Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Te bizar voor woorden. Omdat ik met mijn bedrijf naast een wanbetaler zit word ik 2x per email lastig gevallen door dit bedrijf en tot overmaat van ramp ook nog eens per telefoon omdat ik niet reagee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na telefonisch contact bleek mijn order net voor mijn neus weggekaapt te zijn door iemand die alles had opgekocht. Er werd met me meegedacht en nog tevergeefs nagevraagd of ik er nog één mocht hebben... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kijk uit dat je niet teveel betaald!! Aanbieding van Office Palace: 3 dozen pinrollen van €53,- per doos voor €40,- per doos. Even zoeken op internet voor dezelfde rollen maar een andere aanbieder... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Mijn bestelling ontvangen. Na ver zoeken vond ik tussen het pakpapier een doosje met daarin een hotelbel ter grootte van een fietsbel. Made in Taiwan. Prijs incl. BTW en verzendkosten bijna € 31,- Een... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fournitures de bureau

À propos de Office Palace

Écrit par l'entreprise

Officepalace.nl is dé kantoor-winkel-horeca totaalleverancier met altijd de beste prijs en altijd de beste service. Uitzonderlijk goed zijn in gewone producten! Wij realiseren de hoogste service én besparing aan 100% tevreden klanten.

Office Palace heeft een breed assortiment zoals kassarollen, papier, enveloppen, prijstangen, opstapkrukjes, kantoormachines, presentatiemateriaal, persoonlijke beschermingsmiddelen en horecabenodigdheden. Voor al uw kantoor- winkel of horeca benodigdheden bent u bij Office Palace dus aan het juiste adres.

Ons nieuwe merk BRASQ biedt een nieuw assortiment voor de inrichting van een ergonomische (thuis)werkplek.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Te bizar voor woorden

Te bizar voor woorden. Omdat ik met mijn bedrijf naast een wanbetaler zit word ik 2x per email lastig gevallen door dit bedrijf en tot overmaat van ramp ook nog eens per telefoon omdat ik niet reageer???????
Zoek het gewoon zelf met die wanbetaler uit en betrek mij er niet bij!!!!

12 juin 2023

Prima

Hier voor het eerst een bestelling gedaan en ik ben zeer tevreden. Een soepel bestel proces en correcte en vriendelijke afhandeling

Inmiddels heb ik de BRASQ Elektrische Kachel CH100 in gebruik en ik ben er erg blij mee.

Alvast bedankt

10 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

ze berekenen uiteindelijk bijna de…

ze berekenen uiteindelijk bijna de dubbele prijs in vergelijking met hun concurrenten!

23 mai 2022
Logo de Office Palace

Réponse de Office Palace

Beste Jack,

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Onze prijzen zijn marktconform, maar op onze website hebben we regelmatig acties, daarom adviseer ik u om deze in de gaten te houden.

Office Palace

Noté 1 sur 5 étoiles

Kijk uit dat je niet teveel betaald!

Even zoeken op internet voor dezelfde rollen maar een andere aanbieder en de eerste zoekdracht bespaart mij al meer dan 45%. Bij dit bedrijf betaal ik €60,- voor 3 dozen, inclusief verzendkosten.

25 mai 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Na een bestelling gaan ze je elke week bellen of je meer wilt kopen.

1 keer heb ik kassabon rollen gekocht. Nu bellen ze letterlijk 2-3 keer per week dat ze volgende week in mijn woonplaats komen en daarom een speciale aanbieding hebben. Onzin natuurlijk want bestellingen worden gewoon met een pakket dienst geleverd. En dat was naar mijn volle tevredenheid én voor een super prijs.

Maar nu bellen ze dus elke week weer met deze ''geweldige actie'' Ik heb nu zeker 30 keer vriendelijk verteld dat ze me niet elke week moeten bellen maar daar hebben ze geen boodschap aan. Heel vervelend! Dus..... Koop niks bij Office Palace tenzij je eenzaam bent en graag een praatje wilt..... 3 keer per week!

4 avril 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel,vriendelijk en correct opgelost van het probleem

Ik kwam erachter dat er scheve naalden zaten in het doosje.Ze hebben met mij diverse malen contact opgenomen en nieuwe opgestuurd. Waardeer hun vertrouwen enorm want ik had de foto,s nog niet eens doorgemaild. Echt een fijn bedrijf waar je je klant voelt en geen nummer zoveel. Bedankt voor de goede service...ik ga vaker bestellen bij Office palace.

27 novembre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en uitstekende kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle en correcte levering.
Alleen jammer dat er bij een watervaste krijtstift niet meteen een verwijdermiddel werd aanbevolen, anders had ik dit meteen erbij besteld in 1 levering en betaling.

27 juin 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

prima !

gang van zakelijk helder en duidelijk; prettig.

20 juin 2015
Noté 2 sur 5 étoiles

Schade

Eigenlijk is alles goed gegaan, alleen het product is beschadigd

Het wordt geleverd en ze zijn zo snel mogelijk weg.

20 juin 2015
Logo de Office Palace

Réponse de Office Palace

Geachte heer, mevrouw Wennek,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij betreuren het ten zeerste dat het bord beschadigd aangekomen is. Gelukkig heeft u ons direct een e-mail gestuurd met foto’s van de schade. Zoals reeds gemeld in onze mailwisseling, hebben wij de schade geclaimd bij onze transporteur en hebben wij vandaag een nieuw bord naar u toegestuurd. Wij gaan ervan uit u hiermee van dienst te zijn geweest en staan de volgende keer weer graag voor u klaar.

OfficePalace.nl

O.K.

Bestelling kwam overeen met er van verwacht werd, correct en snel

19 juin 2015

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus