PRO ISP Avis 1 403

TrustScore 4 sur 5

3,8

Har brukt Pro ISP i mange år, men nå er servicen dessverre dalende. Plutselig fått flere faktura på noe som aldri har vært tatt betaling for før. Uten forklaring, uten hjelp. Når jeg sendte e-post til... Voir plus

L'entreprise a répondu

Raskt svar og hjelp med pålogging, oppdatert PHP-versjon og kreditering av faktura for PHP-støtte, -for en som ikke har peiling på dette selv ;)

L'entreprise a répondu

ProIsp (som jeg i Engelsk kontekst, ifjor, ga 5 stjerner til) er stadig i topp klasse! De har dyktige fagfolk som faktisk kommuniserer veldig godt via email, og til forskjell fra enkelte andre firmaer... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg hadde en sak knyttet til en faktura og mulig inkasso, og ble møtt med imøtekommende, løsningsorientert og profesjonell kundeservice hos PRO ISP. Kommunikasjonen var tydelig, høflig og effektiv... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web
  2. Fournisseur de DNS
  3. Fournisseur de service de courriel
  4. Concepteur de sites web

À propos de PRO ISP

Écrit par l'entreprise

40 000 fornøyde kunder!
Vi har over 40 000 fornøyde kunder og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger.

Om PRO ISP
PRO ISP er en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domener.

Produkter
Få ditt eget webhotell til 29kr pr mnd! Webhotellet gir deg 10 GB lagringsplass og epost. Det er helt gratis å flytte til oss! Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang. Kontakt oss i dag, så ordner vi resten.

Support
Vår support er tilgjengelig via telefon, epost og chat.

Send oss en mail:
support@proisp.no

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucune trace de demande d’avis

Hyggelig og rask kundeservice

Hyggelig og rask kundeservice, som gav meg hjelp til det jeg lurte på.

25 mars 2025

Hei Kjartan,

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding angående vår kundeservice.
Tusen takk for det!

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ønsker deg en super dag videre.😄

Mvh Ida.

Kjempefornøyd

Jeg har fått rask god hjelp hver gang jeg har kontaktet Proisp. Kjempefornøyd og anbefaler dem.

19 mars 2025

Hei Solveig,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så fin tilbakemelding.
Det setter vi stor pris på!

Om det skulle være noe annet vi kan hjelpe deg med, er du alltid hjertelig velkommen tilbake.
Ønsker deg en fin dag videre.😊

Mvh Ida.

Fikk god og korrekt veiledning av en…

Fikk god og korrekt veiledning av en tålmodig Jesper

18 mars 2025

Hei Jan,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Veldig godt å høre at du fikk den hjelpen du trengte, og at Jesper kunne bistå deg med dette.

Du må ikke nøle med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Håper du får en fin dag videre.😊

Mvh Ida

Raske på labben når det gjelder…

Raske på labben når det gjelder kundeservice. Kjappe og effektive. Har flere websider hos ProIsp

13 mars 2025

Hei Mariann,

Takk for tilbakemeldingen, vi setter veldig pris på det og at du velg å bruke oss for dine hosting behov.
Om det skulle være noe annet du trenger hjelp til eller bare lurer på noe så kan du alltids ta kontakt med oss igjen så skal vi hjelpe deg så godt vi kan 🙂

Mvh Alexander.

fantastisk kundebehandling

God, grunndig kundebehandling av Lene. Ærlighet på hva som gikk galt for noen år siden og stor vilje til nå å fikse det. Og, ikke minst, kunnskapen til å gjøre det. Holder avtaler, gir seg ikke og har enorm kunnskap. Tusen takkk! Har virkelig vært viktig for min karriere og gjort min nattesøvn (!) bedre.

13 mars 2025

Hei Annette

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er utrolig godt å høre at Lene har kunnet hjelpe deg, og vi skal sørge for at hun får skryt for innsatsen. 😊️
Om det skulle være noe annet, så ikke nøl med å si i fra.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Mvh Max D.

Super service!

Har brukt ProIsp på 3 forskjellige domener i 10 år og har alltid vært imponert over servicen deres. De svarer raskt og løser alle problemer som eventuelt skulle oppstå!

7 mars 2025

Hei Veronika!

Tusen takk for flott tilbakemelding! 🤩 Så hyggelig å høre at du har vært fornøyd i så mange år! Vi skal selvfølgelig fortsette å gi deg like god service fremover. 😊

Mvh Max.

Veldig god support!

Veldig god support!
Det er forfriskende å snakke med support som faktisk vet hva man spør om, selv når det er svært teknisk og detaljerte spørsmål.

27 février 2025

Hei Torgeir,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Vi har stort fokus på å alltid yte vårt beste for våre kunder, og er glad for at du føler dette.

Du er alltids velkommen tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ha en fin dag videre.😄

Flink med webhotell

Flink med webhotell, god på etterservice.

Hei,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Det betyr mye for oss at du er fornøyd med både webhotellet og servicen vi tilbyr.

Vi streber alltid etter å bli enda bedre. Er det noe spesielt vi kunne gjort annerledes for at opplevelsen din skulle være 5 stjerner?
Du er hjertelig velkommen til å sende oss en mail med tilbakemelding på support@proisp.no, vi vil gjerne høre fra deg!

Jeg fikk raskt svar

Jeg fikk raskt svar, god hjelp. Hyggelig og løsningsorientert kundebehandler.

20 février 2025

Hei Hanne Kristin,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en tilbakemelding.
Håper problemet har rettet seg opp, så hører vi fra deg om det skulle være noe.

Ha en finfin dag videre.😊

Fantastisk service

Fantastisk service, de kann kundeservice 🙌👍

19 février 2025

Hei Gudny,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Slike tilbakemeldinger gjør at vi kan utvikle oss enda mer og bli enda bedre.

Du er alltid velkommen tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ha en superfin dag videre.😊

Mvh Ida

Presis rask og god support!

18 février 2025

Hei igjen Ketil,

Takk for de hyggelige komplimentene! 😄

Ikke nøl med å ta kontakt igjen om det er noe annet vi kan hjelpe til med.

Ha en fin dag videre! 😊

Mvh Eirik.

Alltid fornøyd 🙌🏼

Jeg er alltid fornøyd med service fra Proisp. Vi kommer altid i mål, om det er stort eller smått som skal settes i gang, justeres eller avsluttes. Jeg føler meg trygg på at det vi bruker hos dere vil være stabilt og ivaretatt nå og fremover. Takk til dere!

18 février 2025

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med servicen vår og at du føler deg trygg på løsningene vi leverer. Vi setter stor pris på tilliten du viser oss, og vi skal fortsette å jobbe hardt for å sikre en stabil og pålitelig tjeneste for deg – både nå og i fremtiden.

Håper du får en strålende dag videre.😊

Ny dag, nye problemer

Ny dag, nye problemer.
i løpet av lørdag og hittil nå på søndag har flere av mine nettsider som er hostet hos Proisp vært nede totalt 13 ganger, hver gang mellom 15 og 45 minutter. Nettsiden er for øyeblikket nede og har vært nede i over en og en halv time nå.
Proisp har selvfølgelig ingen vakt telefon i helgene og er umulig å vite når nettsiden kommer opp igjen.
Kommer meg ikke inn i kontrollpanel lengere etter overgangen til nye systemer og uansett hvor mange ganger jeg prøver å tilbakestille passord så kommer jeg ikke inn. Til og med support har tidligere resatt mitt passord men problemene fortsetter.

Proisp var tidligere en av de beste leverandørene av webhotell i norge og jeg har vært trofast kunde i mange år både i eget firma og gjennom en rekke andre firma jeg jobber med, men etter at de ble kjøpt opp av one.com har kvalitet, support og oppetid gått rett ut vinduet.

Ser ut til at kun den ene nettsiden jeg jobber med som fortsatt er på gammelt system fungerer, mens alt som har blitt flyttet over til nytt one.com søppel system er nede. Selvfølgelig skjer nedetid i helgen når Proisp ikke har noen form for support, og siden kunder som er på gammelt system ikke har problemer så er det klart at det er one.com som er hovedproblemet.

Jeg kan virkelig ikke tro at det er mulig å ødelegge et så godt omdømme så raskt som Proisp har klart å gjøre det siste året. Gikk fra å være en av de beste, med desidert best kundeservice, til å bli hodepine for mange web devs med stor kundeflukt. Det er en grunn til at de som vet styrer unna One.com, og desverre nå gjelder det samme for Proisp.

Trist at et så bra norsk firma med så mange trofaste kunder kan fucke det så jævlig opp(unnskyld språket) rett og slett på grunn av penger. Jeg håper at tidligere eiere av Proisp koser seg med fortjenesten på oppkjøpet, dere har bygd et flott firma, men nå river One.com slottet.

EDIT: fungerte en stund og nå får jeg bare feil passord igjen og reset passord fungerer ikke. snakk om et søppel system.

9 février 2025

Hei Sebastian !

Vi har hatt trøbbel i helgen på grunn av et angrep mot vår infrastruktur som startet i går og varte til litt utpå dagen i dag. Dette har ført til at enkelte nettsider har hatt tregheter og vært sporadisk utilgjengelige. Vi beklager nedetiden du opplevde rundt dette tidspunktet.
En av våre konsulenter har tatt kontakt med deg for å bistå med tilgang til kontrollpanelet.

Det stemmer at nedetiden hovedsakelig har påvirket tjenester som er overført til vår nye plattform, og varslingen til kundene våre burde vært bedre i denne perioden. Vi erkjenner dette og har iverksatt tiltak for å forbedre kommunikasjonen og situasjonen fremover. Samtidig er vi kjent med utfordringene som fulgte med migreringen i fjor, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre både systemene og tjenestene våre for å imøtekomme kundenes forventninger. Det som skjedde i helgen skulle ikke ha skjedd, og vi burde ha informert bedre.

Dersom det er noe mer, er du velkommen til å kontakte oss på e-post slik at vi kan bistå deg videre.

Mvh Max.

Har brukt Pro ISP i snart 10 år og…

Har brukt Pro ISP i snart 10 år og hoster alle nettsider og webapplikasjoner hos dem. Knallbra tjenester, enkel administrasjon, hyggelig og rask support og de strekker seg alltid litt ekstra for å hjelpe til når ting må løses!

7 février 2025

Hei Olle,

Tusen takk for at du har delt din erfaring. Det er utrolig motiverende å høre at du har hatt gode opplevelser gjennom nesten 10 år med hosting.

Tusen takk for at du er en trofast kunde.
Vi gleder oss til videre samarbeid med deg, så må du ikke nøle med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Ha en fin dag videre.😊

Mvh Ida

God bedrift med gode priser og god…

God bedrift med gode priser og god kundeservice.

7 février 2025

Hei Oscar!

Vi setter stor pris på din positive tilbakemelding, det betyr mye for oss her på proisp.
Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Mvh Max

Hyggelig opplevelse med chatten

Hyggelig opplevelse med chatten, fikk informasjon og oppklaring på det jeg spurte om.

6 février 2025

Hei Knut-Arild,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Om du skulle ha noen andre spørsmål er du alltid velkommen tilbake.
Ha en super dag videre, og en god helg.😊

Varm anbefaling :-)

Varm anbefaling :-)
Får alltid god hjelp fra support. Alle jeg har vært i kontakt med hittil har vært veldig imøtekommende og behjelpelige.

Hei Gela,

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.
Vi har som mål å alltid yte den beste servicen, så det varmer å høre at du opplever dette.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ønsker deg en super dag videre.😊

1) Problemet mitt ble løst

1) Fikk svar på skriftlig spørsmål allerede før kl 10. dagen etter at jeg meldte problemet kl 19.
2) Spørsmålet ble forstått, besvart presist og klart -
og løst.
Det ble ytterligere anbefalt en 3.-parts-løsning (en plugin) for å glatte ut sekundære problemer. Nettopp for denne tilleggsinnsatsen gir jeg den 5. stjernen.

5 février 2025

Hei Kaia,

Tusen takk for god tilbakemelding!
Vi ønsker å strekke oss det lille ekstra for våre kunder, og er glade for at du opplever dette.

Du er alltid velkommen tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ha en ellers superfin dag videre, så snakkes vi om det skulle være noe.😊

Mvh Ida

Jeg får hjelp med en gang og de fikser…

Jeg får hjelp med en gang og de fikser det fort. Kjempe hyggelig ansatte! Jeg blir så glad når det ordner seg :)

Hei Anniken!

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og det betyr mye for oss at du er fornøyd med hjelpen du fikk. Takk for at du tok deg tid til å dele dette. Mvh Max D.

Raske svar

Raske svar, korrekte svar. Vedlig digg med norsk support også. Anbefales veldig!

24 janvier 2025

Hei Nils,

Tusen takk for så fin tilbakemelding.
Dette setter vi stor pris på, og tar med videre til vår support.

Dersom det er noe annet vi kan hjelpe deg med, er du alltid velkommen tilbake.😊
Ha en ellers strålende dag videre.