Pathé Theatres B.V. Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

We r so disappointed and shocked to see Pathe movie theatre’s allowing small n tiny baby’s n kids to the movies which are for the age group of 6+ inside the theatre. Most of them are under age! I mea... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Whoever thought that adding a 12 minute pause into the middle of Nolan’s Odyssey… congratulations, you spoiled the film for everyone watching. Idiots. Immersion, atmosphere… everything is ruined by... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De film The Odyssey was prima. Geluid misschien wel heel erg hard (stuiterde zowat uit mijn stoel). Wat heel erg tegenviel dat ze zeggen dat ze speciale arrangementen hebben met parkeren in parkeergar... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kaarten gekocht via nationale bioscoopbon. Kaarten gekregen toen we aankwamen bij pathe groningen deden de Kaarten het niet. Na een half uur bij de kassa te hebben gestaan met een medewerker, manag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Argent & assurance

Informations provenant de diverses sources externes

De nieuwste films en actuele bioscoopagenda. Bekijk trailers en koop je tickets direct online. Bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Helmond.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

111 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuw app en website zijn waardeloos!!!!

Kon altijd heel makkelijk kaartjes bestellen via de app. Maar deze is vernieuwd. Wat een bagger!
1. stoelnummers zijn weg..... Waarom????
2. Het kopiêren van de vouchercodes vanaf een andere website lukt niet omdat op de pagina van de bestelling niet de moeite is genomen het schakelen tussen verschillende websites toe te staan. Hoe idioot is dat???
3. Kan niet annuleren als ik veer in het bestelproces zit. Das vervelend want nu ga ik voor de volle reserveertijd tickets blokkeren.

Maar goed
Van ellende na een half uur(want ja... de stoelen zijn geblokkeerd) maar naar de PC gegaan. Helaas.... ook daar allerlei waardeloze aanpassingen.
1. Stoelnummers ook hier weg
2. Wat verwarrend is het invoeren van vouchercodes geworden. Idiote en onduidelijk teksten. Verwarring slaat toe omdat aantal kaartjes op 0 staat (had er toch drie besteld). Je moet type ticket opgeven...?? leg dat even uit zeg.
4 na het ingeven van drie vouchers lijk ik drie tickets te hebben. Waarom wordt dan een 4e ticketveld getoond? Ik heb maar 3 stoelen aangevinkt. Benieuwd hoe dat verder gaat als je daar toch een 4e ticket besteld.......
5. Ook hier niet veel ruimte om het proces af te breken. Er zit niks anders op om maar door te gaan en hopen dat het aan het einde nog klopt. Ik heb immers mij vouchercodes al weggegegen. Dus er is geen weg terug.
6. Ik heb voordat ik begon netjes ingelogd. Waarom wordt er dan bij afrekeken een scherm getoond alsof ik weer moet inloggen???
7. Als ik dan wil inloggen krijg ik geen inlogscherm. kom steeds terug bij hetzelfde scherm(dat ik moet inloggen). Uiteindelijk maar gekozen om verder te gaan zonder inloggen.
7. Geen overzicht WAT ik heb besteld. Handig voodat je gaat betalen en ook wel spannend.
7 Tickets betaald. Na afrekenen komt scherm van Pathe met een foutmelding en verder niets...... Lekker is dat....
Positief
na refresh(hoeveel mensen zouden dat doen....) komt het nog goed en krijg ik te zien dat bestelling is gelukt. Een mail met de tickets is de bevestiging

Ik zou Pathé dringend willen adviseren
1. Terug te gaan naar de oude vertrouwde app en website. Die waren veel beter!!
2. Toch iets nieuws? Dan beter testen voordat een website live gaat. Laat ook klanten er eens naar kijken. Dat had u deze review al gescheeld!

26 mars 2025

Onterechte incasso Pathé

Ondank dat wij onze Pathé unlimited in februari hebben opgezegd, kreeg ik weer een factuur voor onze abonnementen. Ze kunnen dit niet meer stoppen, maar volgende maand krijg ik het weer terug.
Sorry hoor, maar ik ga toch echt niet €69 euro (3x unlimited) laten afschrijven voor een dienst die we niet hebben. Dan ook nog dreigen met een boete of een incasso bureau!

Ik heb de bevestiging van opzeggen in de mail, dus ze hebben geen recht meer om geld af te schrijven en dus heb ik de incasso stopgezet.

Als ze door gaan met die dreigementen, dan moeten ze het maar voor laten komen.

Wel fijn voor Pathé dat ze over al deze “onterechte incasso’s” lekker rente kunnen trekken. Nee ik zal nooit meer een abonnement bij hun afsluiten.

Meest achterlijke klantenservice…

Meest achterlijke klantenservice bedrijf ooit!!! Pathe unlimited abonnement loopt af. Heb ik tijdig opgezegd overigens. Nu krijg ik alsnog een factuur die betaald dient te worden. Om vervolgens weer een maand later terug te krijgen. Kortom ik moet dus nu een maand ‘voorschieten’ (opdat hun de zaakjes niet op orde hebben) voor een abonnement die niet meer geledig is, optijd is opgezegd en enige compensatie word niets aan gedaan. K u t klantenservice van jewelste geen begrip voor niks. Als je niet betaald dan sturen ze incasso op je af. Te belachelijk voor woorden dat terwijl je zelf optijd bent met opzeggen je nu een maand extra moet betalen omdat hun fouten in de administratie hebben vanwege nieuwe app en site. Belachelijk!! Ik kom NOOIT meer bij jullie terug!

Noté 1 sur 5 étoiles

Onterecht gehele maand betalen bij stopzetting eerder in de maand

Op 17 april a.s. lopen de Pathe Unlimited kaarten van mijn dochters af waarvan we ook een bevestiging hebben gehad. Echter door een nieuw computersysteem schrijven ze toch een bedrag af t/m 30 april. Dit is een bekende fout aan hun kant, maar je moet wel betalen want als je niet betaalt krijg je extra kosten ivm een incassobureau. Ook al zeggen ze dat je een maand later het te veel betaald bedrag weer terugkrijgt. Bizar dat ze de incasso niet tegenhouden, geen communicatie of compensatie richting klanten sturen en als toetje nog een incassobureau gaan sturen als je de onterechte incasso tegenhoudt/bedrag niet betaalt. Het is een bekend probleem zei de klantenservice en de klanten moeten het als compensatie zien dat ze de onterechte afschrijving terugstorten.

WAARDELOOS!!!!!!

WAARDELOOS!!!! Op naar de vue. ik kan niks meer reserveren voor mezelf of voor vrienden. Kies ticket type: 18,- film ticket. Meer kan ik niet kiezen. Voucher nog net wel als die het doet dan. En als ik door wil naar betalen dan opent de app/site helemaal niks. Ik heb een unlimited gold abonnement en kan die optie nergens aan klikken en dus ben ik van mening dat de mensen die dit gezeik met pathe ervaren op zn minst korting op het abonnement krijgen of gratis popcorn/drinken/hapje. Minimale schade vergoeding!!!! Tijden kloppen ook niet!! De oude pathe app versie werkte soort van vlekken loos voor de pathe dan. Maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Zeer onprofessioneel om een app die maar 30 procent werkt uit te brengen... zal komende tijd rustig worden als niemand iets kan bestellen.

19 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Saldo van bioscoopbon af, maar geen tickets

Je kan nog maar 1 bioscoopbon toevoegen, en zodra je probeert er nog een toe te voegen wordt het saldo van de eerste eraf gehaald en krijg je de melding dat er iets mis is. Na 6 uur nog steeds het saldo niet terug op de bioscoopbon. Dit is echt waardeloos zo!

Niet gebruiksvriendelijk

Sinds de update is de app totaal niet overzichtelijk. De filmagenda kan niet meer op tijd worden gesorteerd, alleen per film of bioscoop. Totaal niet efficiënt. Er zijn veel te veel handelingen nodig om meer info te krijgen over een film of een ticket te kopen. Hopelijk wordt dit snel aangepast, want op dit moment is de app alles behalve gebruiksvriendelijk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat hebben jullie met de app gedaan???

Wat hebben jullie met de app gedaan???? Volkomen onbegrijpelijk en onhandig en onoverzichtelijk geworden. Die gebruik ik dus NIET meer. Waardeloos!!! Filmaanbod ook steeds minder, veel te veel kinderfilms. Minder goeie/populaire films smiddags, alleen savonds is ook jammer. En vervelend dat je niet meer cash kan betalen :((

Noté 1 sur 5 étoiles

De bezoekers zitten constant te kletsen. Pathe doet niets

Iedere keer dat ik een bioscoop bezoek van Pathé zijn er bezoekers die de hele tijd door de film heen zitten te kletsen. Het SMS systeem tegen overlast een bericht sturen heeft geen zin, want ze komen niet. Overigens snap ik niet waarom bioscoopbezoekers zo nodig moeten kletsen. Gebruik dan Pathé thuis en val andere bezoekers niet lastig met je geklets.

24 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De ervaring die ik heb gehad was met de customer care

De ervaring die ik heb gehad was met de customer care voor het anuleren van mijn tickets, wegens een technische fout kreeg ik vouchers ipv het tegoed terug op mijn nationale bioscoopbon, de nieuwe tickets waren echter goedkoper, maar ze vonden dat ik de juiste compensatie had teruggekregen. Terwijl voor de cadeaubon, het volledige bedrag is betaald, als je in de winkel iets terug brengt krijg je ook je volledige bedrag terug, dit heb ik niet gehad. In plaats daarvan, moest ik maar een duurdere voorstelling nemen, dat bepalen zij toch niet wat ik met met mijn tegoed moet doen van mijn bioscoopbon? Ze waren uiterst onvriendelijk, en bleven voet bij stuk, Pathé mijn advies is dan ook, geef uw customer care medewerkers een training!

Customer care Pathe:

Wij hebben jou naar waarde gecompenseerd: twee filmvouchers ter vervanging van jouw twee filmtickets.

Je hebt bij ons je tickets geannuleerd die je met een Nationale Bioscoopbon hebt betaald. Deze terugbetaling is wegens een technische fout mislukt. Wij hebben je om deze reden filmvouchers verstuurd ter compensatie.

De tickets die je had aangeschaft waren 28 euro. Een filmticket bij Pathé is gemiddeld tussen de 14-16,50 euro. De ticketprijs verschilt per dag en tijd. Filmtickets in het weekend en avond zijn gemiddeld duurder dan tickets doordeweeks en eerder op de dag. Je kunt zelf kiezen waarvoor je je vouchers verzilverd, maar je zou ze in principe kunnen inwisselen voor de duurst mogelijke voorstelling, wat meer dan 28 euro in totaal zou zijn. Wij hebben je dus een compensatie aangeboden die meer waard is dan je betaalde 28 euro van je Nationale Bioscoopbon.

Zoals mijn collega Marleen heeft aangegeven, je zou de tickets kunnen annuleren en voor een duurdere voorstelling kunnen boeken om zo meer waarde uit je vouchers te krijgen.

Wij horen graag of wij deze tickets voor je moeten annuleren.

21 février 2025

Pathe Arena

Pathe Arena, een film die tijdens het afspelen vastloopt. Geen personeel meer aanwezig is voor een klacht/compensatie. En als je de klantenservice benaderd de fouten worden toegegeven maar een compensatie van 2 nieuwe biosscoop kaartjes onmogelijk is, nee je kan 2 popcorn vouchers krijgen want we waren niet bij het voorval geweest aldus Pathe. Zeer slechte klantenservice maar de overige reviews laten dit ook al blijken. Slecht en alles behalve klantvriendelijk.

13 février 2025

Pathé Amersfoort

Pathé Amersfoort ; de zalen zijn veel te koud en dit is de zoveelste keer. Telkens gemeld bij managers maar mocht niet baten. Op internet op diverse plaatsen slechte recieuw geplaatst.
Maar je krijgt nergens een reactie !!! Echt slecht !!! Net als de site en de app inderdaad.

4 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Spammail die je niet uit kan zetten

Ik heb al bijna 10 jaar een Pathé unlimited abonnement. Tot een paar maanden geleden heel erg tevreden. Echter, een of andere nerd heeft een paar maanden geleden een aanpassing doorgevoerd dat je een dag van tevoren een mail krijgt “morgen gaat u naar ……..” met advies hoe je er kunt komen, waar parkeren etc. Alsof je dat na 10 jaar nog niet weet!!!! En als je de voorstelling hebt geannuleerd krijg je alsnog die stalkmail! Dit gebeurt de laatste maanden …….. Gebeld, schriftelijk aangegeven dat ik dit NIET wil ontvangen ( ik vind het ongewenste mail maar zelfs als je het als ongewenst meldt blijven ze het sturen) laatste antwoord; we kunnen dit niet stopzetten. Wat een flauwekul 🤬 Tot een paar maanden geleden ontving indexering niet dus het ligt echt aan het ict systeem van Pathé. Ik heb er nooit toestemming voor gegeven maar kan er niet vanaf. Bij welke instantie kan ik deze spam/ongewenste mail officieel melden cq er een klacht over in kan dienen aangezien ik bij Pathé zelf niet verder kom.

29 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze site bij Parhe!

Zeer slechte site bij Parhe! Waardeloos!
Er kan niet op een andere dag dan vandaag 28 januari 2025 bij Pathe Schouwburgplein Rotterdam het programma zien wel bij Parhe de Kuip. Slechte site gemaakt door een nul!
Telefoneren 1€60 plus tijd en duurt minuten zonder resultaat!

28 janvier 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus