Nyhavn Rejser Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik en planlagt efter vores behov, samt vejledning undervejs. Da dagen hvor vi skulle afsted, blev vores fly aflyst grundet strejke, vi kontaktede vores rejsebureaus nødtelefon. De fandt hurtigt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En virkelig vel arrangeret ferie til Grønland med perfekte hoteller/camp Saqqaq og udflugter/oplevelser. Per Storm, som arrangerede vores tur, havde en god fornemmelse for, hvad vi gerne ville opleve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika, først på safari og dernæst i Stellenbosch og Cape Town. Det var på alle måder en fantastisk tur. Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt leved... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rundrejse i Fransk Polynesien. Netop hjemkommet fra drømmerejsen til Fransk Polynesien kan jeg kun på alle måder rose og anbefale Nyhavn Rejser og specifikt vores rejsekonsulent Martin Dahl Jesp... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions
  2. aussi dans
  3. Agence de croisières
  4. Agence de voyages
  5. Agence de voyages en bateaux de croisière
  6. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

I Nyhavn Rejser søger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem. Du kan trække på vores mange rejserådgiveres enorme viden og lokale netværk. De har prøvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine ønsker og forstå præcis, hvad det er, der vil opfylde dine drømme. Det, der er bedst for andre, behøver ikke være det bedste for dig. Ring og få inspiration på 33 320 320.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Krydstogt fra Wenedig

Krydstogt fra Wenedig
Vi var på en virkelig fantastisk rejse som var godt tilrettelagt

6 octobre 2019

Hej Anni

1000 tak for din fine anmeldelse af Nyhavn Rejser, som jeg har givet videre til jeres rejserådgiver, Annett. Hun hilser.

Vh Anne Merklin, Nyhavn Rejser

Fantastisk godt rejseselskab

Fantastisk godt rejseselskab, og ikke mindst deres guider og personale.

Hej Per

1000 tak for dine fem stjerner og flotte ord om Nyhavn Rejser. At give den bedste service går for os hånd i hånd med de oplevelser vores kunder får ude i verden. Vi vælger derfor altid de samarbejdspartnere, der leverer samme høje kvalitet - og vi er glade for, at du anerkender det.

Håber vi også må hjælpe med dine fremtidige rejser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste oplevelse længe.

Den bedste oplevelse længe.
Høj standard. Renlighed i høj kvalitet.
God mad og betjening.
Vi har kun godt at anmelde og anbefaler rejse til mange af vores venner.

Hej Lise-Lotte

Hvor er det dejligt at høre - tusind tak for din flotte anmeldelse af Nyhavn Rejser. Den gode service tager vi gerne æren for, men den gode mad, må vi hellere sende hotellerne en kærlig tanke og tak for :)

super god ferie

super god ferie, som godt guided hjemmefra af Nyhavn rejser. meget fleksibel med rejsedato, flyafgange osv. så det passede vores behov. Ekstra særhjælp, da vi selv havde pasudfordringer, men de var klar til at hjælpe, hvis vi kom i problemer. Tak !

Hej Anthony

Tak for de fem stjerner - dem sætter vi stor pris på! Det er naturligvis en selvfølge for os at hjælpe, hvis der opstår udfordringer både før, under og efter rejsen, så I kan få den rejse, I drømte om. Vi håber, at vi også må hjælpe med jeres rejser fremover.

Noté 4 sur 5 étoiles

God tilrettelagt tur

God tilrettelagt tur. En god oplevelse og svarende fuldt ud til forventningerne og lidt mere til.

Hej Anton

1000 tak for din anmeldelse af Nyhavn Rejser. Vi søger altid at give vores kunder oplevelser, der går ud over det sædvanlige, hvad enten det er servicen, hoteloplevelsen eller noget helt uventet og overraskende på destinationen. Så det er bare dejligt at høre, at du har haft den oplevelse med os.

Top professionelt personale

Hurtig svar på forespørgsler

Hej Inge

1000 tak for de fem stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds - jeg skal hilse mange gange fra jeres rejserådgiver Lars D.

Hilsen Anne Merklin, Nyhavn Rejser

Magisk 3-generationers drømmerejse til Florida og Bahamas

Nyhavn Rejser arrangerede en fuldstændig magisk og fantastisk tilrettelagt 3-generations drømmerejse til Florida og Bahamas i juli 2019, der var alt vi havde drømt om og mere til.

Hotellerne var utroligt lækre, de forudbestilte udflugter var med mindre og mere personlige turoperatører og alle detaljer klappede bare. Alle vores bedste anbefalinger til Nyhavn Rejser og især Kim Carlsson.

Dette var den anden rejse, Nyhavn Rejser har tilrettelagt for os, og det bliver bestemt ikke den sidste.

Bedste ferie ever i Malaysia

God vejledning under planlægningen. Alt spillede undervejs - der var ikke et eneste hick-up. Vi havde en af de bedste ferie ever i Malaysia.

Hej Lars

Tak for din femstjernede anmeldelse af Nyhavn Rejser. Vi bestræber os altid på at give en rejseoplevelse, der lever op til drømmen og gerne har dét ekstra krydderi. Vi håber, vi også fremover må hjælpe med jeres rejser.

Super hjælp og vejledning

Super hjælp og vejledning! TIL vores USA ferie

Hej Nicolai

Dejligt - tak for dine fem stjerner! Jeg har giver de fine ord videre til Kim, der hilser igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en super oplevelse lige fra…

Vi havde en super oplevelse lige fra første henvendelse og de var meget lydhør over for vores ønsker.

Hej Helle

Tak for de rosende ord, dem er vi glade for. Vi håber, at vi må hjælpe med jeres rejser fremover også.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kompetente og nærværende rejsebureau

Vi har flere gange haft Nyhavn til at håndtere vores rejser, hvilket de altid har gjort til perfektion. Vi nyder deres professionalisme og evne til - på en nærværende måde - at rådgive og vejlede. Og så til ikke bare at sige “ja” men også til at komme med ideer og udfordre vores valg og ønsker. Det er sket mere end en gang at vores faste rådgiver Mette har sagt: “Det kan I godt, men jeg vil dog foreslå ......”. Og hver gang har det givet mening når vi har været på stedet. En sådan professionel indsigt har vi ikke set ved andre. Derfor kommer Nyhavn også til at hjælpe med den næste rejseoplevelse.

Hej Thomas

1000 tak for din anmedelse, den sætter vi stor pris på. Det er et super eksempel på, hvordan vi lytter, rådgiver og skræddersyer rejser her i Nyhavn Rejser. Jeg har givet dine fine ord videre til Mette - og jeg skal naturligvis hilse mange gange igen!

De bedste hilsner Anne Merklin, Nyhavn Rejser

Peter Møller👍👍👍

Hej Jan

Tak for thumbs up og fem stjerner. Dem giver jeg videre til Peter!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nyhavn rejser er rigtig gode til at…

Nyhavn rejser er rigtig gode til at arrangere krydstogter med ekstra dage i begge ender.
De finder altid gode hoteller med en beliggenhed midt i byen og tæt på alle de gode oplevelser.

Hej Jan

1000 tak for dine 5 stjerner. Dem sætter vi pris på! Der er noget helt særligt ved at være på krydstogt, men det er nemlig også rart at have tid til at udforske og opleve de byer, man starter og slutter i. Jeg skal hilse mange gange fra jeres rejserådgiver Charlotte S.

Meget professionelt

Meget professionelt, alt fungerer perfekt. Det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde din ferie 😊

Hej Rikke

1000 tak for din anmeldelse af Nyhavn Rejser. At kunne nyde sin ferie velvidende, at der er styr på alle detaljerne, er netop noget af det, vi kan. Vi håber, at vi må hjælpe med dine rejser fremover.

God service, perfekt planlagt

Hej Jesper

1000 tak for dine rosend ord og fem stjerner! Dem sætter vi stor pris på, og vi håber, at vi må hjælpe med dine rejser fremover.

Super rejsearrangør

Super rejsearrangør , altid hjælpsomme og alt er normalt som aftalt , kan kun anbefales 😊

Hej Birgit

1000 tak for fem stjerner og rosende ord. Jeg har givet dem videre til vores krydstogt-team. Vi håber, at vi også må hjælpe med jeres næste rejse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk rejse til Malaysia .

Fantastisk rejse til Malaysia .
Vil helt sikkert på det varmeste anbefale Nyhavn Rejser.
Alt fungerede bare perfekt, lige fra vi tog hjemmefra og til vi landede i Penang, var der bare en fantastisk service alle de steder vi besøgte. Vores rejserådgiver Knut leverede bare en super rejse, lige efter vores smag.
Vil helt klart bruge Nyhavn Rejser igen.

19 août 2019

Hej Hanne.

1000 tak for den fine anmeldelse af Nyhavn Rejser. Det er så dejligt med feedback. Vi prøver altid at sammensætte rejserne individuelt ud fra det, vi fornemmer, den enkelte vil sætte mest pris på. Dejligt, at det også lykkedes for jeres rejse. Jeg giver dine roser og stjerner videre til Knut.

Fantastisk oplevelse

Maja fra Nyhavn Rejser arrangerede den mest fantastiske bryllupsrejse til os. Vi havde forelsket os i en tur til Malaysia og Maja ydede fantastisk service hele vejen igennem planlægningen. Vi besluttede os også for at forlænge turen, hvorefter det hele blev ombooket uden problemer. Vi fik tips til gode restauranter og ift hel- vs halvpension.
På selve turen spillede alt bare helt perfekt. Hotellerne var helt fantastiske og alle vores transfers var uden problemer. Så vi kunne læne os tilbage og bare slappe af og nyde oplevelsen.
Alt i alt var det en virkelig god oplevelse at bruge Nyhavn rejser. Professionelle og servicemindede hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert bruge jer en anden gang og anbefale jer til andre.
Det var uden tvivl den mest fantastiske rejse jeg nogensinde har været på, ganske som en bryllupsrejse skal være.

26 juin 2019

Hej Stephanie.

1000 tak for alle de rosende ord om Nyhavn Rejser og Maja. Alle rejser er vigtige, men bryllupsrejsen overgår jo nok dem alle, så godt at alt bare spillede. Jeg har sendt dine 5 stjerne videre til en meget glad Maja, der hilser mange gange.

Vi håber, vi kommer til at hjælpe dig i fremtiden også.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg skrev til Nyhavn med nogle ønsker…

Jeg skrev til Nyhavn med nogle ønsker til en rejse og samtidig en besked om, at jeg havde et lille budget og at jeg godt vidste, det måske slet ikke kunne lade sig gøre, men at jeg lige ville høre dem ad. Fik følgende svar tilbage:

"Tak for din mail.
Hvis nu du havde brugt blot ca. 2 min på vores hjemmeside ville du ret hurtigt finde ud af, at den form for rejse inden for dine budgetrammer er komplet urealistisk.
Held og lykke med projektet

Med venlig hilsen / Best regards,

Peter Møller"

Helt fair at mit budget ikke rakte (det gør det heldigvis hos andre bureauer, som var mere behjælpelige med at finde løsninger) men man kan da svare ordentligt - et andet bureau som heller ikke kunne hjælpe svarede pænt og gav mig råd til alternative rejseformer.
Det er i hvert fald ikke Nyhavn, der skal hjælpe mig med andre rejser, når mit budget engang bliver større.

24 juin 2019

Kære Mette

Ofte er der flere sider af en sag, hvis vi får en dårlig anmeldelse, men lige her kan jeg ikke gøre andet end at bøje hovedet og sige undskyld. Det svar er bare ikke OK. Jeg lover, at vi tager det op internt, og du skal have tak for, at du gjorde opmærksom på det. Du bliver kontaktet direkte af vores salgschef.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt fra start til slut

18 juin 2019

Hej Aase

Tak for dine ord og for de 5 stjerner, som jeg sendte videre til din rådgiver Annett med det samme. Jeg skal hilse mange gange fra Annett og sige, at hun meget gerne vil hjælpe jer en anden gang!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus