PienPino  Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Het is dat er een ster gegeven moet worden, anders had het geen ster verdiend. De bezorging liep al mis. Was Vertraagd . Had een thuisadres opgegeven maar moest het 2 dorpen verderop halen. Vervolge... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik kreeg een ander product geleverd dan ik besteld had. Deze moest ik eerst retourneren voordat ze mijn bestelde product zouden leveren. Op mijn whatsapp berichten en mails kreeg ik in eerste instanti... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik woon in het buitenland en ben alleen tijdens de zomer in Nederland. Ik volg PienPino al een tijdje op Instagram en wilde deze zomer heel graag een keer langskomen. Gisteren ben ik eindelijk naa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I managed to get the last ones — a true Jeans extraordinaire — from PienPino, and I’m completely obsessed. The design is exceptional. Clean, distinctive, and incredibly well made. A real statement... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 69 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Geen aanrader..

Ik heb hier ooit een ketting besteld van ongeveer 60/70 euro. De hangertjes waar de bedels aan vastzaten verkleurden binnen 2 dagen..Vervolgens op onderzoek uitgegaan.. Blijkt het dat de bedels op Ali express staan voor 1 a 2 euro per stuk, in totaal kostte de ketting onder de 10 euro. Ik heb er dus in vergelijking veel voor betaald. Als de ketting van goede kwaliteit was had ik hier minder problemen meegehad.

30 juin 2025

Love it

Love the unique jewellery, everything looks amazing and would definetely recommend!

10 juin 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

De kleding is op zich leuk en het setje…

De kleding is op zich leuk en het setje ziet er mooi uit, maar helaas zat het setje van €70 bij ontvangst onder de make-up en zaten er vlekken op het blousje. Dat had ik niet verwacht voor deze prijs. Vorige week heb ik hierover gemaild, maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Jammer, want de kleding zelf is leuk, maar de communicatie en afhandeling laten te wensen over. Je betaalt behoorlijk wat, dus dan verwacht je ook meer zorg en service.

30 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen jurk en geen reactie op mail

Bestelling gedaan van een jurkje rond de €80. Dit is veel geld maar ik dacht dat het het wel waard was. Ik was wegens privé omstandigheden heden niet thuis en toen ik 1,5 na de bezorging thuis kwam was het pakketje al opengemaakt en ontbrak het jurkje in de zak… Mail gestuurd hier 1x reactie op ontvangen voor foto’s van de zak en verder nooit meer reactie gekregen. Voor deze prijzen verwacht ik betere service…..

3 juin 2025

Hele snelle levering

Ik las meerdere reviews over dat de levering lang op zich liet wachten. Ik plaatste echter mijn bestelling op dinsdagmiddag en ontving deze de dag erna aan het begin van de middag. Super snel!

5 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hele slechte prijskwaliteit verhouding.

Hele slechte prijskwaliteit verhouding.
Hangen allemaal draadjes uit mijn blouse en dat voor 70eu

6 mars 2025

Goedemorgen Bente,

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je de blouse in deze staat hebt ontvangen. Dit is absoluut niet de kwaliteit waar we naar streven, en we nemen dit dan ook zeer serieus om in de toekomst te verbeteren.

We hebben je inmiddels ook per e-mail benaderd met een oplossing. We bieden graag aan om een nieuwe blouse op te sturen of, als je deze liever niet retourneert, een vergoeding in de vorm van een kortingsbedrag terug te storten op je rekening. Hopelijk wil je de tijd nemen om op onze mail te reageren, zodat we dit zo goed mogelijk voor je kunnen oplossen.

Nogmaals onze excuses en we hopen snel van je te horen!

Met vriendelijke groeten,

Noté 2 sur 5 étoiles

slecht communicatie, kleding denk ik wel leuk, nog niet bezig

Ik vind dit erg teleurstellend. Hoewel de kleding van uitstekende kwaliteit is en er leuk uitziet, laat de communicatie van deze website naar mijn mening te wensen over. Voor context: ik vlieg vandaag (3 maart) terug naar huis en woon niet in Nederland. Ik had de broek op 23 februari besteld als cadeau voor de 18de verjaardag van mijn zusje en kom pas in de zomer weer terug. Omdat ik zeker wilde weten of het op tijd zou aankomen, heb ik meerdere e-mails gestuurd, maar kreeg geen enkele reactie. Pas vanochtend kreeg ik eindelijk antwoord: *"De broek wordt deze week afgeleverd."* Nou, bedankt… dat had ik graag veel eerder willen weten. **Twee sterren.**

24 février 2025

super tevreden

super tevreden! Snelle levering, top kwaliteit! Kleding is super mooi van goede kwaliteit en super vriendelijke mensen achter het bedrijf!

3 février 2025

Nog niks ontvangen

De producten meer dan 2 weken geleden besteld, maar al wel 2 e-mails ontvangen of ik een review achter wil laten. Ik heb contact gezocht en er schijnt vertraging te zijn in het atelier, dat is niet anders maar toen ik vroeg of het adres dan gewijzigd kon worden geen reactie meer ontvangen.

30 décembre 2024

Beste Arlette,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging en de verwarring rondom je bestelling.

We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om herhaaldelijk een verzoek voor een recensie te ontvangen terwijl je de producten nog niet hebt ontvangen. Dit was een fout in ons systeem, en we zullen dit onderzoeken en verbeteren.

Wat betreft je adreswijziging: we hebben inmiddels je adres aangepast in ons systeem, zodat je bestelling op de juiste locatie wordt geleverd. Bedankt voor je geduld en begrip hierin.

Dit is uiteraard niet de kwaliteit van klantenservice die wij zelf nastreven en we zullen dit intern bespreken om dit in de toekomst te voorkomen.

De vertraging in het atelier is helaas niet te voorkomen geweest, maar we doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Als je nog andere vragen of zorgen hebt, horen we dat graag. We staan voor je klaar.

Een zware tegenvaller

De kwaliteit van het product was een enorme tegenvaller, ik begrijp nu waarom het product zo erg afgeprijsd was. toen we hem terug wilde sturen kwam daar nog €4,50 retour bij kijken, wat bij de meeste kledingzaken word gedekt. in totaal dus 9 euro verzend kosten, erg jammer...

30 décembre 2024

Beste Casper,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring met ons. We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van het product. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit met zich meebrengt.

Zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden en het kopje Refund Policy, brengen wij op dit moment verzendkosten in rekening voor retourzendingen, inclusief de kosten voor verwerking. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en zullen dit intern evalueren om te kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken.

Mocht er echter iets mis zijn met het product, zoals schade of een defect, willen we je alsnog graag helpen en tegemoetkomen. Neem gerust contact met ons op zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

We waarderen je feedback en nemen dit zeker mee in onze verbeteringen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Lieve groeten,

Noté 4 sur 5 étoiles

Erg goeie koop ervaring

De mensen bij Pien Pino zijn erg lief en staan klaar om te helpen met wat nodig is, mijn jurkje is ook erg snel binnengekomen en in perfecte staat. Erg goeie ervaring gehad en ze hebben super leuke spulletjes!!!

7 janvier 2025

Na 3 weken nog niet verzonden

Jurkje besteld met black friday, ook een bevestigingsmail gehad. Na 1,5 week nogsteeds geen track & trace informatie ontvangen dus gelijk gemail. Ze gaven excuses en zeiden dat het pakketje eind die week op de post zou gaan. Twee weken later nogsteeds geen track & trace informatie. Jurkje is besteld op 29 november zodat ik hem met de kerst aankon. Super jammer dat dit de service is die ze bieden.

24 décembre 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus