Café mig og Annie Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Har set de meget svingende vurderinger - ved de har 2 steder, vi var 3 gange på Bella / Amager stedet i sidste uge, brunch, drinks, dejlig ude plads under parasoller på plads uden trafik, og inde god... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stjernerne går også til dejlig brundh m.v. og rimelige priser, men først og fremmest til det fantastiske, unge personale! Alle er høflige,søde og imødekommende. Føler mig virkelig velkommen og glæder... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Langsom service, mangelfuld engagement fra tjenerne. 20,- for et glad isvand. Nægter at fylde glasset op med vand igen. De har valgt ikke at servere postevand gratis. Fair nok. Usmagelig regel ef... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Café mig og Annie

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

God og venlig service, tør chili con carne

God og venlig service - Mig og Anni i Lyngby - jeg vil give 5 stjerner for service, men kun 2 stjerner i alt fordi chili con carne var meget tør - og er bedre andre steder, efter min erfaring. Jeg kommer igen, men kan ikke anbefale chili con carne.

27 décembre 2024

Lækkert

Havde reserveret bord kl 1200. Hvilket var en god idé, da der var godt besøgt. Man træder ind i en hule med god stemning fra dørkarmen... Belysning og atmosfæren emmer af kvalitet. Betjeningen var super god, forståelig, punktlig og aldeles fremragende til at sørge for at man følte sig godt tilpas.
Maden. LÆKKER!!! Ikke for meget... Ikke for lidt... lige tilpas, og det hjemmelavede marmelade og brød er til 5 ☆ mere.
Tak for en dejlig brunch, og en skøn times tid ❤️

5 décembre 2024

Dyrt og dårligt

Jeg forstår simpelthen ikke at folk har givet de gode anmeldelser. Jeg var med en veninde igår og bestilte cesar salat, det var forfærdeligt… brændt kylling og “ underlig” dressing, det hele smagte bare så dårligt og det var så dyrt. Jeg vil ikke anbefaler stedet.

16 octobre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Lækker mad, men...

Lækker mad, men man risikerer at skulle diskutere med servicepersonalet om hvorvidt man har bestilt 3 crispy chicken burgere to go eller ej. Jeg foretrækker hakket kød i min burger, så det faktum alene gør mig mere end sikker på at jeg IKKE bestilte kyllingeburgeren, men derimod den med oksekød. De blev tvært sendt tilbage til køkkenet og jeg måtte betale differencen for de nye burgere. Servitricen undskyldte omsider misforståelsen, men gav sig til at argumentere sin sag igen, da jeg brokkede mig lidt over at skulle betale fuld pris. Det er blot en lille fejl, men servitricens håndtering var dårlig. Professionelle steder diskuterer ikke med kunderne på denne måde og det havde været god stil at lade mig slippe med den betaling, jeg først blev opkrævet. Evt lægge en ekstra bakke pommes frites ved.

11 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Holdt studenterbrunch for venner og…

Holdt studenterbrunch for venner og familie i Lyngby.
Hele vejen igennem en god oplevelse. En fin samtale om buffet, der på dagen var fint anrettet med dejlig mad i rigelige mængder. Super opmærksomme unge mennesker, der gav en meget fin betjening. Prisen helt passende. Absolut anbefalelsesværdigt 😉

6 juillet 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Flade øl og ingen reaktion fra ejer

Vi havde bestilt 2 fadøl, som i den grad ikke var gode. Den ene var helt gennemvandet og den anden fuldstændig grumset og udrikkelig. Da vi henvender os til baren får vi blot mulighed for at betale differencen til en anden øl, 5 kroner, herregud. Desværre er denne også helt vandet. Da vi var der tidligt, mistænker jeg at hanerne ikke var kørt igennem. Der var samtidig flere spyfluer i det ene glas, hvilket var relativt ulækkert. Når man tager 75 kroner for en fadøl, bør ens forventninger kunne imødekommes.

Jeg skrev efterfølgende en mail til caféen, som jeg aldrig har modtaget noget svar på.

Der er ingen klager over servitricen, hun var sød og imødekommende og erkendte at hun vidste meget lidt om hvordan øl skulle se ud.

Desværre mistede i en lokal kunde der.

6 juin 2024

Spar dine penge

Café mig og Anne lyngby

Jeg spiste brunch med en veninde, maden var smagsløs, frugten virkede som om det havde stort længe og betjeningen var elendig. Vi fik ikke noget hjælp, medarbejderne stod bare lidt og dovnede den af. Man betalte da man havde bestilt, det var som om at efter man havde betalt var man lidt ligegyldig. Man var ikke værdig nok til at få mere service. Det er et lidt mere Instagram venligt sted end det er en lækker café med god mad.

5 juin 2024

Fin betjening. Elendig mad

Først og fremmest er betjeningen fin her i Ørestad. Jeg har været der 2 gange, dels hvor vi fik en Ceasar Salad, der var temmelig kikset, og igår fik jeg en burger. Pomfritterne var ok, burgeren var noget fedtet rod, med en uintelligent bolle, der smuldrede. Jeg lider ås også af den vrangforestilling, at en burger burde kunne spises ved at holde den, men ambitionen her, var at lave en eiffeltårnsburger. Den bajernæse der fulgte med var virkelig ikke god, og for at gøre det perfekt, havde de lagt et stykke papir under maden, der blev opløst af fedtet og gik i symbiose med maden.

18 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Det er den dårligste brunch jeg længe…

Det er den dårligste brunch jeg længe har fået.
Jeg fik ost på min tallerken selvom jeg bad om ikke at få ost, da jeg er veganer, som jeg oplyser ved bestillingen. Som kompensation vil jeg få lidt ekstra frugt og brød. Det tror jeg ikke jeg fik 😶 (efter jeg nu har læst anmeldelser herinde - måske lidt ekstra)
Man glemmer at fortælle, at der er skyr “i” smoothie Bowl’en som jeg får smagt på, og efter hvad jeg ku se har den smoothie Bowl aldrig ser skyggen af et frossent bær. Det ligner og smagte af skyr med bær ovenpå. Flabet at kalde det en smoothie Bowl.
Den unge tjener tilbyder bare frugt, så Jeg beder om en skål müsli med bær til i stedet - en tør fornøjelse, så jeg hælder resten af min havremælk til kaffen henover.
Derudover var det den mest ringe brunch jeg har betalt 170,- for! Et stykke halvt rugbrød der var 3 cm tykt og et stykke franskbrød der mest mindede om et formbrød til en 10’er fra bageren, hvis de overhovedet sælger den slags brød mere. Frugtskålen var fin og den lille bøtte marmelade, men det er vist heller ikke svært at gøre forkert.
Den unge mand forsøgte at imødekomme en veganers ønsker ved at tilbyde frugt. Jeg forstår ikke, hvorfor han ikke spørger køkkenet.
Generelt en VIRKLIG ringe brunch. Jeg kommer aldrig igen

9 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super sød og hurtig betjening og velsmagende mad

Lørdag ved frokosttid. Solen skinner endelig. Vi vil alle gerne sidde ude , og så gør de søde unge nennesker alt hvad de kan for at skaffe plads/ bord i solen og betjene os så hurtigt som muligt.
Jeg fik et dejligt smørrebrød med avocado og kylling, flot pyntet med rødløg og granatæble.

27 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Brunch menu svarer ikke engang til en…

Brunch menu svarer ikke engang til en børnemenu.
Brunch består af lidt yoghurt med bær.
Frugt ikke friske.
Et halvt rugbrød og franskbrød, med pålæg der svarer til 5g ost at komme på.
Beskidte borde, gulve og tæpper, samt hænger møg ned fra loft og lamper.

23 mars 2024

Ikke godt

Brunch anretning. Fantastisk lækkert brød, men ærgerligt der kun var en halv skive franskbrød til hver og rugbrød. Rigtig god smootiebowle, som jeg nok ville kalde Youghurt med bær. Fik spejlæg, som var vendt, men stegt knastørre. Pandekagerne var meget tørre og kedelige. Frugttallerken var med meget små stykker og vel svarende til 1/2 stykke frugt. Appelsin juicen bestod udelukkende af pulp, så den var svær at tygge sig igennem. Latten var lunken ved servering. Laksesalaten smagte underligt og kedeligt. Den hjemme lavede jordbær marmelade var skrigende sød. Det lillebitte stykke vesterhavsost cirka 10 g. Var rigtig godt. Heldigvis var selskabet godt, men kommer ikke igen.

14 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Al al for lang vente tid

Hyggeligt lille sted i midten af Lyngby.
Men ventetiden er ikke okay.

Vi kom kl.10:40 - og først efter 12-13 min ku vi bestille.
Drikkevarerne kom så efter 10 min, og folk som havde bestilt efter os fik mad før os, trods det var ens bestillingerne, og vores mad måtte vi vente på indtil kl.11:34, og pandekagerne var kolde ;-(

3 décembre 2023

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!
Lørdag d.14.oktober var vi to der skulle spise brunch. Vi fulgte en ung ansat ovenpå, op ad trappen, og lige derefter faldt jeg. Lige efter trappen var der en skråning, som vi ikke blev advaret imod. Der sad noget iturevet advarselstape, som muligvis min sål hang fast i. Jeg væltede over stole og borde og dem der sad, og slog mig slemt, mit venstre ben, vrid i ryg og nakke. Og vi var begge ret chokerede. Blev tilbudt en ispose af en venlig ansat🙏
TAK til den kvinde og den mand der hjalp mig op🙏
Min ledsager påtalte at der skulle være et gelænder eller lignende, og fik svaret at det var blevet afvist. Nu 3,5 uge senere, efter flere lægebesøg, opringninger til lægen, behandling og hospitalsbesøg , smertehelvede og nedsat gåfunktion, henvendte jeg mig i Cafe Mig og Annie igår for at tale med ejeren. FORMÅLET at andre ikke skal udsættes for det samme jeg er igennem.
Virkelig frustrerende oplevelse. Det unge personale var venligt, men fortæller at det er svært at gøre noget ved, ingen oplevelse af at de forstå alvoren selvom de begge gange fortæller at flere andre er faldet.
Efter noget ventetid blev jeg bedt om mit telefonnummer, så ejeren Haman kunne ringe til mig. Det gjorde han lidt efter, og igen lang forklaring om at det er svært. Ikke et ord om at det var han ked af på mine vegne og efter kort tid sagde han at forbindelsen var dårlig. Da jeg spurgte om der var et godt tidspunkt at ringe var svaret nej.
Da jeg ringede senere fik jeg telefonsvareren og har nu mere en et døgn senere intet hørt.
Dårlig stil, kan ikke anbefale et sted der er så ligeglade med folks sikkerhed, gæster såvel som personale, og som minimum ikke engang undskylder.
Mvh Daisy

14 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Firmamiddagen der vil blive husket

Firmamiddagen der vil blive husket.

Dog mest som en kæmpe joke, vi fik 2 burgere, en cæsarsalat og en bowl - det eneste der var bare lidt værd var salaten.

I burgerene, som vi ventede 45 min på, var bøfferne mere sprøde end de stykker bacon der lå I den. Burgerne måtte overdøves med ketchup for at de var til at få ned, vi fortalte det en af de ellers mange ansatte og det virkede som om at der ikke kunne være noget der ragede dem mindre, ærgerligt at man have sådan et lækkert sted når man bare vil tage overpris og servere sådan en gang uinspirerende mad.

Men vi vil sikkert grine af det om 5 år...

30 août 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Kaffe og kage en sommereftermiddag

Kaffe og kage en sommereftermiddag.
Udmærket cappucino, men kagekortet trist. Nøddemazarin, gulerodskage og rabarbertærte.
Vi valgte rabarbertærte. Tung og klæg og alt for sød. m dåseflødeskum til.
Egnet til en trist vinterdag. Hvor er de lette lækre kager m en let creme og friske bær?
Virkelig dårligt udvalg til en velbesøgt udendørs oplevelse i m et ellers kræsent publikum.
Den søde betjening højnede dog oplelsen.

22 juillet 2023

Meget lang ventetid

Bestilte brunch, som vi ventede en time på at få serveret. Da maden kom havde vi stadig ikke fået vores kaffe, som vi måtte bede om flere gange. Maden blev derudover serveret uden bestik og det tilhørende brød, som vi ligeledes måtte spørge efter, før det kom. Lidt ærgerlig og skuffende oplevelse, når man betale over 500kr for brunch og kaffe til 2 voksne og et barn.

17 juillet 2023

Meget ringe brunch

Bestilte brunch med diverse tilvalg, herunder pandekager, spejlæg og lakserilette

Pandekagerne var meget seje i konsistensen, og svære at skære ud.
Lakserilette blev serveret med en slatten dildkvist, og den frugt der hørte til brunchen havde set bedre dage: den var tør og kedelig at se på. Der var også smattede brombær i denne skål

Selve servering af brunchen er lavet om så den serveres i mange små skåle, dette er virkelig upraktisk når den skal indtages siddende ved et lille café bord

Førhen har maden været veltilberedt og indbydende ved ikke om caféen har skiftet ejer?

Kvaliteten er faldet så markant at jeg fremover finder andre caféer i Lyngby. Jeg vil ikke betale 170kr for brunch i så ringe kvalitet

6 juillet 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus