Next Step Traprenovatie Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijn bedrijf en goede ervaring! Wij zijn tijdens een hele grote verbouwing aan ons huis er achter gekomen hoe veel bedrijven zich niet aan de afspraken houden of restpunten niet of niet goed o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een Friese bikkel genaamd Jilke heeft bij ons een vaste dichte trap en en open trap voorzien van overzet tredes en led verlichting. Jilke is niet alleen een aardige vriendelijke en hardwerkende gast... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 2 trappen laten renoveren, zowel een open als een dichte trap. Zijn superblij met het eindresultaat, staat werkelijk prachtig en mooie kwaliteit. Ook het contact met het bedrijf was prim... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onlangs, een keurige service en communicatie over een ongelukje dat wij hebben gehad op onze trap, ondervonden. Er was een reparatie nodig en dat is werkelijk keurig gedaan door ee... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Décorateur d'intérieur
  2. Société de fabrication d'escaliers
  3. Fournisseur de bois et de laminés

Écrit par l'entreprise

Next Step Traprenovatie zorgt met jarenlange kennis en ervaring, duurzame en slijtvaste materialen, servicegerichte medewerkers en kwalitatief hoogwaardige overzettreden voor een renovatie van jouw trap binnen één dag.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

De trappen zien er prachtig uit

De trappen zien er prachtig uit, er werd snel gewerkt.
Het enige minpuntje is wat beschadigingetjes aan de pas geverfde wangen. Dus nu moeten we nog een keer kwasten.
Verder niets dan lof.

20 juin 2023

Prachtig resultaat

Trap naar de eerste verdieping laten renoveren. Om 8 uur stipt kwam de Next Step medewerker en rond een uur of 14 zat de trap er helemaal in. Netjes gewerkt met een prachtig resultaat. Ik kan het een ieder aanraden (ook degene die twijfelt over de duurdere concurrent ;-) , dat traject hebben we namelijk ook doorlopen, maar dus toch bij Next Step uitgekomen.)

3 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Next Step vakmensen met ervaring.

Na een goede voorlichting gehad te hebben, is er 1 juni een begin gemaakt met het renoveren van onze trappen. 2 dagen hiervoor gereserveerd. Netjes en snel gewerkt, vakmensen met ervaring over de vloer, aardig en beleefd. Wij zijn zeer blij met het resultaat, hier gaan wij jaren plezier van hebben.

31 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring en mooi resultaat

We zijn erg blij met onze vernieuwde trap! Communicatie ging goed, afspraak maken ging mooi in overleg en op de dag zelf kwamen twee vriendelijke mannen, ze werkten snel, zorgvuldig en netjes, lieten alles ook weer keurig achter, dus helemaal top!

15 mai 2023

Aanrader

Aanrader! wat een fantastisch bedrijf. ze komen na wat ze beloven. zowel het plaatsen als de afwerking is met alle precisie gedaan, vakwerk! dank hiervoor.

1 mai 2023

Vakwerk

Vakwerk
Next Step is servicegericht, van het eerste telefonische contact tot inmeten en montage. Niet goedkoop, maar een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De trap ligt er tiptop bij!

17 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij vonden het geweldig het kon niet beter topppp .

Wij vonden het geweldig , mooier in het echt dan op foto . Super blij mee . Ook swen die de offerte met ons door Nam thuis . Super zo duidelijk wat hij allemaal zei . Toppp . En dan Laurens de monteur die de trap heeft gerenoveerd. Wat netjes . Alles opgeruimd en werkt kei hard door . Was echt vriendelijk nee heb maar 1 woord nodig . Fantastisch. Zou het gelijk weer doen . Bedankt . Eddie en liesje charles.

11 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede ervaring met next step.

Hele goede ervaring met next step.
Goede afspraken gemaakt die ze ook nakomen. Goede communicatie.
Maar het belangrijkste is het resultaat, en ook daar zijn wij heel blij mee.
Mooi werk geleverd door fijne mensen.

9 avril 2023

Witte traprenovatie.

Omdat we een witte traprenovatie wilden kwamen we uit op Next Step.
Een top bedrijf wat doet wat men beloofd.
Van moment van offerte, persoonlijk gesprek en dag van plaatsing alles keurig netjes geregeld en geplaatst.
We kunnen Next Step iedereen aanbevelen.

3 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Vakmanschap, prettig personeel, iov veel mogelijk

Ervaren, gedreven, gezellige mannen Lourens en Johan.
De afwerking van beide trappen perfect!
Bij onze twee dochters ook de trappen van jullie bekleed, ook zij zijn tevreden!
Een tip misschien, wij hebben gekozen voor de stalen trapleuning, misschien meenemen bij volgende klanten van jullie, wij vinden deze , vooral voor " rijpere mensen ;-) betere grip.

6 février 2023

TOP !

Super tevreden over de communicatie, de service en het resultaat!
De medewerker was zeer vriendelijk en vakkundig.
Wij zijn heel blij met onze mooie nieuwe trap!
Bedankt Next Step Traprenovatie

31 janvier 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus