Har brukt Pro ISP i mange år, men nå er servicen dessverre dalende. Plutselig fått flere faktura på noe som aldri har vært tatt betaling for før. Uten forklaring, uten hjelp. Når jeg sendte e-post til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Raskt svar og hjelp med pålogging, oppdatert PHP-versjon og kreditering av faktura for PHP-støtte, -for en som ikke har peiling på dette selv ;)
L'entreprise a répondu
ProIsp (som jeg i Engelsk kontekst, ifjor, ga 5 stjerner til) er stadig i topp klasse! De har dyktige fagfolk som faktisk kommuniserer veldig godt via email, og til forskjell fra enkelte andre firmaer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg hadde en sak knyttet til en faktura og mulig inkasso, og ble møtt med imøtekommende, løsningsorientert og profesjonell kundeservice hos PRO ISP. Kommunikasjonen var tydelig, høflig og effektiv... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Om PRO ISP
PRO ISP er en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domener.
Produkter
Få ditt eget webhotell til 29kr pr mnd! Webhotellet gir deg 10 GB lagringsplass og epost. Det er helt gratis å flytte til oss! Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang. Kontakt oss i dag, så ordner vi resten.
Support
Vår support er tilgjengelig via telefon, epost og chat.
Send oss en mail:
support@proisp.no
Jernbanegaten 3, 3111, Tønsberg, Norvège
Aucune trace de demande d’avis
Først vil jeg beklage at etter fusjonen med one.com ble produktet som er levert mindre fleksibelt. I den forstand at man råder mindre selv over funksjoner når man mister cpanel.
Dette medførte trøbbel for meg på rekke og rad, og det så ille ut for min nettside.
Takket være Andreas og Christoffer på support, fikk jeg «excellent» hjelp. De fikset en totalt nede side og ordnet med ukompatible utvidelser for meg i wordpress. Uten hjelpen hadde sida ligget nede enda, da jeg ikke fikk kontakt med siden via wordpress før etter hjelp fra support. 2 arb. dager brukte de, noe som var lite mtp problemet de stod overfor. Tusen takk!!!

Réponse de PRO ISP
Migrasjonen bøy på en del problemer, og krevde tolmodighet fra oss som kunder. Men nå fungerer e-posten nokså bra. Automatisk sortering av e-post er fjernet! Og webhotellet med databaser o.l. er helt utilgjengelig. alt har fått nye kryptiske navn likeså brukernavn. passord er forandret! Nei her er det bare å komme seg over på noe annet!

Réponse de PRO ISP
Ringte raskt tilbake med stor ro og tålmodighet. Godt humør fra dem hjalp litt på prosessen det også!

Kjapp, vennlig og hjelpsom kundeservice.. Som alltid 🙏😎

Réponse de PRO ISP
Jeg spør om et teknisk spørsmål på support, utenfor arbeidstid, som jeg egentlig burde visst selv. Og så får jeg et hyggelig svar innen 30 min, som løser problemet mitt umiddelbart. For en service, og det har vært erfaringen fra tidligere ganger jeg har lurt på noe også. Vet noen har klaget over problemer med overføring til ny leverandør som har pågått denne høsten, men for meg har den overgangen vært smooth.

Réponse de PRO ISP
Jeg fikk relativt raskt svar på det innledende spørsmålet og kjapp oppfølging på oppfølgingsspørsmål.

Réponse de PRO ISP
Jeg fikk hjelp fra support ekstremt raskt. Dessuten var hjelpen jeg fikk mer enn jeg kunne forvente, med en veldig god løsning for min del.

Réponse de PRO ISP
Har vært en litt kjip overgangsperiode, men kundeservice imponterte stort idag, med både rask og effektiv bidstand. Opplevelsen ble derfor snudd fra dårlig til bra i løpet av en dag!

Réponse de PRO ISP
Rask hjelp til og meg på en lørdags kveld. Rask og vennlig på ballen

Réponse de PRO ISP
Topp kundeservice! Rask og hyggelig hjelp med å svare på spørsmålet jeg hadde.

Réponse de PRO ISP
Var i kontakt med ProIsp i Mandag angående overførsel av et domene til ny eier som gikk litt treigt. Fikk svar på telefon med en gang. Ble til og med oppringt for ytterligere informasjon like etterpå. Problemet skyldtes ikke Proisp, men litt annerledes rutiner fra ny eier jeg ikke var vant til.Svært fornøyd med så kvikk respons.
Fikk epost på ProIsp senere hvor man får spørsmål om hvor fornøyd man var med kundeservice og hvor stor sannsynlighet for at man vil anbefale selskapet til andre.
Siden jeg ikke er kunde der nå kan jeg kun svare på det første. Svært rask og god kundeservice på telefon! Var litt skeptisk i starten da jeg visste at selskapet slet litt med overføring til nye servere, men ting ser ut til å gå bedre nå. Kundeservice fungerte i hvert fall utmerket:)

Réponse de PRO ISP
Steve har vært svært hjelpsom og imøtekommende gjennom forespørslene jeg har hatt. Det er lett å ta kontakt med ham fordi jeg som kunde får følelsen av at det finnes løsninger for alle utfordringer. Anbefales!

Réponse de PRO ISP
Jag hade ett för mej svårlöst problem. Direkt respons per mail och telefon. Utomordentlig förståelse för mitt problem där man snabbt skickade frågan vidare inom företaget och löste problemet. Har nog aldrig varit med om mer högkvalificerat och snabbt stöd och i mitt fall på ett "olösligt" problem. All kommunikation med positiva och lösningsorienterade människor.

Réponse de PRO ISP
ProIsp har vært raske på svarene (alle svarene, for mail-lenken vår ble ganske lang) og har vært flinke til å forklare på en god måte de ulike begrepene og uttrykkene som jeg ikke hadde peiling på. De gav også gode tips til hvordan navigere inne på ProIsp sine sider. Terningkast seks!

Réponse de PRO ISP
Løsningsorientert og serdeles hjelpsomme når jeg ikke hadde gjort hva jeg skulle.

Réponse de PRO ISP
Seriøs bedrift og kjapp og god kundeservice. Anbefales!
Vi har bare e-post kontoer hos dem og ikke noen nettsider, og var litt tull etter migreringen med brukernavn og passord, men det ordnet de kjapt.
Verden i dag er blitt slik at alle forventer at alle problemet skal løses på sekunder.
Så lenge ingen dør av det så må folk heller slappe litt av å gi de en sjanse til å fikse problemene