Okq8 har stora problem med att kunder blivit debiterade dubbelt vid tankning nu i september. Okq8 är medvetna om problemet men " jobbar på det". I nuläget oklart när pengarna kommer återbetalas, det... Voir plus
Tyvärr går det inte att ladda hos OKQ8 med OKQ8 korten. Det måste man då göra med ett visa eller Mastercard. Varför inte bara ha en kortläsare vid laddaren så man kan betala på samma sätt som när man... Voir plus
Riktiga puckon som sitter i kundtjänsten!! De säger olika varje gång man ringer och säger att man ska maila istället. När jag hör det så svarar dom på mailen att de inte kan ge ut information och... Voir plus
Jag hade bokat lastbil och personalen bad om bankkort. Jag frågade om det inte gick att blippa mitt kreditkort som med all annan betalning. Personen krävde fysiskt bankkort. Det är trots allt 2025.... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Vad är en OKQ8 mack
OKQ8 hävdar att vissa mackar inte tillhör OKQ8 trots 1) Tydlig OKQ8 skyltning,2) Listas på OKQ8 hemsida, 3) OKQ8 ikon på pumpen. OKQ8 hävdar trots detta att macken är en Tanka mack och ger därför ingen rabatt/återbäring. Upprepade klagomål - inget svar
Håll koll på priserna här
Köp absolut inte spolarvätska på OkQ8, jag gjorde misstaget idag!
95 kronor för en påse färdigblandad.
Jag har ALDRIG köpt så dyr.
Samma spolarvätska fanns på flera ställen 29:90.
Sen gick det inte att betala biltvätten med kuponger/återbäring.
Ja har har fått sååå nog av Okq8 av många skäl efter ha varit kund sedan 1990, nu är det slut.
Har klippt kort och ska gå ur ekonomisk förening imorgon.
Deras usla kundtjänst, personal på mackar som ser ut som tonåringar och vet ingenting, hutlösa avgifter och växlingskurser.
Okq8 svara ALDRIG på omdömen, man bryr sig väl inte.
Bättre lämna som kund.
Jag hade bokat lastbil och personalen…
Här kan man tycka att det ska stå i bokningen att fysiskt kort krävs. Det fanns ingen annan lösning vilket innebar att jag fick avboka på plats och köra vidare för att hitta en ny lastbil.
OKQ8 backupförsäkring
På okq8 kan man göra något som inte går på andra försäkringar: man kan teckna samma försäkring på samma bil hur många gånger som helst men det är bara en av de alla som du betalar för som gäller, det kallas bondfångeri i folkmun.
Dåliga laddare
Dåliga laddare. Den ena avbröts efter 2 min. Den andra har en effekt på 48. Står 150 kw och det är ingen annan som laddar o jag känner till variationerna men detta är riktigt dåligt. Sen reserverar de belopp på 500 kr två ggr trots att laddning avbröts
Make till dålig kundhantering har…
Make till dålig kundhantering har aldrig upplevts. Hyrde en båttrailer och höger bakljus var sönderrostat i kontakten. Kunde leva med det och körde iväg. När bandet till vinylen skulle vevas ut var det så trögt att vi var två som fick turas om för att få ut bandet. När det väl var kopplat till båten så gick vinschen fint och lätt, men endast 50cm av båten kom upp innan bandet gick av vid sömmen till kroken. Detta sannolikt av att bandet skadats i solen. Efter lite stökande så fick vi upp båten på trailern. Latade av den på sina bockar och ska lämna trailern i retur till de trevliga och tillmötesgående personerna på stationen. De har rutin att vid dessa händelser kontakta som chef, vilket gjordes. Chefen Andrew meddelar då att jag ska betala för deras trasigt uthyrda trailervinch. Helt oresonlig och otrevlig så personalen på stationen skäms. En normalt fungerande chef hade såklart bett om ursäkt och återbetalat hyreskostnaden istället för att kräva ytterligare 900kr för deras trasiga utrustning.
Skamligt och synd.
Varning för dubbelbetalning
Valde att hyra skåpbil från OKQ8 eftersom jag trodde att det skulle vara pålitligt och smidigt men OJ så fel jag hade!!
Förutom att det var dyrt så drog de beloppet för extra kilometer (vilket blev 1560 kr) två gånger, en gång online och en gång i butiken. När jag kontaktade dem om detta så var processen att få tillbaka pengarna krånglig.
Det är dessutom missvisande information på avtalet, beloppet för kilometer är exkl. moms och beloppet inkl. moms framgår inte. Det är felaktigt när målgruppen är privatpersoner.
Efter att ha blivit av med 1560 kr och ca 2 timmars slit för att få tillbaka pengarna så blev jag erbjuden en påse bullar eller en kopp kaffe som kompensation.
OKQ8 Upplands Väsby
OKQ8 Upplands Väsby
Jag hade reserverat en skåpbil online, men när jag kom ca 10 minuter tidigare för att hämta den fick jag plötsligt ett helt annat pris än det som stod på nätet. När jag frågade varför, fick jag svaret att det var för att jag tog bilen tidigare. Men detta nämndes aldrig innan, och när jag ifrågasatte det sa personalen bara ”det är inte min uppgift att berätta det”. Väldigt otrevligt bemötande.
När jag sedan fick nycklarna och gick till bilen såg jag att den var full av skador. Jag fick själv påpeka detta och be personalen att följa med och notera skadorna, vilket han motvilligt gjorde. Hela upplevelsen kändes nonchalant och oproffsigt.
En jäkla pajas i kundtjänst
En jäkla pajas i kundtjänst, Kenneth. Försökte lösa e-faktura, han vägrade hjälpa till. Han påstod att det inte var möjligt förrän efter den första fakturan skickas ut och det var omöjligt att få den digitalt.
Tro det eller ej, det verkar som att e-faktura har registrerats via min bank och jag fick digital faktura. Riktigt okunnig kundtjänst. Kunde likaväl vara ett barn som satt och svarade.
OKQ8 Järna
OKQ8 Järna. Skulle lösa in återbäring genom att köpa lite snabbmat och då samtidigt hade jag fått en kupong från OKQ8 där en fransk hotdog ingick om man handlade för återbäringen. Dessutom kupong för födelsedagskaffe med valfritt kaffebröd.
MEN tjejen som stod i kassan var osäker på vad som ingick. Det är ok att vara det. Då kommer en pitbullpersonal/tjej till hennes hjälp! Nån korv fick man inte, det stod det inte sa hon, man skulle skänka återbäringen till We effect. Jag hävdade att ordet ELLER inte betydde att det var det enda alternativet. Hon muttrade lite när jag sa emot, och tyckte att jag var ilsk och otrevlig. Jag lämnade fram min telefon för att dom skulle se kupongerna, hon blev sur när jag pekade på texten och sur över att jag upprepade vad som stod! Dessutom fick man inte köpa trisslott för återbäringen, (det stod det ingenstans) men det var känt i hela sverige, sa pitbullen! Jag hävdar att man kan köpa trisslott, men den är inte återbäringsgrundande. Men det gick verkligen inte. Då tog jag ut det i kontanter och köpte trisslott iaf! Det gick ju bra som väl var 🤪
Så det blir aldrig mer OKQ8 i Järna. Jag är otrevlig och förmodligen rasist. Det vill man ju inte utsätta dom för.
OKQ8 Visa är ett mycket krångligt och…
OKQ8 Visa är ett mycket krångligt och osäkert kort. Dessutom är det väldigt svårt att reklamera ett köp. Jag ”bollades” mellan OK kundservice och VISA.
Visa beslutade ersätta mitt kort med ett nytt och jag debiterades 100,- Sedan hade OK ändå inte noterat min reklamation så jag fick göra den på nytt. P.g.av allt strul så ville jag avsluta mitt kort vilket inte gick per telefon utan måsta ske skriftligen. Nytt kort och debitering gick bra utan skriftlig beställning. Finns inget positivt att säga om kortet.
Jag hyrde en bil via min försäkring hos…
Jag hyrde en bil via min försäkring hos okq8 och hade bilen i två månader. Vid uthämtningen betalade jag cirka 3 700 kr och frågade då om det fanns några extra kostnader utöver detta. Vi diskuterade endast självrisken, och jag betalade för att reducera den.Jag frågade även hur många kilometer jag fick köra, och svaret jag fick muntligt var att det var fri körsträcka. Tyvärr framgår detta inte skriftligt i avtalet – men det står heller ingenstans i avtalet att det tillkommer kostnader per körd kilometer.
När jag skulle lämna tillbaka bilen fick jag besked om att det kostade 3,75 kr per kilometer. Detta hade aldrig informerats om i förväg, och det är orimligt att bilen på detta sätt skulle kosta mig och min försäkring omkring 60 000 kr för två månader.
Jag anser att denna kostnad är felaktig och att ni brustit i er informationsplikt. Var försiktiga för OKQ8.
Problem med min bokning flera gånger
Problem med min bokning flera gånger. Fick en nästan urladdad bil. Spenderade 5 timmar på hitta ladd station samt bli bärgad 2 gånger.
Så otroligt dålig butik. ok Örnsköldsvik
Så otroligt dålig butik. Hade bokat vagn åkte in å de finns inga nycklar å vagnar. En anställd sa till paret innan att "jag hatar one way programmet" fick å hämtade huvudnyckel som var en bult sax å gav dom någon vagn bara som stod där. Stod å väntade 30 min å fick ingen hjälp.
Dyrare än de andra
Dyrare än de andra, både bränsle och övrigt i butiken. Välj andra och spara nån krona.
Ingen goodwill på OKQ8
Hade bokat online 1.5 dygn ovetande om att det kostade lika mycket för 2 dygn. Fick veta att de hade hyrt ut min lastbil samma dygn som jag skulle lämna tillbaks. Var tvungen att lämna innan jag ville utan att OK Q8 ville ge någon kompensation 😩. Fick kämpa för att vara där till rätt tidpunkt. Ingen goodwills där inte. Stationen är vid Jordbron i Jönköping.
Avbokad minibuss
Vi hade planerat en resa till Kiruna och hade i god tid bokat en minibuss hos OKQ8 i Kiruna. Några veckor innan avfärd fick vi veta att bokningen dubbelbokats och att vi inte kunde få vår buss. Ingen ursäkt, ersättningsfordon eller försök till hjälp erbjöds. Denna erfarenhet har påverkat vår syn på OKQ8 generellt och kundservicen i synnerhet. Jag har aldrig skrivit en recension tidigare men jag hoppas att denna berättelse varnar andra som tänker boka fordon hos OKQ8. Ha alltid en plan B om ni ändå tänker hyra bil hos detta företag. Vi kommer dock aldrig använda deras tjänster igen.
Gå ur Ok pga att dom betalar ut bonus…
Gå ur Ok pga att dom betalar ut bonus 1år efter så det som du tankade under 2024 får du utbetalt 2025. Dom tjänar på det inte kunden byt bolag när du tankar
Köp glass någon annanstans.
Beställde en stor mjukglass, fick en stor våffelstrut med en pytteliten klick glass i, det absolut minsta glass jag ätit för 48.-
Kanske inte är hela världen, men jag kommer nog inte handla här igen, då detta inte är första gången.