Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

They make a joke of the warranty , i bought a psu from them and they are refusing to send in rma or any service thay just keep sanding back the wrong product without any solution

Noté 1 sur 5 étoiles

Ordered a large SSD for my PS5. After few days I realised that it doesn't have the correct specs for PS5. Messaged them that I have a sealed untouched product and want to exchange the product to ano... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Probleme pe garanție! Am trimis o placă de bază cu probleme pe placa de rețea. Placa de bază în ansamblu funcționa perfect, fără probleme de comunicare pe porturi/cpu/gpu. Ajunsă la pc garage mă “t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique
  2. aussi dans
  3. Entreprise de logiciels
  4. Fournisseur de service de jeux
  5. Magasin d'accessoires informatiques
  6. Magasin de matériel de photographie
  7. Ordinateur et accessoires

Informations provenant de diverses sources externes

Notebook-uri, calculatoare, sisteme, periferice si componente PC. Magazin Calculatoare Online PC Garage

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

1,2

Tous les avis

(162)

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Colaboratorii de la firma de curierat…

Colaboratorii de la firma de curierat sunt neseriosi. Am achitat taxa de expeditie urgenta si am asteptat sa ajunga coletul. La 17:00 v-am scris si ne-ati asigurat ca va ajunge azi, dar nu ne puteti da nici un detaliu si nici un numar al curierului. La 18:34 constat ca au actualizat AWB-ul cu “Incercarea de livrare nu a reusit”. In contextul in care nu s-au prezentat la adresa si nici nu ne-au contactat telefonic…

15 octobre 2024

Its a perfect company

Its a perfect company. Recieved a cpu that was DOA. Contacted them, they told me to send it back. Not a day passed they told me it was damaged and replaced it with a new one. 10/10 customer service

25 septembre 2024

Customer Service Experience

Bought a set of keyboard + mouse and arrived with the mouse been broken and I ask to return it, this is the first time I was asked to call a courier and pay for the transport. (Ben "huh" meme)
I mean why are those people even hired for? if they are so lazy to give a call and take responsibility to pay for their mistakes. (Humans makes mistakes right but at least take reasonability maybe?)
So, disgusting to have human interaction with those kinds of people, might be better to have AI and just lay off the lazy people.
Me personally I would avoid them and buy from another store in the future.

31 juillet 2024

Worst customer service ever

When you pay 2k euros for a product, you expect to get decent customer service. Not with this company! I should've done my due diligence and check the reviews online. Do not trust them, do not trust their policies, do not trust anything they say. You're better off somewhere else.

16 août 2024

Groaznic

Groaznic, NU recomand, mi-au trimis piesele cu defecte si nu recunosc garantia, ei zic ca daca nu am vazut problema la receptia coletului e problema mea.

8 août 2024

Am comandat 2 pc-uri

Am comandat 2 pc-uri. 1 a ajuns ok (pana acum), celalalt a venit defect. Am tot comunicat cu departamentul de garantii, iar ei incearca sa dea vina pe transport si pe mine. Tin sa mentionez ca pc-ul nu avea bureti sau spuma de protectie in interior ca sa protejeze compinentele la livrare. Placa video (grea) era sustinuta de 2 suruburi mici si atat. Am cerut deja de 3 ori rambursarea sau inlocuirea produsului, si mi s-a spus ca eu trebuie sa suport daunele partilor stricate. Asa ceva este bataie de joc la adresa clientului. Este furt pe fata/scamatorie pentru a-si face bani de pe urma clientului pe produse deja stricate.
NU RECOMAND!!

2 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mi au refuzat un retur (carcasa PC) sub…

Mi au refuzat un retur (carcasa PC) sub pretextul ca produsul trebuie sa fie sigilat deși le comunicasem ca aceasta carcasa nu se potrivește cu restul componentelor și doresc sa comand o alta carcasa mai.mare și mai scumpa, tot de la ei. Atitudine și abordare de magazin cu produse turcești din anii 90. Nu voi mai cumpara de la el chiar dacă au cel mai bun pret din piata!

11 juillet 2024

Cumparati din alta parte

Nu obisnuiesc sa las recenzii, insa PCGarage m-a obligat sa o fac. EVITATI sa cumparati de la acest magazin. Din punctul lor de vedere, mereu este vina clientului. Nu o spun doar eu, ci si multi alti clienti care s-au pacalit cu ei.
Totul este in regula pana la garantii si retururi. Va incalca orice drept intr-un mod ambiguu, astfel incat sa nu existe rezolvare directa in favoarea clientului.
Nu va lasati pacaliti de faptul ca sunt detinuti de Emag. Conducerea este separata si modul in care acestia opereaza este complet diferit fata de Emag.
Nu va pacaliti nici cu faptul ca in trecut, au fost magazin de incredere. Exact dupa aceasta premisa m-am pacalit si eu.
Am cumparat acum 2 luni un telefon de la acestia. Telefonul a ajuns prefect, fara nici o o problema. Dupa 2 zile, ma decid sa il returnez. Returul s-a facut pe cheltuiala proprie. Acesta ajunge la ei, insa magazinul imi zice ca nu poate sa imi returneze suma integral. Motivul? O zgarietura destul de adanca in ecran.Dupa poze trimise si discutii, imi transmit: " Zgarietura este vizibila doar dintr-un anumit unghi, sub lumina directa a unei lanterne". Fiind adanc facuta in ecran, s-ar fi vazut din orice unghi ai fi facut poza, mai ales ca le-am trimis poze din mai multe unghiuri, facute cu o camera high-end, in conditii de lumina buna.
In aceste conditii am refuzat sa mai discut cu ei si sa apelez direct la autoritati (ANPC). Autoritatile mi-au trimis chiar la limita celor 45 zile, un raspuns prin care le da dreptate magazinului. Singura optiune ar fi fost sa intru in instanta cu magazinul. Nu am avut timp de asa ceva, drept urmare am acceptat returul ca atare.
CONCLUZIE, nu cumparati de la PCGarage. Cumparati din alta parte, dupa ce v-ati informat, poate mai scump putin, dar stiti ca nu veti avea probleme.

4 avril 2024

Frauda PC Garage - 17700 RON - Ne returnarea Banilor

Frauda PC Garage - Ne Returnarea Banilor

Buna ziua, daca vedeti aceasta reclamatie ce nu va fii retrasa pana PC Garage nu imi da toti banii 17660 RON INAPOI.

1. Au asamblat Placa video de 3 kg un 4080 RTX - cu pinii de sustinere in afara carcasei si strans in suruburi

2. Aceasta a fost vazuta de mine 2 zile mai tarziu placa video de asemenea fiind putin inclinata asa ca am returnat produsul fara a-l repara eu.

3. La ei a ajuns si mai rau datorita montarii iregulamentare (pt care am platit 420 RON montare premium) Mi-au stricat astfel placa video 2000 EUR si placa de baza datorita montajului pana a ajuns la ei.

4. Ma acuza de o luna pe mine ca nu am verificat la primire desi carcasa si cutia sunt NEATINSE si este evident ca placa video nu e bagata in sloturi si are 3 kg. Normal m-am gandit asta in timp se deterioreaza si am avut dreptate. Pana a ajuns returul la ei a stricat si jumate din piese ce costa 7000 RON.

5. Refuza sa imi dea banii inapoi si cauta clause sa dea vina pe FANCURIER sau pe mine CUmva de parca l-am montat eu. Si nici nu sunt calificat sa fac astfel de verificari minutioase.

6. Nu recunosc si au CAZURI DE JUDECATA IN CARE AU PIERDUT.

7. Doar cu Politia ANPC si judecata iti poti lua toti banii de la acesti oameni cu servicii din 90' de cand se fura lumea pe fata. Sper sa ma insel si sa returneze toti banii nu doar 10000 din cei 17660 cum spun ei ca nu vor sa dea restul.

8. Nu isi asuma nu au poze de la montaj.

Nu recomand Evitati cat mai mult cu putinta. Am ajuns sa sun sa fac rapoarte sa imi ocupe mult timp ca sa imi recuperez banii inapoi si dureaza efectiv cauzand stress si a trebuit sa apelez si la un avocat.

Fac update cand imi primesc toti banii inapoi 17700 RON

15 mai 2024

Total disaster

Total disaster. Company that I worked for bought there Dell XPS for me. It came with an issue - broken gpu. It was sent back to them. It was just new. Instead of send new they repaied it by change motherboard. But they cracked/breaked/dented bottom of the lapptop and sent back. Stay away from them!!!!!

1 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Pe la vă faptul ca vindeți produsele…

Pe lângă faptul ca vindeți produsele gata defecte, nici nu vă asumați, numerele de telefon de contact le-ați nimicit să dormiți liniștiți! Evitați magazinul acesta, vinde produse gata defecte și evita soluționarea lor! Nu le dați bani hoților!

29 janvier 2024

Tepari !!!

Am comandat un produs, am primit altul mult mai ieftin, nu au suport clienti telefonic doar posibilitatea sa le trimiti un mesaj la care nu raspunde nimeni, ramai cu paguba ! Nu mai comand niciodata nimic de la ei !

31 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Am achiziționat de la ei un calculator…

Am achiziționat de la ei un calculator făcut pe piese+asamblare standard+upgrade Bios și pot spune că am fost foarte mulțumit.Contactul cu suportul a fost realizat pe site-ul Pc garage și mail cu timp relativ rapid de răspuns.Asa că pot să îi recomand in continuare.

10 novembre 2023

Great experience every time

Great experience every time - I am buying from them from 2013. The value of the things bought in this time is over 100k Romanian lei. I also recommend them to my friends.

The only 2 times I had issues with bought products were resolved quickly and correctly. Yhe first case was an AMD videocard sapphire 6900xt that after one year of use would shut down the pc. PcGarage returned my money and I bought a brand new Nvidia 4800 and the remaining money were used for a different purchase. The second case is involving a stuck key on a MSI laptop - in this case they replaced the entire bottom half of my laptop that I think is overkill for one defective key.

Will continue to buy from them.

12 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

De cumparat produse care n au nevoie de garantie

Din pacate n am citit reviewuri despre PCGarage inainte de a lua un RX7900xt de la ei la 1000euro plus, traiam cu impresia din tinerete ca s firma serioasa. Asta pana ajungi la garantie. Dupa cateva luni, placa a inceput sa se incinga. Am vorbit cu baietii, le am trimis ce teste mi au cerut ei si au zis ca pot sa o trimit in garantie. Dupa cateva zile, ma uit in cont client si vad 'testat ok'. Ii intreb cum au rezolvat o, imi zice un tip ca placa n avea defect si mi da o poza, ca dovada cica. Ma uit pe poza, vad ca n avea legatura cu defectul reclamat. Ii zic de chestia asta, incepe sa imi zica de alt produs cu alte specificatii. Ii dau link de la producator sa i arat ca n are legatura ce imi zice el cu realitatea, imi da peste nas si mi zice ca deja mi a trimis inapoi placa, defectul nu s a manifestat si o zi buna. Ma uit intre timp pe net, caut reviewuri si ma ia frica un pic ca vad lume care zice ca baietii strica intentionat produsele trimise in garantie si dau vina pe curier ca sa se certe clientul cu astia si ei sa se spele pe maini. Refuz asadar coletul si cer sa revina in garantie, bazandu ma pe faptul ca minciuna lor e demonstrabila.
Primesc mail de la ei la cateva zile, ca placa e considerata abandonata si mi o caseaza in 60 de zile daca nu le dau bani sa mi o trimita inapoi (nereparata).
Ma indrept la ANPC, zic ca e e evidenta chestiunea, doar am poza in care se vede ca astia mint cu nerusinare. Si n plus, nici nu mi au inregistrat cererea de garantie, imi cer bani, refuza contraexpertiza tehnica... basically toate legile consumatorului incalcate. Depun plangere, astept aproape 45 de zile (termen maxim legal ca sa primesc raspuns), trimit mailuri si intr un final primesc raspuns 's a constatat ca operatorul economic n are sediu in Bucuresti', cum scria pe factura pe care o aveam eu, ca s au mutat cu sediu la Giurgiu si trimit plangerea tot acolo. Super, zic eu. Dau mail acolo, astia imi zic ca mi raspund dupa alte 30+ zile.
Intre timp dau search pe Google "ANPC Giurgiu". Dati si voi, uitati va la comentarii. Va zic eu, daca n aveti timp: primele 3 comentarii fac referire la cum protejeaza ANPC Giurgiu PCGarage ul. Imi zic: dar hei, e imposibil totusi, cu atatea dovezi, sa primesc raspuns negativ. Astept 30 zile, trimit mail, prelungesc astia iar... Primesc intr un final raspuns: solutionata cererea ca neintemeiata, pe motiv ca nu au de ce sa mi repare produsul daca nu e stricat. Si ca daca nu mi convine, sa cer contraexpertiza.
Le dau mail inapoi, le zic: ALOOO, v ati uitat peste dovezi?? E STRICAT DAR ASTIA MINT. Si n plus, AM CERUT CONTRAEXPERTIZA, dar astia s au facut ca ploua si imi cer si bani ca sa mi recuperez placa. Ghici ce? Ignore total. Am facut contestatie si la Giurgiu, si la adresa de contact la ANPC central, catre Corpul de Control, am revenit in vreo 3 randuri sa cer un numar de inregistrare, ceva, orice... niciun raspuns de la ei, altii pe care i doare.
Deci, NU VA CHINUITI CU PCGarage ul, cumparati doar cabluri sau orice nu necesita garantie sau eventual retur. Nu si au mutat degeaba sediul in Giurgiu, nu rezolvati NIMIC cu ANPCul de acolo si aparent e legea junglei (am cautat o pe google pe dna comisar care mi a trimis mailul si o vazusem mentionata intr o ancheta DIGI de cu vreun an in urma in care era acuzata ca nu si face treaba sau ca ia spaga, apropo; dar nu pare ca s a schimbat ceva in organigrama)
Insa DACA va aflati intr o situatie similara, mai exista o speranta. Eu personal am facut sesizare la DNA si mi au redirectionat plangerea catre Parchetul Giurgiu, in care imi cereau sa detaliez fapta. Urmeaza, in lipsa unui raspuns competent de la comisari si avand recomandare de la Avocatul Poporului (contactat ulterior), sa fac plangere penala pentru abuz/neglijenta in serviciu si tipului de la Garantii pentru inselaciune, avand dovada mincinoasa la indemana (cautati articolele pe net daca nu puteti intreba un avocat si vedeti diferenta intre inselaciunea definita de codul penal si incalcarea contractului civil).
Nu stiu daca ma baga cineva in seama pe mine, insa daca suntem mai multi poate suntem mai greu de ignorat si poate va fi trasa vreodata la raspundere organizatia asta de tip mafiot.
Intre timp, paguba de 5200 lei pana la proces civil si 3 luni in care am pierdut timpul cu mailuri :)

9 août 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus