af køb online.
Hurtig og effektiv
Fantastisk lynhurtig levering👏 Havde…
Fantastisk lynhurtig levering👏 Havde pakken 20 timer efter bestilling🙏🏼 Har aldrig oplevet så hurtig en levering 💪 5 stjerner til jer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super hurtig levering Super Merlin
Jeg har ikke modtaget varerne
Jeg har ikke modtaget varerne som aftalt. Jeg spurgte support om en ny leveringsdato. Varerne skulle ankomme mandag den 10.10.2022. Min ordre blev tante den dag.

Usædvanlig hurtig levering
O stjerner
Købte for 3 år siden et Garmin Vivimove HR sports ur hos Merlin. Det virker nu ikke længere korrekt og skal derfor repareres. Men da det er uden for garantien på 2 år vil Merlin ikke have noget med det at gøre!!!
Det kan man da kalde elendig kundeservice!!!

Réponse de Merlin
Nem hurtig sikker bestilling til…
Nem hurtig sikker bestilling til fornuftig pris inklusive levering.
Bestilte en Phillips ep2224
Bestilte en Phillips ep2224 - kom meget hurtigt, men der mangler en dansk manual, der findes godt nok en på nettet, den virker for os ubrugelig, det kan vel ikke være rigtig at jeg skal udskrive 275 sider (det ser heller ikke til at virke
Perfect customer service
Exceptional customer support. The response time was only few hours. Their only concern was to make the customer happy. They gave a refund instantly for the fair outcome.
Hurtig levering.
Hurtig og perfekt levering
Hurtig og perfekt levering, alt er som det skal være
Perfekt
Bosch håndstøvsuger, til en god pris, bestilt tirsdag eftermiddag, og leveret gratis onsdag formiddag i pakkebox.
Perfekt 👍🥳
Hurtig levering og til den bedste pris
Super hurtig og gratis levering af de varer jeg har købt gennem tiden. De har ofte den bedste pris på kendte mærker.
L’expérience Trustpilot