Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ved ikke helt hvordan det kan lade sige gøre men nu har jeg fået rykker nr 3 på en parkerings afgift på 72 kr :) i min eboks og i truer med inkasso og så er det på en sag der blev der blev udstedt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ønsker særligt at nævne David i denne sag.👎👎👎👎👎👎👎 Jeg oplevede en meget hård og truende tone i kommunikationen, selvom jeg faktisk havde forsøgt at betale afdraget. Betalingen blev s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget uprofessionelt og grådigt parkeringsselskab. QR-koden på stedet virkede ikke, og vi måtte printe en ny, men alligevel valgte Guardian/ParkZone at udstede en bøde og totalt ignorere problem... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig skiltning på samme parkeringsområde med forskellige regler. Hvis man bruger parkerings app, det finder deres firma og man betaler til deres firma for det område, så er der åbenbart særsk... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de voiturier

Écrit par l'entreprise

Gardian er den nye identitet for ParkZone – et selskab med dybe rødder i parkeringsbranchen og en vision om at tilbyde helhedsorienterede løsninger. Med to stærke forretningsben leverer Gardian både avancerede parkerings- og sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til ejendomsbranchens mest visionære beslutningstagere. Gardian bygger på mere end 20 års erfaring og administrerer dagligt over 1.900 parkeringsområder og sikkerhedsopgaver for både offentlige og private virksomheder. Med vores digitale fokus og integrerede tilgang sætter vi nye standarder for, hvordan parkering og sikkerhed kan kombineres for at skabe værdi for kunder og partnere. Gardian har hovedkontor i Rødovre samt kontorer i Kolding, Aalborg og Trondheim, Norge.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 19 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Unverschämtheit & Gier

Ende Juli 2025. Der Urlaub geht zu Ende, wir gehen 19.00 Uhr nochmal schön essen, 20.30 zurück.
Ein Gratisparkplatz in Haderslev, Parkdauer maximal 3 Stunden.
Beim Reinlegen der Parkscheibe ist sie mir wohl ein wenig verrutscht und zeigte 20.45 Uhr statt 19.00 Uhr.
Selbst Schuld könnte man sagen - aber 910 Dänische Kronen (knapp 120€) ist der Hammer :-(
So gechillt die Dänen sonst sind - hier übertreiben sie eindeutig. Die sehen mich nicht wieder - Dank ParkZone. Andere Länder sind auch schön...

1 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Fejlagtigt bøde, løgn om dokumentation

Vi har en rigtig dårlig oplevelse med firmaet.
Vi har oplevet at få en parkeringsbøde et sted, hvor vi godt måtte holde, men hvor parkeringsvagten tog et billeder af et parkeringsskilt fra et andet sted i nærheden, hvor der var andre regler, og gav og bøde ihht. dette skilt. Vi har talt med firmaet i flere omgange, hvor de har været ubehagelige at snakke med og talt direkte usandt: de fortalte man kunne se på deres billede, at vi holdt parkeret ved skiltet med de andre regler. Da de sendte alt deres dokumentation havde de selvfølgelig ikke sådan et billede. Vi har til sidst måtte køre tilbage og filme området, hvor man ved at sammenholde filmen med deres billeder uden tvivl kan se at vi holdt parkeret korrekt. Først efter vi ringede og bedte dem kigge det igennem har de trukket bøden tilbage. Uden undskyldning.
Det er svært at se hvorfor de har behov for at lyve omkring deres dokumentation, hvis det ikke er fordi, de bevidst prøver at bedrage. Hvis man ikke havde haft så stor retfærdighedssans, havde man jo nok bare betalt den bøde.
Håber på det blot var et uheldigt sammentræf af flere fejl og dårlig kommunikation og at andre ikke har samme oplevelse med firmaet.

11 août 2025

Hej M.I.

Tak for at dele din oplevelse – også selvom det har været en dårlig en af slagsen.

Først og fremmest beklager jeg, at kommunikationen undervejs ikke har levet op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en positiv oplevelse, når de er i kontakt med os.

Det gør mig derfor glad, at din sag blev gennemgået igen, og at kontrolafgiften blev annulleret. Vi tager din feedback alvorligt, da den hjælper os med at forbedre både vores processer og dialog med kunderne fremadrettet.

Jeg kan ikke se et løbenummer på din anmeldelse, og jeg kan derfor ikke se, hvad der præcist er sket i din sag. Dog kan jeg med sikkerhed sige, at ingen af mine kolleger i vores juridiske afdeling bevidst har forsøgt at bedrage dig. De arbejder altid på at sikre korrekt dokumentation og fair behandling i alle sager. Som du selv skriver i din anmeldelse, så er jeg sikker på, at det blot har været et uheldigt tilfælde.

Dbh

Noté 1 sur 5 étoiles

ParkZone administered for IKEA I…

ParkZone administered for IKEA I Køenhavn 2 timers gratis parkering. Jeg handlede for ca. 300 kr. Og spiste dårlig mad i caffeteriet ca kr 150. Jeg lev senere oplyst at jeg var ca. 5 minutter over tid for parkering og fik en opkrævning kr. 365. Jeg handler ikke mere med ParkZone og IKEA får en besked om dette forhold, at kunder skal erlægge kr. 365 for at hente bil for sent 5 minutter. IKEA er iøvrigt i skattet i Sweitz for IKEA i Australien.

Svar fra parkzone giver anledning til gensvar: jeg er uenig og ikea mistede en kunde og parkering er dyrt og administreres efter privatsretlige forhold og kunder burde sende ikea regningen fra parkzone.

28 août 2024

Hej Niels

Vi sætter pris på, at du har delt din oplevelse med at parkere ved IKEA København med os. At maden var dårlig og hvilket land IKEA er beskattet i, kan jeg desværre ikke svare på, men parkeringen kan jeg komme med et uddybende svar til.

Jeg har fuld forståelse for, at du er frustreret over at modtage en opkrævning på 365 kr., når du parkerede cirka 5 minutter længere end de 2 gratis timer.

Ved IKEA København er der kameraparkering. Det betyder, at din nummerplade bliver scannet, når du kører ind og ud. Din parkeringstid bliver derfor registreret automatisk, når din bil kører ind og ud. Når du har været i parkeringshuset i mere end 2 timer, fortsætter din parkering automatisk til den timepris, der står på vores skilte.

Skulle du finde vej til IKEA København en anden gang, kan det være en fordel at aktivere ”Automatisk Kameraparkering” i EasyParks app. På denne måde starter din betaling automatisk, hvis du parkerer længere end 2 timer. Alternativt kan du også betale online på gardian.dk/IKEA op til 48 timer efter dit besøg.

Jeg håber, du kan bruge mit svar.

Småligt og på ingen måde service minded

Småligt og på ingen måde service minded
Jeg modtog et administrationsgebyr, fordi min parkeringstilladelse blev registreret få minutter efter indkørsel. Vi taler om en forskel på 5 minutter – ingen reel skade, ingen forsøg på snyd – men alligevel fastholder de gebyret.
I stedet for at vise forståelse eller fleksibilitet, gemmer de sig bag rigide minutregler for at opkræve gebyrer.

6 août 2025

Hej Benjamin

Jeg har fuld forståelse for, at du er ærgerlig over, at du har modtaget et administrationsgebyr, fordi du registrerede din nummerplade, efter du var kørt ind på parkeringsområdet.

I din anmeldelse skriver du ikke, hvor du har parkeret, men jeg ved, at vi har nogle parkeringsområder, hvor det er vigtigt, at man registrerer sin nummerplade før man kører ind. Du skal registrere den før, så vores system kan se, at du har en gyldig digital p-tilladelse og derfor ikke skal betale for parkeringen.

I Gardian er det vigtigt for os at sikre en fair og ensartet behandling af kontrolafgifter og administrationsgebyrer. Det betyder, at vi behandler alle sager objektivt, da vi ikke ønsker at forskelsbehandle. Det betyder også, at vi ikke medtager ydre omstændigheder i vores sagsbehandling.

Vi forsøger altid, at dialogen med de parkerende der kontakter os er præget af forståelse. Jeg er derfor ked af, hvis du har oplevet det anderledes, da du var i dialog med os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hils på disse mennesker med reflekterende jakker med parkzone-logo, når I mødes

Det er en virksomhed med en stærk kultur for at stjæle folks penge. Gik på toilettet i Hundersted Havn i 10 minutter og fik en bøde på 875 kr. Han/hun forsvandt øjeblikkeligt uden at give dig nogen chance for at forklare.

13 août 2025

Hej Felix

Tak for at dele din oplevelse af os som virksomhed – for så kan jeg hurtigt understrege, at vi ikke forsøger at stjæle penge fra folk. Tværtimod. I Gardian har vi et mål om at skabe plads til at dem, der skal parkere, og gøre det nemt for dem at registrere sin nummerplade, betale for parkeringen osv.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse med din parkering ved Hundested Havn.

Jeg har forståelse for, at situationen kan føles urimelig – især når du kun var parkeret i 10 minutter. Når vores vagter scanner din nummerplade, kigger de efter, om du har en gyldig tilladelse til at parkere. De kan derfor ikke se, hvor længe du har parkeret. Hvis de ikke kan finde din nummerplade i vores system, modtager du en kontrolafgift.

Jeg kan se, at du allerede er i dialog med min kollega i vores sagsbehandling.

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice - og meget indviklet og besværligt at oprette sig med sæsonkort - alt for lang tid om at svare og tage sig af deres kunder

13 août 2025

Hej Camilla

Tak for at tage dig tiden til at dele din oplevelse med at oprette sæsonkort til parkering i vores system.

Vi arbejder løbende på at forbedre både vores digitale løsninger, og din feedback er derfor vigtig for os. Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte på +45 7025 2696 og uddybe din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet længere svartid hos vores kundeservice. Vi gør hver dag vores bedste for at levere den bedst mulige service til vores kunder og svare dem hurtigst muligt.

Gardian A/S

Roov firma

Roov firma - deres maskine fejler . Men Kunde betale.

12 août 2025

Kære Amy

Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med maskinen. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning, så du får den rette hjælp.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 70 25 26 96, så vi kan undersøge hvorfor maskinen har fejlet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for jeres hurtige og effektive forretningsgang

Parkzone
Tusind tak for jeres hurtige og effektive forretningsgang. Fik min kontrolafgift tirsdag den 05.08.2025 og modtog afgørelse torsdag morgen den 07.08.2025. At afgørelsen så faldt ud til min fordel skal i selvfølgelig også have stort tak for.
Jørn Andersen

7 août 2025

Hej Jørn

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og effektiv sagsbehandling – og at resultatet blev til din fordel. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet, når de kontakter os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din historie.

Du ønskes en god dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Trods forsøg via mail siden d

Trods forsøg via mail siden d. 24.juni er det endnu ikke lykkedes mig at få svar på, om ParkZone har politiets tilladelse til at opkræve p-afgift på matrikel tilhørende Herning Kommune og matrikel med fællesvej som fungerer som tilkørselsforhold til naboejendom, hvor der er optegnet p-bås på fællesvejen.
Update på jeres svar d. 21/8-25: Parkering på området kræver tilladelse fra både kommune og politi, og jeg har fået bekræftet, at de tilladelser har I ikke. I har oplyst at I har fjernet jeres skilte, hvilket heller ikke er korrekt

24 juin 2025

Hej Betina

Vi sætter pris på, at du har taget dig tiden til at dele dine tanker om, hvordan private parkeringsselskaber kan kontrollere på parkeringsområder.

I Gardian er det enormt vigtigt for os at være ansvarlige, og derfor følger vi også altid gældende lovgivning for parkering på private områder. Det betyder blandt andet, at vores skiltning og parkeringskontrol sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Jeg kan se, at du er i dialog med min kollega, der er i gang med at hjælpe dig videre. Jeg håber, at du har fået svar på alle dine spørgsmål om parkeringsområdet.

PAS PÅ, Parkering ved AROS i Aarhus

Parkerede den 9. juli 2025 ved AROS i Aarhus i område 8290 og betalte for parkering via App til Q-Park. Alt så rigtig ud.
Ved afhentning af bil sad en afgift på kr. 910,- i forruden, fra PARK-ZONE.
Klagede, MEN AFSLAG, "Vi kan se, at der ikke har været en gyldig registrering i betalings-appen til parkeringsanlæg, hvor bilen var parkeret" Var tilsyneladende parkeret i område 3994, der er under Park Zone.
ÅRSAG, MEGET DÅRLIG SKILTNING/INFORMSTION.
IKKE OK.
Mvh Georg Eggertsen

9 juillet 2025

Kære Georg

Tak for at tage tiden til at dele din oplevelse af skiltningen ved ARoS.
Jeg har fuld forståelse for at du er frustreret over at du har modtaget en kontrolafgift når du troede at du havde betalt. Som du skriver i din anmeldelse, er området ved ARoS inddelt i to zoner- en blå og en rød. Vi står for parkeringen i blå zone og på vores skilte har vi lavet en blå kant for at gøre det tydeligere hvilken zone du parkere i. Virksomheden der administrerer rød zone har gjort det samme.

Du skriver at du har betalt til den forkerte områdekode, og at vores sagsbehandling har skrevet, at de ikke kan se en gyldig registrering. Når vores vagt kontrollerer området, scanner de nummerpladerne, og hvis de ikke kan se, at du har en gyldig tilladelse til at parkeres hos os, modtager du en kontrolafgift.
Derfor anbefaler vi altid at dobbelttjekke områdekoden, så den passer med skiltene ved den plads, du har parkeret.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på +45 70 25 26 96.

Terrible experience

Terrible experience. ParkZone hides important terms and conditions that you don’t have proper access to until the moment you’re forced to accept them during payment. Only later do you realize how restrictive and one-sided these terms are — especially when trying to cancel a subscription. Their cancellation policy feels like a trap, and you’re left feeling deceived. If you value transparency and fairness, stay far away. Using their service is the fastest way to learn the true meaning of “deception.”

1 avril 2025

Ubehøvlede og urimelige

Blev afkrævet afgift for parkering ved bonbonland da de havde fejlet i at få mig korrekt oprettet i deres system. De annullerede bøden, men fremlagde det som om at jeg skulle være glad og taknemlig for deres forståelse. Det er der der laver fejlen, men jeg skal være taknemmelig for at de retter deres egen fejl. Det er idiotisk, og det er mildt sagt.

4 juillet 2025

Hej Richardt

Jeg er af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker, nogen skal stå tilbage med, når de har besøgt BonBon-Land.

I din anmeldelse skriver du, at vi ikke havde fået dig oprettet korrekt i vores system. Det beklager jeg selvfølgelig meget. Jeg har derfor også fuld forståelse for, at du er frustreret over situationen. Jeg er dog glad for at høre, at du kontaktede vores sagsbehandling og fik den annulleret.

Hvis dialogen omkring annulleringen efterfølgende har virket negativ, så er det bestemt ikke med vilje. Vi tager din feedback til os og bruger den til at forbedre både vores service og måde at håndtere den slags situationer på.

Gardian A/S

Noté 1 sur 5 étoiles

misleading signs, terrible communication skills and skill to understand

misleading signs, signs placed inconveniently, penalties with expensive parking fines for not being able to find and read the rules. when you first found them it was too late and the rules were only in the local language. parking fine as soon as you have been standing for 3 minutes. not nice parking attendants. who are difficult to communicate with.
And no will to try to understand the situation when confronting him. Just claiming that you have easily seen the signs and understood the rules, but chose the break them.
the requirement for a parking disc is not written at the entrance. double signposted with both blue parking signs and black parking signs. (One of which is easily overlooked) inside the establishment there was a blue sign with a P to remind you to use the P-Disc (in the local language)
But the usage of a Blue sign is misleading here, and also easily overlooked since you’ve already read all the rules on the blue P sign at the entrance where there was no mention of other rules than “max 2h”. The paper with a reminder was not visible because it was behind glass on a sunny day. And not visible from the parking area.

The blue sign which was the one that was placed most visible stated «P, max 2h» which is misleading:
Blue P sign with no sign under means free Public parking.
With the «Max 2h» and no other mention of other rules makes one to believe that it’s free to park in this public parking so long as you don’t park more than 2 hours

But there is also a Black P sign (which is in the blind-zone of the driver when driving into the parking area, and therefore unreadable.)
And the black sign means it’s Private Parking, and it stated on a sign under that you can read the rules other places in the parking area.

The black sign is easily overlooked when entering because of the other blue sign.

15 juillet 2025

Direkte ubehøvlet kundeservice.

Direkte ubehøvlet kundeservice.
Efter at have betalt en afgift modtager jeg indenfor kort tid to rykkere. Da jeg jo har betalt min afgift inden modtagelse af rykkerne, ringer jeg for at få en afklaring. Jeg bliver desværre mødt med en meget ubehøvlet og afvisende sagsbehandler. Forbindelsen var så dårlig og sagsbehandleren så tydeligt ligeglad med service, at jeg desværre ikke fik hendes navn.

17 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ved parkering Svendborggade 32 på…

Ved parkering Svendborggade 32 på Østerbro v/skøjtehal, fremgår af Gardians tydelige og stor skiltning direkte ved ind/udkørsel niveau 0, at der kan betales online på link indtil 48 timer efter endt parkering. Når link tilgåes, er der en ny information - der kan kun betales via link, hvis man har parkeret på 2-7 niveau - resultat 910,- kroner i kontrolafgift. Gardians sagsbehandlere forholder sig kun til den del af skiltning, der falder ud til Gardians fordel - første parkering administreret af Gardian bliver også den sidste og kan ej anbefales.
Claus/Svendborg

9 juin 2025

910 kr i gebyr

910 kr i gebyr. Tænk at større firmaer hyrer de klamme p vagter for selv at miste kunder. Udover det dårligt skiltet. 910 kr, tænk at staten lader de private p firmaer at de tjener kassen på de høje afgifter. Klamme firma.

11 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Helt uproportional respons fra parkzone

Jeg fik en p-bøde. 910 kroner ...

Kære dig som bruger parkzone: jeg parkerer aldrig hos dig igen, hvilket betyder et tab i indtægter på ca 25.000kr om året til en bager, en biograf, et supermarked. Der er et anddet shoppingcenter 1.5km længere væk, hvor parkeringen er gratis i 1 time.

910 kroner er helt uproportionalt

5 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse! Jeg parkerede 30 min i et område uden skiltning, det kostede kun 910kr! Billigere har jeg altså ikke prøvet før! Jeg ville tale med jer om min skønne oplevelse, men I ignorerede mig og sendte mig en rykker på 100kr, som jeg blev SÅ glad for!

Tak parkzone!

5 juin 2025

Bondefangere.

Bondefangere.
En parkeringsafgift på 30 kroner, og 250 kroner i administreringsgebyr. Afgiften skal betales inden 48 timer, og selskabet gør opmærksom på dette 4 dage efter. Dertil flabede medarbejdere. Gardian har desuden et notorisk dårligt ry. Man fatter ikke store virksomheder lader de plattenslagere administrere parkeringen for dem.

3 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus