Café mig og Annie Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Har kommet på café Mig og Anni i Lyngby on and off siden de startede i 1989 og har været gennemgående tilfreds. Det er ligesom der vi går hen når vi er i Lyngby. Der er hyggeligt, servicen er fi... Voir plus

Har set de meget svingende vurderinger - ved de har 2 steder, vi var 3 gange på Bella / Amager stedet i sidste uge, brunch, drinks, dejlig ude plads under parasoller på plads uden trafik, og inde god... Voir plus

Brunch anretning. Fantastisk lækkert brød, men ærgerligt der kun var en halv skive franskbrød til hver og rugbrød. Rigtig god smootiebowle, som jeg nok ville kalde Youghurt med bær. Fik spejlæg, som v... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Café mig og Annie

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

82 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget ringe brunch

Bestilte brunch med diverse tilvalg, herunder pandekager, spejlæg og lakserilette

Pandekagerne var meget seje i konsistensen, og svære at skære ud.
Lakserilette blev serveret med en slatten dildkvist, og den frugt der hørte til brunchen havde set bedre dage: den var tør og kedelig at se på. Der var også smattede brombær i denne skål

Selve servering af brunchen er lavet om så den serveres i mange små skåle, dette er virkelig upraktisk når den skal indtages siddende ved et lille café bord

Førhen har maden været veltilberedt og indbydende ved ikke om caféen har skiftet ejer?

Kvaliteten er faldet så markant at jeg fremover finder andre caféer i Lyngby. Jeg vil ikke betale 170kr for brunch i så ringe kvalitet

6 juillet 2023

Jeres medarbejdere er flinke, MEN....

Jeres medarbejdere er flinke, lidt anderledes man skal betale ved levering, ikke når man er færdig. Portionerne er blevet mindre og mindre. Men i får alligevel 2 stjerner fordi det 5 år gamle menukort er fortsat med gode retter, dog som altid 25% for dyrt. Men den generelle snak imellem kunderne er at nogle af retterne er for dårlige i kvalitet. Især morgenmaden skal man undgå. Hvad gør i for at rette op, i score jo ganske lavt her på trustpilot, og det igennem lang tid?

UK:
Your staff is nice; a little different is that you have to pay on delivery, not when you finish. The portions have become smaller and smaller. But you still get 2 stars because the 5-year-old menu has continued with good dishes, but as always, they are 25% too expensive. But the general consensus among customers is that some of the dishes are of poor quality. Especially breakfast should be avoided. What are you doing to correct this? You score quite low here on Trustpilot, and for a long time.

16 mai 2023

Vil ikke udlevere glemt trøje som lovet

I slut marts glemte jeg en dyr gave/ striktrøje på en stol, da jeg akut blev ringet hjem til et barn i knibe og måtte smide alt.
Jeg opdager dagen efter jeg har glemt min trøje, ringer til dem, og caféens pige i den anden ende, bekræfter at de har fundet den og uden jeg selv siger noget, beskriver hun udseende og mærke og farve mm så der ingen tvivl er om, at det er den. Jeg siger at det er en meget betydningsfuld gave jeg har fået, og det betyder alt jeg får den igen. Hun er sød og forvisser mig om at SELVFØLGELIG passer de på den til jeg kan komme og hente den igen. Jeg oplyser at jeg desværre (over påsken) ikke lige de nærmeste dage kan komme til Lyngby og hente den, men hun lover at holde den for mig.
Da jeg en uge efter står dernede for at hente den, bliver jeg mødt af en flabet ung herre der ikke gider lede efter den og afviser at de skulle have den! Han signalerer at han ikke kunne være mere lige glad.
Det lykkedes mig at få lov at efterlade mine kontaktoplysninger så de kunne ringe når den dukkede op..
Det skete aldrig. Efter utallige opkald til dem om de har kigget efter den, og lige så mange gange de lover at ringe tilbage "i dag" og ikke gør det, får jeg endelig at vide, at de LOVER "vi finder ud ad noget" for de havde jo bekræfte de ville passe på den til jeg kom. Jeg oplyser prisen og jeg får at vide at bare rolig vi finder en løsning. Her går kommunikationen igen i stå og de ringer aldrig. Til sidst da jeg får kontakt, siger de at de nu "har fundet en kasse på loftet" hvor min trøje nok var i. Det lyder ikke som en trøje der har været væk en uge når den allerede ryger på loftet og de havde lovet at passe på den.
Nu har de ringet og sagt at de helt sikkert ikke vil gøre noget for mig - de vedkender at det godt kan ske at personalet har stjålet den, og at de alligevel ikke har tænkt sig at erstatte trøjen.

21 avril 2023

Utrolig ringe og tarvelig brunch

Utrolig ringe og tarvelig brunch
Man skulle se efter de få og små anretninger, der lå på spækbrættet- osten bestod af to skorper- det er ikke overdrevet - ved siden af et glas discount jordbærmarmelade- til det serveret et stk rugbrød og et halvt stykke franskbrød og en pk. smør. Brunch til
169 kr. Derudover bestilte vi 2 x franskbrød med ost- det blev serveret 3 skiver franskbrød klasket ned på en tallerken og 2 skiver ost ved siden af og en lille smør til 65 kr.
Det er så ringe, hvad jeg ikke har oplevet andre steder, og jeg føler mig virkelig snydt ved at skulle betale for 4 dårlige måltider- af den grund skriver jeg dette for at advare andre.
Kirsten

4 avril 2023

Mega god mad

Mega god mad, specielt deres burger og Heavy Harry.
Sødt personale det laver gode drinks
Øl udvalget kunne godt være bedre.
Men alt i alt et super godt sted

10 mars 2023

Fantastisk service

Fantastisk dejlig mad og rigtig god service. Vi nyder at komme på caféen, der er hyggeligt, god stemning og altid god service. Kan anbefales.

9 février 2023

Magen til mere ringe brunch skal man…

Magen til mere ringe brunch skal man lede længe efter !! 157kr for en halv kold kop kaffe og en lille skål, æg, en lille skål med frugt, en smoothie og 2 stk. brød ? En ost der var så tør at den kunne knække..
Hvor er kødet henne ?? Bacon, pølse osv. det er jo Vegetar brunch..
Nææææ! ! Man skal tilvælge kød til en brunch ?
Hvad med man tilvalgte frugt i stedet for …

24 janvier 2023

Vi var 3 damer til frokost på Cafe mig…

Vi var 3 damer til frokost på Cafe mig og Annie. Vi fik en fin betjening af unge mennesker der var meget venlige og opmærksomme. Maden var rigelig og meget lækker. Vi spiste bl.a. avokadomad på ristet rugbrød og en salat med gedeost. Fin service fra start til slut. Kan anbefales også pga fornuftigt prisleje. Hilsen Neel

20 octobre 2022

Dårlig stil

hejsa. jeg. var nede på jeres café i dag 14-8. jeg bestilte en new chik, det var noget af en skuffelse, jeg bestiller ofte sådan en og betaler tilmed ekstra for glutenfrit brød, den jeg fik serveret i dag var en flad omgang, der var ikke engang kylling nok på så det dækkede brødet modsat de andre gange jeg har bestilt den, der manglede æblekerner, fik af vide da jeg var færdig med at spise, at i var løbet tør for dem, det kan jo ske. jeg føler mig lidt øv over at betale 176 kr for en lidt flad oplevelse, fik også en sodavand, derfra prisen 176.kontakter caféen på deres facebook side, kan se min besked er læst, får intet svar, pointerer igen på siden det er dårlig stil, man ikke kommer med en respons, læst men ingen respons..

17 août 2022

DET KAN I IKKE VÆRE BEKENDT😰

DET KAN I IKKE VÆRE BEKENDT😰
Har lige på denne smukke solskinsdag været på det mest ringe besøg på Café Mig & Annie!
Vi sad udenfor, blev betjent, efter at have rykket 3 gange over 20 minutter.
Måtte bede om at vores bord blev tørret af, samt alle de øvrige borde rundt om os, hvor det flød med madrester, porcelæn mm.
Ville ikke sidde og spise i det rod.
Burgerne kom, var slatne, kartoflerne var daggamle, udkogte så samlet et meget kedelig måltid.
Derudover var der især en ung kvindelig servetrice , som var meget, meget uengageret og med sit lange hår hængende ned af sig virkede det ret uappetitligt.
En anden ung kvindelig servetrice havde det mest ulækre og beskidte forklæde på, og klokken var kun 14…..
De to mandlige personaler var vældig flinke.
Jeg vil kontakte fødevarekontrollen og bede dem tage et check…..

19 juillet 2022

Jeg bestilte en karry kylling ret

Jeg bestilte en karry kylling ret, da jeg fik den var risene meget varme og selve karry kylling var varm på toppen men da jeg fik retten hældt ud over risene var , det kold i I bunden, jeg fik endda smagt på retten og kunne konstatere at kyllingen var kold inden. Jeg kontakter personalet og siger at retten var kold. Den unge pige viste ikke helt hvad hun skulle gøre og jeg bad hende om at tage det hele tilbage. Kort tid efter kom retten tilbage .... Men stadigvæk på det gamle service, altså på det jeg havde spist af. Jeg spørg om maden bare er blevet varmet i mikroovn? Her var svaret ja. Jeg kigger på mit mad og kan endda se den "skårpe" der danner sig ved høj og hurtig varme. Jeg går ind for at snakke med køkkenet , da jeg ikke tænker det er ok.
Jeg når desværre lige at overhøre personalet snakke sammen omkring min mad, " hun spurgte om det var varmet i mikroovn og hun var ikke glad" jeg bryder ind og spørg om det er rigtigt at man varmer mad som har været ude for køkkenet og på brugt service ( her tænker jeg bakterier) jeg får besked at retten havde ude over 30 min . Her siger nej jeg havde lige fået det. Igen siger pige i køkkenet så " så 20 min " igen må jeg sige nej. Hun siger så jeg har ikke mere af den ret .... Men jeg kunne bare få en anden ret.
Jeg ryster på hovedet og går ud og spiser den ellers meget lækre mad.
Men desværre en meget dårlig håndtering af maden

30 juin 2022

Skuffende mad

Min søster og jeg besøgte caféen mandag 27. Juni og valgte bord udenfor. Vi fik begge cæsarsalat og et glas rose vin dertil. Cæsarsalater næsten umuligt at ødelægge, men denne salat var virkelig skuffende. Kyllingekødet var mest som pulled chicken, parmesan ost var der rigeligt af men den var som gummi at tygge i, og værst var brødcroutonerne, som absolut ikke var sprøde men seje. Dressingen var nærmest ikke eksisterende. Alt i alt den dårligste Cæsar salat jeg har smagt til dato. Da man skal betale FØR man får maden, er det besværligt at klage over maden, da betjeningen ikke var til stede efter serveringen. Ikke et sted jeg kan anbefale og kommer ikke igen.

30 juin 2022

Langsom service, ungt og uprofessionelt personale

Langsom service, mangelfuld engagement fra tjenerne. 20,- for et glad isvand. Nægter at fylde glasset op med vand igen. De har valgt ikke at servere postevand gratis. Fair nok. Usmagelig regel efter min mening.

Maden lød indbydende. Men var møghamrende kedelig. Lille pastaret til 149,-
Menukortet lignede en brugt børneserviet smurt ind i madrester.

Håndteringen af betaling som finder sted før man har fået sin mad og sine drikkevarer fjerner café oplevelsen. Det begrænser muligheden for at give drikkepenge og klage hvis nu der skulle ske en fejl i ordren eller lignende. Maden levede ikke op til vores forventninger.

27 mai 2022

Mig og Annie har jo en fantastisk…

Mig og Annie har jo en fantastisk placering i hjertet af Kongens Lyngby. Hyggeligt at sidde udenfor i solen. Desværre var min burger klasket sammen og kold. Halvdelen af burgeren lå under de kolde kartofler. Til kartoflerne fik jeg en meget lille klat lyserød Mayo. Det tog dem 20 min at servere maden og det er jo ok. Men jeg havde ikke tid til at klage over maden og vente på en ny burger. Personalet spurgte ikke til om maden var okay. Men jeg kan dog godt forstille mig at give dem en chance mere.

22 mai 2022

Total dårlig oplevelse.

Min søn og jeg spiste d 5/5-22 på “Mig og Annie”.
Vi bestilte begge 2 burgere med kartofler. Både burgere og kartofler var kolde, da vi efter det der føltes som en evighed ,fik maden serveret.
Det var muligvis pga af den lange tilberedning tid, at maden mellemtiden var blevet kold eller også var det på grund af at døren ud til Lyngby Hovedgade stod åben. Flere af gæsterne sad med overtøj på.
Betjeningen var upersonlig og fraværende.
Vi finder en anden restaurant næste gang.
Tak for ingenting .

5 mai 2022

I dag den 31/3Absolut no go....!!!!!!!!!!!!!

I dag den 31/3 ml. 13-14.45! Bord/bestilling nr. 37...
Var idag efter et langt sygeforløb i Lyngby, for at afhente en vare, som ellers gik retur! Altså af nødvendighed.Blev lidt halvsulten. Men ikke for meget. Den absolut søde fyr ved kassen foreslog mig en ostemad - sammen med mit glas hvidvin. Vinen kom og 10 min efter: En tallerken med tre tykke humpler (nærmest det sidste af brødet) ca. 2,5-3 cm tykke, en frossen lille pk. smør og 3 kedelige stk. ost. Ikke en lille, hyggelig, smurt ostemad, evt. med lidt grønt eller lidt peberfrugt el.lign.Eller en lille vindrue. Det var umuligt at skære i humplerne. Over halvdelen blev levnet. Jeg kunne ikke engang "skylle" den seje skorpe, da der IKKE va serveret et glas vand (som til nabobordet...også med hvidvin)! Dårligere servering kan jeg IKKE mindes nogen steder !!!!Har ellers besøgt jer før....men nu er I nået lavmålet!!!!!!!!
En fra Birkerød. Har ivrigt et foto af den skønne snack....

31 mars 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit