Niels Bugges Kro Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jeg har holdt middagsselskab for 14 personer med en 3-retters menu samt kaffe og lagkage. Alle retter var virkelig lækre og det samme gælder lagkagen til kaffen. Der var godt styr på hele forløbet f... Voir plus

Min mand og jeg fik en 7 retters menu med hhv vin- og saftmenu til. Hver eneste ret var velkomponeret og fyldt af fine smagsoplevelser. Vores tjener var super serviceminded og fortalte så fint om råv... Voir plus

Vi har netop benyttet en deal hvor vi fik et gastro-ophold for kr. 2.300,-. Super service uden at være påtrængende, tjeneren var både vidende og beleven og alt forløb fuldstændigt perfekt. Kaffen... Voir plus

Skøn dag i fine omgivelser. Værelserne var fine. Ophold med Gourmet. Not so much. OK appetizers uden at være imponerende. Dejlig forret. Så gik det ned ad bakke derfra. Bortset fra arrogancen og s... Voir plus

1. Restaurant danois

Écrit par l'entreprise

På Niels Bugge kan du nyde velsmagende gastronomi midt i en af Danmarks smukkeste naturoaser. Restauranten holder åbent til aften alle fredage og lørdage. I udvalgte weekender kan du komme på ophold og opleve den charmerende kro og de naturskønne omgivelser. Året rundt kan du booke selskaber, møder og konferencer på Niels Bugges Kro.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gastronomisk genialitet

5 retters menu + vine: helt igennem en god oplevelse. Værd at køre efter. Det er ikke billigt - men absolut pengene værd.
Vi overnattede på p-pladsen 🚐 - så værelserne kan vi ikke udtale os om.

7 avril 2023

Niels Bygges kro snyder kunderne

Kroen snyder kunderne,de oplyse en pris uden at fortælle at den er excl moms.
Priserne er horrible,et værelse uden fjernsyn(!!) koster 2000kr incl moms

1 avril 2022

Topklasse!

Vi har været på ophold i weekenden, og alt har ganske enkelt været topklasse! Det gælder personalets imødekommendhed og professionalisme, kvaliteten af serveringerne, værelset og ikke mindst de fantastiske omgivelser. Det kunne ikke være bedre!

28 mars 2022

Middelmådig afternoon the

Besøgte idag Niels Bugges Kro til afternoon the. En helt igennem fantasiløs, kedelig, uengageret servering til skandaløs pris på 825 kr for 3 Pers. Absolut ingen service.
Området ved kroen vrimlede med folk, og indenfor var der nærmest tomt.
Meget forståeligt.

26 mars 2022

Wow en fantastisk oplevelse

Wow en fantastisk oplevelse! Fra start til slut.
Nok en den bedste gastronomiske oplevelse ever! Fortrinligt hele vejen igennem. Smilende personale, fantastisk vine, velsmagende mad!
Jeg smilede hele vejen hjemme! 🏅

12 août 2021

Fantastisk mad

Fantastisk mad, beliggenhed og service. Hyggelig og moderne indrettet kro med en gourmetmenu. Kan varmt anbefales, hvis man søger en moderne kro med mad over normen i det jyske.

7 août 2021

Det er ganske enkelt klasse!!

Vi har netop nydt et stort gastronomisk ophold på Niels Bugges Kro som afslutning på sommerferien, og det er svært at finde ord for så gennemført og udsøgt en oplevelse. Køkkenets niveau er blandt landets allerbedste restauranter (og vi har spist på flere af dem). Alt spiller max og hver eneste af de 7 smukke og velafbalancerede retter i den store menu er en æstetisk og smagsmæssig oplevelse, som kombinerer det bedste fra nyt dansk og klassisk fransk med hints til et skarpt indokinesisk køkken. Lige fra den indledende snack med f.eks. brissel/trøffel kuglen til retter med f.eks. hummer/citron/kaviar, havtaske/blomkål/sesam og okseryg/morkler/asparges. Vinmenuen (fortrinsvis fransk og tysk vin fra den gode ende) er en ren forkælelse og perfekt matchet til menuen, og personalet er super opmærksomme og dygtige. Læg dertil at Niels Bugges Kro er placeret midt i det smukke landskab ved Hald sø, som er med til at understrege køkkenets og interiørets smagfulde stil. Det er ganske enkelt klasse!! Og jeg glæder mig til at komme igen.

2 août 2021

Familie frokost i anledning af rund…

Familie frokost i anledning af rund fødselsdag i oktober. En helt igennem vellykket dag. Hyggelige rammer i den historiske moderniseret kro. Super god service lige fra bestilling til betaling. Maden var smuk anrettet og mums lækker. Personalet var opmærksomme og behageligt selskab. Covi tiltag efter myndighedernes forskrifter. Niels Bugges Kro gav atter de perfekte rammer og en dejlig dag for vores fødselar.

14 décembre 2020

Den perfekte bryllupsfest

Vores bryllupsfest blev afholdt på Niels Bugges Kro i år (aug. 2020). Selve hovedbygningen har festlokaler, men de har også en skov pavillion hvor vores fest blev afholdt. Vi var 50 mennesker, og der var god plads. Pavillionen har eget toilet og et lille køkkenområde til anretning. Udsigten og omgivelserne er virkelig idylliske, især hvis man er der om sommeren med grønne blade og solskin. Servicen fra ejerne og køkkenet var suverænt. Maden var der ikke en finger at sætte på. Helt grundlæggende et perfekt bryllup efter vores mening.

24 août 2020

Vi har netop benyttet en deal hvor vi…

Vi har netop benyttet en deal hvor vi fik et gastro-ophold for kr. 2.300,-.
Kaffen om eftermiddagen blev serveret med 2 virkeligt lækre anretninger, og middagen var virkeligt i gourmet-klasse med en fint afstemt vinmenu. Selv de snacks man fik til den spanske cava var 4 lækre mundfulde af forskellige snit.
Morgenmaden kom så små anretninger, og var lækker og smagfuld så vi måtte næsten trille hjem.
Alle pengene værd...

26 janvier 2020

Jeg var på udflugt tirsdag den 22

Jeg var på udflugt tirsdag den 22. August 2017 sammen med en busfuld glade damer og herrer, som alle så frem til at spise på Niels Bugges Kro. Vi havde hørt, at det skulle være så godt. Jeg tror ikke, der var mange tilfredse imellem, vi fik godt nok serveret en kæmpe Wienerschnitzel men
på en alt for lille tallerken (frokosttallerken),og tilbehøret i form af kartofler og grønærter og smørsovsen måtte vi have liggende ovenpå kødet, som for de flestes vedkommende var så tørt efter en tur i frituren, at det ikke var til at skære i/over. Det var virkelig en skuffelse !!! Og så kostede et lille glas vin 70 kr. Vi er mange, som gik skuffede derfra og IKKE kommer igen. Og servicen var for dårlig...

25 août 2017

Lad vær med at købe SpotDeal eller …

Lad vær med at købe SpotDeal eller lignende til Niels Bugges Kro/Hotel, medmindre der i salgsmaterialet klart og tydeligt fremgår, at man får det dårligste værelse og nedladende betjening, for så er man advaret.
Vi havde fået opholdet som gave incl. en 3 retters menu og glædede os til opholdet, men blev slemt skuffet af velkomsten og det værelse vi fik anvist, der var bl.a. et toilet, hvor man ikke kunne lukke døren, hvis man skulle side ned. Oplys i stedet at man pga. af en lavere pris får et dårligere værelse samt service, så kan man vælge at opgradere (som nok er det der ønskes) eller man kan blive væk.

7 août 2017

Frygtelig kundeservice.

Købte 3 spotdeals til 2 personer men vi var 7, så vi ville bestille et ekstra værelse til den sidste. Det ville de ikke "for så mister vi jo indtægt på den manglende person !" sagde de.
Vi var 7, men skulle altså betale både værelser og mad for 8 fordi de ikke ville udleje et enkeltværelse.
De kunne heller ikke garantere, at alle 7 i selskabet kunne sidde ved samme bord til middagen.
Desuden skulle vi ringe 9 gange inden vi fik fat på en person der kunne tage imod en bestilling.
Med den dårlige kundeservice allerede inden man ankommer kan jeg kun opfordre andre til at vælge et andet sted.

15 novembre 2016

Meget dyrt

Ude at gå tur på hærvejen med veninde.. vi beder om en kop kaffe og en kop te.. personalet kommer med hel kande af hver og forlanger 35 kr. for en kop te og 35 kr. for en kop kaffe som var af kedelig kvalitet. Alt for dyrt.. og kroen var i øvrigt af noget af et slidt udseende.

3 mai 2016