Odense Skolefoto Avis

2 317
TrustScore 2 sur 5

2,0

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har i år principielt valgt at holde min ordre hos Odense Skolefoto på det absolutte minimum. Jeg nægter at understøtte en forretningsmodel, der leverer en klassisk opvisning i "enshittificat... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Tilmelder digitalt, vælger en pakke man vil have, derefter når billeder er taget burde man bare kunne vælge hvad portræt af sit barn man vil have, men nej man vælger bare forfra og prisen er stege... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg forstår simpelthen ikke at Odense Skolefoto stadig har sin ret som fotografer på skoler rundt omkring. Det er simpelthen det mest vanvittige koncept. Det virker så smart at man kan lave en fo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ville ønske, jeg kunne give 0 stjerner. Vi har for første gang fået taget skolebilleder af vores søn. Der bliver faktisk taget nogle rigtig fine billeder, men desværre er det efter vores op... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(2 317)

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Selve portrætbillederne er små i…

Selve portrætbillederne er små i størrelsen, med en meget kraftig hvis ramme rundt i kanten.

31 octobre 2023

Hej Theresa.

Jeg kan se, at du har tilvalgt et passepartouts på dine billeder, det giver mindre billeder på grund af den tilføjede hvide ramme.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg er ærligt en smule skuffet over…

Jeg er ærligt en smule skuffet over modtagelsen af billederne - de lå
Bare i en kuvert. Uden omslag eller plastik lomme, hvilket resulterede i den ene pakke billedet (vi har to børn) var helt krøllet. Jeg fik fat i kundeservice - som
Sender et nyt. Men det er ikke godt nok.

31 octobre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Dyrt, dårlige billeder og dårlig indpakning

Hvis man har børn i forskellige klasser kan man ikke bestille til samlet afsendelse og betaler porto af flere omgange.
Vi oplevede at fotos i den ene pakke var fint pakket ind i plastlomme og stift pap, den anden var kun pakket ind i karton, så billederne blev både bukket og våde i postkassen.
Billederne er i øvrigt dårlige og der er ingen fokus på barnet, selv efter omfotografering står håret ud til alle sider. Det ville være lækkert hvis fotografen lige kunne tage et øjeblik til at hjælpe barnet.

Hej Eva-Maria.

Hvis du har modtaget ødelagte billeder, så send mig gerne en mail på info@odenseskolefoto.dk

Skolefotografering går for stærkt

Ved skolefotografering dur det ikke at fotografen har en standard måde som børnene skal stå på, fx med korslagte arme, når det på ingen måde er naturligt for nogle børn.
Så jeg føler ikke at fotografen egentlig ser barnet/ modellen der bliver tager et billede af.
Det går simpelthen for stærkt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lever simpelthen kvalitetsmæssigt ikke…

Lever simpelthen kvalitetsmæssigt ikke op til det de burde.

Hej Katarina.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Hvis du har lyst til at uddybe din anmeldelse, så vil vi gerne høre om den på info@odenseskolefoto.dk

Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke vandtæt levering i november

Jeg fik fotos tilsendt i en papirkuvert, som er blevet plaskvåd i min postkasse med det resultat, at alle billederne er blevet skadet af vandet.

Hej Henriette.

Noté 1 sur 5 étoiles

Som kunde gemmen flere år er jeg…

Som kunde gemmen flere år er jeg skuffet over håndteringen af leveringen.
Jeg har I år modtaget 3 sendinger hvoraf de to ikke har været pakket ind i folie og har lagt og taget fugt i postkassen, det på trods af de blev hentet ind på dagen.

Hej Anja.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Har du modtaget billeder, som har taget skade under transporten, så send mig gerne en mail på info@odenseskolefoto.dk, så er vi klar til al hjælpe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Modtog et billede der havde fået fugt pga

Brevet med det store klassebilledet var ikke ordentlig sikkert indpakket. Billedet var fugtig da jeg modtog det.
Synes det er dyrt i forvejen med forsendelse, så denne indpakning er slet ikke i orden

Hej Janni.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Har du modtaget en vare, som har taget skade under transporten, så send mig gerne en mail på info@odenseskolefoto.dk

Billeder krøllet og våde

Infprmatipn niveau er godt, der bliver opdateret om levering til mit behov. Man kunne godt have brugt et øjeblik på at få barnet til at smile. Billeder kom med posten og var helt vidt og krøllet. Til den pris kunne man godt have håbet på mere

23 octobre 2023

Hej Søren.

Tusind tak for din anmeldelse.

Har du modtaget en bestilling som har taget skade, så send mig gerne en mail på info@odenseskolefoto.dk, så vi kan hjælpe dig.

Hej Sophie.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det er altid svært med børn - det sker at vi får at vide barnet smiler for meget, anderledes end når det er hjemme, eller barnet ikke smiler nok.

Når vi stiller os bag kameraet, stiller vi også sikkerhed for en fotografering på barnets præmisser.

Jeg tager selvfølgelig din anmeldelse med videre - vi arbejder hver dag på at blive bedre.

Noté 3 sur 5 étoiles

Kuvert mast ned i postkasse

Kuvert mast ned i postkasse, så helt krøllet sammen :-( Anden form for levering ville være bedre.

Hej,

Vi er opmærksomme på udfordringen - har du modtaget et billede som har taget skade i transporten, så send mig gerne en mail på info@odenseskolefoto.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Odense skolefoto lever vist højt på de…

Odense skolefoto lever vist højt på de aftaler de har med mange kommuner.
Det er ihverfald ikke kvaliteten og kundeservice de vinder på,

Hej Mette.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi har evaluerer løbende kvalitet og oplevelsen på skolen, som en fast del af vores proces. Jeg skal sørge for, at tage din anmeldelse med hér.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus